View Full Version : Риск от забременяване
Takaa.. da kajem che na sytrinta ste pravili sex v 9 chasa, sled koetosi lqgate i spite do 2, kogato otnovo pravite sex. 1viq put e bilo sus, a 2riq obache, BEZ prezervativ...ne e svyrshil v men, no sled 1via sex (v 9 chasa) ne se e izmil..13tiq den ot cikula mi e. kakuv e riska .. bez kritiki samo saveti
Gledate temata, no ne pishete ako ima nqkoi koito da moje da mi otgovori kompetentno, da pishe zashtoto e speshno.. :/
nejnaDROGA
09-15-2008, 11:23
Сексуалната ти култура е под всякаква критика :?
Разрови се из нета,прочети някои неща и после задавай глупави въпроси :x
По темата:Риска е много малък ... И то не защото не се е измил,а защото е било без презерватив
...SoMэ__SpЭciaLLy...
09-15-2008, 11:25
OMFG ti znae6 li kolkooooooooooooo temi ima to4no takiva ? :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x
KVI_SA_TEQ_TUPOTII_BE
09-15-2008, 11:25
4e si kelesh!!!!!
bez kritiki samo saveti
emi nashencite sa izmreli vuv vazdushna sreda....
do 1-2 min vuv vuzduh sa putnici spoko ;) se pak moje i da e stanalo ama veroqtnostta e tolkova malka 4e.... :booooomb: spoko 8)
Nqmah vremeda tyrsq temi, znam che ima mnogo
Toest pochti nqma risk taka li ? znam che spermatozoidite jiveqt 72 chasa,,
ПуКанКа dano e taka:)
KVI_SA_TEQ_TUPOTII_BE
09-15-2008, 11:27
OMFG ti znae6 li kolkooooooooooooo temi ima to4no takiva ? :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x
mn ste zle kat samo se draznete kvo vuobshe pishete edno i sushto...
sushto tolkova dosadni ste kato teq det puskat ednakvi temi.... are stiga
govorite na tqh a vie pravite sushtoto da vi akam v ustite!!! :-x 8-)
KVI_SA_TEQ_TUPOTII_BE
09-15-2008, 11:31
72 4asa ako sa ti v putkata ... na vuzduh Omirat po4ti vednaga
zatva naprimer ako si v cikul i toi svarshi v teb ima shans da stane bebe shtot te kat jiveqt 72 4asa v putka i ve4e novata qicekletka moje da e stanala i za tva e opasno...
ama taka sa umreli spermatozuidite a i te4nosta det otdelq pishkata predi da svarshi sushto ne stabva za oplojdanbe taka 4e spoko ne si bremenna :) vse pak si napravi test sled izvestno vreme ;) no e mn malko veroqtno 0.01 :) :)
nejnaDROGA
09-15-2008, 11:42
Злето в случая си ти!!!
Ако за теб сексуалната култура не е от особенно голямо значение - сори,но за повечето момичета/момчета е доста важна!!!Освен това сексуалната култура на авторката е много ниска,което не говори никак добре за нея (т.е. тръгнала е да се е*е без да знае какво може да стане и без да е достатъчно информирана)!!!Другото,коет е - не мисля,че пиша едно и също или не отговарям по темата!!!(в случай,че не си забелязал след СЪВЕТА,който й дадох за обогатяването на сексуалната й култура й отговорих и на темата!!!)
П.П.Ти май си селянче,а?! :-D Правя си тия изводи заради изразите,които използваш като "да ви акам в устите" ... Това винаги са думи на селянчета,комплексарчета,х ора с ниско самоуважение и ниска култура ... Излагаш се яко :-D
72 4asa ako sa ti v p****ta ... na vuzduh Omirat po4ti vednaga
zatva naprimer ako si v cikul i toi svarshi v teb ima shans da stane bebe shtot te kat jiveqt 72 4asa v p***a i ve4e novata qicekletka moje da e stanala i za tva e opasno...
ama taka sa umreli spermatozuidite a i te4nosta det otdelq pishkata predi da svarshi sushto ne stabva za oplojdanbe taka 4e spoko ne si bremenna :) vse pak si napravi test sled izvestno vreme ;) no e mn malko veroqtno 0.01 :) :)
YourSiN...Пуканка е точният пример защо трябва да търсиш инфо от надеждно място...колкото и малко време да имаш.
