View Full Version : Свирка на колене
sexy_baby_originale
09-15-2008, 19:26
Хей...дами, случвало ли Ви се е, когато правите свирки на гаджето си или на някое друго момче, което да не Ви е гадже и сте на колене, после да са Ви зачервени. :grin: Много е яко, защото после всички те питат от какво са тези червенки. :D :D :D Та..в такива случаи как процедирате и случайно родителите Ви питали ли са Ви: "От какво са тези червенини по коленете ти " и тем подобни. :D
П.П: Темата се отнася само за момичета, които са правили свирки и за момчета, които също с аправили свирки! :razz:
girl_in_black
09-15-2008, 19:40
Ами по какъвто и повод да стоя на колене колената ми стават червени.Не е само от свирки.Никой не ме е питал никога, а пък и аз винаги ходя с дълги панталони.
не го правя - струва ми се унизително да му падам на колене за свирка.... като е легнал да... така даже не гледа.. както и предпочитам.. но на колене ми се струва курвенска работа.. смисал , ако ти е гадже ти може да не мислиш така, но аз не бих се поставила в тая позиция..
question
09-15-2008, 19:51
в тоя случай като те питат точно това кажи и няма да ти повярват :D :D :D :D
а кфо казваш половината истина, демек коленичила сипо някъф повод, я да си оправиш нещо, я да си подредиш некой неща и така прости ти е било по-удобно :) е такива глупости
Яко курвички в BG. :grin: :grin: :grin: :grin:
blood_dodo
09-15-2008, 19:57
не го правя - струва ми се унизително да му падам на колене за свирка.... като е легнал да... така даже не гледа.. както и предпочитам.. но на колене ми се струва курвенска работа.. смисал , ако ти е гадже ти може да не мислиш така, но аз не бих се поставила в тая позиция..Феминизъм...
Ам по темата - надали някого сериозно го интересува защо са ти червени колената. Просто кажи, че си правила нещо на пода, както каза някой над мене.
SK0RP10N
09-15-2008, 20:22
Ела ми завърти една, после аз ще обяснявам от твое име
Wrathchild
09-15-2008, 20:43
не го правя - струва ми се унизително да му падам на колене за свирка.... като е легнал да... така даже не гледа.. както и предпочитам.. но на колене ми се струва курвенска работа.. смисал , ако ти е гадже ти може да не мислиш така, но аз не бих се поставила в тая позиция..И аз така казвах...
На никой не му пука защо коленете ми са червени...
RR-а ти май обичаш да критикуваш яко а?!
GreenFairy
09-16-2008, 06:31
Еми те мойте приятелки така ме разбраха, че съм спала с приятеля си, щото нещо споменах, че ме болят коленете от гадните плочки и те се сетиха... Само че коленете бе боляха не защото съм била на колене когато му правех свирки, ами защото аз бях отгоре и плочките бяха много разнебитени.
А относно свирките, предпочитам той да е легнал защото започвам да го обсипвам с целувки още от врата и много бавно се насочвам надолу
Ми пак добре ,че са само зачервени,а не се били ожулени :)
izplqskal
09-16-2008, 07:31
Ми пак добре ,че са само зачервени,а не се били ожулени :)
Как ще си ожулиш коленете на плочки .. възможно ли е :shock:
WILD__BOY
09-16-2008, 07:50
най ме кефи да келчи разкрачена, така вирнала задника си ;)
terminatorа
09-16-2008, 08:10
Ела ми завърти една, после аз ще обяснявам от твое име
еейе, и аз искам бе, полага ми се, нали ги обучаваме уж. Па ше си я зема ув Буковлък сетне :D
Neftochimic
09-16-2008, 08:12
Хей...дами, случвало ли Ви се е, когато правите свирки на гаджето си или на някое друго момче, което да не Ви е гадже и сте на колене, после да са Ви зачервени. :grin: Много е яко, защото после всички те питат от какво са тези червенки. :D :D :D Та..в такива случаи как процедирате и случайно родителите Ви питали ли са Ви: "От какво са тези червенини по коленете ти " и тем подобни. :D
П.П: Темата се отнася само за момичета, които са правили свирки и за момчета, които също с аправили свирки! :razz:
теб явно доста често те питат от къде са ти тея червенки :razz:
izplqskal
09-16-2008, 08:13
То ако става въпрос всеки ще иска по една :D
terminatorа
09-16-2008, 08:17
То ако става въпрос всеки ще иска по една :D
ма що да не искам бе, няма само кварталните пичове да намазват искам и то хубава като на джена джеймс :D
izplqskal
09-16-2008, 08:34
Е след теб съм аз :)
LovelyGirl
09-16-2008, 10:41
Да правила съм го на колене на приятеля ми и както и на него така и на мен ни доставя гоялмо удоволствие.
И естествено ми се зачервяват коленете,даже протъркват,но минава бързо.
