PDA

View Full Version : били ли сте изнасилвани?

Страници : 1 [2]

Slashy
02-19-2009, 08:05
уф,не, ама веднъж си седях в автобуса и винаги, когато поглеждах един и той ми намигаше и секи път пак пробвах дали ше ми намигне и той пак го правеше,мама му стара ии се молех да не слезе на моята спирка, че... :/
а и мноо мразя докато минавам покрай някой строеж и някви мангали да ми свиркат...

beretta92sd
02-19-2009, 08:48
ДО 3oPuTy

Ми телефоните каде си ги държите , толкова на дънките невярвам да нямате джоб кадето да влезе този малкия електрошок които е маскиран като ГСМ .Аи винаги когато заподозрете че някои ви следи или нещо подобно може да го изкарате и да се направите че си проверявате съобщенията или нещо такова, и ако ви нападнат да го използвате.
Аи ако неискате да бъдете нападани и изнасилвани винаги ще намерете подходящо място кадето да го скриете кадето да ви е под ръка .
Електрошока е направен точно за това за самозащита без да убива но да имате време да избягате от нападателя .
Ако неискате да ви се случи нещо винаги ще намерете каде да го слагате.Но просто някои от вас са толкоз самонадеяни и си мислят че на тях неможе да се случи и невземат мерки.
По добре е да го имаш и да нети потрябва от колкото да го нямаш и да ти потрябва.

3oPuTy
02-19-2009, 14:41
^ Ти въобще погледна ли клипчето за да видиш,колко е голям този,който прилича на телефон?!Дебел е 2 пъти,колкото моя телефон!!!
А иначе къде може да си държа истинския телефон?!В чантата много ясно! :)
Що се отнася до това,че някои от нас са самонадеяни ... Е аз нямам електр шок,за сега не мисля да си взимам,но за разлика от доста момичета тук аз съм минавала два пъти през ада и едвам се оттървах от изнасилване!!!

SNG
02-19-2009, 14:50
Олее колко изпаднал трябва да е един мъж за да тръгне да изнасилва безобидни момиченца/та ... немога да си представя страса ,който получава човек и не го пожелавам на никой.. от скоро в няколко блока в София има охрани ,но са много малко.. все някога ще си намерят майстора...

vikito1994
02-19-2009, 15:18
на мен не и слава богу :( ;(

beretta92sd
02-19-2009, 15:20
ДО 3oPuTy

Значи по твоита логика ако има средство с което ще можеш да се защитиш при евентуално нападение било то и този електрошок с вид на ГСМ небиси го купила щото бил много дебел и нямало каде да го сложиш.
АМи по малак от отиз електрошок и онуй фенерче електрошок няма да намериш .Ама ако държиш на себеси да си защитена би се замислила
дали да си го купиш.

3oPuTy
02-19-2009, 15:32
ДО 3oPuTy

Значи по твоита логика ако има средство с което ще можеш да се защитиш при евентуално нападение било то и този електрошок с вид на ГСМ небиси го купила щото бил много дебел и нямало каде да го сложиш.
АМи по малак от отиз електрошок и онуй фенерче електрошок няма да намериш .Ама ако държиш на себеси да си защитена би се замислила
дали да си го купиш.
1.Къде пък съм казала,че не бих си взела заради големината?!Имам си дамска чанта и в нея има достатъчно място за нещо подобно!!!Ако става въпрос дори съм носила в себе си електрошок,но просто за момента не ми трябва (а и ако толкова се страхувам за себе си ще си взема един малък газов пистолет и доста по-успешно ще изплаша някой,който се опита да ме нападне ;))
2.Има по-малки от това подобие на GSM ;) Единствената разлика обаче е,че е с около 30 лв. по-скъп от показаните от теб ;)

beretta92sd
02-19-2009, 18:28
но сигурно е и по слаб като мощност

savoy
02-19-2009, 19:38
Най-доброто е спрей... Има хора, които знаят как да избегнат електрошок. Има 1-2 сек докато електричеството започне да блокира мускулите, а през това време ако реагира става лошо...