Първо щом ти е 13ден има голяма вероятност вече да имаш зряла айцеклетка...или сиреч да си или да ти предстои овулация в близките 30ч. Второ спермазадоидите могат да живеят 72ч в така наречената идеална среда, която обаче почти нито една жена няма.Тя зависи от окислеността в теб, от температурата ти и тн...Няма такова понятие като въздушна среда.Спермазадоидите всъщност умират от ниска температура,т.е. , колкото по-студено е, толкова по-бързо.И да общо взето има не малка вероятност да си забременяла.Половината от непланираните деца в този форум(от които очакваш съвет) са се появили именно след 2ри полов акт.След като е свършил първият път, по каналите е останало известно количество спермазадоиди, които излизат по време на втория без той да усети.
Ако нямаш никаква представа кога ти е овулацията или ако знаеш и тя предстои в следващите 30-40ч те съветвам да вземеш контрацептив.А следващият път задължително си спомни, че мъжът трябва да се измие и изпикае.
За ПУКАНКА специално искам да и препоръчам да се поинтересува какво е овулация, какво значи зряла яйцеклетка и кога тя може да бъде оплодена.
SpOrTs_GiRl
09-15-2008, 11:56
Ахааа .. щом не можем да пишем критики в темата .. :?
KVI_SA_TEQ_TUPOTII_BE
09-15-2008, 11:58
Злето в случая си ти!!!
Ако за теб сексуалната култура не е от особенно голямо значение - сори,но за повечето момичета/момчета е доста важна!!!Освен това сексуалната култура на авторката е много ниска,което не говори никак добре за нея (т.е. тръгнала е да се е*е без да знае какво може да стане и без да е достатъчно информирана)!!!Другото,коет е - не мисля,че пиша едно и също или не отговарям по темата!!!(в случай,че не си забелязал след СЪВЕТА,който й дадох за обогатяването на сексуалната й култура й отговорих и на темата!!!)
П.П.Ти май си селянче,а?! :-D Правя си тия изводи заради изразите,които използваш като "да ви акам в устите" ... Това винаги са думи на селянчета,комплексарчета,х ора с ниско самоуважение и ниска култура ... Излагаш се яко :-D
Of az sum bila zle.... kvo samo se zaqjdate ...
ima 1000 takiva temi bee
super tupo e ---- te puskat tupi temi vie puskate tupi otgovori ednakvo tupi ste.... a kat sum ot selo kvo ... mnogo si e hubavo na selo moga da ti kaja "GRAJDANKO" i + tva na selo horata sa mnogo po civilizovani i kulturni.... :-o ti si zle brato... 8-) sled nqkolko godini shte mi 4istish kenefa sigurno!!! :razz: 8-)
KVI_SA_TEQ_TUPOTII_BE
09-15-2008, 12:02
PF 4e ste smotani nekvi selqni tuka (ubijdam moderno.... vidqh go ot He}|{Ha_Dpo|`a ) 8) 8) 8) mnooo ste tupi :D:D:D:D est 4e ne e bremenna ama shtom taka iska da se tup4e s hap4eta.... specialno escapelle ako se pie pove4e ot 3-4 puti moje da nqmash nikoga bebe!!! ama huuu kakto si iskate 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
are boli me fara 8) odete si nabiite po edna i da vi e slaadko 8) 8) 8) 8-) 8-) 8-) :booooomb:
nejnaDROGA
09-15-2008, 12:20
PF 4e ste smotani nekvi selqni tuka (ubijdam moderno.... vidqh go ot He}|{Ha_Dpo|`a ) 8) 8) 8) mnooo ste tupi :D:D:D:D est 4e ne e bremenna ama shtom taka iska da se tup4e s hap4eta.... specialno escapelle ako se pie pove4e ot 3-4 puti moje da nqmash nikoga bebe!!! ama huuu kakto si iskate 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
are boli me fara 8) odete si nabiite po edna i da vi e slaadko 8) 8) 8) 8-) 8-) 8-) :booooomb:
:D Ти въобще знаеш ли значението на думата селянин?! :D
Селяндур е убидна дума,но селянин не е ;)
Селяните са хора,които живеят,учат и работят на село!!!Хора,които рядко се съобразяват с грубия език,който използват!В повечето случаи с ниско ниво на образование,не много богат речник (освен за псувни)...!!!!
