View Full Version : Ужас ;(
sweet_emotion
09-15-2008, 14:03
Абе хора мн ми е гадно боядисах са в черно и ся мн съжелявам искам си естествения цвят ама нз как ако имате идеи пишете аи искам също да питам колко време ще ми отнеме докато падне боята мама казва че за 1 месец моля ви пишете
Пострижи я 0 номер :) :) :) Иначе иди до близкия фризиорски салон и питай.Иначе един месец?! Каква боя си ползвала :? :? :?
Ами, то като падне боята пак няма да ти е същия цвят коса...
По добре отиди на фризъор да ти я изсветлят... няма да е веднага, но постепенно сигурно ще стане... ай успех ;]
Изчакай месвец-два и ходи на фризьор. Не позволявай да ти я правят с блондор за по-бързо изсветляване! Просто си сложи по-светъл цвят и така ще се върнеш към естествения или друг цвят. При ежемесечно ходене..ще ти падне за 3-4 месеца :) спокойно
и аз напрафих тая грешка трябваха ми 3 месеца за да махна черното и пакда сам руса ..... на 2 седмици ходих да ме изфетляват мн боли и щипе ужасно е и от тогавва сам казала никога повече черна !!! иди на фризиор сама нямада се справиш повярвай ми
WithLove
09-15-2008, 14:16
Така става с хората,които бърэо си променят желанията. 8-)
Боята не пада от косата,тя израства с нея,виж къната е друга тема.Има специални препарати,които измиват боята от косата.Ползват ги във повечето фризьорски салони,но определено това си е химия и то доста силна.Иди и говори с фризьорката си най-добре как да махнеш боята от косата си,но в никакъв случай не тръгвай да я изветляваш-върху черното нищо няма да се хване и най-много да забъркаш още по-голяма каша.
Купи си същия цват боя като косата ти =]
:booooomb:
Хаа... а дали ще хване тази боя със същия цвят? Това е въпроса! :lol:
sweet_emotion
09-16-2008, 09:58
Абе няма да я пипам и тва е :) ще чакам боята да падне :P :P :P :P
mishaaaaa
09-16-2008, 11:39
Майка ми се направи от катранено черно - руса, не е ставало оранжево или смешно, по - бавно става, но е факт.
А за къната - една приятелка си направи косата черна с къна и вече мина половин година ( да не е и повече) и не може да се махне от косата и ... много гадно.
ей чената боя държи най-много и опорито. аз до сега не съм била черна.червена няколко нюанска, светло кафяво, малко русо
първо кажи колко ти е дълга ксата и какъв е бил естествения цвят :) имам една идея, но тя като ми отг :)
Зависи какъв ти е естествения цвят на косата, ако е тъмен остави боята да падне, ако не чакаш месец-два и после на фризьор :) Успех ;)
shokoladka_
09-21-2008, 15:00
Ми отиди при фризиора и кажи да ти махне боята ама от тва мн гори косата...
CtrlAltDel
09-21-2008, 22:26
Има бои за кичури. В тях се съдържа обезцветител, който сваля и черното. Има най-различни цветове. Но най-често са някакви по-откачени. Можеш да си вземеш примерно червено и да го използваш за цялата коса, няма да има проблем. Гарантирано премахва всичко. И не гори косата. Махнеш ли веднъж черното, можеш да се боядисаш каквато си поискаш след 1-2 седмици.
insanity_666
09-22-2008, 09:00
Има бои за кичури. В тях се съдържа обезцветител, който сваля и черното. Има най-различни цветове. Но най-често са някакви по-откачени. Можеш да си вземеш примерно червено и да го използваш за цялата коса, няма да има проблем. Гарантирано премахва всичко. И не гори косата. Махнеш ли веднъж черното, можеш да се боядисаш каквато си поискаш след 1-2 седмици.
абе няма такава опция като "не гори косата". това си е химия и то силна химия. за да махнеш черно трябва да ползваш нещо наистина много силно, което, съответно, и много гори. друг е въпроса, че някои хора са "благословени" с впечатляващо силни коси, които издържат на всякакви такива гаври, но няма как да знаем твоята такава ли е. затова, както вече всички ти казаха, говори с някой добър фризьор преди да правиш каквото и да е ;)