PDA

View Full Version : Какво да правя с нея??

adidas_boy
09-16-2008, 15:24
Ходя с едно момиче 6 месеца по-точно вчера ги направихме обичам я много,имахме много проблеми аз я наранявах много,изневери,лъжи и т.н. Но сега съм толкова влюбен в нея осъзнах какво имам до себе си и си я обичам много.От 2месеца някъде съм Идеалния не съм се дънил,всичко което е казала го има.Обожавам я,но са почнахме даскало тя е в ново даскало аз съм си в мойто и аз съм с кола нали не ми пречи,различни смени сме и това не ми пречи,мога да хода да я взимам след даскало,но като говорихме за това кога ще се виждаме и тя ми вика еми петък,събота и неделя... И аз нищо не казах,щом така е решила,каза ми аз след даскало ще ходя с тея от мойто училище по-центъра кафета това онова и няма да имам време да се видим после в нас да спа,после да уча и така .. Много я обичам и ми липсва цял ден и само се чуда как да не остана сам за да ми е кофти за нея.Бях на даскало уж .. после на тренировки(а и за това ми прави проблем,че футбола бил по-важен за мен отколкото тя,което не е така ) после кафета,кафета,кафета и сега се прибрах чак и само седа на компа и ми липсва много.. Обичам я супер много а вчера направихме 6 месеца,а тя дори не се сети.. каза а така ли 6 ли станах вече .. :cry: :cry: от което ми стана много тъпо,при положение,че аз съм момче и не съм някакъв тъпак там и да и ходя по гъза,ама съм толкова влюбен,никога не съм хлътвал толкова по момиче,което и да е,каквото и да ми дава.. Незнам мисля си че ще се разделим виждам и държанието,а пък и тя е много хубава и доста момчета я заглеждат.. и са там в новото даскало,нови момчета това онова и 100% вече си е харесала някой,а пък и аз и казах така и така няма да се виждаме и че е свободна да е с който си иска и да прави каквото си иска .. това и го казах в събота .. и аз очаквах да каже "Не,не обичам те " а тя ми каза "Сигурен ли си че няма да има проблем?" ... и аз и казах "Да,разбира се!" но не е така аз неискам друга въпреки че има доста други момичета искам нея обичам нея .. а когато тя ме обичаше до болка аз я наранявах лъжех,изневерявах .. таа незнам какво да правя с това момиче..

ThereIsNoWayOut
09-16-2008, 15:32
определено не си постъпил правилно в началото и сега може би тя ти отмъщава по някакъв начин ... все пак си мисля , че нямате голям шанс .. успех за напред

slun4ice_90
09-16-2008, 15:38
Ходя с едно момиче 6 месеца по-точно вчера ги направихме обичам я много,имахме много проблеми аз я наранявах много,изневери,лъжи и т.н. Но сега съм толкова влюбен в нея осъзнах какво имам до себе си и си я обичам много.От 2месеца някъде съм Идеалния не съм се дънил,всичко което е казала го има.Обожавам я,но са почнахме даскало тя е в ново даскало аз съм си в мойто и аз съм с кола нали не ми пречи,различни смени сме и това не ми пречи,мога да хода да я взимам след даскало,но като говорихме за това кога ще се виждаме и тя ми вика еми петък,събота и неделя... И аз нищо не казах,щом така е решила,каза ми аз след даскало ще ходя с тея от мойто училище по-центъра кафета това онова и няма да имам време да се видим после в нас да спа,после да уча и така .. Много я обичам и ми липсва цял ден и само се чуда как да не остана сам за да ми е кофти за нея.Бях на даскало уж .. после на тренировки(а и за това ми прави проблем,че футбола бил по-важен за мен отколкото тя,което не е така ) после кафета,кафета,кафета и сега се прибрах чак и само седа на компа и ми липсва много.. Обичам я супер много а вчера направихме 6 месеца,а тя дори не се сети.. каза а така ли 6 ли станах вече .. :cry: :cry: от което ми стана много тъпо,при положение,че аз съм момче и не съм някакъв тъпак там и да и ходя по гъза,ама съм толкова влюбен,никога не съм хлътвал толкова по момиче,което и да е,каквото и да ми дава.. Незнам мисля си че ще се разделим виждам и държанието,а пък и тя е много хубава и доста момчета я заглеждат.. и са там в новото даскало,нови момчета това онова и 100% вече си е харесала някой,а пък и аз и казах така и така няма да се виждаме и че е свободна да е с който си иска и да прави каквото си иска .. това и го казах в събота .. и аз очаквах да каже "Не,не обичам те " а тя ми каза "Сигурен ли си че няма да има проблем?" ... и аз и казах "Да,разбира се!" но не е така аз неискам друга въпреки че има доста други момичета искам нея обичам нея .. а когато тя ме обичаше до болка аз я наранявах лъжех,изневерявах .. таа незнам какво да правя с това момиче.. Може би й е станало ясно,че не може вече да е с теб...Омръзнал си й...Питай я,ако много я обичаш и тя теб и се изяснявайте. :)

