View Full Version : Какво ми става?
havajskite ga6ti
09-16-2008, 22:28
така...проблема е следния...от моето даскало има едно момче което харесвам и то ме харесва пишем си по скайпа,виждали сме се и тн.Не сме гаджета...Но днес видях в даскало един негов фр който беше тотално променен-беше се подстригал,беше станал мн хубав...като го видях направо се изчервих и ми стана мн симпатичен,боя се да не почна до го харесвам....не искам да става така....се пак харесвам мн мн онова момче пък и те са фр...
WithLove
09-16-2008, 22:35
Хаха кой клас си ?
havajskite ga6ti
09-16-2008, 22:40
аз съм 10 клас...а момчето дет харесвам и неговия фр са 12....но тва толко ли има значение?
WithLove
09-16-2008, 22:42
аз съм 10 клас...а момчето дет харесвам и неговия фр са 12....но тва толко ли има значение?
Еми има эначение,эащото раэсъждаваш като 10-годишна,а не като 10-класничка.И толкова и си грамотна.
Еми има эначение,эащото раэсъждаваш като 10-годишна,а не като 10-класничка.И толкова и си грамотна.
Би ли обяснила по какъв критерий определи,че разсъждава като 10-годишна?
Моето мнение е,че си свободна да правиш каквото си искаш ... нали не ходиш с никой от двамата ... тъй,че който повече ти харесва и се държи по-добре с теб - налазвай го ;)
Няма от какво да се притесняваш, все пак не ходите. Кофти е, че му е приятел. Ако толкова много харесваш момчето, с което си пишете, значи това по приятеля му трябва а е само увлечение.
glezan4e
09-17-2008, 08:31
Няма от какво да се притесняваш, все пак не ходите. Кофти е, че му е приятел. Ако толкова много харесваш момчето, с което си пишете, значи това по приятеля му трябва а е само увлечение.
не мисля, че в случая е кофти, че са приятели двамата.. е и? ти не ходиш с никой от двамата и да не ти пука.. излез и с двамата .. може пък "новия" да е по-добър за теб.. нищо не се знае..
хайде споко и не се чувставй длъжна на никое момче докато нещата не станат сериозни между вас ;) успех
не мисля, че в случая е кофти, че са приятели двамата.. е и? ти не ходиш с никой от двамата и да не ти пука.. излез и с двамата .. може пък "новия" да е по-добър за теб.. нищо не се знае..
хайде споко и не се чувставй длъжна на никое момче докато нещата не станат сериозни между вас ;) успех
Тя не е длъжа. Обаче 1во-не е гаранция, че другото момче я харесва; 2ро нали се сещаш, че мъжете много повече държат на приятелите си (Все пак хората са го казали "Женска злоба и мъжкас солидарност). Може това да му попречи (ако все пак я харесва)
Ти да не ходиш с единия,че да се притесняваш да харесаш друг?
mynichka
09-17-2008, 09:51
прецени си кой ти харесва повече и това е :-)
То не всичко опира до външността в един момент...
Този може да е станал много хубав, но какъв му е характера и струва ли си да пропиляваш шанса си с това момче само, защото някой е бил хубав?Опитай се да не мислиш за това, а да се съсредоточиш към момчето, което харесваш.
glezan4e
09-17-2008, 10:03
Тя не е длъжа. Обаче 1во-не е гаранция, че другото момче я харесва; 2ро нали се сещаш, че мъжете много повече държат на приятелите си (Все пак хората са го казали "Женска злоба и мъжкас солидарност). Може това да му попречи (ако все пак я харесва)
е не мисля, че си прав/а..
е не мисля, че си прав/а..
Е, добре. Разни хора, разни идеали ;)
sasha_90
09-17-2008, 16:44
Имат значение годините и класа.Защото,когато прочетох темата имах чувството,че я пише момиче в 7-8 клас.Ако наистина харесваше това момче,нямаше да ти направи такова впечатление приятеля му!Още не си се научила на някои неща,май.
Ако е само заради едното харесване..не се хаби, момиче! Нормално е да харесваш няколко момчета. Проблемът щеше да е много по-сериозен, ако смяташ че ги обичаш!
havajskite ga6ti
09-19-2008, 11:36
Мерси мн за отговорите ,да мисля че е само увлечение наистина мн харесвам др момче и няма да позваля неква симпатия към неговия фр да ме обърка