PDA

View Full Version : Външна промяна в следствие на раэочарование в личен план

WithLove
09-15-2008, 19:28
Правили ли сте го?
Интересно ми е,эащото напоследък попадам на много материали,в които се твърди,че голяма част от хората след като претърпят някакво раэочарование,искат да променят нещо във външността си.
По филмите всички сме виждали как мацките си режат косите,или пък променят цвета.
Случвало ли ви се е?
Какво променихте?
3ащо?
Може ли една подобна промяна да спомогне преодоляването на душевните мъки според вас?

:)

DimovB
09-15-2008, 19:33
мъжете много често си оставят брада след някаква лична драма

jghgh
09-15-2008, 19:36

Сефте го чувам, ще наблюдавам мъжете, които са наскоро зарязани. :-D

MaLty
09-15-2008, 19:37
да правила съм го :)

WithLove
09-15-2008, 19:39
Хубаво де,ама какво промени?
И эащо по дяволите? 8-)
Какво като си окълцаш косата например?Това с какво те кара да се почувстваш по-добре?Много питам,ама ми е интересно.

DimovB
09-15-2008, 20:00
И эащо по дяволите? 8-)
Какво като си окълцаш косата например?Това с какво те кара да се почувстваш по-добре?Много питам,ама ми е интересно.
може би мисълта, че почваш наново, начисто, като друг човек. нежеланието да срещаш онзи стария АЗ като се погледнеш в огледалото, който ти навява неприятни спомени и така...

Jamalska
09-15-2008, 20:03
Аз най-редовно си пробивам нещо ново след сдух,сменям си цвета на косата...като завършихме скапаното даскало си остригах половината коса...или ходя на пазар.

LuCiFersAngeL
09-15-2008, 20:33
И аз съм го правила... и май скоро пак ще променя нещо.
Не знам по какъв начин точно помага, но наистина е нещо като ново начало и са чувствам по-добре.

mrssmith
09-15-2008, 20:51
аз го правя, но всеки път е несъзнателно. няколко пъти си сменях цвета на косата за последните години, цвета на лещите, купувам си нещо ново и различно от стила ми-дрешка, обувки.... и така.. ама после чек осъзнавам,че съм го направила в труден емоционaлен момент :)

BaBy_bS
09-15-2008, 21:05
наскоро сестра ми преживя огромно разочарование и мъка.чуди се какво да прави и накрая отиде и пръсна една сюрия пари за дрехи и разби други неща.промени и цвета и прическата на косата си.
няколко дни след това,четох в едно списание,че когато жена претърпи мъка,сменя цвета на косата си.статията беше писана посредством анкета до колкото си спомням :)

BrokenInnocence
09-16-2008, 00:37
И эащо по дяволите? 8-)
може би мисълта, че почваш наново, начисто, като друг човек. нежеланието да срещаш онзи стария АЗ като се погледнеш в огледалото, който ти навява неприятни спомени и така...

Wrathchild
09-16-2008, 06:25

Сефте го чувам, ще наблюдавам мъжете, които са наскоро зарязани. :-DВнимавай, мъжо ми винаги си носи леко набола брада, да не вземем да станем на кълбета :razz:
Случвало ми се е толкова да се вбеся, че да си острижа косата малко над раменете...

AnyLee
09-16-2008, 08:14
Аз знам, че след някаква драма в живота, се слага или piercing или tattoo, аз поне така направих :)

krisiiiiito
09-16-2008, 08:16
не се променям заради някой или просто да се докажа .. стоя си както си се харесвам и нямам намерение след всяка раздяла да променям нещо в себе си .. просто съм си аз пък ако искат да ме харесват

Fickle
09-16-2008, 08:50
АЗ-да, наскоро си постригах косата много късо и се изрусих.
Но не осъзнах на момента че го правя заради мъка...

Seducti0n
09-16-2008, 09:42
Не ми се е случвало.
Пък и като че ли не съм от този тип хора, които след преживяно разочарование ще поискат външна промяна.По-скоро ще се вглъбя в себе си и ще искам вътрешно да се променя... :?

pepita87
09-16-2008, 12:08
Аз преди месец направих подобна промяна.Бях руса,с доста дулга коса...имах проблеми в семеен план,не с приятеля ми!Станах една сутрин ,казах си днес ще се подстрижа и ще си сменя цвета на косата! :-o След "процедурата" адски странно,но се чуствах нов човек :grin: ,естествено всичко беще временно,но наистина има моментен ефект...

