Влез

View Full Version : Тя ме обича аз нея също

Dim4oto
09-13-2008, 22:51
Хора да ви споделя.Обичаме се много.2 години я ухажвах и настоявам да се вземем а тя ме отрязваше нз и аз вече защо. 2 години на болка страдание и несподелена от любов и съвсем мъничко щастие. Ето сега тя прие. Не спрях да настоявам и въпреки че ме е рязала повече от 100 пъти сигурно най накрая прие. Не знам каква е и основната причина, но сме щастливо влюбени 1 в друг и не можем да си се нарадваме. Исках просто да споделя колко съм щастлив. Обичайте се и вие и момчета не спирайте да се борите за любимите си. Осъзнах че когато си повече от настоятелен рано или късно момичето приема и се влюбва дори и преди това да е искала само приятелство от вас, а бях на път да намразя женския пол по дяволите. Сега съм на 20-тото небе 8-). Това е от мене :-D

SunShinePearl
09-13-2008, 22:52
=D> =D> =D> =D>

anichkaaaa
09-13-2008, 22:53
Йеееейййй мерси, че сподеелиииии :grin: :grin: Нямаше да мога да спя спокойно иначе .... :(

zaraaa
09-13-2008, 22:54
Ехххх Браво, Честито, Обичайте се, бъдете много Щатливи и много, много Прекрасни Моменти! :-) :-) :-)

balon4eee
09-13-2008, 22:58
Ти май си насилил момичето да ти приеме :lol: Се тая Дано да не е така Иначе браво !

mArMaLaDkA
09-13-2008, 23:28
Виж сега,тя може да се е правила на недостъпна.Аз обаче,когато кажа "НЕ",значи именно това.И ако някой навлек над 1000 пъти на месец ме пита дали искам да съм с него,въпреки отрицателния ми отговор първия път,най-вероятно ще избягам в друг град. 8-) Ама айде.Да сте много щастливи,много приятни моменти и т.н и т.н.

Prophecy
09-13-2008, 23:42
Еми честито :)

Dim4oto
09-13-2008, 23:57
Аз обаче,когато кажа "НЕ",значи именно това.

Не че нещо ама тя говореше по същия начин :-D. Ае ддз не мога да ви разбера вас жените :D

Im_on_the_Outside
09-14-2008, 00:06
Честито и от мен. Успех във връзката ви. (:

Lysit0
09-14-2008, 05:54
Честит0.

akinom
09-14-2008, 06:43
Евалата !! 8-)

BaiToq
09-14-2008, 07:54
Хора да ви споделя.Обичаме се много.2 години я ухажвах и настоявам да се вземем а тя ме отрязваше нз и аз вече защо. 2 години на болка страдание и несподелена от любов и съвсем мъничко щастие. Ето сега тя прие. Не спрях да настоявам и въпреки че ме е рязала повече от 100 пъти сигурно най накрая прие. Не знам каква е и основната причина, но сме щастливо влюбени 1 в друг и не можем да си се нарадваме. Исках просто да споделя колко съм щастлив. Обичайте се и вие и момчета не спирайте да се борите за любимите си. Осъзнах че когато си повече от настоятелен рано или късно момичето приема и се влюбва дори и преди това да е искала само приятелство от вас, а бях на път да намразя женския пол по дяволите. Сега съм на 20-тото небе 8-). Това е от мене :-D
Кефиш ли се? 8-)

soul1199
09-14-2008, 08:47
br. :)

AFT
09-14-2008, 10:26
Ако няма да ни каниш на сватба, въобще не ни занимавай! Бре, значи, не се научихте! :o

Jigsaw Dynamite
09-14-2008, 10:44

Пич, тая ти изневерява с най-добрия ти приятел :/

slun4ice_90
09-14-2008, 10:47
Хора да ви споделя.Обичаме се много.2 години я ухажвах и настоявам да се вземем а тя ме отрязваше нз и аз вече защо. 2 години на болка страдание и несподелена от любов и съвсем мъничко щастие. Ето сега тя прие. Не спрях да настоявам и въпреки че ме е рязала повече от 100 пъти сигурно най накрая прие. Не знам каква е и основната причина, но сме щастливо влюбени 1 в друг и не можем да си се нарадваме. Исках просто да споделя колко съм щастлив. Обичайте се и вие и момчета не спирайте да се борите за любимите си. Осъзнах че когато си повече от настоятелен рано или късно момичето приема и се влюбва дори и преди това да е искала само приятелство от вас, а бях на път да намразя женския пол по дяволите. Сега съм на 20-тото небе 8-). Това е от мене :-D Поздравявам те! :)

pinky_shine
09-14-2008, 10:50
Супер :)

anichkaaaa
09-14-2008, 11:17
Супер :)

