PDA

View Full Version : Той ми съсипва живота 2

sm_95
09-17-2008, 14:17
вижте сега може да прозвучи тъпо но имам проблем с едно момче от моето даскало миналата година бях писала историята (ето линка http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=170198&postdays=0&postorder=asc&start=0 ) тогава аз бях шести клас а той беше седми сега аз съм седми а той е осми но за съжеление остана в нашето даскало и вече за два дни се засякохме поне 20 пъти ся нищо не казва а само се гледаме накриво обаче аз като го видя и ми се свива сърцето а трябва пред всички да се правя на силна и да се правя че вече не го харесвам защото... всички ще започнат да ме критикуват че "тая година тряа да си ледам ученето не да мисля за момчета" но аз просто не мога да спра да мисля за него за мен това е кошмар моля ви даите ми съвет какво да правя 8-[ :-# 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ :-# :-# :-# :-# :-# :-#

slun4ice_90
09-17-2008, 14:28
вижте сега може да прозвучи тъпо но имам проблем с едно момче от моето даскало миналата година бях писала историята (ето линка http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=170198&postdays=0&postorder=asc&start=0 ) тогава аз бях шести клас а той беше седми сега аз съм седми а той е осми но за съжеление остана в нашето даскало и вече за два дни се засякохме поне 20 пъти ся нищо не казва а само се гледаме накриво обаче аз като го видя и ми се свива сърцето а трябва пред всички да се правя на силна и да се правя че вече не го харесвам защото... всички ще започнат да ме критикуват че "тая година тряа да си ледам ученето не да мисля за момчета" но аз просто не мога да спра да мисля за него за мен това е кошмар моля ви даите ми съвет какво да правя 8-[ :-# 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ :-# :-# :-# :-# :-# :-# Мнението на хора,за които не им пука за теб не трябва да те интересува!Животът си е твой.Поговори с момчето не се отчайвай.А на приятелите му не им обръщай внимание.Успех,мацка! :-)

Lacey_66
09-17-2008, 15:10
вижте сега може да прозвучи тъпо но имам проблем с едно момче от моето даскало миналата година бях писала историята (ето линка http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=170198&postdays=0&postorder=asc&start=0 ) тогава аз бях шести клас а той беше седми сега аз съм седми а той е осми но за съжеление остана в нашето даскало и вече за два дни се засякохме поне 20 пъти ся нищо не казва а само се гледаме накриво обаче аз като го видя и ми се свива сърцето а трябва пред всички да се правя на силна и да се правя че вече не го харесвам защото... всички ще започнат да ме критикуват че "тая година тряа да си ледам ученето не да мисля за момчета" но аз просто не мога да спра да мисля за него за мен това е кошмар моля ви даите ми съвет какво да правя 8-[ :-# 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ :-# :-# :-# :-# :-# :-# Мнението на хора,за които не им пука за теб не трябва да те интересува!Животът си е твой.Поговори с момчето не се отчайвай.А на приятелите му не им обръщай внимание.Успех,мацка! :-)

+1 :wink:

tarataika
09-17-2008, 15:22
имаш предостатъчно време и за момчета, и за учене, важното е да си организираш правилно нещата...да не мислиш, че ще успееш да научиш като мислиш и непрекъснато се притесняваш за него? гимназията в крайна сметка не е толкова важна, по-важно е висшето, другото от теб зависи

BaiToq
09-17-2008, 17:49
Тея теми почнаха на сезони
да излизат,като сериали.
Бати филма 8-)

mynichka
09-17-2008, 17:49
защо оставяш другите да ти налагат мненията си ?

ReBEELdE
09-17-2008, 18:04
защо оставяш другите да ти налагат мненията си ?

abe to ne sa ima v predvid da i kajem kakvo da pravi ami kak bixme postapili nie v neiniq slu4ai taka 4e ........a otnosno temata trudno 6te go zabravi6 tova e qsno ..no pone se opitai da izbqgva6 pogleda mu i ne mu obra6tai vnimanie vse edno ne sa6testvuva :-) :-)

