View Full Version : Незнам ... какво да правя
van4eto14
09-13-2008, 21:09
Имам малък проблем :? Значи на 15 години съм,но си харесвам две момчета които са на 23 24 ии двамата работят в банки ии двамата са възпитани с образование ... м/ъ мен и поголемия има само привличане аа с другото имам силна емоционална връзка цялото ми семейство иска да тругна с него всички го уважават ии ценят от добро семейсто е аа с другия привличане ии нищо друго дори почти няма какво да си кажем ... Та по конкретно нормално ли е вече 15 год момиченце да си пада по батко на 23 :?
Накаде отива поколението ?
Ти си на 15 и семейството ти иска да тръгнеш с 23-годишен ???? WTF ?!? :shock: :shock: :shock:
aka6a_vamp
09-13-2008, 21:12
ми нинам...аз съм на 10 и си падам по един приятел на тати той е на 40,но мисля 4е за тази велика любов няма граници... :razz:
Мисля, че възрастовата разлика е доста голяма
MartyParty
09-13-2008, 21:13
Отлита...не можем да го спрем.Прави каквото искаш,но след време сама ще разбереш,че не е било редно.
И аз съм на 15,ходя с 19 годишен и възрастовата разлика ми се струва много .... а при теб дори и семейството ти е съгластно да ходиш с 23 годишен ... :shock:
pitan4icata
09-13-2008, 21:40
kaji mi 4e va6te ne sa naviti samo za6toto e mom4e s byde6te i 6tom raboti v banka edva li ne e zamojen ,ti ne uto4ni te poznavat li go li4no i vaob6te toi haresva li te, izlizalili ste ,da ne bi va6te da sa ti go namerili ...
ina4e vazrostovata granica izglejda dosta golqma
викаш цялата рода те кара с него да ходиш... ех що и мен не ме карат да ходя с някоя 23 годишна кака :-x
оф не й се смейте, аз имам АБСОЛЮТНО същия проблем :oops: харесвам трима на по 23, 24 и един на 19 :oops: голям проблем, ама просто нямам кфо да си кажа с тея на мойта възраст а по-долемите.... мммм не мога да им устоя, говорим си с часове... :grin: обаче ми е мн кофти заради сичко шото... се пак 10 години... и засега не прибърсвам с нищо... (за съжаление) оф мн оплетено станах, моя съвет е зарежи ги въпреки че ги обожаваш... (и въпреки че няма да моеш да спиш дълго време) така ше е най-добре поне според мен :-k но се приготви за мн болка и сълзи :-k
chocoleptic
09-13-2008, 22:22
И семейството ти иска да имаш връзка с едното момче??
Циганка ли си??
Лол, имам идея - научи се да пишеш грамотно!!
Може би просто безмозъчна? Само предполагам.
Големичка разлика,но все пак ако има страст и любов м/у вас ,тръгнете,в това няма нищо лошо.Щом се обичате...За любовта няма години и граници.
Rebirthing
09-13-2008, 23:03
Аууу, какво всички и се нахвърляте на момичето :-x 8 години, голяяямата разлика, няма що!Вярно, че за момиче на 15 и момче на 23 е голяма, имайки в предвид, че тя е малолетна, но все пак за любовта граници няма.А на авторката бих казала, че той след като е на 23 сигурно води полов живот, така че сигурно ще му се наложи да почака доста.
Е нали работят в банки, за тва семейството ти иска да ходиш с някой от тях.Мислят за бъдещето ти.
Аууу, какво всички и се нахвърляте на момичето :-x 8 години, голяяямата разлика, няма що!Вярно, че за момиче на 15 и момче на 23 е голяма, имайки в предвид, че тя е малолетна, но все пак за любовта граници няма.А на авторката бих казала, че той след като е на 23 сигурно води полов живот, така че сигурно ще му се наложи да почака доста.
Хей, знаеш ли какво, хайде момичетата с братя да се оженят за тях. Примерно. Те си ги обичат, а пък любовта няма граници, нали така?
Клишираните обикновено са доста безсмислени, да ти кажа. ^^
Е нали работят в банки, за тва семейството ти иска да ходиш с някой от тях.Мислят за бъдещето ти.
Ехх винаги съм съгласна с Теб!!! :oops:
Ехх винаги съм съгласна с Теб!!! :oops:
:D :-)
Имам малък проблем :? Значи на 15 години съм,но си харесвам две момчета които са на 23 24 ии двамата работят в банки ии двамата са възпитани с образование ... м/ъ мен и поголемия има само привличане аа с другото имам силна емоционална връзка цялото ми семейство иска да тругна с него всички го уважават ии ценят от добро семейсто е аа с другия привличане ии нищо друго дори почти няма какво да си кажем ... Та по конкретно нормално ли е вече 15 год момиченце да си пада по батко на 23 :?
Нормално е 5-6 годишна с 19 годишен.
Ти много си закъсняла,съжалявам.
xxxSnowflakexxx
09-14-2008, 08:10
soul1199
09-14-2008, 08:39
mn sa golemi za teb,no se ogledai pove4eto hodqt s mom4eta na takava vuzrast,malko mi e stranno,tova,4e semeistvoto ti go idobrqva,no ti si re6ava6