View Full Version : какво мислите за удължената коса????
bianka111
09-17-2008, 18:36
аз имам такава вече 4месеца и съм страшно доволна от цената и от самата нея...никога не сум изглеждала по добре отколкото сега:))
TheNewReligion
09-17-2008, 18:38
Не ме кефи. Винаги забелязвам, когато една коса е удължена. На мен лично ми е смешно. :-D
WithLove
09-17-2008, 18:43
На мен не ми харесва.
:shock: Мацка ти направи фурор тука ...
По темата : харесва ми много ... и си имам :-P
mhmhmhmhm
09-17-2008, 18:53
Естественото си е по-хубаво
и много пари бе О.о
Мисля, че имаш същото име като моето и това не е в твоя полза! :x :-x
bianka111
09-17-2008, 18:59
za leidi BI ili mleidi BI e....v koi svqt jivee6 be momi4e??v registraciqta si kakvo pisa v tazi grafa "pod 13god." ili nad...nai-veroqtno pod 13 godini....taka 4e da te nqma v toq forum...az sym na 25godini i imam 2 friziorski salona zad garba si?ti s kakvo si se zanimavala do momenta ?s klateneto na krakata si i vazhvalqvaneto na estestvenata si krasota li...e priqtno klatu6kabne
FieRy_GirL
09-17-2008, 19:00
не ми харесва
little_elf
09-17-2008, 19:08
Предпочитам естественото ^^
splendour
09-17-2008, 19:08
ne vi znam problemite ama gledam 6e ima spam v taq tema. hit 2 fit se zaqjda s avtorkata tq p1k s lady_b_ ........................ po temata :zavisi kak stoi.seki ima pravo na li4en izbor
za leidi BI ili mleidi BI e....v koi svqt jivee6 be momi4e??v registraciqta si kakvo pisa v tazi grafa "pod 13god." ili nad...nai-veroqtno pod 13 godini....taka 4e da te nqma v toq forum...az sym na 25godini i imam 2 friziorski salona zad garba si?ti s kakvo si se zanimavala do momenta ?s klateneto na krakata si i vazhvalqvaneto na estestvenata si krasota li...e priqtno klatu6kabne
Миличка просто изразих мнение, че все още не си се научила кое копченце е за тема и кое за отговор на тема ... ама няма нищо, има време ще се научиш ... :) А и за грозните ти нападки май не ти отговарят на 25-те години, ама нищо вече за същаление е често срещано ... :)
bianka111
09-17-2008, 19:31
"същаление" ти се научи първо да пишеш и после си давай мнението...
bianka111
09-17-2008, 19:37
"същаление" не е моя дума
аз имам такава вече 4месеца и съм страшно доволна от цената и от самата нея...никога не сум изглеждала по добре отколкото сега:))
И сУм не е моя дума, затова вече можеш да престанеш ...
GaBiIi__
09-17-2008, 21:36
изкуствената коса е прекалено изкуствена за да е красива... някак си стана банално вече всяка втора е с такава :)
Чувала съм че трябва някакъв специален гребен за подръжка на косата. Вярно ли е? И као е така къде мога да намеря такъв и колко струва.
HardcoreSyndrome
09-18-2008, 09:54
Не ме кефи. Винаги забелязвам, когато една коса е удължена. На мен лично ми е смешно. :-D
+1 8-)
Чувала съм че трябва някакъв специален гребен за подръжка на косата. Вярно ли е? И као е така къде мога да намеря такъв и колко струва.
Да, от естествен косъм. Около 70лв са.
Лично аз съм ПРОТИВ такава коса,освен,ако не е наложително. Ежедневните грижи,цялата поддръжка.. трябва наистина всеки ден да се грижиш за нея,иначе заприличва на слама и си личи не на 100,ами на 1000%.
А, бианка111 - регистрирала си се тук,за да правиш реклама на удължената коса ли? Да беше написала и 2та ти салона поне,за да има ефект хахах .. :D Аман от идиоти[/i]
GabisiTa
09-18-2008, 15:56
Ммм на мен не ми харесва... :)
ElisaDay
09-18-2008, 16:02
На мен не ми харесва.Прекалено много си личи, че е изкуствена, а и + това не е хубаво.Няма нищо по-красиво от естественото (:
И мен не ме кефи, пък и е много скъпо 8-)
Не съм фен на изкуствената коса :-|
Да оставим настрана въпроса фен или не, днеска пет момичета видях с такава коса и просто както им е заплетена, щях да повърна. :?
