PDA

View Full Version : Ще пътувам до София на 17 за концерт на 16 съм ?!

Transporter
09-14-2008, 14:51
Здравейте! Не знам дали мястото на темата ми е точно тук. Прощавайте ако не е!
В сряда на 17 септември ще пътувам до София(аз съм от Сливен) за концерта на Тиесто. Аз съм на 16 години, но все още нямам лична карта, защото не е издадена все още. Концерта е 18+ но пише че ако си с придружител могат да те пуснат. Аз ще бъда с един приятел, който е на 18. Но не знам какво ще ми искат там за да ме пуснат. Значи ще си нося акта за раждане, карта от БДЖ, бележнк от миналата година, но ми казаха че с тези неща няма да ме пуснат и ще ни развалят само вечерта...Казаха ми че се искало някакво удостоверение от родител, който упълномощава придружителя. Вярно ли е че се иска такова нещо и ако да бихте ли ми обяснили какво точно да направя. Благодаря ви предварително!

Lysit0
09-14-2008, 15:21
Ами точно за това незнам.Но чух скоро,че ,ако лице под 18 отиде на дискотека с придружител ,който е на 18 или над,няма да пуснат лицето под 18,ако е с брат,сестра,или приятели над 18,само с родители май,или някой по - възрастен,което е тъпо.

LadyDy
09-14-2008, 15:38
Люси, точно така трябва да е. ;)

Lysit0
09-14-2008, 16:10
Люси, точно така трябва да е. ;)
Естествено,че трябва да е така :!: Просто искам да кажа,че ще е тъпо за младежите да бъдат придружавани от родителите си.По- добре от брат или сестра...Естествено,че трябва контрол,над младежите,но чак пък токова.

poolparty
09-14-2008, 16:49
Здравейте! Не знам дали мястото на темата ми е точно тук. Прощавайте ако не е!
В сряда на 17 септември ще пътувам до София(аз съм от Сливен) за концерта на Тиесто. Аз съм на 16 години, но все още нямам лична карта, защото не е издадена все още. Концерта е 18+ но пише че ако си с придружител могат да те пуснат. Аз ще бъда с един приятел, който е на 18. Но не знам какво ще ми искат там за да ме пуснат. Значи ще си нося акта за раждане, карта от БДЖ, бележнк от миналата година, но ми казаха че с тези неща няма да ме пуснат и ще ни развалят само вечерта...Казаха ми че се искало някакво удостоверение от родител, който упълномощава придружителя. Вярно ли е че се иска такова нещо и ако да бихте ли ми обяснили какво точно да направя. Благодаря ви предварително!

Ами малко е сложно.. В смисъл - то е просто, но ще коства на родителите ти малко повече време и може да не им се занимава. Иначе отиват при нотариус и той им бие печат под един документ, в който пише, че те са съгласни да стане така, както ти го описваш. Струва не повече от 5 лева. Малко е смахнато, но пък няма да имаш никакъв проблем 100%. Другите варианти са по-нормални, но по-несигурни. Може пък и на мястото да не правят проблем за 18+.

vonkyy
09-14-2008, 17:25
Здравейте, аз съм на 16 годиги, но си имам лична карта.
Обърнете внимание на билета отзад пише, че лица под 16 години без придружител не се допускат. А като цяло за всички не се допускат лица без документ за самоличност, няма значение на 15 или на 25 да си ... Все пак това не е дискотека ми е концерт, за мен е нормално да допускат деца над 16 и нямащи 18.
Не ходим всеки ден на концерти още повече като този. :)

naviacha
09-14-2008, 23:38
аз па чак сега разбирам че тиесто ще има концерт тука :D

SunShinePearl
09-15-2008, 11:01
мале мн ти блазя.........а аз съм още малка :( всичко е така както ти го каза poolparty

mon4eto
09-15-2008, 12:19
Vzema6 pove4ko pari v sebe si i buta6 na ohranata da te pusne :D Pone az taka pravq ama za Tiesto malko se samnqvam 4e 6te mine,no ne pre4i da probva6 ... oba4e ti trqbva li4na karta ina4e nikav 6ans da vleze6 ... sry pi4 mai nqma da vidi6 Tiesto taq godina moje bi dogodina :D :D :D