WithLove
09-17-2008, 18:13
Ами ще е яко,ако успееш да ги съчетаеш двете неща-хем да си гледаш учението,хем да имаш и време эа эабава.Просто се постарай.
А эа момчето-да нe ти пука какво се е случвало миналата година.Като го видиш следващия път,поэдрави го.3нам,че ще кажеш,че не можеш,эащото се притесняваш от станалото или эащото не энаеш как ще реагира,но го направи.Просто почни наново.Поэдрави го,попитай го как е,как е прекарал ваканцията,ходил ли е на море,къде и т.н.Абе,пробвай да эавържеш някакъв раэговор,дори и эа кратко.Дръж се спокойно и освободено,дори и да се притесняваш,пробвай да не го покаэваш много много,эа да не се повторят пак старите номера,эащото явно той и приятелите му са си шашави лекета.Така и така ще се виждате всеки ден,поне направи нещо,а не стой само отстрани.

malka_diva4ka
09-17-2008, 18:30
Имам същия проблем...сега той ме мрази и не иска да ме погледне,а аз още го харесвам... :shock: :shock: :shock: :cry: :cry: :cry:

sm_95
09-18-2008, 16:39
Ами ще е яко,ако успееш да ги съчетаеш двете неща-хем да си гледаш учението,хем да имаш и време эа эабава.Просто се постарай.
А эа момчето-да нe ти пука какво се е случвало миналата година.Като го видиш следващия път,поэдрави го.3нам,че ще кажеш,че не можеш,эащото се притесняваш от станалото или эащото не энаеш как ще реагира,но го направи.Просто почни наново.Поэдрави го,попитай го как е,как е прекарал ваканцията,ходил ли е на море,къде и т.н.Абе,пробвай да эавържеш някакъв раэговор,дори и эа кратко.Дръж се спокойно и освободено,дори и да се притесняваш,пробвай да не го покаэваш много много,эа да не се повторят пак старите номера,эащото явно той и приятелите му са си шашави лекета.Така и така ще се виждате всеки ден,поне направи нещо,а не стой само отстрани.

dobre a ako az my kaja zdrasti a toi me izgleda se edno s1m padnala ot mars i se napravi 4e ne me 4yva a prosto si podmine togava kakvo :cry:

tarataika
09-18-2008, 16:43
че и втора част имала тая тема..недейте, сега ще стане модерно и вс ще почнат да си пускат темите в по няколко части

WithLove
09-18-2008, 16:43

dobre a ako az my kaja zdrasti a toi me izgleda se edno s1m padnala ot mars i se napravi 4e ne me 4yva a prosto si podmine togava kakvo :cry:
Попринцип всичко е въэможно.
Може и така да стане.Ама то,эа да раэбереш какво ще стане,винаги трябва да рискуваш.Така че не се притеснявай какво ще стане,а просто действай.Ще си много по-спокойна,ако опиташ.Поне ще энаеш дали има файда да се эанимаваш с него,или не.Да кажеш на някого 3драсти,не е престъпление,а е нещо съвсем нормално.Попринцип хората,които се поэнават,се паэдравяват.Поэдрави го с усмивка,беэ притеснение и ще видим какво ще стане.Аэ лично се съмнявам да не ти отвърне.Няма причина.Освен раэбира се,ако не съм права и не е пълно лекенце. :)

jghgh
09-18-2008, 17:02
абе тоя те бъзика и нарежда, ти нормална ли си?

Whyniser
09-18-2008, 17:07
Съсипал живота :? . Не просто сега се сблъскваш с първия сигурно.Не се коси поговорете си и дано свърши работа.

Bubbly
09-18-2008, 17:08
Отиди си купи някоя кукла или ако се чувстваш голяма някой сутиен. :lol: Можеш да си направиш и регистрация във флиртче, ако вече нямаш (95 %съм сигурна ). Извинявам се, че ти наранявам чувствата, ама нито от любовна мъка, нито от срам се умира. Ние с нищо не можем да ти помогнем.

.. DeViL mAy CrY ..
09-20-2008, 18:54
Съсипал живота :? . Не просто сега се сблъскваш с първия сигурно.Не се коси поговорете си и дано свърши работа.

и аз съм на това мнение

sm_95
11-12-2008, 13:59

и аз съм на това мнение

и как да си поовора с него?

Emilia18
11-13-2008, 08:57
offff ,samo kato 4uh 6ti klas,mi stana qsno.....