View Full Version : Специален подарък
Здравейте..Знам, че сигурно има такива теми за подаръци,нооо при мен има нещо повече..Моето момче не е от България...На 1-ви ноември има рожден ден и искам да му изпратя нещо наистина много специално..Ако някой има идеи нека ги сподели,ще ми бъде от полза..Какво мога да кажа за него-става на 20, обича хубавите,модерни,изискани неща,държи да изглежда добре..с чувство за хумор..Дайте да му измислем заедно подарък :)
mir4eto93
09-17-2008, 05:50
Шише ракия(домашарка).
+1 :)
anichkaaaa
09-17-2008, 05:50
Щом има чувство за хумор - Книжка с вицовете на Къциииии :-D
suitable
09-17-2008, 05:56
Доста е трудно да се избере подарък за чуждо гадже :} .. все пак ходите.. нямате ли си някаква закачка или нещо, което може да бъде използвано в случая.. в тази ситуация е по-лесно ти да избереш подарък от колкото да караш нас.. ти си го познаваш, а ние - не..
tarataika
09-17-2008, 08:05
подари му звезда, съвсем сериозно, можеш да кръстиш звезда на негово име
Ами добре просто исках да се посъветвам с вас, но щом нямате и вие като мене идеи няма проблеми-ще го мисли..Мерси все пак..Това за звездата е много добра идея, благодаря.Сега ще се поразровя да видя повече инфо..Благодаря ви :)
Whyniser
09-17-2008, 11:21
Ми какво ще кажеш за ей това http://www.aukro.bg/item440528312-emporio-armani-originalna-flanela-razmer-s.html#photo
PeopleAlwaysLeave
09-17-2008, 11:23
Това със звездата е много добра идея. Аз също го обмислям :) Другият вариант е може би нещо традиционно за България след като е чужденец... (или просто и българин живеещ в чужбина някое друго споменче за България няма да му дойде зле ).
Блузата на Армани никак не е зле..хммм-ще я имам в предвид..А той не е българин,което прави нещата още по сложни,защото се почва голямото търсене за подходящ подарък..Мн сложно еей
vesito13
09-17-2008, 13:46
подари му звезда, съвсем сериозно, можеш да кръстиш звезда на негово иместана ми интересно и реших да проверя , ето какво намерих http://psabev.blogspot.com/2007/05/blog-post_08.html :? и честно да кажа стана ми гадно :(
Ми,моят приятел имаше рожден ден сега на 26 август ии аз по куриер му пратих моя снимка в рамка...Добре се получи,особенно ако подбереш точната снимка и купиш интересна,стилна рамка...Много се зарадва моят приятел,защото когато съм го питала,какви подаръци иска да получава,той каза че от мен не иска абсолютно нищо,защото аз съм най-големия му подарък...Успех мацка! :-) Надявам се да съм била полезна.
Щом има чувство за хумор - Книжка с вицовете на Къциииии :-D :grin: :grin: :grin:
ОФФ
Играете за героиня от романа «Сирано дьо Бержерак». Вие сигурно не сте го чели, защото той се учи само в училище…“ — към участник в 'Риск печели — риск губи'
„Не се притеснявайте — може да гледате накъдето искате…“ — към сляп участник в шоуто му, 2001 г.
„Целта на кукления актьор е да вложиш целия си характер в едно малко парцалче, направено от дърво и метал.“
„Да направим снимката, за да си спомнят за нас нашите деди.“ — в шоуто 'Риск печели — риск губи'
„Сега нека да излязат две двойки с по двама души!“
„Важното е ташак да става!“ — извън кулисите, към момичетата на късмета
„Пробвах го първо на себе си, а после и на жена си.“ — относно секса, „Секс за душата, първа част“
Летели си две птици и едната попитала другата :"Накъде да завием?" - виц на Къци.
"Както онзи виц за патока,а-а-а не се сещам как беше." - виц на Къци
ОФФ