От повечето Ловно-рибарски магазини може да си купите спрей против кучета, който върши същата работа. Около 5 лева е един спрей. :-o

MeAgainstTheWorld
02-19-2009, 20:03
Бой, бой и само бой!

tedi_hi91
02-20-2009, 20:05
Ей тези всичките извратеняци заслужават да изживеят същия ужас, за да видят какво е ! ! ! :-x :-x :-x
На теб искренно ти съчувствам и се надявам да преодолееш случилото се, за да можеш смело да продължиш напред. Горе главата и помни, че който и каквото и да е направил всичко рано или късно се връща и че онзи ще си го получи.
Колкото до мен аз си нося едно ножче винаги когато ми се наложи да се прибиран сама вечер. Знам, че не е много, но все пак е нещо.

AlokiNn
02-20-2009, 20:26
НЕ

Treselle
02-20-2009, 20:48
Най-доброто е спрей... Има хора, които знаят как да избегнат електрошок. Има 1-2 сек докато електричеството започне да блокира мускулите, а през това време ако реагира става лошо...

От повечето Ловно-рибарски магазини може да си купите спрей против кучета, който върши същата работа. Около 5 лева е един спрей. :-o

Брат ми на времето ми подари спрей за една Коледа. Загубих го, сега си нося дезодорант в чантата.... евентуалният нападател ще ослепее, ама какво да се прави....
Иначе никой не е успявал, но редовно са вървяли след мене, викали са ме от коли, даже вече не ми правят вчечатление някои неща, мислех, че такситата са задължителни, обаче и от шофиращ получих "покана".... какво да ви кажа - животът е кофти.

Firstwave
02-21-2009, 13:37
Малееее колко много опити. Това е ужасно.

titinkaa
02-21-2009, 18:44
не съм изнасилвана и дано Господ да н едава да ми се случва,а иначе вечер ме е страх да се пребирам или да излизам дори до магазина ме е страх да ходя

sKa73r4o93
02-21-2009, 18:52
Не са ! Но са се опитвали.... Когато бях в 4ти клас се прибирах в нас към 4-5ч. следобяд...И понеже живеех на 3тия етаж,асансора не спираше на нашия етаж и се качвах по стълбите...ТОгава някъв мъж ме спря по стълбите и започна да ми разправя ,че бил лекар и минавал по апартаментите да изследва малките деца за някаква болест....Каза ми да си разкопчая блузата и аз вече светнах за какво става въпрос и почнах да крещя за помощ.Тогава той почна да ми казва "Спри да викаш,искаш ли да ти покажа нещо,много ще ти хареса?" Но аз почнах да викам още по-силно и той избяга...Добре,че избяга,защото никой не беше чул виковете ми и никой не излезе от някой апартамент...После сигурно 1 година не можех да го преживея и ме беше страх да се прибирам...
Изнасилванията не стават само ппрез ноща...както виждате може и да ви се случи посред бял ден...така че момичета пазете се !

Да ти кажа случая ми е много познат, не знам на колко си години но преди близо 2-3 години чувах за един изнасилвач който изнасилил едно момиче което било на 13, казал му че е приятел на баща й, казал и също, че е лекар и иска да и направи преглед, цялата случка се е развила точно в един вход на блока в който живее момичето.Въпросният мъж май казваха, че се казва Кристиян или нещо с К беше, с бяла коса, възрастен към 50-60 годишен, от София е но не са успели да го осъдят :? .
На 18 съм...значи цялата случка е била преди 7 години ...Не го знам как се казва...но доколкото си спомянм не беше на повече от 30-40години(не беше с побеляла коса)....Беше с някво лекарско куфарче....Напрао точно на лекар се беше напраил ...

Може да е някакво съвпадение или може да съм се объркала за възраста, обаче случая е абсолютно същия :o Името с 'К' е ''Кузов'' ... тоя е некъф педофил дето скоро май го вкараха на топло ама не съм сиг за тфа само за името съм сиг

x3eme
02-21-2009, 18:52
Айде някой да опита пък после ше яде през сламка 2 седмици.

gLoRiToO
02-21-2009, 19:27
Не са ме изнасилвали,обаче особено когато е тъмно и съм сама ме е много страх.Но се надявам да не ми се случи както на мен така и на който и да е друг!!

