View Full Version : Откачaм нали?
Bring.me.to.life.F
09-15-2008, 18:03
От 1 седм съм си втълпила 4е съм бременна правихме го без кондом...само си го допря до вагината ми възможно ли е да има бебе ..аа и ме болят гърдите и малко леко долу корема :( :(
Otka4a6 samo ot pritesnenie :)
qjte dreben penis
09-15-2008, 18:06
Всъщност вероятността да е бременна не е толкова пренебрежима. Не се знай ко ще излезе от п*тката след 9 месеца 8-)
WithLove
09-15-2008, 18:07
Абе,глупаво момиче,купи си един тест эа бременност.
Сложно ли ти се вижда?
Не е.
И като не энаеш какво правиш,научи се по-добре да не правиш секс ей така,беэ кондоми,эащото ако сега не е станал гаф,ще вэеме някога да стане.
SpOrTs_GiRl
09-15-2008, 18:08
Правили ли сте го или само си е допрял пениса до вагината ти?! ...... Уточни.
И защо за Бога без кондом?!
Bring.me.to.life.F
09-15-2008, 18:10
САМО СИ ГО ДОПРЯ ;(
SpOrTs_GiRl
09-15-2008, 18:13
САМО СИ ГО ДОПРЯ ;(
Това не е секс.. да те светна ...... Все едно сега като ти гледам мениеята да значи, че спя с теб ......
И, хайде преди да правиш каквото и да е се пообразовай малко.. Първо, че не знаеш и го правиш .. и разбира се чак после питаш .. При свършен факт .. Толкова ли му е трудно да сложи един презерватив?!! А ти сливи ли имаш в устата да не му кажеш?!
На колко си години?
Bring.me.to.life.F
09-15-2008, 18:14
16
SpOrTs_GiRl
09-15-2008, 18:17
Надявах се да си по-малка .. Но пак нямаше да те оправдае ..
Ами виж - попрочети важните теми .. И друг път не си прави излишни експерименти! ...
И спокойно, не си бременна....
Bring.me.to.life.F
09-15-2008, 18:20
dano :( :( :( :(
sexy_baby_originale
09-15-2008, 18:20
УФ..Ами, за да си сигурна, че не си бременна друг път го прави с презерватив!
xxxSnowflakexxx
09-15-2008, 18:34
Надявах се да си по-малка .. Но пак нямаше да те оправдае ..
Ами виж - попрочети важните теми .. И друг път не си прави излишни експерименти! ...
И спокойно, не си бременна....
Мамка ви проста умрете вееееееееееееее! :D :D :D
spiderka
09-15-2008, 19:22
Всъщност вероятността да е бременна не е толкова пренебрежима. Не се знай ко ще излезе от п*тката след 9 месеца 8-)
добре казано е,но май наистина откачаш от притеснение :) :)
blood_dodo
09-15-2008, 19:34
Мамка ви проста умрете вееееееееееееее! :D :D :D+1
CraZy_K1LlErR
09-15-2008, 19:46
boli te uq bii taa katerica tam i se kefi na jivota :D pa i da izlezne nekoi chochkovec oshte po dobre edin chovek poveche 8-)
van4encetyYyY
09-15-2008, 19:58
Бъди по спокойна виж аз имах същият проблем правих секс без презерватив но за разлика от твоят случай наистина имаше полов контакт а не само да се докосне до вагината и не съм бремена! Важното е момчето да НЕ свърши в тебе но и това не ти гарантира на 100% че ще се спасиш от нежелана бременост.Затова и аз се убедих Правете секс с ПРЕЗЕРВАТИВ ако не искати да лепнете нещо или да си имате бебе :oops: и аз така се притеснявах като тебе и затова не мисля повече да рискувам :-)
SK0RP10N
09-15-2008, 20:24
Напълно е възможно, не е само внушение
Love0nlyMyself
09-16-2008, 10:06
да имаш близнаци ;-)
Невъзможни неща в този свят по принцип няма, ама това може да е едно от тях :D
SMoKe_BoY
09-16-2008, 14:40
Ко да ти кажа.. .. слаба раута
nimfolita
09-17-2008, 12:13
Ако само си го е допрял, изключи си от акъла другото, защото няма как да стане при такива обстоятелства.
