View Full Version : Незнам какво да направя вече
Значи с едно момиче сме от 1 град в 1 училище , в началото на ваканцията започна да ми става симпатична и с всеки ден в ,който излизахме това чувство ставаше все по-силно. Докато един ден реших и го казах. Отговорът беше само "ammm ammm..." (по skype) и от тогава ,какво ли не опитах да за да разбера какво чувства и тя. По цял ден сме заедно почти (така беше преди даскалото да започне) ,а вечерта като се приберем си пишем или си говорим направо по скайп до 2 часа през нощта , по някога прави разни намеци в продължение на 2 седмици. Когато сме на кафе усещам близост , говорим си за разни неща ,по някога се борим :lol: обаче тя не казва нищо относно това, все едно съм и просто най-добър приятел :( . Не знам какво ли не опитах , на недостъпна ли се прави ,не може да реши ли незнам просто. :shock:
Ако някой има съвети ще е добре :?
П.С на 15 съм
anichkaaaa
09-16-2008, 16:40
Ами може би просто да не чувства същото към теб обаче в същото време да си й адски ценен като приятел и да не иска да те наранява , като не споделя чувствата ти ..
ivcheto1
09-16-2008, 16:41
emi govori s neq lichno a ne po skype :)
^^викат му егоизъм;
Не се изразяват чувства по скайп!
^^викат му егоизъм;
Не се изразяват чувства по скайп!
еми тя тогава ме попита...и аз отговорих просто
я ситуацията да чуем.
пр:
-абе, ти да не ме харесваш
-ъъ.. ми такова(блъш)...
?
я ситуацията да чуем.
пр:
-абе, ти да не ме харесваш
-ъъ.. ми такова(блъш)...
?
не съм писал тук да се занимавам с простаци
desi_bonbona
09-16-2008, 16:56
moje prosto da si misli, 4e ako zapo4nete vrazka 6te razvalite priqtelstvoto si. v mnogo slu4ai za momi4etata priqtelstvoto e vode6to i e po-cenno. no ako naistina iska6 pove4e, govorete na 4 o4i. uspeh ;)))
angel4ee
09-16-2008, 16:58
съвсем възможно е да се прави на недостижима,или просто не знае какво да прави-покажи й чувствата си но не по скаийп
съвсем възможно е да се прави на недостижима,или просто не знае какво да прави-покажи й чувствата си но не по скаийп
ми аз това правя по цял ден :x
Било е много тъпо, че си й казал в Скайп. Така нито можеш да видиш реакцията на момичето (за да знаеш какво да правиш за напред), нито нищо. Най-добре ИЗЛЕЗ с нея и я попитай направо. НЕ В СКАЙП!!!!
Говори с нея на 4-ри очи, ей там вече няма мърдане :)
mynichka
09-17-2008, 09:38
Било е много тъпо, че си й казал в Скайп. Така нито можеш да видиш реакцията на момичето (за да знаеш какво да правиш за напред), нито нищо. Най-добре ИЗЛЕЗ с нея и я попитай направо. НЕ В СКАЙП!!!!
мм да абсолютно права си !! Не всичко се решава в скайп ...