Transporter
09-15-2008, 13:30
Vzema6 pove4ko pari v sebe si i buta6 na ohranata da te pusne :D Pone az taka pravq ama za Tiesto malko se samnqvam 4e 6te mine,no ne pre4i da probva6 ... oba4e ti trqbva li4na karta ina4e nikav 6ans da vleze6 ... sry pi4 mai nqma da vidi6 Tiesto taq godina moje bi dogodina :D :D :D

Ок, полека да не ме пуснат без лична...ето го отговора от ТикетПРО, където могат да ми кажат най-сигурно:

Здрасти!
На входа ще попълните стандарна декларация с придружителя. Картата за БДЖ,
или който от изброените документи носиш със себе си ще свърши работа.
Достатъчно е той да има документ за самоличност.
Поздрави,
Тикет Про България

...така че много си сигурен/на ама извинявай повече вярвам на организаторите. :)

darla
09-15-2008, 13:44
Nqma nikakva logika da te pusnat s pridrujitel,koito ne ti e prqk rodnina-roditel ili brat/sestra,za6toto tozi tvoi fr ne moje da okaje vuprosniq kontrol varhu teb,t.e.efekta ot nego e nakakuv-pak moje6 da se napie6,nadrusa6 ili kakvoto i da e predi koncerta i vutre da svur6i6 red prostotii! Az 6te sum na Tiesto,no opredeleno se nadqvam ako ima takiva grozni izcepki da sa po-dale4 ot men,ta da se razdam na MAX!

ninka_baby
09-16-2008, 10:28
1.Билети за този концерт се продават ексклузивно от Тикет Про. В цената на билета е включена комисионна от 10%, заплащана на Тикет Про за услугата продажба на билети. Този билет не е данъчен документ, затова изисква касова бележка.
2.В случай на повреда, унищожаване, загуба или кражба билетът не подлежи на компенсация или на замяна с нов.
3.Забранено е в района на концерта да се внасят лесно запалими продукти, стъклени бутилки, консервни кутии, отровни или наркотични вещества, хладно и огнестрелно оръжие, както и други опасни предмети. Организаторите не носят отговорност за съхраняването на забравени вещи.
4.Забранено е да се внасят звукозаписни устройства, фото - и видео камери, прожектори и лазерни точкови фенерчета. Всеки направен аудио или видео запис е противозаконен и ще бъде преследван по съдебен ред.
5.Забранено е в района на концерта да се продават незаконно произведени касети, компактдискове, фланелки и други. Всички такива ще бъдат конфискувани.
6.На концерта няма да се допускат лица под въздействието на наркотици или алкохол.
7.На концерта няма да се допускат лица, които не могат да представят документ, идентифициращ самоличността им, както и лица под 16 години без придружител.
8.Когато концертът е на открито, той ще се състои независимо от метеорологичните условия. Ако вали дъжд използвайте дъждобрани. Внасянето на чадъри е забранено.
9.Моля, купувайте билети от обявените в афиша места.

Точка 7!!!!! :? Защо не четете преди да пускате теми и да си пишете врели и некипели.. :-x

ScaRLett*
09-20-2008, 14:05
Направи си фалшива лична карта,и край на проблемите :D

Transporter
09-20-2008, 19:16
xaxahxah ve4e svar6i...pusnaha me bez nikakav problem i tova be6e edin ot nai hubavite dni v jivota mi....be6e unikalno party i se razbihme vs v zalata :P Tiesto4Life!

krisiiiiito
09-21-2008, 12:33
xaxahxah ve4e svar6i...pusnaha me bez nikakav problem i tova be6e edin ot nai hubavite dni v jivota mi....be6e unikalno party i se razbihme vs v zalata :P Tiesto4Life!

ее браво 8-) :booooomb: :-)