View Full Version : Колко приятели имате които...?
IrrieSkyline
04-04-2009, 19:21
трима, четирима...
mrazqkindergarten
04-04-2009, 22:00
Само за един съм сигурна :)
kaprizni4ku
04-05-2009, 19:44
imam adski mnogo no samo dvama biha go napravili sqka6 go pravqt za tqh si :) i se radvam :D
абе чесно да си кажа сички дето са с мене ще избягат ама има няколко човека които биха ме събрали след като съм смазан от бой, за което бих се радвал...така де, пак е нещо 8-) :D
gabsit000
04-06-2009, 07:27
3-4
yordanka_
04-06-2009, 13:17
Мисля че ако попадна в такава ситация,всички или ще стоят на страна и ще гледат безучастно или ще избягат :? на този етап нямам истински приятели,имам 2-3 които ги имам за много близки ама скоро разбрах че тва го има само от моя страна а за тях не съм нищо повече от приятел с който да излезнат когато вече наистина им е адски тъпо и др им приятели са заети :cry:
kotetokateto
04-06-2009, 20:44
Според мен няма истински приятели, има само познати :)
Според мен няма истински приятели, има само познати :)
Грешиш. Има и то за всеки може да не са много 1,2,3 ,но ги има :) . Просто все още не си ги открил/а
varSAritai
04-06-2009, 22:20
аз имам моя 80 левел warrior от ЛОЛ който би скочил за мен по всяко време и на всякаде !
nebrejnata
04-06-2009, 22:53
3 :)
H8MACHINE
04-07-2009, 00:16
Към 3-ма...като се има на предвид, че и аз съм скачал за тях, и винаги ще е така.Ако некой обиди или удари мой приятел, просто реакцията ми е да го защитя, просто си е природно заложено в мен, забелязвал съм, че ако стане некъв бой, просто като видя, че моя човек са го ударили директно удрям и аз без да се замислям, не ми минава през акъла , че може да ни вкарат в болница..просто нещо като защитна реакция.
Аз приятели не знам, но познавам много момчета които много искат да се сбият с някой...И не им пука този Някой ли е или Някои... 8) 8)
Нямам такива приятели.In fact не знам дали въобще имам истински приятели...
+1 :o
;);)
ANTIHUMAN
04-07-2009, 08:40
Времето ще покаже! :)
anonimencho
04-07-2009, 09:47
Двама и нап ълно достаттъчни. Това са ми истинските приятели :)
нямам... или може би все още не съм го осъзнала... :?
3 - my crew! Aз за тях винаги!
(има и още 2-ма,но те са от друг град :) )
Само един, но предпочитам да не се стига до там. Нашето поколение мисли прекалено много за деструктивни работи и излишно се натоварва. Имам един приятел, който постоянно ми говори за боища и ако може да се види отстрани колко е смешен повече няма да си отвори устата. Това е доста примитивно изпълнение на ниво от гетата, но за съжаление в България твърде често се случва :)