Jumbie483
02-21-2009, 19:29
Не, никога не са ме изнасилвали :shock:
Побеля ми косата, докато чета какво са писали момичетата тук :(
Ужасно е...
Но всяко зло се връща двойно на този, който го е извършил...

pachonik
02-21-2009, 19:50
Това което ти се е случило е лошо! Не го пожелавам на никого,но единственото което можеш да направиш е да се опиташ да го забравишлТакива хора има,ще има и винаги ще ги има! Много ми е тъжно за теб но това е истината!

Treselle
02-21-2009, 21:33

Брат ми на времето ми подари спрей за една Коледа. Загубих го, сега си нося дезодорант в чантата.... евентуалният нападател ще ослепее, ама какво да се прави....
Иначе никой не е успявал, но редовно са вървяли след мене, викали са ме от коли, даже вече не ми правят вчечатление някои неща, мислех, че такситата са задължителни, обаче и от шофиращ получих "покана".... какво да ви кажа - животът е кофти.

Сори мацко ама от дезедоранта най-много да започне да му пари на очите :)

Идеално, то това е идеята :)

Kami92
02-21-2009, 22:48
За щастие не и за всички изнасилвачи-КАСТРАЦИЯ.

swagit
06-20-2013, 11:49
Добре де вие няма ли да спрете да си показвате селската олигофрения и да престанете да се подигравате с хората! Пожелавам ви това да се случи с дъщерите или сестрите ви или с някой ваш близък, за да може поне малко да почувствате болката, с която някой от тези момичета се налага да живеят! Това е травма за цял живот, а вие си правите гавра... хах

колкото по темата... само опити.. но пак се чувстваш изплашен.. още повече като по бял ден ти подвикват чичковци...

МНОГО СИ ПРАВ , тоя ебаси тъпото парче хаха .

Markuss
06-20-2013, 12:03
Хубаво е да се въведе в училище някакъв час по самоотбрана. Вместо малоумното физическо. Всяко момиче, според мен, трябва да мине такъв курс, може и най-елементарен да е. Не е нужно да ставате нинджи.
Инак моят съвет е ако стане нещо такова, да не дава Господ, запазете самообладание, колкото и тъпо да звучи, изчакайте докато жалката отрепка си помисли, че ще получи това, което иска, като си свали гарда с палец в очите, гърлото, топките хващате и извивате, малки кутрета на пръстите извивате по посока на ставата... изобщо на места, които нито с фитнес, нито с нищо не може да се предпазиш. Най-елементарни похвати, бягате и крещите.. Или както се спомена няколко пъти, носете си спрей (но пак изчакайте, докато се почувства удобно, инак в началото са нащрек и лесно биха ви избили спрея от ръцете). Пазете се сами, понеже рядко има кой да ви паза друг.

girlwithblueeyes
06-20-2013, 12:06
Защо по дяволите има такава тема
Това е нещо много лично и болезнено стига сте човъркали и търсили поводи за обсъждане

sneering
06-20-2013, 12:16
За изнасилвани не знам,ама сто процента съм сигурен,че търпят насилие от мъже на средна възраст с пари

Seli94
06-20-2013, 12:27
За огромно съжеление има хора,които си мислят,че то не може да се случи и едва ли не има тролове които само си измислят.Тези грешки на Бог,изроди,мърши вече нямам думи....ги има навсякъде по света а не само в България!!Хора,представете си,че това се случи на приятелката ви,ако имате дъщеря някой ден,на майка ви или някой блъзък....Никой не е застрахован от нищо!Не си мислете,че на вас не може да ми се случи...но само този,който го е преживял може да разбере на момичето какво и е а и не само на нея!!
За мен тези хора заслужават като едно време...смъртни закони само за тях!Но те ще си живеят с тази вина до края на мизерния си животец ако вобще имат малко останала съвест.Не знам каква майка и как ги е въспитала,но за мен такива хора а и тези които дори са го помисляли да го направят са едни ИЗРОДИ и незаслужават да са на този свят!Поне по времето на Тодор Живков е нямало такива неща и хората са си живеели добре...