Aко косата е качествена и е сложена професионално, така че да не личи, че е удължена - страхотно!
За съжаление в 95% от случаите въпросът не стои така и вместо ефект, получаваш заплетена топка косми, която след 2 седмици е за боклука.
Удължената коса е скъпо удоволствие и за да изглежда добре, само за косата трябва да отделиш 600-1500 лв. Отделно поддръжката със специални шампоани, балсами, маски, спрейове е доста скъпа. Не е за всеки.
Len4etyYyy
09-18-2008, 19:39
Az imam udaljitel i sym mnogo dovolna.. :)
За толкова пари, ще отида до Бахамите, ще изчакам да ми порасте коса и ще си направя прическа.
Иначе, не. Естественото е прекрасното xD
TasteOfSin
09-19-2008, 07:14
Нямам нищо против. Една моя съученичка си сложи, но очевидно хич не се поддържа и сега прилича на слама. В повечето случаи си личи, че е изкуствена, но всеки сам си преценява. Аз съм за и ако не можех да си пусна моята коса, бих си сложила удължители.
iLoveChocolate
09-19-2008, 08:30
значи ако някой ми даде парите да си взема изкуствена коса примерно няма да откажа. мен ми харесва,но незнам кога ще мога да си го позволя. ако някога успея, предпочитам да си взема треса,а не да я удължавам в салон. изглежда ми по практично,пък и братовчетка ми има треси и гледам,че не е никак трудно да се грижиш за тях. сега съм решила да си пускам мойта коса и вече е една педя под раменете ама трябва още дълго време да расте :( :(
bianka111
09-19-2008, 10:01
първо ако исках да си правя "реклама на салоните "щях да го направя още с парвата ми реплика тук...а и казах че имам 2 салона зад гарба си..което значи че вече не съществуват тъй като ще се местя в друг град и там смятам да продалжа с фризорството.не съм очаквала че ще трябва да се обяснявам толкова много тук...за първи път пиша във форуми и ми беше интересно какво милят хората за удължената коса тъй като аз самата съм се сбласквала с меко казано ужасни и неподдържани коси и исках да дам ако мога разбира се савет или нещо такова,защото това е темата която в момвнта адски много ми е интересна и предположих че може да завържа разговор с някой който също се интересува от коси но УВИ............извинявам се ако съм обидила някого-не съм искала но се ядосах понеже така и темата не трагна към същината си а към това "кой ще се направи на по - интересен" с нелепи коментари........
mil4eto_
09-19-2008, 12:59
Aко косата е качествена и е сложена професионално, така че да не личи, че е удължена - страхотно!
За съжаление в 95% от случаите въпросът не стои така и вместо ефект, получаваш заплетена топка косми, която след 2 седмици е за боклука.
Удължената коса е скъпо удоволствие и за да изглежда добре, само за косата трябва да отделиш 600-1500 лв. Отделно поддръжката със специални шампоани, балсами, маски, спрейове е доста скъпа. Не е за всеки.
Съгласна съм.
Предпочитам естественото ^^
+1
krisiiiiito
09-19-2008, 15:17
не ми харесва изобщо
Sensuality
09-19-2008, 16:23
Харесва ми,но за такава коса трябват изключително много грижи,иначе ще заприлича на слама :)
nejnaDROGA
09-19-2008, 17:01
първо ако исках да си правя "реклама на салоните "щях да го направя още с парвата ми реплика тук...а и казах че имам 2 салона зад гарба си..което значи че вече не съществуват тъй като ще се местя в друг град и там смятам да продалжа с фризорството.не съм очаквала че ще трябва да се обяснявам толкова много тук...за първи път пиша във форуми и ми беше интересно какво милят хората за удължената коса тъй като аз самата съм се сбласквала с меко казано ужасни и неподдържани коси и исках да дам ако мога разбира се савет или нещо такова,защото това е темата която в момвнта адски много ми е интересна и предположих че може да завържа разговор с някой който също се интересува от коси но УВИ............извинявам се ако съм обидила някого-не съм искала но се ядосах понеже така и темата не трагна към същината си а към това "кой ще се направи на по - интересен" с нелепи коментари........
:shock: И ти правеше забележки за правописа :shock: Майкооо...то и аз допускам грешки ама чак пък толкова :shock: "пАрвата" "гАрба" "трАгна" "продАлжа" и т.н. :shock: (да не споменавам 100-тината запетайки,които си пропуснала) ... Мисля,че е време да се извиниш на Лейди Би (сори ако бъркам ника)!!!
