PDA

View Full Version : Помощ - прескачане

petet
09-16-2008, 17:48
Хора,моля ви някой да ми каже има ли идея,къде мога да проверря,как става,с кого се говори,какви условия - за взимане на 2 години наведнъж?

Втръснало ми е да си губя времето с това!Искам реален живот!Искам да работя,да уча в университет,а просто вечрите дори не мога да заспя като си представя,че мога да кандидаствам чак след като завррша - 3 години (сега 10-ти клас)!ВТРЪСНАЛО МИ Е!Разбирате ли...

Така че ако някой може да помоне!

todor92
09-16-2008, 17:59
11 и 12 клас може да ги вземеш за 1 година подава се няква молба при директорката на училището , но по добре си питай някой учител или директора ви

petet
09-16-2008, 18:19
Ясно! Тези дни ще поразпитам :-o

az_sym_tova_koeto_sym
09-17-2008, 05:58
Здравей!Миналата година трябваше да взема 2 класа наведнъж.После се оказа,че ТОЧНО тези 2 класа не могат да се вземат на веднъж,но ти ще успееш)
Та как става това...
Първо трябваше да се пусне молба при директора/директорката от името на 1 родител.В нея се пише нещо от рода на:Молба от (3-те имена на майка ти/баща ти),родител на (твоите 3 имена),ученик от (да речем 10а) клас.
Госпожо/господин/ директор,
Моля детето ми да премине на индивидуална форма на обучение по (посочвате някакви причини пр. по семейни причини)..Може би трябваше да се напише и още нещо,но в канцеларията ще ви кажат какво точно.Чакаш да ти одобрят молбата (на съвета)....Няколко дена след съвета отиваш ТИ при директора/директорката/ и подаваш молба от ТВОЕ име.В нея трябва да пише:
Молба от (3-те ти имена) , ученичка в (кой клас)....
Госпожо/господин/ директор,
Моля да ми бъде разрешено да си взема годишните изпити за (който клас искаш) по следните предмети: (изброяваш ВСИЧКИ предмети,които учиш) за периода (и посочваш в какъв период от време искаш да си вземеш изпитите)....
Когато си вземеш 1 клас , повтаряте същата процедура ,само че за следващия клас....Предимството ти ще бъде,че няма да си длъжна да посещаваш часовете(поне при мен беше така)
П.С.:Извинявай,че го написах толкова неясно,но.... :oops:
П.С.2:Успех с изпитите!

DiScOnEcTeD
10-15-2008, 18:13
ти си луда бе тея години е як живота после почва тъпия скучен живот бачкаш , ядеш .. бачкаш .. спиш .. :D :D