+2
Напълно е възможно, не е само внушение
rozova_lady
09-17-2008, 14:49
Не се притеснявай и не си втълпявай глупости,
не може да си забременяла от едно докосване.
anichkaaaa
09-17-2008, 16:58
Всъщност има ОГРОМНА вероятност да си бременна мдааа .... :lol: По последни изследвания само при леееко докосване даже и през дрехите мощните сперматозоиди си пробиват път и проникват право в яйцеклетката ти ! Така че .. ЧЕСТИТО ! :D :D :D :D :grin:
sextazy_baby
09-17-2008, 16:59
Може и болките да си ги втълпяваш...стига го мисли
Всъщност има ОГРОМНА вероятност да си бременна мдааа .... :lol: По последни изследвания само при леееко докосване даже и през дрехите мощните сперматозоиди си пробиват път и проникват право в яйцеклетката ти ! Така че .. ЧЕСТИТО ! :D :D :D :D :grin: :D :D :D :D :D :D :lol:
Vichko0o
09-17-2008, 17:12
Всъщност има ОГРОМНА вероятност да си бременна мдааа .... :lol: По последни изследвания само при леееко докосване даже и през дрехите мощните сперматозоиди си пробиват път и проникват право в яйцеклетката ти ! Така че .. ЧЕСТИТО ! :D :D :D :D :grin:
Ей за това те обичам :-) :-) :-) :-) :-) Гениална си Ани ГЕНИАЛНА СИИИИИИИИИИИИИИИ ау припаднах от смях :grin: :grin: :grin: :grin: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Може и болките да си ги втълпяваш...стига го мисли
+1
Tva ne e seks skupa :D :-D :lol: :lol: :lol: tva che te boli korem ne znachi che si bremenna :lol: tcccc naprao me razbi :lol: :lol: ot dopirane ne sum chuvala da se zabremenqva a... osvem ako ne si nekoe cvete :razz: te dokolkot znam se oplojdat ot dopirane :razz: :razz: :razz:
mitternacht
09-18-2008, 10:06
Кръсти го на мене!!! НА МЕНЕЕЕ!!!
GabisiTa
09-18-2008, 15:37
Не може да си бременна... :?
peace_love_music
09-18-2008, 20:43
tebe kosite ti mogat da pobeleqt,da umira6 ot pritesnenie i kvo li o6te ne,ama test nqma da si kupi6....eh,mnoo staren narod....
16
16?!?!?!?!? :shock: как може да си на 16 и да нямаш грам акъл?!?!?!?!?!?!?!?! за да забременееш трябва момчето да свърши... той не е свършил и още по-важно - да всърши в теб!!! Не можеш да забременееш от докосване! Все едно ако си пипне пениса и после ти пипне вагината и ти да родиш тризнаци.... :-x :shock: Добре бе... майка ти не ти ли е казвала от къде идват бебетата? Ти.. омг не мога да го проумея.... как може да си... аа???@ няма да продължавам! Не си бременна!
Hahahaha jotitu e prav :D pi4a leko taka tree da svar6i v tebe za da zabremenee6 :D a tva za bolkite v korema.... moe da ima6 rastroistvo :D spomni si ko si qla na skoro :D a da i ako re6i6 vse pak da si vzima6 test za bremennost... kato gledam kolko razbira6 po vaprosa sas sexa zemi pro4eti intrykciite na testa 4e da ne zeme6 da si go pyxne6 v zadnika 8-)
Aaaaaaaaaa da zabravix :D
+2
+3
ani00770088
11-01-2008, 20:52
тва че та болат гърдите и ниско долу в корема са симптоми за наближаващ менструален цикъл :) проявите на бременност идват по-късно тогава усещаш тежест в гърдите гадене и др там симптоми... споко ;)
LovelyGirl
11-01-2008, 21:00
тва че та болат гърдите и ниско долу в корема са симптоми за наближаващ менструален цикъл :) проявите на бременност идват по-късно тогава усещаш тежест в гърдите гадене и др там симптоми... споко ;)
Темата е стара ;)
От преди 2 месеца е..
хаха.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
това ми прозвуча като една приятелка в ранна ученичеста възраст.....
"правих му свирка и той свърши в устата ми ......БРЕМЕННА ЛИ СЪМ?"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Wrathchild
11-02-2008, 05:42
Никакъв шанс да си бременна.
Как ще си бременна като само те е докоснал :lol: :lol: :lol: Мен ако питаш щом толкова много се притесняваш от това, че си е допрял пениса до вагината ти...не си готова да праиш секс..щото представям си как ще се притесниш ако го правиш наистина..
foreverr
11-02-2008, 12:48
Абе момиче не си ли чувала за тест за бременност????Купи си един направи си теста и се узпокой малко, че от претиснение няма да ти дойде и още повече ще земеш да се притесняваш!ИИ друг път прави секс с кондом, за да няма "ох притеснявам се" !!!!