PDA

View Full Version : Помогнете...обичам я

MOHEB
09-16-2008, 19:29
Izgubih momicheto koeto obicham i koeto me obichashe.Za 3 meseca liubov az hlatnah adski mnogo i sega kato q nqmam pravq otchaqni opiti da si q varna.Tq se e promenila adski mnogo za 2 meseca che nikoi ne q poznava,ot metalka se obarna na Huserka.Za men ne shet da chuva i duma - postoqnno mi povtarq che me mrazi i che sam i protiven...Ne iska da q zanimavam izobshto i ne q interesuva kak propadam malko po malko bez neq.S dve dumi ne q ebe...kakva e tainata za uspeh v toq sluchai...Ne moga da q zabravq ne iskam...Iskam da si q varna i da q napravq adski shtastliva.HELP ME please umiram bez neq

Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица
ramaiana

PeopleAlwaysLeave
09-16-2008, 19:33
Какво си направил, че си я изгубил, та чак си породил и омраза в нея ?

ПП Хората са го казали - трябва да загубиш нещо, за да разбереш какво всъщност си притежавал

5StaR
09-16-2008, 19:34
О браво, явно ти е първото гадже дето те зарязва. Преди да ти дам съвет ще ти кажа, че си зле.
Ся ще ти кажа, че тая е смотана щото явно гледа тенденциите а не себе си.( не ми се обеснява ) .. а и да преодолей го

xxxSnowflakexxx
09-16-2008, 19:38
О браво, явно ти е първото гадже дето те зарязва. Преди да ти дам съвет ще ти кажа, че си зле.
Ся ще ти кажа, че тая е смотана щото явно гледа тенденциите а не себе си.( не ми се обеснява ) .. а и да преодолей го
:P :P

MOHEB
09-16-2008, 19:38
Mne ne mi e parvata dosta imashe nooo taq mi vze akala .Kakvo napravih li ostavih q da palche sama kato imashe problemi no tova se e zabravilo az znam che si e naumila da NE E NIKOGA s men poveche...kakva e tainata ima li nqkva hitrost bez neq ne se trae ei.Nqma pr nqma nishto vsi4ko zaebah bqh se predal no si q iskam ne moga taka...

b0ri
09-16-2008, 19:39
mi 6to kazva podobni raboti po dobre spri da q tyrsi6, nqma6 li dostoinstvo be 4ovek! Ostavi q taq i si nameri druga taka nai lesno 6e q zabravi6 taq

mysterious93
09-16-2008, 19:42

Винаги си толкова песимистично настроен..колкото до нея малк остранно ми звучи изведнъж да почне да се държи така :? кво значи не си бил до нея?не си можел физически или просто докато й е било кофти ти си се забавлявал?ми нз чак пък толкова да не иска да те види :shock:

MOHEB
09-16-2008, 19:43
Ne naistina vse nqkoga na chovek mu idva taka na nanagornishte no neznam ako pochnesh da pravish opiti da se trepesh i da ne ti puka...i posle revesh che nqma da si s neq NIKOGA taka po toq nachin i pochnesh da mislish s glavata i da pravish neshta koito ne si...namirash i nai blizkite pr i pochvash da gi pechelish za da moje tq da znae vse pak neshto za teb....No ako ima drug....ako nqma da stane taka....kajete molq vi kak da q prilaja...Az obeshtavam che nqma da se danq poevche i shte q napravq shtastliva mnogo :(

MOHEB
09-16-2008, 19:45
Psihicheski ne bqh s neq no tq go zabravi ... Sega pomni che ne iska da ima nishto obshto s men i navsqkade govori che sam q naranil adski mnogo...i predniq i ebshe mai taka no sega az sam kato nego po neinite dumi a Vsi4ko beshe chudno...ne moga da si prostq i iskam da si q varna ?

GotTheLife
09-16-2008, 19:50
душице явно тя не те заслужава{}

MOHEB
09-16-2008, 19:52
Neee molq vi :( az tova vsi4ki mi go kazaha i go znam da znam go...Tq me obichashe i davashe vsi4ko za men no ohladnq AZ PROSTO iskam da si q varna i tq sega ne iska no az shte napravq chudoto...prosto ako nqkoi znae kak DA pomogne molq vi Otchaqn sam...Pisna mi da pravq samo gluposti i da reva po telefona i da chakam da q namerq i da i se molq da me gushne...Iskam hitra ideq ot nqkoi koito go e prejivql i ima opit

5StaR
09-16-2008, 19:56
.Pisna mi da pravq samo gluposti i da reva po telefona i da chakam da q namerq i da i se molq da me gushne.

Чакай ти си от мъжки пол нали?

