Влез

View Full Version : Трудна ситуация...помогнете...

crazy_bebzzz
09-15-2008, 15:17
Znachi ima edno gotino momche ot susednata paralelka.I vseki put kogato se razminavahme po koridorite useshtah kak me gleda.I taka sled nqkolko sedmici az osuznah che sum se vlubila v nego. :) I tochno kogato go razbrah svurshvashe uchilishteto.Az mnogo trudno prejivqh fakta che nqma da go vijdam cqlo lqto :( ......... Sled okolo mesec suvsem sluchaino nabarah registraiqta mu v edin sait i tam razbrah mnogo neshta za nego tam ima6e i skaipa mu i az estestveno go dobavih i toi me prie.Sled tova az me kazah koq sum 6toto ve4e se poznavame i po4nahme da si 4atim vseki den dokato stavah vse po-vlubena. :oops: I edin den toi me pomoli da mu napisha komentar i az mu napisah che e mnogo sladak :P posle i toi mi napisa she sum sladka :P i na sledvashtiq den me popita kogo haresvam i az mu kazah 4e ne iskam da mu kaja no nakraq trqbvash da si priznaq chuvstvata si i kogato go napravih toi mi kaza che me haresva i posle po4na da me pita dali iskam da si imam gadje i az mu kazah che iskam i toi mi kaza 4e shte mi predloji chrez nqkakvo lubovno stihotvorenie :oops: no taka i ne go napravi :( sled okolo sedmica az pomolih edna moq fr da go pita dali me haresva i toi i otgovoril che :( ne me haresva :( tq posle go pitala za6to samo izli6no me e zabludil i toi i kazal 4e ne znae ......... :(
Sega kogato zapochnahme daskaloto az go vijdam vseki den i mi e mnogo gadno za6toto znam 4e ne moga da go imam a tolkova mnogo go obicham! :oops:
Molq vi pomognete mi! :) Na purviq ucheben den (dnes) me gleda6e ot dale4e.Molq vi iskam da go nakaram da me haresva ili pone da si go priznae za6toto az vqrvam 4e e taka :cry:
Aaaaaa da vi pitam spored vas spored postupkie mu toi izpitva l ne6to kum men :?: Ochakvam otgovori :)

Редактирано от ramaiana
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица

vesssiii
09-15-2008, 15:35
:shock: Оле как е могъл да постъпи така :shock: Еми чудя се дали да му привличаш вниманието,или да се правиш на недостъпна :? Но като види ,че не проявяваш интерес според мен ще започне да ти тича след гъза /поне според мене де/..Иии накарай малко твоята фр да го разпита дали харесва някоя и т.н..Аз имах една ситуация преди 2 години и едно момче ме харесваше /предполагах,не бях сигурна,докато не ми каза преди 2 месеца :x / и постоянно стоях в междучасието в коридора на парното / :oops: / и той като минаваше ПОСТОЯННО ме щипеше,гъделичкаше и т.н ..Ако искаш и ти стой в коридора :D Т'ва беше майтап..Според мене накарай да питат дали въобще харесва някоя,дали има симпатии към теб и разбереш ли ,че има дори и малко привличане готова е работата после ще е лесно :) Знам,че не дадох много добър съвет,но не се сещам за друго в момента.Успех! :-)

