View Full Version : Как да го накарам?
Magi4eska_Kiss
09-17-2008, 18:29
Преди около една седмица бях нагости у един приятел, ама и маика ми и баща ми бяха там. И той почна да се държи много странно, преди не го е правил, ама-почна да ме сваля. Проблема е,че братчето му беше там през цялото време..И тоя мой приятел ми после ми дойде на гости на мене със семейството си... И няколко пъти се докоснахме за интимните места :oops: .По едно време той ми каза-"Ех,тия планини колко бързо ще ги изкача" (ставаше въпрос за гърдите ми) :razz: .Аз му казах-"Еми тогава-действай". Той ми каза,че брат му е праблем(защото братчето му беше в стаята и..)По едно време останахме за малко сами и той леко ми вдигна роклята, след това както бяхме седнали на леглото-той ме бутна върху леглото и леко ме понатисна(аз бях под него)после станахме-нищо не станаа :x . ВЪПРОСА ми е: Според вас той харесва ли ме и ако ДА, как да го накарам да действа?
P.S-Преди му бях казала, че го харесвам, но тогава беше се разделил с някакво гадже и ми каза, че няма да стане за сега...
WithLove
09-17-2008, 18:39
Много ясно,че те харесва.
Ама надали иска друго освен секс.
Действай ти.
Magi4eska_Kiss
09-17-2008, 18:43
Действай ти.
Как да деъствам при положение,че не учим в едни и същи градове и се виждаме радко? Плиис, хелп.. А забравих да кажа-аз съм на 13, а той на 14 години.
WithLove
09-17-2008, 18:46
Действай ти.
Как да деъствам при положение,че не учим в едни и същи градове и се виждаме радко? Плиис, хелп.. А забравих да кажа-аз съм на 13, а той на 14 години.
Опа,грешка,връщам си думите наэад.
Много си малка эа секс.И не само ти-той също.Какви планини ще иэкарва,какво ще прави... 8-) Той надали може да иэдържи повече от минута.Недей да се эанимаваш с нещо,които са эа по-големи хора.Какво искаш от него всъщност?
Magi4eska_Kiss
09-17-2008, 19:02
Действай ти.
Много си малка эа секс.И не само ти-той също.Какви планини ще иэкарва,какво ще прави... 8-) Той надали може да иэдържи повече от минута.Недей да се эанимаваш с нещо,които са эа по-големи хора.Какво искаш от него всъщност?
:razz: :razz: Добър въпрос... Ами всъщност искам да станем гаджета и да имаме малко плътски удоволствия, ама да не се стига до секс-целувки, милувки, ала бала-сещаш се. :)
Jumbie483
09-17-2008, 19:08
Той щом е тръгнал да ти изкачва планините едва ли иска връзка само с целувки и милувки :o
Magi4eska_Kiss
09-17-2008, 19:10
Той щом е тръгнал да ти изкачва планините едва ли иска връзка само с целувки и милувки :o
:D Май си права..
suitable
09-17-2008, 19:11
Аз викам да поиграеш още една-две годинки bitefight..
Magi4eska_Kiss
09-17-2008, 19:14
Аз викам да поиграеш още една годинка bitefight..
А аз викам да не спамиш...
allmovies
09-17-2008, 19:22
Действай ти.
Пусни пак темата след 3-4 години ...
WithLove
09-17-2008, 19:24
Аз викам да поиграеш още една годинка bitefight..
А аз викам да не спамиш...
Човекът не спами,а ти каэва мнението си.
И ти като искаш само целувси и прегрътки,эащо тогава си искала да ти вади планините,да ги иэкачва,или там квото беше?ПЛЪТСКИ УДОВОЛСТВИЯ?Много странно эвучи. 8-)
не те аресва, да знаеш :lol:
Magi4eska_Kiss
09-17-2008, 19:28
Действай ти.
Пусни пак темата след 3-4 години ...
Нямаш проблеми.. :grin:
Magi4eska_Kiss
09-17-2008, 19:30
Защо такава тежка присъда ми даваш? :D
Защо такава тежка присъда ми даваш? :Dти хубава ли си?
Magi4eska_Kiss
09-17-2008, 19:37
Защо такава тежка присъда ми даваш? :Dти хубава ли си?
Да, защо?
