Влез

View Full Version : Да си го върна ли ??

SlADka_lIGlA
09-18-2008, 09:55
Не мога да го забравя бе .. непрестанно той ми е в главата ама постоянно.По-цял ден сме заедно,но той е влюбен в друга и си я обича много и ми каза че сме само приятели.Ама аз не мога да го забравя толкова време мина,а аз не мога да спра да го обичам.Във вторник бяхме заедно на дискотека и имаме една песен нашата на Преслава - Последен адрес .. и аз само му я пеех и той вика така е и ме целуна.Обичам го много,но той ми каза че Деница (приятелката му) е всичко за него и не иска да я остави,заради мен,защото знаел колко съм била сериозна и че съм щяла да го оставя бързо бързо.Не е така обичам го а той обича нея.. Искам да го забравя да не мисля само за него ама как? Когато му звънна и кажа Гошо айде на кафе веднага идва,като му кажа Гошо ела с мен до еди къде си той идва .. дори приятелката му знае колко го обичам и знае,че преди спеше той с мен докато ходеше с нея .. но до там защото тяхното е невъзможно тя е от майната си някакви глупости техни си .. но той е толкова хубав и добър с мен .. попринцип е много голям женкар но сега се промени заради това момиче стана Мил,внимателен,добричък .. искам го .. но незнам дали да продължа да се опитвам да си го върна .. обожавам го толкова е мил дори след малко ще ходя с него на кафе пак само 2та и мисля да го викна в нас "да гледаме филм" .. дали да го направя ??

teenkata_g
09-18-2008, 10:02
Говори с него по-добре...кажи му, че го обичаш и така нататък, абе с една дума разсясни му чувствата си надълго и нашироко и той да решава след това...

sheilsis
09-18-2008, 10:19
мм хубаво е че сте мн добри фр ама според мен не го карай да идва у вас да 'гледате филм' смис не насилвай нещата..по-добре наистина поговори с него кажи му че чувсвата ти са наистина сериозни и ала-бала ама според мен ако го поканиш у вас ще те сметне за лесна ..мисля че това не е добър вариант

SlADka_lIGlA
09-18-2008, 10:21
Ami toi znae kakvo 4uvstvam az mu go kazah o6te kato bqhme na more zaedno posle i tuka v sofia mu go kazah i toi kaza 4e ne znae 4e sega sme priqteli no vinagi 6te zna4a mn za nego .. ama e tolkova hybavvv ii sexyy ii iskam goo

teenkata_g
09-18-2008, 10:22
Изчакай го малко...ддз...трябва да изчакаш, дори и да го искаш...

WithLove
09-18-2008, 10:23
Иэвинявай эа въпроса,но моля те,кажи ми това момче откъде е и на колко?Моля те,эащото се стреснах да не би да го поэнавам 8-)

SlADka_lIGlA
09-18-2008, 10:42
MI na 18 e i e ot sofia ..

Seducti0n
09-18-2008, 10:46
Дамз, твоя Гошо доста обича приятелката си, а с теб е само заради тръпката, може би.
Адски гадно е да си втората жена в живота на един мъж.Въпрос на самоуважение е.Не може да се виждате ежедневно и да очакваш, че ще го забравиш, просто еневъзможно... :?
Наясно ли си какво точно искаш от него или просто ви е хубаво заедно? :-o

SlADka_lIGlA
09-18-2008, 10:50
Ami prosto ni e hybavo zaedno ama samo s nego sum se 4uvstvala taka vseki sledva6t mi e bezli4en .. edna priqtelka vika to e za6toto ti taka iskash no ne e taka ne iskam da go obi4am ne iskam da mislq samo za nego i za tfa kak celuva ili kak dokosva .. no nemoga .. toku 6to mi zvunna i be6e mnogo tujen i vika mnogo mi e kofti zaradi Denica mn mi e zle ne mi se hodi na kafe aide ela kum nas da pogovorim ili az da doida ne mi se izliza .. ;( ;( i az mu kazah 4e 6te vida i 6te mu zvunna ..

WithLove
09-18-2008, 11:00
MI na 18 e i e ot sofia ..
Оф,добре,не е тоэи,эа когото си мислех.И слава Богу! 8-)
Сега по темата.Кофти е,че още иэпитваш силни чувства,но според мен трябва да се примириш с положението.Момчето в прав текст ти е каэало,че много обича приятелката си и няма да се раэдели с нея.Били сте эаедно веме и явно не са се получили нещата.Тъпо е да се пробваш да му раэвалиш връэката,която явно е по-успешна от вашата.Иэлиэа с теб и ти помага,эащото все пак явно държи на теб и не иска това,че сте се раэделили,да е и край на отношенията ви.Явно наистина вече си те приема като една добра приятелка.Това е.Може би ти се иска да не е така,но това е положението.Не мисля,че трябва да се опитваш да промениш положението,эащото може само да стане по-лошо и дори да си раэвалите сегашните добри отношения.И един съвет-радвай се на това,което имаш.Радвай се,че можеш да го виждаш,да говориш с него,да сте си эаедно,дори и като приятели.3ащото може и това да нямаш.Така че цени нещата. :)

polihimnia
09-18-2008, 11:21
xax, ami 4estno kazano spored men i toi ima 4yvstva kym teb.
shtom te e celunal na onazi pesen i ti e kazal,4e znae ... kakvo i da zna4i twa :D
am ... spored men i toi te haresva baq, no ne iska da riskyva s teb, zashtoto kakto ti e kazal ... znae kolko si seriozna

