View Full Version : Защо не можа?
hriseto_22
09-14-2008, 16:42
Значи вчера аз и моя приятел решихме да го направим,но не можа да му влезне какво ли не правихме и пак не можа да му влезне члена.А бяхме и леко подпийнали може ли някой да ми даде нещо съвет какво да правиме?
girl_in_black
09-14-2008, 16:58
Използвайте лубрикант.
pasii_sladuranata
09-14-2008, 17:06
Използвайте лубрикант.
+1 ... . Един въпрос със презерватив ли правихте секс?
Rebirthing
09-14-2008, 17:13
Девствена ли си?!?Може пък да си тясна... :-o
B.O.OM..
09-14-2008, 17:14
:D :D :D бе за кво се продават лубриканти и вазелини...
SpOrTs_GiRl
09-14-2008, 17:34
Използвайте лубрикант.
+1 ... . Един въпрос със презерватив ли правихте секс?
+1 ... . И за първи път ли ти е?
donkihot
09-14-2008, 17:35
може би не си била достатъ4но овлажнена,както казаха другите използвайте лубрикант или го накарай да те възбуди до лудост
`SunFlower`
09-14-2008, 17:37
и при мен се е случвало така :? а пък си бях навлажнена и доооста възбудена.... :(
SK0RP10N
09-15-2008, 14:53
Били сте си пийнали.Това обяснява нещата
westggirl
09-15-2008, 16:30
за украсаааааааааааааа :grin:
за украсаааааааааааааа :grin:ti puk si tq ukrasi :D :D
Това са глупости като си пиян дане може аз лично на 2 кила водка и много бира сам ебал зад едно даскало в 8 сутринта има и други моменти :)
Това са глупости като си пиян дане може аз лично на 2 кила водка и много бира сам ебал зад едно даскало в 8 сутринта има и други моменти :) Кой ми каже че като си пиян неможе просто нему вярвам :)
Това са глупости като си пиян дане може аз лично на 2 кила водка и много бира сам ебал зад едно даскало в 8 сутринта има и други моменти :) Кой ми каже че като си пиян неможе просто нему вярвам :)Dobre be playboy
viruskiller
09-15-2008, 16:38
всичко е много просто ... и обяснението е също простичко ... викаш пиинали сте биле ама той колко е бил пиинал данеби да не е целел дупката :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: щото не всеки е снайперист :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
westggirl
09-15-2008, 16:39
:smt112
не съм ама неми се вярва да е от пиенето правим ти показно ако искаш :D
всичко е много просто ... и обяснението е също простичко ... викаш пиинали сте биле ама той колко е бил пиинал данеби да не е целел дупката :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: щото не всеки е снайперист :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:Em kato se celqt bez optika :lol:
sexy_baby_originale
09-15-2008, 17:13
Използвайте алкохол за по-голямо удоволствие. :razz: Ама не да го пиете! Сещате се.. :razz:
Къде не успя да влезе :lol: , няма значение че сте пили, тя дупката си е дупка и не изчезва при наличие на алкохол :)
B.O.OM..
09-15-2008, 18:47
Това са глупости като си пиян дане може аз лично на 2 кила водка и много бира сам ебал зад едно даскало в 8 сутринта има и други моменти :) Кой ми каже че като си пиян неможе просто нему вярвам :)Dobre be playboy
+1 искаш да кайш и че по 9 тека прайш нали...:D :D :D :D тъпанар...ти си сънувал we...толкова си бил матрак...