View Full Version : ЛЕСНИ ЛИ СА ЖЕНИТЕ ???
momchence_89
09-14-2008, 19:25
Тъй като има тема "Лесни ли са мъжете" реших и аз да пусна "Лесни ли са жените" .
Лично мнение според мен даже МН :razz: :grin:
vaseto0o
09-14-2008, 19:26
Само дето темата "Лесни ли са мъжете" дойде от една тема "Лесни л иса жените" :D
Rebirthing
09-14-2008, 19:27
Само където има такава тема, деба :x
SpOrTs_GiRl
09-14-2008, 19:27
Темата "Лесни ли са мъжете" беше пусната, заради една друга ("Лесни ли са жените" ) ...
По темата: Зависи на коя попаднеш.
Лесна е майка ти.... :-x :-x ! Пфф дай зарад тва че има курви начи всички жени са лесни... :-x Кво на слагате под общ знаменател...дан сте били с повече от половината жени на света че знаете...тва че не сте попаднали на момичета си е ваш проблем ;) :-x :-x :-x
momchence_89
09-14-2008, 19:30
опс много се извинявам тогава може да я махат .... :oops:
momchence_89
09-14-2008, 19:31
Лесна е майка ти.... :-x :-x ! Пфф дай зарад тва че има курви начи вси1ки жени са лесни... :-x Кво на слагате под обш знаменател...дан сте били с повече от половината жени на света че знаете...тва че не сте попаднали на момичета си е ваш пролем ;) :-x :-x :-x
Колко сме интересни :razz:
Лесна е майка ти.... :-x :-x ! Пфф дай зарад тва че има курви начи вси1ки жени са лесни... :-x Кво на слагате под обш знаменател...дан сте били с повече от половината жени на света че знаете...тва че не сте попаднали на момичета си е ваш пролем ;) :-x :-x :-x
Пфф едвали тука ше показвам колко съм интересна ;) просто написах тва което мисля ;) Кат не ти харесват тея мнения недей пуща теми друг път ;)
Nen0RmalniK
09-14-2008, 19:43
Пфф едвали тука ше показвам колко съм интересна ;) просто написах тва което мисля ;) Кат не ти харесват тея мнения недей пуща теми друг път ;)
izvinqvai ot koe selo idvash ?? "пуща" :grin: :lol:
tItEufFf
09-14-2008, 19:49
Да, лесни са. Не искам да го призная, но е така. И аз съм лесна. Няма да се учудя ако повечето момичета кажат "не" ... Просто не са го осъзнали още
momchence_89
09-14-2008, 21:58
Ми като гледам се правиш :razz: ПОБЕРТЕТА те удря яката отзаде успокой хормоните :razz: :-P
DJ_Mrav4o
09-14-2008, 23:11
Абе не сме чак толкова лесни.... :lol:
Те всички жени казват " Ама аз не съм такава","Ама аз не съм лесна" и след 5 мин си отварят кракатаааа ... пффФфФф САМО КУРВИИИИ ЕЙЙЙЙЙЙЙ хауаха :-x
hahavteen
09-14-2008, 23:25
Да, лесни са. Не искам да го призная, но е така. И аз съм лесна. Няма да се учудя ако повечето момичета кажат "не" ... Просто не са го осъзнали още
Точно това щях да напиша :)
Всяка жена може да е лесна стига да и хванеш цаката и да и предложиш това което иска. Е може би мъжете са малко по-лесни защото по принцип е ясно какво искат :P
За мен жените са много много АМА МНОГО ЛЕСНИ както по горе някои беше писал К?РВИ даи и една водка и и глеи сеира че и пълна програма ще ти направи направо са си парцали повечето а специално за теб е то ти един ЛИНК (http://news.vestnik24.com/lifestylebg/lifestyle_616014.html) :grin: :razz:
П.С. Ако има свестна жена нека да напише едно лично съобщение и да каже за какво мисли че е такава ;)
Nam3less3
09-14-2008, 23:56
Момчетата харесват курвите, а и повечето от тях самите са курвари. Иначе нарочно тъй говорят.
Мъжете са по-лесни за жените.
Средностатистически едно симпатично момиче ако тръгне да ухажва мъжете, няма начин да не си намери веднага приятел.
А като момчетата ухажват жените, трябва да имат финансова възможност, защото мъжа храни къщата. От векове е така, и жените са свикнали да харесват по-заможни мъже. Момичето иска представително момче, с кола и т.н. Няма нищо курварско в това. Но ако имаш характер, и да не си богаташ пак може да спечелиш почти всички. След като самите момчета не са зрели да имат приятелки и няма с какво да ги задържът, се самоуспокояват, като наричат жените курви.
hardball
09-15-2008, 01:29
Жените са лесни. Мъжете са просто елементарни. :lol:
Alabalaportokala
09-15-2008, 02:43
Ест че са лесни ве. Достатъчно е с жигулка да спреш пред диското и да подсвирваш закачливо...