Искаха демокрация а са....НА ВИ ДЕМОКРАЦИЯ да те е страх да излезнеш от вас!
50хил.българи са само в Чикаго,САЩ че и повече може би!На къде ни отива държавата с тези МАНГАЛИ...мръсните циганки раждат и в сряда и в петък само и само да им дават пари да раждат още и още мангалчета!Взимат и повече майчинство от българските майки...в България след време няма да останат млади хора и циганите и турците ще ни поробят пак както са тръгнали нещата :x че сега и турски и арменски ще ми слагат в училищата?Те децата английки не са научили...турски ще говорят!Алоооо,къде забравяте под чие робство сме били?

yakuza_
06-20-2013, 12:51
^ рядко тъпо мнение

heartshapedbox
06-20-2013, 12:59
Не са ме изнасилвали и дано никога не ми се случи.

Chacho
06-20-2013, 13:03
^ рядко тъпо мнение

+1

girlwithblueeyes
06-20-2013, 13:10
права е че за такива изроди трябав да има смъртно наказание . Другото няма и да го коментирам

Pug_306
06-20-2013, 13:34
Да, от две момичета ........

Chacho
06-20-2013, 13:37
^Нападателката е била изнасилена при самозащита

sneering
06-20-2013, 13:58
Тия всичките изнасилени,са били изнасилени защото им е била такава средата,приятелите и местата които посещават.Донякъде сами са си виновни.
Този типичен изнасилвач седящ в храстите и парковете от филмите го няма във България.
Айде не всичко,но 70 % от изнасилените,са плод на късен час на неправилно място,лек алкохол и провокативно поведение.

girlwithblueeyes
06-20-2013, 14:01
Просто нямам думи
Една изнасилена жена е невинна ако ще и да е най-добната на света не тя е искала да й посегнат . Все занете и сте компететни .

Chacho
06-20-2013, 14:03
Този типичен изнасилвач седящ в храстите и парковете от филмите го няма във България.

Не, не, въобще ги няма. Миналото и по-миналото лято на реката край Враца имаше ежедневно по 3-4 чекиджии в храстите, един го гоних към километър и нещо.

sneering
06-20-2013, 14:08
Невинна е спрямо сексуалния акт,но е виновна спрямо пътя по който е вървяла,за да се стигне до него.
Има момичета,който и 3 живота да живеят,даже и с пръст няма да ги докоснат.
На никой не е гаранция че няма да се случи,така си е...Просто другия вид екстремни момичета,сами си вдигат коефициента на опасност и после искат автоматично всички да плачем и да ги съжаляваме,какви жертви са и колко са невинни.
Да ама не.

102
06-20-2013, 14:09
Защо ти е да гониш чикиджии....

sneering
06-20-2013, 14:10
Не, не, въобще ги няма. Миналото и по-миналото лято на реката край Враца имаше ежедневно по 3-4 чекиджии в храстите, един го гоних към километър и нещо.

Съмнявам се точно ти да си го гонил,ама това че се навъртат психари в храстите,не означава че няма вариант в който да се обезопасиш от тях напълно.

girlwithblueeyes
06-20-2013, 14:11
Невинна е спрямо сексуалния акт,но е виновна спрямо пътя по който е вървяла,за да се стигне до него.
Има момичета,който и 3 живота да живеят,даже и с пръст няма да ги докоснат.
На никой не е гаранция че няма да се случи,така си е...Просто другия вид екстремни момичета,сами си вдигат коефициента на опасност и после искат автоматично всички да плачем и да ги съжаляваме,какви жертви са и колко са невинни.
Да ама не.

Повярвай ми нито една жертав на идзнасилване не желае някой да плаче за нея и да я съжалява
изнасилването е ужасно жесток акт и момичето коеот и да е няма и грам вина за случилото се .

Chacho
06-20-2013, 14:37
Щото не ме кефи идеята някой да жули зад мен в храстите, гледайки роднини, някои от които невръстни.

sneering, къв е тоя вариант да го чуем?

