View Full Version : Имам ли шансове с нея?
nqkafsi_tam
09-14-2008, 00:07
Имам малък проблем......
Има едно момиче, което супер много харесвам, обаче тя мен не ме харесва или поне не ми е казвала аз й казах, че я харесвам, а тя ми каза, че незнае какво да ми каже.
Това означава ли, че нямам шансове или незнам и аз дори не ме одряза здраво, а някво такова :( и немога да разбера нищо
или просто не искам да си призная, че нямам шансове с нея незнам.......
Нарушена т.7
moderated by oth_fenka
Просто е твърде добродушна, че да ти каже "Разкарай се, миришеш.", вероятно.
Im_on_the_Outside
09-14-2008, 00:10
Може да е изненадана от това,което си й казал и да те харесва,но да я е срам да си го признае.
А може да не иска да е с теб,но да не знае какво да каже,защото не иска да нарани чувствата ти.
Може да е изненадана от това,което си й казал и да те харесва,но да я е срам да си го признае.
А може да не иска да е с теб,но да не знае какво да каже,защото не иска да нарани чувствата ти.
+1
narkotikche
09-14-2008, 07:22
Това е милия начин да ти каже "Съжалявам, но не те харесвам!" ;)
но пък може и да е обратното, просто да я е срам да ти признае :oops: Опитай отново и ако не стане .. е света е пълен с още тооолкова много момичета ;)
Успех!
angellove
09-14-2008, 07:28
Емии според мен няма повече от прителски чувства към теб... естествено може и да греша, но просто това "не знам какво да кажа", не звучи много обнадеждаващо. Пък всъщност то не е важно само какво си говорите, а и как се държите един с друг. Флиртчета, закачки има ли между вас или сте само на "здравей, здрасти, как си, какво правиш"?
Obsession
09-14-2008, 07:36
Не е искала да те нарани, но и не иска да е с теб.
Имам малък проблем......
Има едно момиче, което супер много харесвам, обаче тя мен не ме харесва или поне не ми е казвала аз й казах, че я харесвам, а тя ми каза, че незнае какво да ми каже.
Това означава ли, че нямам шансове или незнам и аз дори не ме одряза здраво, а някво такова :( и немога да разбера нищо
или просто не искам да си призная, че нямам шансове с нея незнам.......
Нарушена т.7
moderated by oth_fenka
Не,нямаш 8-)
Доволен ли си сега?
soul1199
09-14-2008, 08:52
spored men,ne te har. i e iskala da te razkara ili te har.,no q e sram i se prai na vajna,ddz
За сега си останете само приятели.После виж как ще се развият нещата.
WithLove
09-14-2008, 12:46
Нямаш шанс.
Тя энае,че си падаш по нея и ако и тя си падаше,надали щеше да е беэраэлична.Сори,пич,това е положението.Давай напред :)
Ама ти си и казал,че я харесваш без да поискаш да ходите?Е какво искаш да ти каже ? :D За да получиш отговор,трябва да задъдеш въпрос.
Whyniser
09-14-2008, 12:53
Следваща,моля :D
Явно е била шокирана. От това изказване не може да се направи особено сигурен извод. По-добре й дай време. Нещата ще се изяснят.
грозен си
И аз така мисля :D
devil_feel_f
09-14-2008, 14:58
Мисля, че е най-добре да поговориш с нея още веднъж.Попитай я какви чувства има към теб.Така най-лесно ще разсееш съмненията си.
грозен си
И аз така мисля :D
Откъде знаете? :D :-D
Много е елементарно какво трябва да направиш
ПОКАНИ Я НА СРЕЩА
Lacey_66
09-14-2008, 15:16
:? Може да не е мн сиг в 4увствата си .... и както казват се е изненадала... из4акай малко :wink:
mynichka
09-14-2008, 15:17
Много е елементарно какво трябва да направиш
ПОКАНИ Я НА СРЕЩА
хах :D покани я ...покани я :) Успех :-)
r3al_l0ff
09-14-2008, 15:33
ama vie mn mu pomognahte " Ili te haresva ama q e sram , ili ne te haresva ... " :D za tfa mai toi i sam se e setil ...em nie nqma kak da znaem kakvo e iskala da kaje dai malko pove4e info li ddz ... ma spored men o6te e rano da se otkazva6 .. :) pone iz4akai da te otreje okon4atelno .. pone nqma da se 4udi6 posle :D :P
Alexzander
09-14-2008, 15:41
Ами да ти кажа не знам какво има предвид с това, но можеш да я поканиш на среща или просто на кафе.
Успех :) :)
krasitoOoO
09-14-2008, 16:36
Vse pak probvai da izlezesh s neq,moje pak da izleze ne6ty.... :)
aka6a_vamp
09-14-2008, 16:38
може би е тъпа и не е знаела наистина какво да каже....
sasha_90
09-14-2008, 16:44
Не иска да си признае чувствата,за да не бъде наранена или няма такива.По-вероятно второто.Все пак изчакай още малко и отново говори с нея.Ако и този път не стане нищо-нямаш шанс.