ElisaDay
09-16-2008, 12:27
Аз също съм правила такива резки промени,но като се замисля сякаш не беше заради никой , специален, а заради мен самата.Просто ме беше духнал вятъра на промяната и трябваше да променя нещо в себе си.По случая се постригах от коса до дупето - коса до раменете и започнах да се каносвам, смених си и стила на обличане.Като пристигнах на училище вчера почти никой не ме позна :shock: но все тая.. казаха, че промяната е хубава :)

nefchi_bs
09-16-2008, 13:06
И аз съм го правила...Като ми минаха изпитите лятото и се бях сдухала защото мислех,че нищо не съм направила...Отрязах си косата и спрях да ям,защото се чуствах виновна,след всички усилия на родителите ми да ме пращат на уроци и да дават луди пари,мислех че съм предала доверието им,чуствах се жалка и неспособна на нищо и просто реших и така 8-) Сега съм с къса коса и 10 кг по-лека и не приличам на човека които бях преди 2 месеца,но се радвам за това...

Ch0c0la73
09-16-2008, 14:06
еми в когато искаш промяна в личен план се опитваш да направиш нещо различно в външноста си .. аз например исках някаква промяна в личния си живот и реших да си окалцам косата .. просто промяна това е .. нз може да те разочарова или пак да те накара да се усмихнеш ;)

Briseis
09-16-2008, 15:46
Аз не съм преживявала тази огромна любовна мъка, но съм се променяла много пъти.
Основно цвета и дължината на косата.
Но не е било заради някой определен, а заради мен самата.

Когато съм зле обаче не се се храня и се чувствам ужасно добре когато поддържам контрол над теглото си и се доближавам до дадени килограми.

st1ka
09-16-2008, 17:48
:)

pepita87
09-16-2008, 18:03
Между другото...много съжалявам за тая "простотия" дето направих със себе си,обичам да експериментирам,но сега си блъскам главата! :-x

DisciplineAndOrder
09-16-2008, 18:37
преди 1 седмица се погледнах в огледалото и реших,че не изглеждам особено щастлива..реших че ако промения визията си и някои значими неща в живота нещата ще бъдат по-различни

и кво направих?? скъсах с гаджето си, прекратих отношенията си с някои хора,купих си нови дрехи,коренно различаващи се от останалите ми (просто ги купих,въпреки че едва ли някога ще ги нося),започнах отново да тичам сутрин,спазвам някакъв режим на хранене,подстригах се,дори мислех да спра да влизам във форума 8-)

така че да,правила съм такива промени въз основа на разочарование (?) в личен план.

LovelyGirl
09-17-2008, 05:29
Не съм го правила,но мисля,че ако ми се случи нещо подбно сиг ще поискам да променя нещо в себе си.

ELFIQ
09-17-2008, 09:47
Аз знам, че след някаква драма в живота, се слага или piercing или tattoo, аз поне така направих :)

и аз така правя,имам вече 4 обеци,и скоро и татос ще си правя,щото мисля че скоро наближава буря в личните отношения :(

TraPPed
09-17-2008, 12:04
Много често срещам тук мнения в които пише че момичетата се подстригват...аз също бих искала една нова промяна дали коса или нещо друго ..това си е до внушение...чела бях някъде,но съжелявам смътно си го спомням че при китайските монаси,както знаете те имат бръсната глава и една плитчица..та точно тази плитчица била символ на техния живот ,знам странно е ..но те по никакъв начин не давали да им я режат,а пък знаете че попринцип хората отдадени на мъдрост като тях имат тази плитка за символ на изживяния живот тя е като техния път и отрязвайки косата си те затриват един вид живота си и мадростаа която са придобили....та с две думи може би има връзка с това че режейки косата си ти искаш да изтриеш моменти от живота си и да започнеш наново.

AutumnTears
09-17-2008, 17:44
posledniq p1t pak mi beshe stanalo ne6to i odrqzah 20sm ot kosata mi
kakto si beshe na opa6ka i otrqzah :o

Sensuality
09-17-2008, 17:51
Когато реша да променя нещо във външния си вид го правя,понеже искам нещо ново и различно,малко разнообразие,а не заради разочерования :)

Lady_B_
09-17-2008, 18:31
хихих ми че кой не го е правил, аз обаче съм привърженик на шопинг манията ... та цялта е да имам нова придобивка от бельо до рокля ... след което органичавам промените в косата, до прическа, слгам по спц грим (зависи дали ще е тежък или просто по различен) слагам новото нещо, което съм си купила и съм АЗ ! хиихих само като се сетя и ми става добре :)

hgfh
09-18-2008, 18:03
Не :)

Lainovoz
09-18-2008, 20:24
Аз бях много , ама много зле ! :-#

И се реших на голяма крачка. Почнах да се къпя... :-D малко е странно но се свиква ...

Сега си хванах и гадже :smt117

mimsiii
09-20-2008, 13:30
дам ... доста неща :D и като си видя снимките от 7 клас до сега (9 клас) иии гледам и не вярвам че съм аз :shock: :D последната промяна в мене ... ами ... боядисах се черна :P :P