View Full Version : скъса се презерватива изпразних се в нея к'во правим са
toniyoko
09-17-2008, 19:17
днеска с гаджето нали правихме джиджи-биджи и втория презерватив се скъса и аз се изпразних в нея по невнимание щото не знаех 4е се е скъсал обадихме се на една нейна приятелка която го е преживяла това и каза нали две лъжици оцет да се изпият и една ампула аналгин от тези те4ните да се изсипе в вагината нали направихме го но кажете нещо др. нали за да сме спокойни МОЛЯ ВИ !
anichkaaaa
09-17-2008, 19:20
Емиии хапчета ... Само че навреме !
toniyoko
09-17-2008, 19:21
Емиии хапчета ... Само че навреме ! е демек кога т'ва навреме кви са тия хап4ета и горе долу на каква цена
toniyoko
09-17-2008, 19:22
BTW ти си и адашка на приятелакта ми :)
anichkaaaa
09-17-2008, 19:25
Ами от тези Ескапел до 72 часа след секс се пият а за цената ... не съм сигурна .. някаде около 30 лева са поне във Варна .. ама не знам наистина ще те излъжа ...
Хапче ! Това което ти казаха цената е 30 лева (29,85ст.) ско трябва да сме точни :-D ... и по-скоро ... :)
To sega e malko k1sni4ko,ama ytre priqtelkata ti da otide v aptekata i da si kypi Escapelle kakto kazvat si4ki,tova e otgovora drug ne vijdam
И сега не е късно ... слава богу денонощтни аптеки бол ... :) така че или палиш колата (ако имате) или топур топур с крачета и го взимаш, колкото по-бързо толкова по-добре :)
girl_in_black
09-17-2008, 20:12
Това за оцета и аналгина са пълни глупости.Да пие Ескапел по навреме, около 30 лв е
Vampirella
09-17-2008, 22:05
ESCAPELLE
Pagan_man
09-17-2008, 22:12
ми акт не се фнимава тъй е.
Оцет? Аналгин? :shock: :shock: :shock:
Абе хора вие добре ли сте бе ?!?! Как можете да си прилагате някви смешни "методи" ....Акъл имате ли :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Някой пък веднъж ми беше казал,че като свършат в теб....смесваш 1 бира с хлебна сода,изпиваш я и няма бебе :shock:
Нямам думи просто...!
Абе хора вие добре ли сте бе ?!?! Как можете да си прилагате някви смешни "методи" ....Акъл имате ли :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Някой пък веднъж ми беше казал,че като свършат в теб....смесваш 1 бира с хлебна сода,изпиваш я и няма бебе :shock:
Нямам думи просто...!
Ми тъпаци, то кой да ти внимава, кой да се образова. Бабини простотии значи... :shock:
Оцети и глупости... БОЖЕ МОЙ! ](*,)
Ескапел както ти казаха и следващия път умната!
rozova_lady
09-18-2008, 07:08
Да бе ебаси,аз пък бях чувала
че се слагало аспирин в влагалището,
пълни идиотщини...
toniyoko
09-18-2008, 08:00
пълни идиотщини... бе т'ва не са пълни глупости щото се пак моми4е което го е проживяло т'ва ни го каза тя по тоя на4ин се е оправила за т'ва
пълни идиотщини... бе т'ва не са пълни глупости щото се пак моми4е което го е проживяло т'ва ни го каза тя по тоя на4ин се е оправила за т'ва
Ъъъ :-o извинявай ти вяярваш ли си? А не смяташ ли, че просто момичето не е забременяло. Да не би да мислиш, че при всяко изпразване момичето забременява. Знаеш ли по колко опити са правили мои познати преди да имат бебе?
А биология учил ли си някога?
Аз съм потресена, не ами не знам какво :shock:
Глупак...тя просто може да не е била забременяла...да се оправи по този начин..тц!
Homunuculus
09-18-2008, 09:36
Тва са абсолютни глупости и хич не се надявайте. Има мит ,че ако се сложи аспирин във влагалището може да помогне,защото това повишава киселинноста и има малък шанс да избие сперматозоидите ,но е 5 пъти по-вероятно да си докараш някоя здрава инфекция. Не се занимавайте с на баба ти глупостите ами отиди и купи ескапел да не буташ количка след 9 месеца.
girl_in_black
09-18-2008, 10:38
Нямам думи просто.Толкова ли не може да разбереш, че се е "оправила", защото не е била бременна(не е била в овулация), а не защото тези глупости са помогнали
barbukovkoto
09-18-2008, 11:49
честито :grin:
ЕСКАПЕЛЕ, друго няма да ви спаси преди аборт.... :x
SpOrTs_GiRl
09-18-2008, 12:09
Това за оцета и аналгина са пълни глупости.Да пие Ескапел по навреме, около 30 лв е
Коментар по заглавието на темата : Еми вие каквото сте го направили сте го направили вече .....
