Влез

View Full Version : Хааа.. приятели - предатели ; ОТНОВО тема за помощ ;)

freak.doll
09-16-2008, 18:42
Здравейте... искам да ви споделя една история.
Миналата година се запознах с едни момичета, всичко беше ок, станахме си приятели и тн. Лошото е, че изведнъж те се отдръпнаха. Питах ги, какво има и т.н, а те не искат да говорят с мен.
Казах си, ами добре, няма са да се бутам, пък и какъв е тоя човек, щом нормално не иска да проведе разговор о_O
Сега в даскалото ми е малко гадно като ги виждам, ама какво да се прави... пък и те се правят на някакви кучки и се държат супер злобно.
Аз пък не им обръщам внимание и става една малко смешна ситуация :-D . Та сега съм френдка с едни други момичета, но тия бившите, не престават да се държат така наперено.. та въпроса ми е какво да направя, защото продължават да ми лазят по нервите и така.. сори, знам, че темата е тъпа, ама...

kuklichka_bg
09-16-2008, 18:45
ne im obrashtai vnimanie pak moje i da sa opraite nqkoi :---) den

PollyPoi
09-16-2008, 18:46
Не е тъпа темата ти,аз съм в подобна ситуация ;) но се успокоявам с това че последна година сме заедно и после няма да им гледам мутрите така че споко :) не са единствени..
А на мен приятелката ми с която дружахме в училище и извън него ми заби нож в гърба като започна да излиза с други и като я попитам какво става и защо така се промени тя се оправдава че характера ми бил гаден. Незнам... 12 клас съм и ми е супер айляк много се радвам че ми е последна година с този клас :)

BeYourSelf
09-16-2008, 19:56
Не мисля,че може6 да кажеш ,че някога сте били приятели!а пък щом не искат да разговарят с теб и се правят на интересни и те нервят-ми прави се ,че не съществуват.е те тва им е целта-ти да се нервиш и да започнеш да се заяждаш с тях.убий простака с мълчание.колкото и да е трудно забрави ,че си ги познавала :)

srpsko_1988
09-16-2008, 20:38
не се занимавай с такива! защо въобще го праиш :o :?

ArTanDra
09-16-2008, 21:14
Защото ги отразяваш... заради това те дразнят ;)

HardcoreSyndrome
09-16-2008, 21:22
Стабилен игнор :) ! Излишно се дразниш...

Im_on_the_Outside
09-16-2008, 21:32
Отдръпнали са се от теб без да ти кажат защо,а сега се държат като "кучки". Как си била приятелка с толкова елементарни момичета?

Ако вече наистина не издържаш на държанието им,не се примирявай. Извикай ги и поговори с тях. Запази спокоен тон и няма да ги предизвикаш да се отнесат наперено. Ако са поне малко свестни,ще успеете да проведете нормален разговор и да изгладите отношенията помежду си.

srpsko_1988
09-16-2008, 21:53
Отдръпнали са се от теб без да ти кажат защо,а сега се държат като "кучки". Как си била приятелка с толкова елементарни момичета?

Ако вече наистина не издържаш на държанието им,не се примирявай. Извикай ги и поговори с тях. Запази спокоен тон и няма да ги предизвикаш да се отнесат наперено. Ако са поне малко свестни,ще успеете да проведете нормален разговор и да изгладите отношенията помежду си.

Е по точно от тва мнение няма! Слушай другите малко :x

freak.doll
09-21-2008, 17:31
Мерси на всички, ще се опитам да се оправя с тях . . .