А по темата:НЕ!Не харесвам изкуствените коси :? Адски позьорско е ... Всички ЕМО-та (айде почти всички) имат изкуствена коса,всички чалгарки (както и повечето момиченца,които ги харесват) имат изкуствена коса,почти всички (даже май всички :D ) ФиЕшЪнКи имат изкуствена коса ... Аз не съм ЕМО,чалгарка,фешънка и т.н. ... Харесвам си косата и ако искам да е дълга до кръста няма да ходя всеки месец да се подстригвам,а ще я оставя да порасне!!!Вярно,че ще е бавно,но по-добре бавно отколкото да дам 1000 лв. за коса и за поддръжка и след 2 месеца косата ми да прилича на гнездо :lol:
Оффф не ми се обяснява повече,защо съм против изкуствените коси ... А и мисля,че схвана намека ;)
blue_ice
09-19-2008, 18:24
Според мен стои много добре. Е разбира се без да е дълга до коленете щот вече става смешно
Харесвам си косата и ако искам да е дълга до кръста няма да ходя всеки месец да се подстригвам,а ще я оставя да порасне!!!Вярно,че ще е бавно,но по-добре бавно отколкото да дам 1000 лв. за коса и за поддръжка и след 2 месеца косата ми да прилича на гнездо :lol: [/b][/color]
80% от тези с удължени коси, истинската им е вече изгоряла от обработка,няма как да порасне толкова бързо,колкото нормалните... и им се налага да си слагат друга :)
аз съм с удължена коса....
и даже не си личи... ; ) мн съм доволна и не съм дала мн пари както някой са писали 1000 лв... хах простотии ... 450 лв и си получаваш страхотна коса...
cHooOpiHka___
09-20-2008, 09:28
super ...radvam se za tewe... az nqmam,... :-P
kuklichka_bg
09-20-2008, 16:31
togaz kato si tolkova otvorena za ko pitash po dorumite be
SMESHNA si i ne kazvai koi kaf e a vij sebe si
LadyCarameL
09-20-2008, 18:00
Сега базикате ли се? 8-)
Съгласна съм. Всичко е до грижи и поддръжка.
Аз не бих си сложила, имам и достатъчно дълга коса, но и да нямах мнението ми щеше да е същото. :)
men puk mn me kefi i kakto nqkoi kaza ako e slojena kakto trqbwa i t.n. ne si li4i i s izwinenie ama esteswena izrusena kosa dulga do krusta e ili primerno mn boqdiswana i mn dulga si e jiwa tragediq nito ima obem nito e f prili4en wid za towa po-dobre ne dawaite mnenie ot sorta estesweno si e nai-dobre za6toto we4e ne e to4no taka
GaBiIi__
09-21-2008, 20:30
men puk mn me kefi i kakto nqkoi kaza ako e slojena kakto trqbwa i t.n. ne si li4i i s izwinenie ama esteswena izrusena kosa dulga do krusta e ili primerno mn boqdiswana i mn dulga si e jiwa tragediq nito ima obem nito e f prili4en wid za towa po-dobre ne dawaite mnenie ot sorta estesweno si e nai-dobre za6toto we4e ne e to4no taka hm ne sam saglasna ako e dobre poddarjana nqma da e zle ne vis4ki dalgi i boqdisvani kosi sa grozni i bezformeni :)
мии на мен ми харесва и си имам :) 8)
lifestyler
09-25-2008, 22:06
наистина жалко, че не можа да се мине без да се прецака темата с хейтърски нападки пак против чалгари, фешъни и не знам още какви аман..
Иначе по темата и на мен ми харесва, и също съм на мнение, че е възможно и не толкова трудно да си я опазиш хубава и да не стои грозно. Каквото и да си говорим дългата и по-гъста коса дава много повече възможности за прически и различна визия. Може да стои супер ефектно и който на това отгоре ми каже, че естественото би изглеждало по-добре, по-красиво ще звучи направо смешен.
наистинМоже да стои супер ефектно и който на това отгоре ми каже, че естественото би изглеждало по-добре, по-красиво ще звучи направо смешен.
Искаш да кажеш,че удължена коса,направена на прическа е по-добре,отколкото пак толкова дълга коса,но истинската направена на прическа?
Зле си с очите,може би. Не знам дали знаеш,но добре сложената удължена коса изисква много повече грижи отколкото отделните кичури,прикачена с щипки и тн.
lifestyler
09-26-2008, 11:53
Не, говорех за дългата коса като цяло. Естествено, че истинската ще е по-добре.