SlADka_lIGlA
09-18-2008, 11:26
Mi na sega si pi6em s nego po skype i toi se durji milo pra6ta mi celufki kazva mi kak iska sega da me gy6ne 4e mu lipsvam mnogo .. no ako go pravi samo za6toto se e skral s priqtelkata si ne 4e mi puka de 6ot mi stiga tfa 4e 4at pat sme zaedno ... ne sum seriozna znam go no si mislq 4e moje bi sled 3 godini razpravii s nego moje da opravim ne6tata ama mai nqma da stane .. ama pone sexa e hubav :(

09-18-2008, 11:31
spored men trqbva da mu kajesh che ti si SERIOZNAA...zashtoto mslq che samo tova e privchinata toi da ne e s teb...shtom te e celunal..i ti go e kazal....mislq che trqqbva da mu kajesh che si napylno seriozna ii iskash da si s nego...za dylgo vreme!! :) USPEXX!! :-)

hooliganka89
09-18-2008, 11:58
Щом и преди сте правили секс и няма никакви последствия недей пак да се хабиш да спиш с него мисля,че няма да схване какво всъщост искаш.
Кажи му,че много мислиш за него и искаш да сте двойка,ако пак те отреже просто приеми,че не те иска и точка.

sasha_90
09-18-2008, 12:35
Като гледам и той не е голямата сериозност.Как може да си има приятелка,която уж обича,а спи с друга?Това не мога да го приема като сериозно,не знам за теб.А,явно и приятелката му е доста наивна и глупава да остане с този Гошо,след като днае за изневерите му.

tarataika
09-18-2008, 12:43
не може ей така да се разпореждаш с хорските чувства и да се държиш се едно ти принадлежи!!! :-x :-x остави момчето намира да си живее живота - той е направил своя избор

SabrinaAa
09-18-2008, 13:49
Varni si go 6tom go obi4a6 tolkova...nezavismo kolko 6te ti e trydno bori se do krai...i 6te bade tvoi...i go pokani vav vas :-) Uspeh mila

van4encetyYyY
09-19-2008, 05:54
Той обича друга осъзнай се ! :( Въпреки че си прекарвате добре със него той се е променил заради нея

BaiToq
09-19-2008, 06:34
Не мога да го забравя бе .. непрестанно той ми е в главата ама постоянно.По-цял ден сме заедно,но той е влюбен в друга и си я обича много и ми каза че сме само приятели.Ама аз не мога да го забравя толкова време мина,а аз не мога да спра да го обичам.Във вторник бяхме заедно на дискотека и имаме една песен нашата на Преслава - Последен адрес .. и аз само му я пеех и той вика така е и ме целуна.Обичам го много,но той ми каза че Деница (приятелката му) е всичко за него и не иска да я остави,заради мен,защото знаел колко съм била сериозна и че съм щяла да го оставя бързо бързо.Не е така обичам го а той обича нея.. Искам да го забравя да не мисля само за него ама как? Когато му звънна и кажа Гошо айде на кафе веднага идва,като му кажа Гошо ела с мен до еди къде си той идва .. дори приятелката му знае колко го обичам и знае,че преди спеше той с мен докато ходеше с нея .. но до там защото тяхното е невъзможно тя е от майната си някакви глупости техни си .. но той е толкова хубав и добър с мен .. попринцип е много голям женкар но сега се промени заради това момиче стана Мил,внимателен,добричък .. искам го .. но незнам дали да продължа да се опитвам да си го върна .. обожавам го толкова е мил дори след малко ще ходя с него на кафе пак само 2та и мисля да го викна в нас "да гледаме филм" .. дали да го направя ??
Слушай Преслава,там са всички
съвети... :)

ysmifka
09-19-2008, 08:20
Vsichko na tozi sviat se vrashta . Dali niakoi den na teb shte ti e hubavo mujat na tvoia jivot ili momcheto, na koeto mnogo darjish da se zanimava s niakoia stara "zabivka" ? Ne mislia, che e redno da go pritiskash i da go sablazniavash, ako toi iska da bade s teb shte bade i bez da mu se natiagash , vse pak si jena i triabva da imash niakakvo uvajnie kam samata sebe si ... Mislia, che po tozi nachin tormozish i sebe si i nego i momicheto ...

Whyniser
09-19-2008, 11:11
Той е пич и не те заслужава.Остави го да си живее живота.Като е ходил с теб не значи,че ти принадлежи. :x

SlADka_lIGlA
09-19-2008, 16:29
To taka stava ostavi go i aide ostavqm go .. ne stava taka obi4am go ama nemoje da sme zaedno ii mi e kofti ot tova