Влез

View Full Version : Незнам какво да правя....

sladkoto_neli
09-16-2008, 06:56
Здравейте искам просто да споделя с някой за
ото се чувствам адски кофти.Значи с бивщия ми приятел сме разделени вече 3 месеца и до колкото знам той си има приятелка...незнам колко са им сериозни отношенията но понякога имам чувстовто че той незнае какво иска.Вчера бяхме цял ден заедно с него и наий добрата ми приятелка която му е братовчетка и в началото аз си казах ще се държа приятелски и това е и наистина го направих дори си говорехме най спокойно.Но изведнъж той почна да се закача да се дразни с мен да ми отговаря абе незнам хем беше мило хем ми стана кофти немога да ви го опиша...та проблема ми е следния .... обичам го все още толкова силно както преди но знам че няма да бъда с него да не кажа никога но в близко време няма да стане незнам как да приемам държанието му имам чувството че не е безразличен но в същото време неиска да е с мен и се чувствам адски тапо....всички ми казват че с тоя човек никога повече няма да сме заедно но аз сякаш неискам да повярвярвам...моля ви кажете ми какво да правя да се боря ли за него или да се опитам за пореден път да продалжа напред...дайте ми съвет моля ви

П.С.
за тези 3 месеца се опитах по какъв ли не начин да го забравя и с друго момче дори но не се получи дори в момента имам някви странни отношения с едно момче но като съм с него аз искам бившия обичам го до болка и имам чувството че ще се побъркам понеже незнам какво да правя
мерси че прочетохте всичко ако изобщо сте го направили де :D

anichkaaaa
09-16-2008, 06:58
Остави миналото там където му е мястото :) Гледай напред и не поглеждай назад ... Момчета колкото искаш :)

glezan4e
09-16-2008, 07:02
при мен и един от бившите ми е същото .... ( от негова страна ) аз имах няколко връзки след него, а до колкото знам той не.. нз какво да те посъветвам .. според мен се опитай да си намериш някой друг..бившите са бивши за да си останат в миналото .. ;)

sladkoto_neli
09-16-2008, 07:05
Знам че така е най добре но във всеки следващ търся него и знам че той не заслужава да страдам за него щото явно не му пука за мен но съм адски объркана и сякаш нямам сили да продалжа напред...

Vladokaaa
09-16-2008, 07:05
при мен и един от бившите ми е същото .... ( от негова страна ) аз имах няколко връзки след него, а до колкото знам той не.. нз какво да те посъветвам .. според мен се опитай да си намериш някой друг..бившите са бивши за да си останат в миналото .. ;)

+1

HONDA
09-16-2008, 10:57
Няма смисъл. По този начин само тормозиш себе си. Струва ли си?

WithLove
09-17-2008, 10:50
Остави миналото там където му е мястото :) Гледай напред и не поглеждай назад ... Момчета колкото искаш :)
Съгласна съм. :)

Whyniser
09-17-2008, 11:11
Не е наясно с чувствата си.Кофти му е,че сте се разделили,но не може да намекне.Поговорете си и му кажи,че ти е кофти така като ти говори и може да те разбере.Но не се обнадеждавай.

PeopleAlwaysLeave
09-17-2008, 11:29
Аз бях в абсолютно, ама абсолютно, същата ситуация. До един момент се борех - правех всечко за въпросното момче и той все казваше, че го оценява, че го вижда, че не съм му безразлична, но все продължаваше да си бъде с нея. Накрая си казах "Повече пръста няма да си мръдна - тя сама ще го изгуби" и познай какво стана 8-) Въпросната мацка го нарани много и наистина сама си го изгуби. Сега не сме точно отново заедно, но той пак започна да се държи както в старите времена, дори ми каза, че ме обича... Така че извода :arrow: един човек няма да осъзнае какво се докато не те изгуби или докато не види, че вече не е на първо място в живота ти 8)

zaraaa
09-19-2008, 17:01

Подкрепям я напълно 8)