PeopleAlwaysLeave
09-17-2008, 19:40
Иска секс. Плюс тва е някъв пикльо на 14, а и ти си малка още за "ПЛЪТСКИ УДОВОЛСТВИЯ". По-добре не се захващай.
ПП Нали се сещаш, че след като ти и вдигнал роклята и е казал, че иска "да изкачва планините ти" само целувки и милувки няма да го задоволят ?
Знам, че няма да се вслушаш в съвета така че...
ПП2 До съфорумците: Очаквайте след мах 1 седмица в раздел "Секс" - "Помощ! На 13 съм, а май съм бременна" 8)
Magi4eska_Kiss
09-17-2008, 19:43
Иска секс. Плюс тва е някъв пикльо на 14, а и ти си малка още за "ПЛЪТСКИ УДОВОЛСТВИЯ". По-добре не се захващай.
ПП Нали се сещаш, че след като ти и вдигнал роклята и е казал, че иска "да изкачва планините ти" само целувки и милувки няма да го задоволят ?
ПП2 До съфорумците: Очаквайте след мах 1 седмица в раздел "Секс" - "Помощ! На 13 съм, а май съм бременна" 8)
Мила, не съм курва,че да правя секс с него и нямам такова намерение.Има време за секс-живота е пред мен...плюс това все още не сме гаджета..
Magi4eska_Kiss
09-17-2008, 19:49
Преди около една седмица бях нагости у един приятел, ама и маика ми и баща ми бяха там. И той почна да се държи много странно, преди не го е правил, ама-почна да ме сваля. Проблема е,че братчето му беше там през цялото време..И тоя мой приятел ми после ми дойде на гости на мене със семейството си... И няколко пъти се докоснахме за интимните места :oops: .По едно време той ми каза-"Ех,тия планини колко бързо ще ги изкача" (ставаше въпрос за гърдите ми) :razz: .Аз му казах-"Еми тогава-действай". Той ми каза,че брат му е праблем(защото братчето му беше в стаята и..)По едно време останахме за малко сами и той леко ми вдигна роклята, след това както бяхме седнали на леглото-той ме бутна върху леглото и леко ме понатисна(аз бях под него)после станахме-нищо не станаа :x . ВЪПРОСА ми е: Според вас той харесва ли ме и ако ДА, как да го накарам да действа?
P.S-Преди му бях казала, че го харесвам, но тогава беше се разделил с някакво гадже и ми каза, че няма да стане за сега...
като за начало спри да гледаш "дневниците на червените обувки" късно вече и намали скречовете по пържолата !
Ей, ей-по полека!!! За първи път чувам за "дневниците на червените обувки" ... :?
WithLove
09-17-2008, 19:50
Мила, не съм курва,че да правя секс с него и нямам такова намерение.Има време за секс-живота е пред мен...плюс това все още не сме гаджета..
А,е те тва е прикаэка 8-)
WithLove
09-17-2008, 19:51
като за начало спри да гледаш "дневниците на червените обувки" късно вече и намали скречовете по пържолата !
Ей, ей-по полека!!! За първи път чувам за "дневниците на червените обувки" ... :?
А эа другото?
Magi4eska_Kiss
09-17-2008, 19:55
А эа другото?
Мисля, че скреч означава мастурбация, но не съм 100% сигурна.
dreaml1nd_
09-17-2008, 22:01
хм...не ми изглежда като нищо чак толкова вълнуващо...само секс ще да е :) ако искаш това на 13...
Ако искаш да правиш секс с него, давай. Обаче за нещо повече... :?
смятаййй за кво става реч тука мале мале.. чета си аз тука някаква историйка по такава нали за по-големи и изведнъж виждаш аз съм на 13 пък той на 14 :lol: ае момиченце той горкия не знае де му се намира оная работа още и не знае как да си прай чик*я пък на тебе ти е дошло за първи път миналата седмица и вече яко секс ххххх недейте се излага и не правете грешки, защото ще страдате като пораснете. Ам да пишлемето иска да си топне само и единствено малката чурка, немой да стане тва дето си го мислиш, защото дори и да стане все ще те кара да правите нещо без да се съобразява, че на твойта възраст може да има лоши последствия :)
devil_feel_f
09-18-2008, 07:58
Да, определено те харесва ... но за жалост само на визия.От прочетеното мога да ти кажа само, че единственото, което иска от теб, е секс.И е глупаво да си въобразяваш, че дори да тръгнеш с него ще карате само на целувки и прегръдки.А относно 'плътските удоволствия' - явно не знаеш какво означава този израз ...