Presley
09-16-2008, 20:04

Винаги си толкова песимистично настроен..колкото до нея малк остранно ми звучи изведнъж да почне да се държи така :? кво значи не си бил до нея?не си можел физически или просто докато й е било кофти ти си се забавлявал?ми нз чак пък толкова да не иска да те види :shock:
Е кое не раэбираш?
Тя е куха лейка.

Presley
09-16-2008, 20:05
.Pisna mi da pravq samo gluposti i da reva po telefona i da chakam da q namerq i da i se molq da me gushne.

Чакай ти си от мъжки пол нали?
АХхахахахахаахахахХАхахаа хаХАХаХАХААААААААаа

HONDA
09-16-2008, 20:11
А защо не се замисли, преди да оставиш сама да плаче?! Сега явно няма смисъл да правиш каквото и да било, освен да я забравиш. Имал си нещо, не си го оценил и то вече не е твое. Освен това хорате се променят, но не толкова рязко. Просто може би ти неси бил до нея, за да забележиш тази нейна промяна.

Hrdcore`Lady
09-16-2008, 20:22
Не си бил до нея когато е имала нужда, затова не можеш да искаш от нея да ти прости. Мн тъпо и безотговорно си постъпил, тя няма да ти се довери пак, забрави я. Не можеш ли да дадеш на момичето сигурност...не си и дал нищо. Можеш да си отрежеш ръката заради нея...Но едва ли и това ще помогне...

PeopleAlwaysLeave
09-16-2008, 20:28
Хммм... Защо си толкова сигурен, че тя е забравила какво си направил ? Може би точно това я е променило - стореното от теб. Не знам, може би е от този тип хора, за които подкрепата от гаджетата е на първо място и след като не си бил до нея - нещата са се обърнали. Опитвали ли сте се да поговорите нормално без да ти казва, че те мрази, че си й противен и т.н. ? Искай нормален разговор с нея и тогава я попитай коя е причината за промяната й.

sexy&crazy
09-17-2008, 03:47
mi 6to kazva podobni raboti po dobre spri da q tyrsi6, nqma6 li dostoinstvo be 4ovek! Ostavi q taq i si nameri druga taka nai lesno 6e q zabravi6 taq

mxm

Whyniser
09-17-2008, 10:36
Еми хората ти го казаха.Чудо няма как да стане.Но едно просто говерене понякога върши чудеса 8-)

beiho
09-17-2008, 11:57
Глупости дрънка таз ве, на колко години е:13,14? Ебаси оригнята, ми щом е станала хаусърка значи и е повлиял някой олигофрен!!!!! Т.е няма полза вече.

SabrinaAa
09-17-2008, 12:24
душице явно тя не те заслужава{}

van4encetyYyY
09-20-2008, 16:08
мм,разбирам те чудесно.Сигорно се чувстваш отвратително и то меко казано.Понякога ние момичетата казваме неща за които после съжаляваме както това"Мразя те,противен си ми" и т.н.Но незнам дали момичето наистина ги чувства тези неща или просто много си я наранил и затова се опитва да ти го върне.Според мене решението е да изчакаш известно време за да отмине тази буря от чувства и да я потърсиш като и се извиниш например.Ако и тогава нестане мисля ,че ще се наложи да се примириш колкото и невъзможно да изглежда или звучи. :shock:

zaraaa
09-20-2008, 22:08
Като не те иска, не те иска, не можеш да я накараш отново да те обикне, насила хубост не става, остави я, ако и тя има чувста все още сама ще те потърси :)

dreaml1nd_
09-20-2008, 22:22
Neee molq vi :( az tova vsi4ki mi go kazaha i go znam da znam go...Tq me obichashe i davashe vsi4ko za men no ohladnq AZ PROSTO iskam da si q varna i tq sega ne iska no az shte napravq chudoto...prosto ako nqkoi znae kak DA pomogne molq vi Otchaqn sam...Pisna mi da pravq samo gluposti i da reva po telefona i da chakam da q namerq i da i se molq da me gushne...Iskam hitra ideq ot nqkoi koito go e prejivql i ima opit

ем и аз тей 1 момче, след като си осъзнах грешката исках да си го върна и казах, че всичко ще направя ама ... той е по-добре без мен и го преодолях...предлагам ти да се стегнеш и да се вкараш в пътя, 'щото ако наистина не те ще и чудеса да правиш, няма да я върнеш ;) ... момче си все пак...какви са тия ревове и нз какво...знам, че е ужасно трудно (повярвай ми знам го!) ама СЕ СТЕГНИ! аз съм момиче за Бога.....ти си момче...пфф :shock:

FreeSpirit
09-20-2008, 23:36
Стегни се е, никое момиче не харесва ревлили момчета....
Щом не те иска, покажи й колко мн др момичета те искат и виж как пак ще иска да е с теб :-)