WithLove
09-15-2008, 15:37
Мацко,я първо кажи на колко си.
Предполагам,че сте малки и эатова поведението на момчето е толкова глупаво.Харесвам те,не те харесвам.Нормално е,ако сте все още малки-на 12-13.Не се трогвай толкова от поведението му,въпреки че наистина е тъпо.Няма эначение на колко си,эащото и на 10 да си,пак е нормално да иэпитваш влечения към раэни хора и да си падаш по тях.Така че няма да те упреквам эа начина ти на раэсъждаване.Чак да си влюбена се съмнявам,эащото доколкото раэбрах от написаното, не сте си общували много,освен в Скайп.А аэ предпочитам по-реалните контакти-на живо или поне чреэ телефонен раэговор.Глупаво е да караш приятелки да ти решават проблемите.По-добре свиквай сама да се справяш эанапред. :)
От поведението му,не мисля,че те харесва.Ако те е харесвал,щеше да ти го е каэал и да ти предложи,эащото е энаел,че и ти го харесваш.Явно все още е неосъэнат и един ден си пада по някоя мацка,а на другия се буди и не му дреме эа нея.Кофти е ,че някои хора така си остават цял живот.Но не се филмирай толкова и се постарай да приемаш нещата по-леко.3нам,че е кофти,когато не можеш да бъдеш до човека,когото искаш,но така става понякога.И не мисли,че да не виждаш някого няколко месеца е голяма трагедия.Мен например от моя човек ме делят много километри и цял живот ще ме делят.Сега свиквам с мисълта,че никога няма да го видя :) Но това е.Щади си нервната система.Оооо,айде стига аналиэи правих.Единственият съвет,който мога да ти дам е следващия път като го видиш,да го поэдравиш,а не да се спотайваш и да чакаш някаква евентуална реакция от негова страна.Давай направо.Кажи му 3драсти,попитай го как е.Недей да эапочваш да го овещаваш колко го обичаш и т.н.Просто се пробвай да подържаш някакъв контакт с него.И ако видиш,че му е приятно и се раэбирате,покани го да иэлеэете някъде.Оттам нататък вече ще прецениш дали да говориш с него эа чувствата си,според това как той те въприема,как прекарвате эаедно и т.н :)

Lysit0
09-15-2008, 15:41
Еми дръж се естествено просто.Така може и да те хареса :) Но според мен той не те обича,и ти не го 'обичаш',а просто си хлътнала много по него :) ( Не се заяждам),но вие деца знаете ли изопщо думата 'обичам',нейното преднаазнчение, и кога тази дума се използва :?: :)

dreaml1nd_
09-15-2008, 15:41
мм да на колко си?
А пък този или не е сигурен какво прави, или се прай на гъзар 8-)

BaiToq
09-15-2008, 17:45
Znachi ima edno gotino momche ot susednata paralelka.I vseki put kogato se razminavahme po koridorite useshtah kak me gleda.I taka sled nqkolko sedmici az osuznah che sum se vlubila v nego. :) I tochno kogato go razbrah svurshvashe uchilishteto.Az mnogo trudno prejivqh fakta che nqma da go vijdam cqlo lqto :( ......... Sled okolo mesec suvsem sluchaino nabarah registraiqta mu v edin sait i tam razbrah mnogo neshta za nego tam ima6e i skaipa mu i az estestveno go dobavih i toi me prie.Sled tova az me kazah koq sum 6toto ve4e se poznavame i po4nahme da si 4atim vseki den dokato stavah vse po-vlubena. :oops: I edin den toi me pomoli da mu napisha komentar i az mu napisah che e mnogo sladak :P posle i toi mi napisa she sum sladka :P i na sledvashtiq den me popita kogo haresvam i az mu kazah 4e ne iskam da mu kaja no nakraq trqbvash da si priznaq chuvstvata si i kogato go napravih toi mi kaza che me haresva i posle po4na da me pita dali iskam da si imam gadje i az mu kazah che iskam i toi mi kaza 4e shte mi predloji chrez nqkakvo lubovno stihotvorenie :oops: no taka i ne go napravi :( sled okolo sedmica az pomolih edna moq fr da go pita dali me haresva i toi i otgovoril che :( ne me haresva :( tq posle go pitala za6to samo izli6no me e zabludil i toi i kazal 4e ne znae ......... :(
Sega kogato zapochnahme daskaloto az go vijdam vseki den i mi e mnogo gadno za6toto znam 4e ne moga da go imam a tolkova mnogo go obicham! :oops:
Molq vi pomognete mi! :) Na purviq ucheben den (dnes) me gleda6e ot dale4e.Molq vi iskam da go nakaram da me haresva ili pone da si go priznae za6toto az vqrvam 4e e taka :cry:
Aaaaaa da vi pitam spored vas spored postupkie mu toi izpitva l ne6to kum men :?: Ochakvam otgovori :)
Или му тегли майните,
или поговорете,може само така
да е казал на приятелката ти.

HONDA
09-15-2008, 18:00
Извинявай, но все едно слушам разказ на момича на 12 год. На колко си?
Според мен просто си е погъделичкал егото с теб. Не си дажай напразни надежди или нещо такова.

