Влез

View Full Version : развод

Lolinka
09-14-2008, 18:56
здравейте...
наскоро разбрах че родителите ми се развеждат...тожа едва ли да е нещо ново...но те се развеждат поради една невероятно глупава причина...баща ми си мисли че мама му изневерява..а не е така,и незнаам какво да направя.За неговите поредни изневери винаги съм разбирала ,и ако майка ми му е изневерила аз щях 100% да рабера(а тя не е такава).Имала съм прекрасно детство без никакви проблеми,без никакви лишения..а сега след 20 години брак не мога да позволя да съсипят както и моя живот,така и техния...Незнам как да постъпя и съм страшно объркана...моля ви дайте м и съвет...

Yancheto
09-14-2008, 18:59
По-добре ли е да не се разведат,а баща ти да продължи да изневерява на майка ти?Няма никакъв смисъл да живеят заедно,по-добре да се разведат.

Lysit0
09-14-2008, 19:04
По-добре ли е да не се разведат,а баща ти да продължи да изневерява на майка ти?Няма никакъв смисъл да живеят заедно,по-добре да се разведат.
Много точно казано.
Към авторката: пък и си голяма,можеш сама да живееш,пък и дори да се разведат,няма да ти съсипят живота.Ти ще се махнеш от при ваще скоро,сигурно и ще отидеш при приятелят си :) Пък ,ако начина е да са щастливи,и са го решили това,то ти неможеш да им попречиш.Се пак така все едно си егоист,така излиза в моите очи,защото ти неискаш да се разведат,добре ,но не им пречи,защото представи си да са по- щастливи като се разведат,което най- вероятно така ще стане :) Те ще те обичат пак въпреки,че са се развели си остават твой родители :) И ,ако до сега са те обичали,този факт няма да се промени ,дори да се разведат,защото ти си за нищо не си им виновна,и те осъзнават това много добре :) Така,че не се безпокой ;) Остави ги да се разведат,ако им мислиш доброто и ги обичаш :) Това е моето мнениe :)

s3xy
09-14-2008, 19:07
спокойно, поговори си с баща си съвсем откровено и му спдели че знаеш че и той е изневерявал,а майка ти не и просто му сподели колко зле се чувстваш (ако можеш се разплачи) успех

TheNewReligion
09-14-2008, 19:09
Щом баща ти изневерява на майка ти, явно чувствата му към нея вече не са същите и е по-добре да се разведат. До колкото разбрах ти вече си голяма и можеш да устоиш живота си с помощта на родителите ти, само че по отделно. И въпреки всичко трябва да си силна и да приемеш всичко от възможно най-добрата му страна.

Blab
09-14-2008, 19:16
Евала на родителите ти!
По-добре ли е да се правят, че всичко е розово?
Знаеш ли колко години живея с хора, които се преструват на щастливо семейство?
Оплаквай се, егоистка такава!
Важното е те да са щастливи, а не на теб да ти изнася.

Lolinka
09-14-2008, 19:23
не мисля че ще са щастливи ако се разведат.
сигурна съм че още се обичат...затова баща ми ревнува толкова много...не мисля само за себе си а за тях...вече не са толкова млади и с особено странния характер на баща ми не мисля че друга жена,освен майка ми ще го търпи повече от няколко месеца.аз скоро заминавам и няма да съм тук,но при мисълта,че ще са сами изобщо не ми харесва...

Blab
09-14-2008, 19:30
Понякога нещата не са такива, каквито изглеждат.
Остави хората да вършат техните си глупости.
Ако се обичат, ще бъдат заедно.
И - има различни видове любов. А човек, с който си делял живота си 20 години, не можеш да не обичаш.

WithLove
09-14-2008, 20:16
Първо-недей да приемаш раэвода като съсипия на живот.3ащото не е това.Това,че се раэделят,не оэначава,че съсипват живота си,както и твоя.Щом двама човека вече не са щастливи эаедно,не мислиш ли,че е по-добре да се раэделят?Няма ли така да са по-спокоини и по-щастливи?Ти с гаджетата си като се раэделяш съсипваш ли си живота?Мисля,че прекалено много се филмираш.Не каэвам,че е приятно,но не е болка эа умиране.Просто се постарай да примеш положението малко по-нормално и спокойно.Това не е някакъв феномен.Ако родителите ти не се раэбират,между тях вече има напрежение и недоверие,естествено,че е по-добре эа тях да се раэделят.Свиква се с всичко.И все пак,ако мислиш,че има шанс да останат эаедно,поговори с тях.Събери ги эаедно на едно място и поговри с тях.Кажи им това,което каэа тук :) Пък реэолатът не энам какъв ще е ,но и пожелавам да хубав эа теб.И не бъди егоист,эащото трябва да эачиташ и тяхното щастие и техните желания. :)
Според мен щом вече има недоверие,нямат голямо бъдеще эаедно.Освен,ако ти не го скрепиш,но така не мисля,че ще са щастливи,а по-скоро ще са эаедно по эадължение.. :)
Горе главата,мацко.Давай напред и преодолявай нещата,эащото эанапред ще имаш още много проблеми.Киип уолкинг! 8)

Yancheto
09-15-2008, 12:18
не мисля че ще са щастливи ако се разведат.
сигурна съм че още се обичат...затова баща ми ревнува толкова много...не мисля само за себе си а за тях...вече не са толкова млади и с особено странния характер на баща ми не мисля че друга жена,освен майка ми ще го търпи повече от няколко месеца.аз скоро заминавам и няма да съм тук,но при мисълта,че ще са сами изобщо не ми харесва...

Нещо много ми е странно.Уж още се обичат,пък баща ти изневерява на майка ти.Какво е това нещо?

Qnchety
09-15-2008, 12:34
Остави ги сами да решат. Големи хора са.

malkata_kukli4ka
09-17-2008, 13:07
И моите се разведоха,но не е болка за умиране и без това никога не съм обичала баща си :-x Твоите щом са решили да се развеждат ги остави,сами си решават все пак :)

mynichka
09-17-2008, 17:45
остави ги сами да си преценят

Sensuality
09-17-2008, 17:48
Остави ги сами да решат. Големи хора са.

Съгласна съм :)

SK0RP10N
09-17-2008, 20:56
Баща ти явно просто си търси причина, как да се разделят.
Между тях вече няма нищо.
Или предпочиташ майка ти да страда по някой, който не заслужава това и и забива нож в гърба ?

Belair
01-21-2009, 15:26
от личен опит знам,че ще е по-зле ако останат заедно,но в крайна сметка това ще се отрази върху теб.Но не е чак голяма тпагедия/поне така го възприех,когато наште се разведоха/

Belair
01-21-2009, 15:26
от личен опит знам,че ще е по-зле ако останат заедно,но в крайна сметка това ще се отрази върху теб.Но не е чак голяма тпагедия/поне така го възприех,когато наште се разведоха/

SoFarSoG00d
01-21-2009, 17:03
Ти нищо не може да направиш,щом са стигнали до развод,така и ще стане,те са зрели,възрастни хора и сами преценяват какво е добро за тях.Сигурно ти е доста гадно,но не винаги всичко се развива така както ти очакваш и желаеш...просто продължаваш напред и това е.