Rabalka
06-20-2013, 17:09
Не съм изнасилвана и дано не бъда никога.Сигурно ще умръ ако бъда.

sneering
06-21-2013, 15:52
Щото не ме кефи идеята някой да жули зад мен в храстите, гледайки роднини, някои от които невръстни.

sneering, къв е тоя вариант да го чуем?
Да се обезопасиш тотално.В 3 часа в библиотеката няма изнасилвачи,нито в 5 часа в парка,в пиано-баровете или там където няма поп-фолк липсват агресивните удавници с цел секс и всичко онова,което те доближава до изнасилването.
Има един вид момичета,които гледат опасностите и лошото отношение само от такситата,подбират си компанията и някак си съм сигурен че и 3 живота да живеят,вероятността да им се случи подобно нещо е минимална.Случките с подобни момичета се определят като 'жертви',а не онези които не мислят за опасностите и после страдат от тях.

Chacho
06-21-2013, 15:55
Да се обезопасиш тотално.В 3 часа в библиотеката няма изнасилвачи,нито в 5 часа в парка,в пиано-баровете или там където няма поп-фолк липсват агресивните удавници с цел секс и всичко онова,което те доближава до изнасилването.
Има един вид момичета,които гледат опасностите и лошото отношение само от такситата,подбират си компанията и някак си съм сигурен че и 3 живота да живеят,вероятността да им се случи подобно нещо е минимална.Случките с подобни момичета се определят като 'жертви',а не онези които не мислят за опасностите и после страдат от тях.

А ако стане пожар у влака докато пътуваш, ти си виновен, че не си си стоял вкъщи.

Не е решение хората да не ходят по улиците, за да не станат жертви на престъпления. Ако ще полата им да стига до гъза.

granger
06-21-2013, 16:05
^ рядко тъпо мнение

+2

sneering
06-21-2013, 16:07
Мисълта ми беше,че когато човек види че си направил всичко възможно да избегнеш пожара и обстоятелствено те докосне,тогава да те оправдае.А не да ти харесва неизвестното в пламъците и после да искаш да те гасят с оправдания и съжаления,като онези първите.

Едните дават всичко от себе си,стараят се да избегнат лошите обстоятелства ,а другите безсмислено се оставят на течението и каквото стане,и после и двата вида имат еднаква тегловност в понятието 'жертва' ?

Auriss
06-21-2013, 16:34
^ Пий си валерианата по-добре преди да пишеш, моля те. Дай направо да им подарим на отрепките тъмната част от денонощието, че виждаш ли - снийринг няма да му стане мъчно ако ни се случи нещо. В тази държава си има закони и няма такова нещо като 'сам си го натресе'. Вземете се научете най-сетне собствената паничка да си гледате >.>

sneering
06-21-2013, 17:11
Няма какво да ми се молиш и да се кръстиш,недей ми застава зад отрепките и законите в едно глобално мислене за правилно/неправилно,камо ли да ми казваш аз къде да пиша и къде не.
Тия неща дето ги разтягаш на всички са ясни...да няма престъпност е най-добре,но след като толкова години никои не е успял да я спре,сме длъжни да живеем с нея и да се пазим на максимум от нея.

Auriss
06-21-2013, 17:29
Да си нарисуваме с тебеширче 'безопасни' алейки за придвижване, а ?

psychopath
06-21-2013, 17:30
Не съм изнасилвана и дано не бъда никога.Сигурно ще умръ ако бъда.

Изнасилвачите ги е страх да не им лепнеш нещо, няма да те изнасили никой, споко...пък и не е необходимо никой да те изнасилва тебе. :D

Auriss
06-21-2013, 17:38
Абсолютен ампутиран мозък. Чак такива случаи не се срещат много много. Рядко ме избива на агресия към такива като теб, ама ако ми беше пред очите, такъв шамар щях да ти извъртя... Идиот нещастен.