ResPekT333
09-15-2008, 19:36
Въобще не му давай да се подиграва така с теб..!Просто не му обръщай внимание....той ще се усети...ама може и да е късно тогава....
:)

WithLove
09-15-2008, 19:41
Въобще не му давай да се подиграва така с теб..!Просто не му обръщай внимание....той ще се осети...ама може и да е късно тогава....
:)
А може и да се Усети 8-)

Vladokaaa
09-16-2008, 02:55
what a story

Crissy [*]
09-16-2008, 05:00
Поредния лигльо .. Просто не се занимавай с него,личи си че сте малки и може само да си те разиграва ; ))

crazy_bebzzz
09-16-2008, 10:38
Na 14 sum a toi e na 13 ;)

I propusnah edna podrobnost ......... postoqnno mi kazvashe che sum mnogo sladka i az sushto mu go kazvah i toi si smeni imeto v skaipa na "sweet boy" a i toi mi kaza che iska da hodim v saita za zapoznanstava a puk az glupachkata si pomislih che napravo veche mi predlaga i mukazah che priemam a prez tova vreme edna negova suuchenichka sledqla kakvo si pi6em v saita i me pita dali hodim i az nali si mislq che sme gajeta i i go kazah i posle tq trugnala da mu chestiti i a pak toi i vikal da mlukne i q obijdal.Sled tova az go popitah dali mi se surdi i toii mi kaza che ne mi e surdit.I posle ni6to ......... dokato ne nakaraah moqta priqtelka da go popita i natataka ve4e go znaete :)

HONDA
09-16-2008, 10:43

I propusnah edna podrobnost ......... postoqnno mi kazvashe che sum mnogo sladka i az sushto mu go kazvah i toi si smeni imeto v skaipa na "sweet boy" a i toi mi kaza che iska da hodim v saita za zapoznanstava a puk az glupachkata si pomislih che napravo veche mi predlaga i mukazah che priemam a prez tova vreme edna negova suuchenichka sledqla kakvo si pi6em v saita i me pita dali hodim i az nali si mislq che sme gajeta i i go kazah i posle tq trugnala da mu chestiti i a pak toi i vikal da mlukne i q obijdal.Sled tova az go popitah dali mi se surdi i toii mi kaza che ne mi e surdit.I posle ni6to ......... dokato ne nakaraah moqta priqtelka da go popita i natataka ve4e go znaete :)
Не се занимавай с глупости.
Малеее на по 13-14 в сайт за запознанства :shock: :shock: :shock:

sm_95
09-19-2008, 12:33
vij spored men toi e idiot imam golqm opit s idiotite ( http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=198704 ) spored men toi nqma 4ystva k1m teb prosto e iskal da te narani sorry ama tfa e moito mnenie

sladur4etyYy
09-19-2008, 12:45
ама жена, ти уста нямаш ли?! :shock: отиваш и искаш да ти каже що така е направил, кво е тва фр-тата ти ше разпитват... аз ако бях щях веднага да отида и да го накарам хубави4ко да ми обясни .отивай , тва е единствения на4ин, ама не по скайп, а о4и в о4и, а и след като сте в едно даскало, виждането няма да е проблем

sladur4etyYy
09-19-2008, 12:48

тва 4ак сега го видях, разговорите отпадат като вариант, той е задръстен дребосък, не ти тряа :D

tarataika
09-19-2008, 13:00
прави се на недостъпна

Honey:)
09-20-2008, 19:03
Ам на колко си години?изглежда ми като няква история от 5-7 клас :Х иначе е мн гандо така те е накарал всичко да си кажеш а ти в замяна получаваш едно голямо.....дърво :D Ужасно :Ь или го питай за какво така те е прецакал или просто не се занимавай

zaraaa
09-20-2008, 21:56
Обзалагам се, че сте на по 13 до 15 години :"Кого харесваш?", "Искаш ли да си имаш гадже?" - лапешки му работи! Но, както и да е! 1-во Не можеш да го накараш да те харесва или има чувства към теб или Не! 2-ро - аз си мисля, че не знае какво иска, а не ти трябва да си с такъв човек :)

SmiLee .. ))
09-20-2008, 22:01
Ммм .. най - добре не се занимавай с Тоя .. и той не знае какво иска :?