View Full Version : Идеи за подаръци
Deni4kaa
09-13-2008, 12:03
Скоро майка ми има имен ден и искам да й взема нещо,но проблемът е,че нямам никаква идея.Плс помагайте и ако може без "ми не я познаваме какво харесва и какво не".Мерси предварително :-)
Мммм ... вземи и наргиле и си го ползвай ти 8-)
Вземи и нещо сантиментално. Купи и една хубава рамка за снимка и вътре сложи комбинирана снимка когато сте вие двете.
CuteBaby
09-13-2008, 12:20
Много неща може да и вземеш..някаква дреха,чанта,протмоне,парфю ,кремове,гримове, сувенир,някаква картина,ваза,обеци,гривна.. и засега това се сещам,ако измисля нещо друго ще пиша ;)
sexa_na_kompleksa
09-13-2008, 12:40
Може и нещо за дома да й вземеш. :)
Това с рамката е добра идея .. вътре може да сложиш някоя семейна снимка,може също така някое цвете(в саксия) да й вземеш ...
Вземи и нещо символично,което мислиш,че ще хареса или оцени.Все пак ти си я познаваш най- добре,каквото и да си говорим. :)
vesssiii
09-13-2008, 14:09
Това с рамката е добра идея .. вътре може да сложиш някоя семейна снимка,може също така някое цвете(в саксия) да й вземеш ...
Напълно съгласна :wink:
Biskfitka
09-13-2008, 14:13
или се опитай да разбереш кво иска (от какво има нужда) ..аз така правя :)
girl_in_black
09-13-2008, 14:20
Сервиз за кафе, за чай, за хранене.Друг вариант е ароматизирана свещ-от тези големите от Рефан.Аз подарих такава на майка ми-много я хареса.
абе, вземи и нещо лично, имен ден има, кви са тия сервизи, вази и други домашни потреби. МОже да и вземеш някакво бижу, парфюм, цвете във саския ако обича. Все пак ти си я познаваш най-добре, прецени какво тя харесва.
pinky_shine
09-13-2008, 14:58
Не знам с кви пари разполагаш ама.. Книга, парфюм, пръстен/синджирче/обици (златни, сребърни - зависи кви носи), цвете в саксия, букет, кутия бонбони (примерно: Мерси или Suchard Sensations Imagine), няква луксозна химикалка, дрехи/чанта/обувки (ако си сигурна, че ще уцелиш вкуса и номера й), любимото й червило или просто нещо, за което знаеш, че е искала да си купи, но е нямала възможност.. Всичко зависи от тва кво хареса, дори и кво работи и ще й бъде от полза.
Успех с избора.
;( Сега се сетих, че и моя баща има в други ден имен ден, а нищо не съм измислила, ами сега.....само 3 дена имам. :(
По темата: измислете нещо с баща ти, баба ти, те поне повече могат да се досетят или де да знам. За нея и едно цвете ще е нещо много, важен е жеста, нали знаеш! ;)
:) :)
ElisaDay
09-13-2008, 18:23
Ето ти няколко предложения :
:arrow: парфюм /ако й знаеш вкуса /
:arrow: червило + молив за очи
:arrow: някакъв комплект - парфюм,душ гел, сапунче .. има ги продават ги в една опаквока
:arrow: хубав букет + кутия бонбони
:arrow: някое саксиено цвете
:arrow: някоя блуза с къс или дълъг ръкав
:arrow: ако скоро се е оплаквала, че иска нещо .. твой ред е
:arrow: книга - ако обича да чете
:arrow: ако има някаква мания .. например обича да си купува чанти или лакове .. нещо такова (: купи и от това :-D
:arrow: ако е пушачка можеш да и вземеш хубава запалка.Има по 10-15-20лв в кутия много хубави, въпреки, че няма да е най-подходящия подарък ..все пак да не ставаш подстрекател на този лош навик :D
:arrow: обеци/пръстен/колие
За сега се сещам само за това. :)
danielchety
09-13-2008, 21:43
Вземи и нещо сантиментално. Купи и една хубава рамка за снимка и вътре сложи комбинирана снимка когато сте вие двете.
=; + голям букет от любимите и цветя
GutCandy
09-13-2008, 22:38
Един хубав голям букет с една картичка,в която да напишеш нещо,което наистина мислиш,а не само познатите неща от сорта на''да си жива и здрава''и подобни...можеш да и благодариш за всичко,което е направила за теб,да кажеш колко я обичаш и как оценяваш нейните жертви,които прави,за да ти осигури един добър живот...Има толкова много стихотворения за майката в интернет...потърси и и напиши в картичката едно такова...100% ще се трогне много...не е нужно да и купуваш нещо голямо,за да покажеш обичта си и уважението си...
ScaRLett*
09-20-2008, 14:08
Един хубав голям букет с една картичка,в която да напишеш нещо,което наистина мислиш,а не само познатите неща от сорта на''да си жива и здрава''и подобни...можеш да и благодариш за всичко,което е направила за теб,да кажеш колко я обичаш и как оценяваш нейните жертви,които прави,за да ти осигури един добър живот...Има толкова много стихотворения за майката в интернет...потърси и и напиши в картичката едно такова...100% ще се трогне много...не е нужно да и купуваш нещо голямо,за да покажеш обичта си и уважението си...
Съгласна!
snejana67
09-21-2008, 14:00
може би хубав парфюм и един голям букет :-) :)
Kallyn4eto
09-21-2008, 18:19
Напълно съгласна :wink:
да аз така бих направила