Rape Valley #YOLO

DarkTemplar
06-21-2013, 17:38
Изнасилван съм да, всеки ден по няколко пъти, особено като имам връзка.

girlwithblueeyes
06-21-2013, 17:46
Виоленца мен пък към такива винаги ме избива агресията подобни същестав въобще не заслужават да живеят !!
И всички онези които се шегуват с това особено момчетата въобще не е забавно .

Wednesday666
06-21-2013, 18:01
Мисълта ми беше,че когато човек види че си направил всичко възможно да избегнеш пожара и обстоятелствено те докосне,тогава да те оправдае.А не да ти харесва неизвестното в пламъците и после да искаш да те гасят с оправдания и съжаления,като онези първите.

Едните дават всичко от себе си,стараят се да избегнат лошите обстоятелства ,а другите безсмислено се оставят на течението и каквото стане,и после и двата вида имат еднаква тегловност в понятието 'жертва' ?

Абе, на теб да не са ти умрели мозъчните клетки или си с природно изкривено мислене?
Значи всички изнасилени жени са си го просили?
Ти за различия в мисленето чувал ли си?
Чувал ли си, че има толкова психично болни хора с болни желания и амбиции, които просто си търсят жертва, която да им допада и тва е? И, че примерно жертвата НЯМА ДУМАТА?
Да не мислиш, че всичките изнасилени жени са Умишлено искали да бъдат изнасилвани?
Сигурно, шот е много приятно, всичките си умираме от желание да се случи.
Да се избегнат обстоятелствата?
Когато започнем да четем мисли и да виждаме бъдещето, за да знаем на кой кво му се върти в главата и кои места да избягваме, лично ще ти го кажа.
Въобще имаш ли идея къв стрес е тва някой да се опита да те насили? А да го направи?
Имаш некво супер яко изкривеното мнение, докато не ти се е случило не коментирай.

aquaposh
06-22-2013, 12:56
само аз ли не разбрах каква работа е имало 15 годишно момиче в дискотека? и 11-12 часа да се прибира? вечерен час случайно ли се налага? ако някой не е разбрал за авторката говоря и съжалявам много ама тя сама + родителя, който е разрешил са виновни

DarkTemplar
06-22-2013, 17:59
Между другото винаги ми е било забавно колко е лесно да провокираш девойка/жена, която го играе "ледената кралица" и въобще се дуе и се прави на вижте-ме-коя съм. Сеирджийският резултат си заслужава усилията. ;)

ChalgaBoy
06-22-2013, 19:06
Имам приятелка, която е била изнасилена като малка. Сега е на 21 години и намира воденето на сексуален живот за доста неприятено и ненужно. Казва ,че е изпитвала удоволствие от секса, но неприятните емоций са били повече. Не знам дали приятелите и са били до нея тогава или не, с нея се познавам от близо 6 години и тя ми сподели едва преди 4 за случката, не съм я питал за детайли къде как и на каква възраст. Честно казано има момичета, които си го търсят (с извинение) Ходят с къса пола и токчета, отворени декултета и какви ли не други предизвикващи вниманието на мъжкото око аксесуари и т.н. Аз се шегувах с едно момиче за облеклото и... защото циците постоянно бяха отвън, а полата едва и покриваше дупището (и това е 8ми клас момиче с такова оскъдно облекло в училище) и просто подхвърлих едно (и после защо стават изнасилванията)

anonymous908491
06-22-2013, 19:14
Скрили са отговорите, а тук имаше 80 изнасилени.

lyuba991
06-23-2013, 11:12
аз не съм и се надявам никога да не се случи, успех с преодоляването, трябва да смениш обстановката :)

Chacho
06-23-2013, 11:28
Няма какво да ми се молиш и да се кръстиш,недей ми застава зад отрепките и законите в едно глобално мислене за правилно/неправилно,камо ли да ми казваш аз къде да пиша и къде не.
Тия неща дето ги разтягаш на всички са ясни...да няма престъпност е най-добре,но след като толкова години никои не е успял да я спре,сме длъжни да живеем с нея и да се пазим на максимум от нея.

