Влез

View Full Version : Искам да подаря нещо на бившето ми гадже

sexy_bebz
09-17-2008, 11:47
С гаджето ми скъсахме, преживям го трудно, но не в това е въпроса ми... Може да ви се стори ужасно глупаво, но искам го видя и да му направя нещо мило за него, мислех си да му подъря нещо, но не знам какво... Та въпроса ми е какво да направя или какво да му подаря? Обича да говори за извънземни, планети ама не мога да му подъря извънземно... Може би ще е нещо зелено :D Е някакви предложения?

ElisaDay
09-17-2008, 11:52
Не разбирам логиката ти.Като сте скъсали, защо искаш да му подаряваш нещо? А сега ако ми кажеш, че той е скъсал с теб, сериозно ще те помисля за луда :)

sasha_90
09-17-2008, 11:55
И защо е това желание да направиш нещо мило за него?Вече всичко между вас е свършило!Защо се връщаш назад?

sexy_bebz
09-17-2008, 12:21
Еми не знам и аз защо... :oops: И да, той скъса с мене :D но знам че е заради пълна глупост и... ама просто ми кажете какво не ви искам мнението (съжалявам ако ви прозвучи грубо) аз съм си го решила, въпроса е, че не знам какво

plmn
Защо не можеш да му подариш извънземно. :(

sexy_bebz
Защо не можеш да му подариш извънземно. :(

От къде да му взема :grin:

niquetamere
09-17-2008, 12:28
как от къде .... слагаш си панделка и утиваш при него ~ :-o

sexy_bebz
09-17-2008, 12:35
как от къде .... слагаш си панделка и утиваш при него ~ :-o

:D:D:D еее айде моля ви и на ме ми е забавно, ама айде едно сериозно мнение с предложение :S наистина искам да направя нещо мило за него

WithLove
09-17-2008, 12:39
3ащо скъса с теб?
3а какво ще му досаждаш ?

ElisaDay
09-17-2008, 14:17
Мда.. щом е скъсал с теб той .. не му досаждай излишно :)
И все пак ..
:arrow: 1)ако искаш нещо мило можеш да му подариш някакво животинче - хамстерче или зайче ..
:arrow: 2)ако пък не харесва животинчета ... и ако искаш да му докажеш колко го обичаш можеш да му вземеш някакво сърце .. деа знам сребро,злато, тенекия :D
:arrow: 3) може нещо символично .. колко време сте ходили ? Ако е 1 година или повече може някакъв албум с ваши снимки (:
:arrow: 4)Може рамка с ваша обща снимка (въпреки, че хич не е подходящо щом сте скъсали,ама ако има възможност за събиране отново..)
:arrow: 5)Можеш да измислиш някакви мили споменчета и да купиш нещо като съндъче и да му го подариш .. знам ли :D

П.П. фантазията ми е извън пределите си (:

:arrow: 6) има едни малко книжчици по 4-5 лева... ама супер малко от сорта на 5 см. дължина.. те са различни .. виждала съм по магазините.Имаше една "Все така Влюбени" и какви ли не (: Супер сладки са за подарък.
:arrow: 7) като каза, че си пада по извънземни планети и т.н. защо не му вземеш пък някоя енциклопедия? :-o
:arrow: 8)Ако искаш да е нещо по-сантиментално -> направи му диск с негови и твои любими песни и му кажи нещо от сорта като му го подаряваш "Спомняй си за мен като го слушаш бля.." И btw да е с 5-10 песни ...

Само това успях да измисля .. дано ти хареса нещо ;)

slun4ice_90
09-17-2008, 14:54
Чета ти темата ти и й се кефя,че ти е бивш,а искаш да му направиш подарък.Поздравления наистина няма нищо лошо в това да му направиш някакъв подарък за последно.Измисли нещо оригинално сега нищо не ми хрумва на мен... :-o

PeopleAlwaysLeave
09-17-2008, 15:11
Щом харесва извънземни намери някое дете да се прави на Алф 8)

sexy_bebz
09-17-2008, 16:32
Чета ти темата ти и й се кефя,че ти е бивш,а искаш да му направиш подарък.Поздравления наистина няма нищо лошо в това да му направиш някакъв подарък за последно.Измисли нещо оригинално сега нищо не ми хрумва на мен... :-o

Ех, един човек да ми каже нещо хубаво... Благодаря

А за другото мнение с Алф... дете лесно ще намеря, ама костюм на Алф в моя малък град...няма да е лесно, а пък и не е много подходящо

slun4ice_90
09-17-2008, 17:10

Ех, един човек да ми каже нещо хубаво... Благодаря

А за другото мнение с Алф... дете лесно ще намеря, ама костюм на Алф в моя малък град...няма да е лесно, а пък и не е много подходящо Изкефи ме това,че искаш да му направиш подарък.По принцип след като двама се разделят не могат и да са приятели а ти даже подарък искаш да му купиш.Браво,значи си стойностен човек.Струва ми се,че твоя човек ще съжалява,че те е изпуснал... :-)

ElisaDay
09-18-2008, 13:53
Разочарована съм!
Изписах си писането и едно благодаря не получих ;(

Re5peC7
09-18-2008, 14:08
подари му пистолет, че да може да те гръмне и най-накрая да се оттърве от теб :lol:

soul1199
09-18-2008, 14:12
:shock: dobre de,kak moi toi da skasa s teb,a ti dam produljava6 da my dosajda6,4e i podarak da my zima6,ne si zaslyjava,no 6om si tolkova re6ena vzemi my film s izvunzemni :)

sm_95
09-18-2008, 16:08
виж тфа което искаш да напражиш е много мило показва че си добър човек и че още го обичаш (сори ако греша ама аз такъв извот си правя) а за подаръка подари му плюшено извънземно :D :D

tarataika
09-18-2008, 16:31
И защо е това желание да направиш нещо мило за него?Вече всичко между вас е свършило!Защо се връщаш назад?

какво връщане назад е това,че иска да е в добри отношения с бившото си гадже? отношенията между хората обикновено не се изчерпват само в това, бе :-x :-x

crazy_bebzzz
09-18-2008, 18:40
Ami ne iskam da prozvuchi glupavo no moje bi nqma da e zle (pone spored men) da go splashish nqkade s nqkoi eskustven paqk i kogato se stresne go :-) 8-) 8-) 8-) :-o

sexy_bebz
09-19-2008, 11:52
Разочарована съм!
Изписах си писането и едно благодаря не получих ;(

Извинявай, не съм видяла мнениетото ти. Благодаря на всички за отговорите, а що се отнася до подаръка...може би ще е диск с песни, но ще видим :? още не съм решила. А ако някой друг има още идеи - може да сподели :)

dobity
09-19-2008, 18:05
еми според мен е много глупаво ти да му подаряваш нещо ама както ти си решиш де, но ,,Никога на колене, дори пред най-красивото момче" :wink: :wink: :wink: :wink:

sexy_bebz
09-19-2008, 19:47
еми според мен е много глупаво ти да му подаряваш нещо ама както ти си решиш де, но ,,Никога на колене, дори пред най-красивото момче" :wink: :wink: :wink: :wink:

Не харесвам хора, които имат някво подобно мото и живеят живота си по някви правила, които някой си е измислил..