Ти му кажеш 2 приказки на кръст и айде влюбено загубено. Сакън... :D
hardball
09-15-2008, 02:46
Абе да, мъжете се пускате на всяка като сте на зор. "Дупка ли е злато" .
Аз до сега не знам за мъж да са му предложили секс в прав текст и да е отказал.
Vladokaaa
09-15-2008, 04:23
Ба лесни кфи лесни пффф мъжете сме лесни
momchence_89
09-15-2008, 05:51
Ами вече знаеш даже мн пъти съм отказвал като съм ги виждал какви са жалки :? няма смисъл аи повечето бяха около 15-16 даже неги знам някои :shock:
Тез две теми не са за пораждане на спор а за исказване на лично мнение .
Жените наистина са лесни от една страна, а от друга нямат угодия, което е въпрос за разсъждение в други теми. Това, че се правим на въртящи се на малките им пръстове не им дава правото да мислят, че е точно така!!
sasha_90
09-15-2008, 09:40
Има жени,които са лесни и такива,които не са.
ANTIHUMAN
09-15-2008, 11:09
Какво разбирате под ,,Лесни''?Лесно е сега да отида на леглото и да заспа ,но не и жените!Всеки е различен ,това ,че повечето са курви не значи ,че всички са лесни!Не е вярно това и за мъжете ,че само като им свирниш и идват да правите секс.Глупост след глупост.Лично аз съм отказвал не е един път на момиче секс.Хубава е всичко ,но пък не искам ,тъпо е просто.
П.П. Не слагайте всички жени и мъже под общ знаменател!Тъпо е!Да не сте спали със всички ,че да знаете?
П.П.2 Обръщам се и към двата пола ,защото си спорите за глупости. Момче съм!
Чао! :P
SunShinePearl
09-15-2008, 11:13
ми аз лично да,ама да няма да спя със всеки срещнат,ако не мога да му устоя :D нз до колко добре е обаче това
Ти познаваш мъже хмм интересно. Аве трудно се намират..късметлийка си. :-o
van4encetyYyY
09-15-2008, 20:09
ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ НЕ МЪЖЕТЕ СА ЕГАТИ ГОВЕДАТА!САМО ЕДНА ЖЕНА ДА ПОИСКА ДА ГО СВАЛИ И ТОЙ ВЕЧЕ Е В КРАКАТА И! :D ЖЕНИТЕ МОГАТ ДА БЪДАТ МНОГО КОВАРНИ И ОТМЪСТИТЕЛНИ НО В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ СА ЛЕСНИ ! 8-) ХММ ТАПАЦИ МЪЖЕТЕ ОТ КОЯ ДЖУНГЛА СА ИЗЛЕЗНАЛИ :-P
Има жени,които са лесни и такива,които не са.
За мъжете се отася същото.
искам да ви кажа, че ако общувате с една истинска жена, а не малоумна пуберка и тя ви се пуска със сигурност ви манипулира за нешо! Изобщо не си мислете момчета, че едно момиче ще е лесно без причина... Кажете "курва" но какво ги интересува тях? Те имат своя живот и така искат да го живеят.. Има достатъчно кьоражци които им пускат и после им правят подаръци тааа не си мислете, че жените са лесни без причина!
cvety_i_bebeto
09-15-2008, 20:25
Не бива да слагате всички жени под общ знаменател "лесни". Има и лесни има и много лесни :D ,но има и свестни момичета-и не са малко!
Love0nlyMyself
09-16-2008, 10:07
ИМА такава тема вече и точно поради тази причина пуснах темата " лесни ли са мъжете "
а колкото до темата има лесни има и трудни мн зависи от индивидуалността на момичето и от мн неща :)
amatorium
09-17-2008, 09:52
Zavisi ot tova dali haresvat nqkoi.
rihanna_vivi
09-17-2008, 10:10
pri vseki e razli4no :)
sexy_baby_originale
09-19-2008, 14:18
Що не вземете да се сбиете!?! Отговора на въпроса е ясен...има всякакви жени, както и всякакъв тип мъже.Има и лесни и такива хора, които държат на своите принципи и не се дават лесно.Подхода към такъв тип хора трябва да е много преценен.Това е!
Pagan_man
09-19-2008, 14:31
зависи от момичета/жените има такидето като спреш по лускава кола и се лепят по 20, но има и такива, които не ги интерува това.