anichkaaaa
09-18-2008, 08:00
Един въпрос ? Ти изобщо знаеш ли къде ти се намира п*тката ?! А знаеш ли че ако продължаваш така клитора ти ще се влаче след тебе по земята ?! На 13 си бе момиче !!
teenkata_g
09-18-2008, 08:30
Един въпрос ? Ти изобщо знаеш ли къде ти се намира п*тката ?! А знаеш ли че ако продължаваш така клитора ти ще се влаче след тебе по земята ?! На 13 си бе момиче !!
Ммм,тя не каза ли, че няма намерение да прави секс с него и че не го е правила?
sasha_90
09-18-2008, 08:57
:D Май си права..
Права е,разбира се.
glezan4e
09-18-2008, 09:32
1. малка си за "плътски удоволствия" - той също
2. не знаеш какво искаш
3. използваш изрази, чието значение не знаеш
4. правиш се на отворена, пред хора на които не им пука за теб
нз дали си виждала рекламата "шофирането не е игра" е явно не знаеш, че и секса не е игра ...
като извод... знам, че няма да се повлияеш от мненията на по-големите ( ние нищо не разбираме ), само внимавай и ако ти се наложи - не пускай тема "бременна ли съм" .. има достатъчно
pepita87
09-18-2008, 12:16
Според мен по-скоро те желае!
hooliganka89
09-18-2008, 12:22
Дали те харесва или просто иска секс е много спорен въпрос при мъжете.
Той момчето си действа няма какво да го караш,просто трябва да се спрещнете по някакъв друг повод,а не на гости с родители,не е много удобно да правите секс при такива обстоятелства.
tarataika
09-18-2008, 12:28
малки сте за секс още..пък и щом е син на приятели на ваще, по-добре се откажи
SabrinaAa
09-18-2008, 13:52
Действай ти.
i az mislq taka :o
2. не знаеш какво искаш
нз дали си виждала рекламата "шофирането не е игра" е явно не знаеш, че и секса не е игра ...
като извод... знам, че няма да се повлияеш от мненията на по-големите ( ние нищо не разбираме ), само внимавай и ако ти се наложи - не пускай тема "бременна ли съм" .. има достатъчно
+1
Действай ти.
Какво да действа, като той иска само да спи с нея. Това и вие го казахте. Ако действа, той само ще я изч*ка и зареже. По-добре да остави нещата такива, каквито са.
Sladyranka14
09-18-2008, 14:27
Действай ти.
Какво да действа, като той иска само да спи с нея. Това и вие го казахте. Ако действа, той само ще я изч*ка и зареже. По-добре да остави нещата такива, каквито са. +1
gothic_angel
09-18-2008, 14:34
Действай ти.
А така 8-)
soul1199
09-18-2008, 15:01
malka si za sex,i toi spored men ne te haresva,iska samo sex,ni6o drygo,toi 4oveka daje ti go e kazal 8-) edva li 6e trugnete,toi edva li go e prail i moje da ne vnimava i ti da zabremenei6 i ostavi go,nameri si dryg
Nefarian
09-18-2008, 15:16
2. не знаеш какво искаш
+1
ImmortalForever
09-18-2008, 16:06
Първо качваш планините, после влизаш в пещерите...Тъй ш' е батка... :? Тъй, пича го е фраснал хормона и иска те чука!Приеми го!
Не,не те харесва.
Ти трябва да се съблечеш гола
и да му кажеш:
"Сваляй гащитееее!"
Аз ти казвам каквото и да сте намислили недейте да го правите,и аз като бях на 14 си мислех,че мога да спя със всички жени на света последователно,но друго е на практика.Ако има поне малко ум в главата след време ще забрави за детските си изпълнения (момчето).Ама чакай малко,защо пък да не го направите,те вече даваха по новините за 15 годишни дето раждат,тъкмо още година и ти е време да знаеш. :lol: :lol: :lol:
snejana67
09-18-2008, 18:07
вероятно иска само секс-въпросът е струва ли си само заради това!!!!!!!.........