PeopleAlwaysLeave
09-16-2008, 15:54
Щом в началото си я наранявал толкова много в един момент най-вероятно си й станал леко безразличен. Сега, когато вижда, че си хлътнал може би иска да си отмъсти, знам ли... Това, че си й казал да прави каквото си поиска е било глупаво, защото така един вид сам си си вкарал автогол. Пък и ако има чувства към теб и ги прикрива надали иска да чуе точно това, защото ще си помисли "значи не му пука толкова за мен след като ми казва да се чувствам свободна и е готов да ме дели и с други момчета"... Поговере си, обесни й че имаш силни чувства, че наистина се разкайваш за стореното в миналото и искаш да бъде искрена с теб - да ти каже какво изпитва, защо се държи така и ще ви бъди ли изобщо занапред. Успех !!! :)

Bellatrix
09-16-2008, 15:58
Ще ти стане гадно, но късай я. Щом така спокойно е реагирала на тва, че не ти пука дали ходи с други, щом е забравила годишнината ви, очевидно хич, ама хич не и пука за тебе.
Нз какво точно си и причинил ти, но няма смисъл да ходиш с момиче, което просто се кефи да ти отмъщава.
Такава съм и аз. 1 момче не ме обичаше, а аз давах всичко за него. Много пъти ме нарани, аз се отказах, тръгнах с друг (милиарди пъти по свестен и готин), онова момче се осъзна и му залипсвах. Ама вече не. И сега ми е едва ли не доволно като се разтича след мен или като се сдуха зарад мен. Не съм зла, просто природа. Радва ме да знам, че има мъничка отплата за всички сълзи, които аз изплаках преди...
Та така е и с твоята. Не се унижавай, а продължи напред и в следващата връзка, бъди добро момче.

5StaR
09-16-2008, 16:00
Бой бой бой и тва е

Naman07
09-16-2008, 16:03
След отговора,който си получил пич,боли не боли,трябва да я разкараш...това не е отговор на човек ,който държи на теб.Следователно,колкото и да я обичаш и тн.,трябва ТИ да резнеш връзката!!Успех и горе главата.

П.П. знам,че ще се чудиш и прочие ,но рано или късно ще стигнеш до този момент,така че действай.

devil_feel_f
09-16-2008, 16:17
Очевидно на нея не и пука за теб, щом така спокойно ти е отговорила и не е възразила.Направи си изводите сам:има ли смисъл да ходиш с такъв човек, макар да я обичаш.А и обикновено момчетата са тези, които забравят за 6 месеца, година и т.н.Помисли си наистина ли искаш такава връзка и колко време ще издържиш да се виждате само в петък, събота и неделя.

