View Full Version : На 16 без гадже
crazy_idiot
09-14-2008, 18:56
Здравейте! На 16 съм момче до сега съм нямал приятелка. Не съм някъкъв затворен с момичета разговарям по-лесно от колкото с момчета но те ме възприемат като приятел. От около година харесвам едно момиче с което сме доста близки но някак си ме е страх да и призная, правил съм и намеци но като че ли тя не иска да ми отвърне. Кажете какво да правя
Здравей!
Кажи и какви чувства имаш към нея,тя ,ако реши сама,и ако те харесва ще се съгласи ;) Айде успех от мен.
ако искаш да запазиш това което имате не й казвай за чувствата си, шом не отговаря на намеци почакай тя да дойде при теб :)
Като започнете с тия лиготии от тип "На 16 без гадже" или нещо таков, просто ме убивате. Има ли значение на колко си години?! Това, че нямаш приятелка не значи, че си загубеняк или нещо подобно.
Относно момичето, мисля, че не трябва да й казваш за чувствата си. В момента, в който разбере за тях ще се отдръпне (предполагам). Излизайте често само 2мата.
Ако не рискувая да кавеш на едно момиче трудно ще си хванеш гадже не очакваш тя да те сваля нали ?
Самоубий се ?!?
Ба му меча, засрамете се ве!!! Какво като нямаш приятелка на 16 ... стар ерген ли си останал или к'во ??? :-o :o
Като започнете с тия лиготии от тип "На 16 без гадже" или нещо таков, просто ме убивате. Има ли значение на колко си години?! Това, че нямаш приятелка не значи, че си загубеняк или нещо подобно.
Относно момичето, мисля, че не трябва да й казваш за чувствата си. В момента, в който разбере за тях ще се отдръпне (предполагам). Излизайте често само 2мата.
+1
anichkaaaa
09-14-2008, 19:40
ОМГ ! Осъзнайте се бе хорааа :-x Това че в момента се възприема като нормално на 12-13-14 вече да си се нае*ал не означава, че като си на 16 без гадже е повод за самосъжаление ! На 16 си по дяволите не на 160 ! За кво се притесняваш? Животът е пред тебе !
WithLove
09-14-2008, 19:56
И какво като нямаш гадже и не си имал до момента?
Това ли ти е най-сериоэният проблем в живота?
Ако е така,поэдравявам те,ти си истински щастливец.
Момче,недей да се филмираш от такива глупости,эащото не энам какво ще стане с теб като те стигне нещо по-сериоэно,което наистина да е тревожно.Смешно е да се вайкаш,че не си имал гадже.Ще имаш,спокойно.Не мога да ти кажа кога,никой не може.Мога само да те посъветвам да си живееш живота спокойно и с кеф,пък то хубавото ЧЕСТО идва само и когато най-малко го очакваш.И нещо друго-като дойде,старай се максимално да му се насладиш,эащото може да е эа кратко.3а всичко се отнася. :)
...SoMэ__SpЭciaLLy...
09-14-2008, 20:01
Имай търпение.
i kakto kazaha izlizaite . 6tom kazva6 4e ste fr - razberi koi haresva, s koi hodi ii izob6to ot tozi sort ne6ta ;) I k1smet :-)
Whyniser
09-14-2008, 20:03
ОМГ ! Осъзнайте се бе хорааа :-x Това че в момента се възприема като нормално на 12-13-14 вече да си се нае*ал не означава, че като си на 16 без гадже е повод за самосъжаление ! На 16 си по дяволите не на 160 ! За кво се притесняваш? Животът е пред тебе !
Като,че ли и твоя е свършил та да правиш такива изводи (бъзик се :-D ) . Еми така я . И аз нямам гадже,рева по цел ден и си мечтая за Аничка ама какво пък.Ама що ми дреме. Да не са свършили жените по света 8)
crazy_idiot
09-14-2008, 20:09
не казвам че щом съм на 16 трябва да сам минал вече 32 момичета. Просто ми става неприятно като се съберем компанията и всеки с любим човек. И работата е там тя ме има напълно за приятел, като например и направя комплимент тя казва "айде стига ся красива майтапчия" или нещо от сорта. И с всички момичета е така възприемат ме като приятел и до тук.
айшшшш стиа с тия... яяя се стегни е :lol: :razz: и на 20 да си..кво ги глеаш другите..вярно кофти е амаа секи как се уреди :lol: :lol: не бе споко и твоя момент ще дойде..ама не на сила..сеш се..относно момичето...цяла година и никво развитие...избери си друга стаа ли :lol:
anichkaaaa
09-14-2008, 21:07
Като,че ли и твоя е свършил та да правиш такива изводи (бъзик се :-D ) . Еми така я . И аз нямам гадже,рева по цел ден и си мечтая за Аничка ама какво пък.Ама що ми дреме. Да не са свършили жените по света 8)
Ей ма де кво мечтаеш за мен :D То и моя живот не е свършил ама не се оплаквам , че си нямам гадже нали ? :D :D :-)