Но никой не ме е питал от какво е.
Веднъж го бяхме правили на земята и колената му се протриха от мокета и
майка му го е питала от какво е това,а той беше измислил естествено някаква лъжа :-D Обаче все още има малки белечета по колената от тогава :-D
terminatorа
09-16-2008, 12:09
Да правила съм го на колене на приятеля ми и както и на него така и на мен ни доставя гоялмо удоволствие.
майка му го е питала от какво е това,а той беше измислил естествено някаква лъжа :-D Обаче все още има малки белечета по колената от тогава :-D
ми и язе искам, като него,, навитачка? :D :D
ГрозенСъсел
09-16-2008, 12:19
Ти да не би да седиш върху бобени зърна ма курво,че да ти се натъртят колената.
terminatorа
09-16-2008, 12:48
не бе кат и натисне глъвътъ и и го набии и я тресе направо докато избичи белото и затва от тия вибрациии :D :D
ГрозенСъсел
09-16-2008, 13:29
не бе кат и натисне глъвътъ и и го набии и я тресе направо докато избичи белото и затва от тия вибрациии :D :D
ААААА РАЗБРАХ АМА ТАКА НЕМА ЛИ ДА И ИЗВАДИ ПЪРВО СЛИВИЦИТЕ С ОНАЯ СИ РАБОТА
rozova_lady
09-16-2008, 14:14
И аз съм му правила с****и на колене ама само един път май
защото ме заболяха коленете :-D
cherinka
09-16-2008, 14:48
ами.. как така ви се зачервяват, бе!? :shock:
То нали първо те заболява, после те наболява (усещаш болка демек) и чак като поседиш още известно време така и тогава ти се зачервява!??!?!
И кфо излиза!? Че докато му лапате ви боли и усещате болка ?!
Ба..
аз винаги си намирам с периферието нещо меко (примерно в къщи си придърпвам пантофите и си ги слагам под колената..) .
и така..
иначе съм имала супер гадни синини по колената и много съм се дразнела когато другите са ме ебавали относно тва, че съм лапала на някой...
пазете си коленцата, бе, девойки!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
terminatorа
09-16-2008, 14:50
нема бе той ще ги набъта баш надолу, и после че я ресне отзад да се върнат
LovelyGirl
09-16-2008, 16:38
ми и язе искам, като него,, навитачка? :D :D
То има на кой да си го правя ;)
нема бе той ще ги набъта баш надолу, и после че я ресне отзад да се върнатti poneje si go pravil i znae6 nali :?
Тъкаа.
"Случвало ли ви се е блаа блаа?" е как нема да им се случва? Търкай си коленете в асфалта, та да са ти винаги зачервени и нема да те разпитват вечно. Баси, толко ли е сложно да помислиш малко?
не го правя - струва ми се унизително да му падам на колене за свирка.... като е легнал да... така даже не гледа.. както и предпочитам.. но на колене ми се струва курвенска работа.. смисал , ако ти е гадже ти може да не мислиш така, но аз не бих се поставила в тая позиция..И аз така казвах...
Ако не отстояваш себе си тогава кой?
Sasha2k8
09-16-2008, 20:56
Винаги ми се зачервяват коленете, независимо дали правя свирка на приятеля ми или не. И не са ме питали никога, просто защото червеничкото изчезва бързо. :grin:
terminatorа
09-16-2008, 20:59
нема бе той ще ги набъта баш надолу, и после че я ресне отзад да се върнатti poneje si go pravil i znae6 nali :?
да, добре бе, пусни твойто курве да го понауча некой трик, и ще видиш как ше ми благодариш после, не съ бъзикам
Wrathchild
09-17-2008, 07:13
Ако не отстояваш себе си тогава кой?Какво има да се отстоявам? Примерно, когато бяхме на морето и мъжо беше изгорял нямаше как по друг начин да му направя свирка, освен да застана на колене. Или дай като няма друг начин да не му доставям удоволствие? Или да му кажа 'Лягай, куче мръсно, не ме интересува, че те боли!'?
Ако нещо се харесва и на двамата, то не виждам кое му е унизителното.