suitable
09-16-2008, 16:19
Абе чета чета.. и единственото, което си мисля, е че всички си мислите как приятелката му си отмъщава.. аз не мисля така.. според мен е прекалено късно за отмъщение.. според мен тя наистина му е простила за всичко сторено преди време, но си има някой друг.. или поне харесва този някой.. и сега всичко се е върнало в главата и.. нищо няма значение, както когато ти си я лъгал.. сега ще използва това, че ти си я лъгал преди като извинение, а всъщност просто си е харесала друг.. ако бях на теб щях да сложа край, а ако бях на нея щях да сложа края още преди време..

sladka_______
09-16-2008, 16:26
тя е усетила гревките ти, но казал ли си и, че си разбрал, че държиш на нея неискаш дръга и ако преди си се държал кофти вече няма да се повтори и...Помо ли я да ти даде шанс да се поправиш и да не се държи сега тя като теб преди... И така си се бичкаи те много много много!!!!! :grin:

BeYourSelf
09-16-2008, 16:27
ако наистина те е е обичала не мисля,че щеше да забрави за това ,че правите 6 месеца,бе нз ,ама мене ако питаш не си заслужава.от това което каза си личи "колко много и пука за теб".зарежи я колкото и да я обичаш не си струва,ще срещнеш друго момиче и ще осъзнаеш че си се заблуждавал.а пък ако наистина тее обичала никога ама никога нямаше да те попита дали си сигурен че няма да има проблем ако се среща с други :? :? :? колкото до тренировките ми извинявай ама ти не можеш постоянно да и ходиш подир задника,всеки си има личен живот. :? :? :? :? не мисля ,че си заслужва да се занимаваш повече с нея.зарежи я и гледай напред :)

desi_bonbona
09-16-2008, 16:46
4ovek kato zagubi ne6to, 4ak togava razbira kakvo e imal. ti ne si postapil dobre s neq v na4aloto, sega pak tq ti go vra6ta.

HONDA
09-16-2008, 18:43
Ами това е поредното доказателство, че всичко се връща. Просто седни и поговори с нея. Обясни й, че държиш много на нея, а дано тя да позволи да й го докажеш. За кафетата след училище не се тревожи, те ще са чвата седмица, после ще й писнат.

kuklichka_bg
09-16-2008, 18:49
Бой бой бой и тва е

mn si pros s boi ko sa opraq ?

PO temata :Kakvoto po4ukalo takova se obadilo! :P

tuzaro
09-16-2008, 18:53
Бой бой бой и тва е

PO temata :Kakvoto po4ukalo takova se obadilo! :Pмного работи се оправят с бой, а до автора голям си ревльо, дръж се по мъжки малко

zaraaa
09-16-2008, 18:56
Мисля, че трябва да седнете и да погворите като бели хора и да уточните чувствата си един към друг - няма смисъл да си с човек, на който не му пука за теб и да си тровиш нервите, да си блъскаш главата - пффф - Не, Не и пак Не!
P.S - Всичко се връща! :?

TheNewReligion
09-16-2008, 18:57
Нали се знаеш, че когато едно въже се скъса, колкото и здраво да си го завървал, рано или късно се развързва... Това да и угаждаш за всичко никак не е хубаво. Според мен си и омръзнал и се чуди как да те зареже. Каквото и да става- бъди силен и реалист. Успех.

HONDA
09-16-2008, 18:58
Мисля, че трябва да седнете и да погворите като бели хора и да уточните чувствата си един към друг - няма смисъл да си с човек, на който не му пука за теб и да си тровиш нервите, да си блъскаш главата - пффф - Не, Не и пак Не!
P.S - Всичко се връща! :?
+1
Дано само мацката да не направи грешката, която ти си направил - да осъзнае какво има, едва когато го загуби.