Безнаказаността води до още престъпност. Ако единственото нещо, което предотвратява престъпленията е предпазливостта, а не и наказанието след тях, то ще се пораждат само нови престъпници и нови видове престъпления. Може да не работят напълно законите, но още по-малко хора си търсят правата. Но при Крумова България, както и по времето на закона на Линч в щатите, престъпността е намалявала много повече, отколкото при безнаказаност. Така че по-добре да се разхождаме спокойно по улиците и да се борим за прилагани разумни закони, отколкото да не предизвикваме престъпниците, които с или без нас ще си намират жертви и начини да извършват престъпленията.

Offnote: По логиката ти трябва Турците да се приберат вкъщи, за да няма жертви. Пък нека им потъпкват правата, сами са си виновни.

sneering
06-23-2013, 18:01
Абсолютен ампутиран мозък. Чак такива случаи не се срещат много много. Рядко ме избива на агресия към такива като теб, ама ако ми беше пред очите, такъв шамар щях да ти извъртя... Идиот нещастен.
Ще ми извъртиш шамар и ще ти отрежа пръстите на ръцете с усмивка,мърша заспала.Много си обикновена,за да те избива на нещо по различно от мълчание.
Съвсем друго искам да кажа.

sneering
06-23-2013, 18:16
Безнаказаността води до още престъпност. Ако единственото нещо, което предотвратява престъпленията е предпазливостта, а не и наказанието след тях, то ще се пораждат само нови престъпници и нови видове престъпления. Може да не работят напълно законите, но още по-малко хора си търсят правата. Но при Крумова България, както и по времето на закона на Линч в щатите, престъпността е намалявала много повече, отколкото при безнаказаност. Така че по-добре да се разхождаме спокойно по улиците и да се борим за прилагани разумни закони, отколкото да не предизвикваме престъпниците, които с или без нас ще си намират жертви и начини да извършват престъпленията.

Offnote: По логиката ти трябва Турците да се приберат вкъщи, за да няма жертви. Пък нека им потъпкват правата, сами са си виновни.
За наказанието си прав до основи.Но аз държа на словесната осъдителна мярка вмъкната измежду купчините сълзи и съжаления на 'жертвата',това ми беше и мисълта като цяло.

baby_baby
06-23-2013, 20:41
Не са ме

ymmit
06-24-2013, 02:09
Моя съвет е не е най добрия и не всички могат да го направят но все пак.
Родителите са като кучетата, не им ли заповядваш няма да ти обърнат внимание.
Вкъщи мойте ги правя на нищо. Като искам нещо го получавам. Говори се лесно ако им викнеш 2-3 пъти.
А за приятелите, споко аз нямах приятели 5 години, винаги щом имаш нужда, ще се появи този който ти трябва. ;) всичко ще светне споко а за изнасилването трябва да го забравиш! миналото е в миналото

bojitooo
06-24-2013, 18:31
би ли ни разказала повече за изнасилването , говоря да кажеш как е изглеждал как се е държал и ти какво си правела за да се предпазиш и защо не кажете с майка ти на полицията за да го хванат

horacio
06-24-2013, 19:47
Вкъщи мойте ги правя на нищо. Като искам нещо го получавам. Говори се лесно ако им викнеш 2-3 пъти.
А за приятелите, споко аз нямах приятели 5 години, винаги щом имаш нужда, ще се появи този който ти трябва. ;) всичко ще светне споко а за изнасилването трябва да го забравиш! миналото е в миналото
от къде дойде пък ти, бе :lol:

ch0c0late44
06-24-2013, 20:26
би ли ни разказала повече за изнасилването , говоря да кажеш как е изглеждал как се е държал и ти какво си правела за да се предпазиш и защо не кажете с майка ти на полицията за да го хванат
Ти добре ли си да питаш такива въпроси бе...е*аси хората

freakydeakymonster
06-25-2013, 07:48
Случи се преди 2/3 години..Беше на косъм,но не стана за щастие ..

Glamour92
06-25-2013, 07:53
Не са ,слава на небесата,но като бях по-мъничка постоянно ми налитаха педофили. :/

minchorna
06-25-2013, 11:45
Ебати боклука.Да не ми е в къщата такава като теб,че ще трябва да я лежа.