Намали си маааалко картинката . че да не са карат админите :D :D

sh3_1s_7h3_0n3
09-14-2008, 11:33
Аз обаче,когато кажа "НЕ",значи именно това.

Не че нещо ама тя говореше по същия начин :-D. Ае ддз не мога да ви разбера вас жените :D

И аз не мога да ни разбира. ^^ 8-)

Честито иначе. Много да се обичате и по-малко да се карате. :smt011

MaMkaMy
09-14-2008, 12:40
браво на тебе! аз обаче се отказвам да се боря вече, омръзна ми тотално, и намразвам жените.тва е край.

Transporter
09-14-2008, 13:40
браво на тебе! аз обаче се отказвам да се боря вече, омръзна ми тотално, и намразвам жените.тва е край.

haha minavai na maje togava :D :-D

ina4e pozdravleniq na pi4a...sled kato dalgo si q 4ovarkal tq nai setne e priela bravo =D>

nicolepcd
09-14-2008, 13:47
Йееее... само гледай сега като е "твоя", да не ти писне! ;)

get_nasty_
09-14-2008, 14:06
:grin: :grin: :grin: :grin:

повече ей такива теми да има..нека се обичат...АЙДЕ БЕ ХОРА ОБИЧАЙТЕ СЕ :) :) :-)

mynichka
09-14-2008, 15:32
суперррр :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

r3al_l0ff
09-14-2008, 15:50
"Осъзнах че когато си повече от настоятелен рано или късно момичето приема и се влюбва " m0lq ti se ne davai takiva suveti 4e nqkoi 6te vzeme da ti povqrva ....ti pr0sto si iskaral kusmet ..oba4e ako se zamisli6 koi 6te se pravi prosto na nedostupen celi 2 god ?! :D ina4e te pozdravqvam za turpenieto i teb i neq ... :D aa puk az li4no ako 4akam nqkoi 2 god sig kato trugnem 6te mi pisne na 1-vata sedmica ... :D

HONDA
09-14-2008, 16:10
Това е много хубаво! Много рядко се случват хора с толкова търпение. 2 години са си доста време!

BaiToq
09-14-2008, 16:14

Пич, тая ти изневерява с най-добрия ти приятел :/ :grin:
:grin: :grin: :grin:
Или с най-добрата му приятелКА :lol:

Viche
09-14-2008, 16:17
Не знам как си имал нерви да я ухажваш две години...много трябва да си я обичал и все пак браво дано потръгне :D :)

sasha_90
09-14-2008, 16:39
Може да те е рязала поради различни причини.Една от тях има вероятност да е:несигурността й в твоите чувства.А през това време в което си я "преследвал" тя си е дала сметка,че имаш чувства,иначе нямаше да я търсиш толкова време.Все пак нямат значение причините,поради които ти е отказвала да сте заедно.Браво за търпеливостта ти и бъдете щастливи.

aka6a_vamp
09-14-2008, 16:39
сигурно и е дотегнало да и бръмчиш и за тва е приела...

Dim4oto
09-14-2008, 19:43
Не знам и аз как я дочаках. Просто е с уникален характер. И не няма да се осера и няма да ми омръзне за седмица. Даже хлътвам още и още чак на моменти се плаша :-D :D. През тези 2 години доста се карахме заради това несъответствие в чувствата и аз бях главния потърпевш, но и си доказахме че просто не можем 1 без друг и докато не се намери някое наистина сериозно обстоятелство което да ни раздели ние ще бъдем неразделни. Просто ако аз не я потърся тя ще ме потърси и обратното :) :-D
Не съм я карал на сила. Не мисля че някое момиче ще приеме насила да тръгне с някого :lol: 8-)

xxxSnowflakexxx
09-14-2008, 19:59
=D> =D> =D> =D>

ResPekT333
09-14-2008, 21:08
Бравооооооо !!!!