xxxSnowflakexxx
09-16-2008, 19:29
Щом в началото си я наранявал толкова много в един момент най-вероятно си й станал леко безразличен. Сега, когато вижда, че си хлътнал може би иска да си отмъсти, знам ли... Това, че си й казал да прави каквото си поиска е било глупаво, защото така един вид сам си си вкарал автогол. Пък и ако има чувства към теб и ги прикрива надали иска да чуе точно това, защото ще си помисли "значи не му пука толкова за мен след като ми казва да се чувствам свободна и е готов да ме дели и с други момчета"... Поговере си, обесни й че имаш силни чувства, че наистина се разкайваш за стореното в миналото и искаш да бъде искрена с теб - да ти каже какво изпитва, защо се държи така и ще ви бъди ли изобщо занапред. Успех !!! :)

5StaR
09-16-2008, 19:29
Бой бой бой и тва е

Ддз да не мислиш че съм чел темата.. кхъъ...

mysterious93
09-16-2008, 19:39
Много кофти сякаш връзката ви се е изчерпала..и аз съм на мнение че всичко се връща и ето то става в момента.Тя или наистина както казаха по горе ти е простила сичко ,но си е намерила друг и не знае как да те среже да не ти е гадно или просто иска да ти отмъсти и не знае кога да спре

Whyniser
09-16-2008, 19:54
Щом се прави,че не помни датата значи вече си й омръзнал.

kuklichka_bg
09-17-2008, 06:00
Бой бой бой и тва е

Ддз да не мислиш че съм чел темата.. кхъъ...

eto s tova dokaza o6te pove4e 8-) 8-)

adidas_boy
09-17-2008, 10:19
E kak da q ostavq kato q obi4am i tq se kulne 4e me obi4a .. i samo mi vika kolko sum i lipsval v4era se vidqhme za 20minuti shot az otivah na kafe a tq se pribira6e ot daskalo i q vidqh .. ve4erta i se molih da doide s men na diskoteka tq neiskashe ... :cry: .. vika a be da nqmam si druga rabota vse edno ;( .. lipsva mi vsqka sekunda ne spiram da mislq za neq obojavam q .. neiskam da q ostavq nito tq men .. no nemoga da i kaja "Bebcho samo s men trqbva da si vupreki 4e po4ti nqma da se vijdame .. " ne stava taka prosto neznam kakvo da pravq .. :cry:

PeopleAlwaysLeave
09-17-2008, 10:53
E kak da q ostavq kato q obi4am i tq se kulne 4e me obi4a .. i samo mi vika kolko sum i lipsval v4era se vidqhme za 20minuti shot az otivah na kafe a tq se pribira6e ot daskalo i q vidqh .. ve4erta i se molih da doide s men na diskoteka tq neiskashe ... :cry: .. vika a be da nqmam si druga rabota vse edno ;( .. lipsva mi vsqka sekunda ne spiram da mislq za neq obojavam q .. neiskam da q ostavq nito tq men .. no nemoga da i kaja "Bebcho samo s men trqbva da si vupreki 4e po4ti nqma da se vijdame .. " ne stava taka prosto neznam kakvo da pravq .. :cry:

Ти наистина ли си готов да я делиш ?! Наистина ли я обичаш ?! Защото ако чувствата ти са истински никога ни би допуснал подобно нещо. Как изобщо щеиздържиш на мисълта, че тя е с друг докато ти си стоиш вкъщи и страдаш по нея ?! Защо пък да не може да е само с теб - ако и тя те обича така както описваш ти няма да си позволи да отиде при друг и ще прави всичко възможно, за да сте заедно. След като ти отказва по този начин, с думите "да бе все едно нямам друга работа" тя ти показва, че ти едва ли не си на последно място в задачите й за деня и изобщо в живота й. Ако наистина те обичаше толкова много мислиш ли, че щеше да ти отговори по този начин и щеше да предпочете да прави всичко друго, но не и да излезе с теб ? Най-добре говори с нея и й кажи, че вече не издържаш така, че искаш да ти каже истината, и че от нея зависи дали ще сте заедно или не - ако продължава по същия начин просто сложи края първи, няма смисъл от излишен тормоз :)