Извод:Аз не съм те убиждала :P Просто питах дали си от село?!
П.П. Момиче си и те "боли фара" :shock:
По темата:Риска е много малък ... И то не защото не се е измил,а защото е било без презерватив
+1 kratko to4no i qsno :) bravo :)
nejnaDROGA
09-15-2008, 12:32
ЕеЕеЕе един да не е срещу мен :grin: Обичам те :oops: :-) :-D
Rebirthing
09-15-2008, 12:32
Поредната такава тема, аман вече от вас!Да има риск, малък, но го има, точка по въпроса! :x
Понякога ме изумявате какви неща смятате за нищожни и какви за притеснителни...
KVI_SA_TEQ_TUPOTII_BE
09-15-2008, 14:16
Селяните са хора,които живеят,учат и работят на село!!!Хора,които рядко се съобразяват с грубия език,който използват!В повечето случаи с ниско ниво на образование,не много богат речник (освен за псувни)...!!!!
ne sum ot selo 8) 8) 8) 8) 4ista stoli4anka pffhahahahahahh se edno ne sme nai golemite selqni sofiancite de :D
PS ot de znaesh puk 4e sum momi4e :?
PS2 bqlop zname ne mi se spori s nikoi sega :D:D:D :-P 8-) 8-) 8-)
Pitai nqkoi kitaec.Te sa specove 8)
SpOrTs_GiRl
09-15-2008, 17:39
ЕеЕеЕе един да не е срещу мен :grin: Обичам те :oops: :-) :-D
Ее .. и аз съм напълно съгласна с теб, пък не ми казваш, че ме обичаш .. :-#
П.П. Пуканке .. ясно е, че си момиче :D .. Толкова пъти си го споменавала по темите .. Още повече, че направи и тема "какво ти тече от пу*ката" ......................
nejnaDROGA
09-15-2008, 20:07
ne sum ot selo 8) 8) 8) 8) 4ista stoli4anka pffhahahahahahh se edno ne sme nai golemite selqni sofiancite de :D
PS ot de znaesh puk 4e sum momi4e :?
PS2 bqlop zname ne mi se spori s nikoi sega :D:D:D :-P 8-) 8-) 8-)
Ми в едно от мненията си говореше в женски род (за себе си) и за това предположих,че си момиченце/жена :)
Спортното момиче и теб те ОБИЧАМ БЕЕЕЕЕ :-) :-) :-) Недей да ревнуваш ;) Гушшшшш :):):)
П.П. Теб няма как да не те обичам,защото адски много ти се кефя на отговорите :grin:
SpOrTs_GiRl
09-15-2008, 21:10
Ми в едно от мненията си говореше в женски род (за себе си) и за това предположих,че си момиченце/жена :)
Спортното момиче и теб те ОБИЧАМ БЕЕЕЕЕ :-) :-) :-) Недей да ревнуваш ;) Гушшшшш :):):)
П.П. Теб няма как да не те обичам,защото адски много ти се кефя на отговорите :grin:
Аз също те обичаммммммммммм :grin: :-) :-) :-)
И бтв и аз много се радвам на всичките ти постове :))) .. Ех тая форумна любовв :D :-) :-) :-)
:oops:
KVI_SA_TEQ_TUPOTII_BE
09-16-2008, 05:57
:S sledvashtite temi shte sa.... prez forum moje li da se zabramenee 8)
dobre ok jinsko sum.... 8-)