glor4eto_
09-17-2008, 07:45
Щом го смяташ за унизително,просто не го прави.Аз не виждам нищо унизително в цялата работа даже ми харесва повече но.....всеки с предпочитанията си 8)
anichkaaaa
09-17-2008, 07:47
Щом го смяташ за унизително,просто не го прави.Аз не виждам нищо унизително в цялата работа даже ми харесва повече но.....всеки с предпочитанията си 8)
terminatorа
09-17-2008, 15:35
аничке аре да се разберем нещо най-после , ко ше кажеш. няма да искам много от теб. само някой нещица, аре няма да ти права златен дъжд :D :D
ПС: много хубави цици :oops:
да, добре бе, пусни твойто курве да го понауча некой трик, и ще видиш как ше ми благодариш после, не съ бъзикамPravil si svirka na kolene :shock: :shock: :shock:
terminatorа
09-17-2008, 15:46
да, добре бе, пусни твойто курве да го понауча некой трик, и ще видиш как ше ми благодариш после, не съ бъзикамPravil si svirka na kolene :shock: :shock: :shock:
абе ти ко искаш на майка си гъзъ, искам ти фърфълачето да го науча на някой работи после да ти прави кефа ти ем нещеш ем ми скърчаш. мен няма да ме имаш, знам ти наклонностите, ма не съм такъв, аз искам женски кучки не мъжки
anichkaaaa
09-17-2008, 16:45
аничке аре да се разберем нещо най-после , ко ше кажеш. няма да искам много от теб. само някой нещица, аре няма да ти права златен дъжд :D :D
ПС: много хубави цици :oops:
Мерси и аз си ги харесвам :D :D :D Та какво искаш да се разбираме ?! :-D
Ако не отстояваш себе си тогава кой?Какво има да се отстоявам? Примерно, когато бяхме на морето и мъжо беше изгорял нямаше как по друг начин да му направя свирка, освен да застана на колене. Или дай като няма друг начин да не му доставям удоволствие? Или да му кажа 'Лягай, куче мръсно, не ме интересува, че те боли!'?
Еми шом ти доставя удоволствие - прави го! Като е изгорял голяма работа, утре няма да го боли.. мен лично тази позоция вече казах, че не ме устройва и не бих си променила мнението само за да му доставя 10 секундно удоволствие! Е така де при френска удоволствието му е повече, но тгазма така или ина4е не е повече то 10 секунди
Wrathchild
09-18-2008, 06:26
Еми шом ти доставя удоволствие - прави го! Като е изгорял голяма работа, утре няма да го боли.. мен лично тази позоция вече казах, че не ме устройва и не бих си променила мнението само за да му доставя 10 секундно удоволствие! Е така де при френска удоволствието му е повече, но тгазма така или ина4е не е повече то 10 секунди Ще си промениш някой ден мнението. Както казах, в секса стига нещо да се харесва и на двамата, не може да е унизително. След време ще разбереш, че съм права, сега няма да те убеждавам.
teenkata_g
09-18-2008, 06:30
добро утро
Hah temata mi napomni za lqtoto taq godina na plaja s edna macka ,varti mi svirki i to baq vreme ...Sled tva kolencata i 4erveni i se nabili s pqsak ,jal mi stana 4ak za neq.
Понякога като съм на работа(например) и си погледна синките и се възбуждам като се сетя какво сме правили предишния ден :)
Иначе не смятам, че е унизително. В секса няма нищо унизително..
Hah temata mi napomni za lqtoto taq godina na plaja s edna macka ,varti mi svirki i to baq vreme ...Sled tva kolencata i 4erveni i se nabili s pqsak ,jal mi stana 4ak za neq.
ОУУУ ..Това за пясъка е гадно,направо е бати ужаса.Тази година го изпитах това като правих тройка.След това едва ли не с пинсета съм си вадила песъчинките от коленете.
krem4et0
09-18-2008, 11:02
Правя го и не съм забелязала червени коленца. Но предпочитам той да е прав, а аз седнала на ръба на леглото или права и да се наведа.........тою така се възбужд повече, а и не си моря колената.
Wrathchild, това са също 2 метода за загорели(буквално) мъже. Не ми е унизително........харесва ми много даже :D
terminatorа
09-18-2008, 12:04
Понякога като съм на работа(например) и си погледна синките и се възбуждам като се сетя какво сме правили предишния ден :)
Иначе не смятам, че е унизително. В секса няма нищо унизително..
ми аре и на мен де :D :D
(S) AINT
09-18-2008, 21:04
4e kyv 6te e toq pod we :D
na men ne mi se e slu4valo
Боже,боже....съшата работа като..."имам смучка...вижте ме" [-(
WithLove
09-18-2008, 23:01
На никой не му дреме эащо са ми эачервени коленете,а и то няма да са эачервени цял ден.Още малко ще кажеш,че и кръв ще текне от тях 8-)
terminatorа
09-19-2008, 08:05
На никой не му дреме эащо са ми эачервени коленете,а и то няма да са эачервени цял ден.Още малко ще кажеш,че и кръв ще текне от тях 8-)
Aма как направо си е за хирургична намеса :D :D :D
Wrathchild
09-19-2008, 09:48
Правя го и не съм забелязала червени коленца. Но предпочитам той да е прав, а аз седнала на ръба на леглото или права и да се наведа.........тою така се възбужд повече, а и не си моря колената.
Wrathchild, това са също 2 метода за загорели(буквално) мъже. Не ми е унизително........харесва ми много даже :DА, мерси за идеите, виж как не се бях сетила.