SabrinaAa
09-18-2008, 14:44
ESCAPELLE :) :) :)
GabisiTa
09-18-2008, 15:29
GabisiTa
09-18-2008, 15:30
DevilWish
09-18-2008, 15:41
Е хапче естествено
Ми има един мноо лесен начин за чието изпълнение ти трябват 3 прибора:
"Магнум 357 Питон"(това е един много як пистолет), бутилка "Джак Даниелс"(по възможност 1 литър) и 10 гр. коакин. Как ще ги съчетаеш си е по твой избор.
mitternacht
09-18-2008, 20:00
Ми има един мноо лесен начин за чието изпълнение ти трябват 3 прибора:
"Магнум 357 Питон"(това е един много як пистолет), бутилка "Джак Даниелс"(по възможност 1 литър) и 10 гр. коакин. Как ще ги съчетаеш си е по твой избор.
Има и икономичен вариант-Литър от ракията "на тате".И през прозореца :)
Всъщност-не.
Трябва да мислим за нарастване на раждаемостта, щото българите почти изчезнахме!
vaseto0o
09-18-2008, 20:04
Ходи са гръмни
Докато и напъхаш аспирина сперматозоидите са изхвърчали вече, на един сперматозоид му е толкова трудно да стигне до яйцеклетката, колкото на човек да преплува атлантическяи океан ако беше от карамелизиран (тва е лаф на даскалката по биология :D )
аспирина ще убие микробиологичната фауна :-D
Леле колко сте злеее :razz:
Оцет,аналгин ае вие тършия ли ще правите :D ми какво ще правите...честито на печелившите.Шегувам се естествено хапчета бате тва е или абортче ако не стане с хаповете :) .
peace_love_music
09-18-2008, 20:35
6epa orlovi nokti,6tipka drakonovi zybi,strit rog or krokozybel,kopito ot ednotog i oko ot ciklop=ocet i aspirin...Ne misleh,4e sa ostanali hora,deto da se vrazvat na tiq raboti... :D :-D :D
Lainovoz
09-18-2008, 20:51
Ябаааа!!! Спешно ! СПЕШНО !
Трябва да се действа изключително експедитивно !
Необходими продукти.
1. сушени лайна от тъмнолюспести румънски дракони
2. двуседмичен зародиш от гугутка
3. педесет и пет срамни косъма
4. щипка сушена сперма
5. сол на вкус
Всичко се вари 68 часа в тенДЖУрата и после се изсипва в канала и се пие Ескалепе . Само тва е начина ! Ай хора ... успех ! :smt030
Lainovoz
09-18-2008, 20:53
6epa orlovi nokti,6tipka drakonovi zybi,strit rog or krokozybel,kopito ot ednotog i oko ot ciklop=ocet i aspirin...Ne misleh,4e sa ostanali hora,deto da se vrazvat na tiq raboti... :D :-D :D
ЕЕЕЕЕ ! Тва е мно'о старо брат. Малко се осведоми с новите работи ... Къде ше ходи да търси еднорог през есента !!! Замисли се преди да пишеш ! :smt003
Ако няма Ескапел,веднага слагаш един аспирин вътре във влагалището след секса и всичко туш...
Ти да не мислиш,че бабите ти са пили Ескапел...то ако е нямало хитринки да са имали по 20 деца или пък да са правили секс само,когато са зачевали децата си...
Здр-те темата е много стара, но същия гаф го направих и аз презервативът се е скъсал и се изпразних в нея, но ние сме реагирали малко по разумно (нищо лично към пича който е написал темата) купихме въпросното хапче Escapele в рамките на един час след това . Та въпроса ми е ще бутам ли количката след 9 месеца или хапчето действа на 100%
Здр-те темата е много стара, но същия гаф го направих и аз презервативът се е скъсал и се изпразних в нея, но ние сме реагирали малко по разумно (нищо лично към пича който е написал темата) купихме въпросното хапче Escapele в рамките на един час след това . Та въпроса ми е ще бутам ли количката след 9 месеца или хапчето действа на 100%
Не се притеснявай щом го е пила 1 час след секс, е много добре даже, хапчето за да има ефект е препоръчително да се приема в рамките на 12 часа, ама щом го е приела толкова рано е още по-добре за нея, ето ти една статия която ще ти отговори всички въпроси:
http://www.lekar.bg/2017/08/08/противозачатъчни
Nedqlkoww
02-09-2018, 19:25
Нямам думи просто...!
Тъпи хора,какво да кажеш. По-добре вместо хлебна сода и 1 бира да изпият,1 туба с белина. :D :D :D