He}|{Ha_Dpo|`a ne znam za6to se zanimava6 izob6to s tazi Pukanka.Ne vijda6 li,4e momi4eto e tolkova glupavo,4e dori ne razbira za kakvo i govori6,ne si zaslujava da si habi6 vremeto! A do avtorkata sledva6tiq put 6te pusne tema"pravih sex S prezervativ,toi izob6to NE svur6i,ama az dali sum bremenna" imam 4uvstvoto ve4e 4e e stanalo MODERNo momi4etata da se strqskat dali sa bremenni i da go pravqt na golqm vupros.Sled kato ne znaete koga ima risk da ste zabremeneli i koga tova e nevuzmojno za6to pravite sex??? :-x
KVI_SA_TEQ_TUPOTII_BE
09-16-2008, 06:06
He}|{Ha_Dpo|`a ne znam za6to se zanimava6 izob6to s tazi Pukanka.Ne vijda6 li,4e momi4eto e tolkova glupavo,4e dori ne razbira za kakvo i govori6,ne si zaslujava da si habi6 vremeto! A do avtorkata sledva6tiq put 6te pusne tema"pravih sex S prezervativ,toi izob6to NE svur6i,ama az dali sum bremenna" imam 4uvstvoto ve4e 4e e stanalo MODERNo momi4etata da se strqskat dali sa bremenni i da go pravqt na golqm vupros.Sled kato ne znaete koga ima risk da ste zabremeneli i koga tova e nevuzmojno za6to pravite sex??? :-x
bez grubosti molq... ti poznavash li me otblizo 4e daznaesh kolko to4no sum glupava?! 8-) e da est cennoto vreme na He}|{Ha_Dpo|` za mastorbaciq ne e hubavo da si go habi s tupi forumni deca 8) 8) 8)
KVI_SA_TEQ_TUPOTII_BE
09-16-2008, 06:07
DARLA ti na onaq ot darzost i krasota li si se krastila? ne se zaqjdam samo pitam
i tva na sminkata ot profila ti li si :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
WILD__BOY
09-16-2008, 06:24
бременна си вече ;)
izplqskal
09-16-2008, 07:22
Това което ще попитам няма значение, но на колко години си ? :)
Love0nlyMyself
09-16-2008, 10:17
nejnaDROGA
09-16-2008, 18:49
Аз също те обичаммммммммммм :grin: :-) :-) :-)
И бтв и аз много се радвам на всичките ти постове :))) .. Ех тая форумна любовв :D :-) :-) :-)
:oops:
Шшшшшттттт [-X [-o< Не ни издавай беее!!!Чичко Полицай ще вземе да чуе от някъде и после ... :-# Не ми се мисли какво ще ни прави и двете :-# Е аз поне ще намажа по-малко,защото ти му изневеряваш,а не аз :D :D :D
Дарла :) За мен не се притеснявай ;) Доста често,когато тръгна да се обяснявам на някой (или по-скоро да му се карам) е когато нямам какво да правя и/или съм бясна на някой (и за да не си го изкарам на някой приятел си го изкарвам на някой елементарен съфорумник :D )
Пуканке :cry: Съжелявам те :cry: Явно когато си написала онова за ценното време и мастурбирането си гледала в огледалото :smt087 Най-сърдечно ти съчувствам,че нямаш някое гадже/съсед за секс/жиголо и т.н. до теб и да те нае*е,а ти се налага да мастурбираш по цял ден :smt089 А иначе за мен не се притеснявай ;) Аз нямам твоите проблеми ;)
xxxSnowflakexxx
09-16-2008, 20:09
nejnaDROGA
09-16-2008, 20:17
Еййй като казах,че обичам всеки,който не ме напада в тая тема и започхан само моя коментар да виждам :D (шегувам се ;))
Секси бейби и теб те обичам вече :-) тя моята обич край няма :oops: