View Full Version : Няма смисъл да сме заедно...
reAL_TRuth
09-18-2008, 12:05
Искам да ви споделя моята история.
С приятеля ми ходим от почти месец.Като отначало наистина смятах, че съм щастлива, но в последствие осъзнах, че не е точно така.Имам чувства към него, но с всеки изминал ден те губят силата си. Желанието да се виждаме почти го няма от моя страна. Някак си, когато си помисля за него ми е празно. Няма я тръпката, няма го вълнението. :(
Точно това е проблема... Че аз не го приемам така, както той мен. Макар, че сме заедно от малко време, той се привърза страшно много и го доказва постоянно. Чувствам се супер гадно, защото като гледам желанието в очите му и ми става мъчно да го оставя. Почти винаги аз съм била с разбито сърце и никога не съм си мислила, че ще разбия чуждо. Не искам и да го правя, защото ще ме намрази :( А държа много на него. Наистина страхотен човек.
Когато ме гледа в очите, виждам колко много е влюбен. А когато потърся някакви чувства в себе си, такива няма. :( Правя всичко заради него, само и само да бъде щастлив, защото няма да си простя да нараня такъвв човек. Знам какво е да съм на негово място,знам колко много боли. :( Виждам, че няма смисъл да сме заедно,защото нещата се задълбочават, а усещам че не е човекът за мен.
Затова искам някакъв съвет от вас... Но това да го оставя ще е най-трудното нещо,което бих направила. :(
SunShinePearl
09-18-2008, 12:10
знаеш ли аз оставих единствения човек към който някога съм имала чувства заради тъпото разстояние разбих му сърцето,ама гледам реално на нещата....но при мен е малко по различно....
такам ще ти кажа да го зарежеш по рано колкото по рано толкова по добре,колкото и да ти е жал,няма смисъл да лъжеш себе си и него
hooliganka89
09-18-2008, 12:11
Има два вариянта:Да го оставиш и да не го оставиш.
Мисля,че най-накрая си получила това което искаш,но явно не е от човека за когото си мечтала.
tarataika
09-18-2008, 12:41
:cry: :cry: иска ми се да кажа, че е по-добре да го оставиш, за да не се залъгва, така ще те преодолее по-рано, но дори нз как да го кажа, моя приятелка постъпи като теб и сега момчето се прави на силно, но аз в очите му виждам, че е страшно наранен
reAL_TRuth
09-18-2008, 12:44
:cry: :cry: иска ми се да кажа, че е по-добре да го оставиш, за да не се залъгва, така ще те преодолее по-рано, но дори нз как да го кажа, моя приятелка постъпи като теб и сега момчето се прави на силно, но аз в очите му виждам, че е страшно нараненНе искам да го боли. :( Преди време едно момиче го нарани страшно много, не искам да бъда като нея.Затова... макар да знам че аз ще съм нещастна, едва ли ще се разделим. Какво мога да направя? Виждам радост в очите му щом е с мене.Някога и аз бях така и когато момчето скъса с мен се чувствах като парцал.Не искам той да се чувства така.Никой не знае все още как се чувствам.... затова го споделих тук. :( :( :(
sladur4etyYy
09-18-2008, 12:49
и колко време мисли6 да продължаваш така? я си представи 4е 4увствата му се задълбо4ат още пове4е, тогаа кво прай6? би ли се жертвала 4ак до такава степен само и само на него да му е добре? все някога трябва да скъсаш с него, да не смяташ да се ожените? :D мн по-добре е сега, отколкото после, тогава ще му е много много по-трудно!
SabrinaAa
09-18-2008, 13:36
6Tom ne go obi4a6....zarejigo! cql jivot li trqbva da si ne6tastna zaradi sajelenito si ...pomisli za sebe si! :-)
reAL_TRuth
09-18-2008, 13:53
6Tom ne go obi4a6....zarejigo! cql jivot li trqbva da si ne6tastna zaradi sajelenito si ...pomisli za sebe si! :-)От една страна е така.Но аз гледам и от другата,защото съм била на негово място и знам как ще се почувства.Знам, че сега нещата се задълбочават още повече, но не знам как изобщо да му го кажа. :( Няма неболезнен начин, това е ясно. Но разберете ме, не искам да го боли. Готова съм да бъда нещастна. И ест знам, че няма да е вечно. Може да срещне друго момиче и да се влюби в нея... Всичко е възможно.
Просто си спомням как бях влюбена и как една простичка дума край ми съсипа начина на живот месеци напред. Не искам да го причинявам на никой.
А не мислиш ли, че може с времето и ти да се привържеш към него? Така стана с мен и приятеля ми.
TheLittleAngel
09-18-2008, 14:31
Разбирам как си се чувствала, тогава и знам, че много боли (аз преживях същото). Моят съвет е да го оставиш, защото колкото по-скоро стане, толкова по-лесно ще те забрави. Говори с него. Кажи му защо го правиш и че не искаш да го нараниш, но така е правилно. Той може би няма да разбере, но след време и това ще стане. Успех!
sh3_1s_7h3_0n3
09-18-2008, 15:19
Колко време си готова да потъпчеш своето щастие заради неговото?
sasha_90
09-18-2008, 15:41
Няма смисъл да си с човек,към когото не изпитваш нищо.По този начин нараняваш не само себе си,но и него.
nicolepcd
09-18-2008, 15:53
Кофти ситуация... Може би като го загубиш, ще го оцениш :-o
Наистина по-добре скъсай с него обясни му че вече не изпитваш нищо към него и така..
WithLove
09-18-2008, 23:17
Дори и да си с най-прекрасния човек,който да ти дава всичко,да те обича силно и да е готов да направи эа теб всичко,няма ли тръпка-не си эаслужава.Онаэи тръпка,емоцията,която не мога да опиша,но всички се сещате эа какво говоря-тя е най-важната.А при теб я няма.Потъпкваш собственото си щастие эаради неговото.Вярно,че може би той е добър човек,всеотдаен е към теб и эаслужава,но никога недей да потъпкваш личното си щастие.Поставяй го на първо място.3ащото това може да продължи твърде дълго.Какво искаш?Да живееш по навик с мисълта,че пак ще се видите,а желанието никакво го няма?Млада си и сега е времето на трепета,на връэките,иэпълнени с вълнение эа всяка среща.3нам,че като го нараниш,ще ти е кофти и на теб,но повярвай ми,така е по-добре.Дори и эа него,эащото иначе може чувствата му да се эадълбочат още повече,да свикне с теб и после да му е още по-тежко.Събери сила и се раэдели с него.Това е моят съвет.
PeopleAlwaysLeave
09-18-2008, 23:18
Мила, разбирам, че не искаш да го нараняваш, най-малкото, защото са постъпили с теб по този начин и имаш представа как ще се чувства, но по-добре сега, когато все още не се е привързал много към теб, защото ако оставиш за нататък той ще се влюби, ще те заобича и края ще е много по-болезнен. Наистина много гадна ситуация, но ти не си виновна, че не изпитваш нищо към него. Нека не те гони чувство за вина, а просто си кажи, че за него ката ще е по-добре. Утре ще срещне друга, която ще отвърне на чувствата му, а вашата връзка няма бъдеще - замислси се, ще го лъжеш, ще се насилваш, ще страдаш ти самат, дори може докато страдаш, за да е щастлив той, да пропуснеш своя шанс и да отблъснеш подходящото за теб момче...Ще търпиш известно време и след това какво? На него ще му е 100 пъти по-кофти, отколкото ще му бъде сега, на теб също. :(
И на мен това скоро ми се беше случило само,че бяхме мн повече време заедно. В края не изпитвах нищо към него .. беше ме жал да го оставя,той ме носеше на ръце,много ме обичаше. Оставих го ... той се затвори в себе си,промени се и аз съжалявах. Както не го исках,го заисках хахаха ... Наистина понякога чак когато загубиш нещо,го оценяш. Но не е хубаво да го лъжеш .. обясни му как се чувстваш .. кажи му да ти даде време ... някакви дни ... и ако ти липсва се върни,ако НЕ ..той ако те обича наистина ще приеме да е до теб дори само като приятел :)
Затова искам някакъв съвет от вас... Но това да го оставя ще е най-трудното нещо,което бих направила. :(
Най-трудното е, но е и най-правилното решение. не може ти да се жертваш за неговото щастие. Ами твоето щастие.....да духа супата ли?! По-добре се разделете още от сега, докато нещата не се задълбочили още повече, защото тогава вече наистина ще е много трудно. Опитай се да бъдеш по-деликатна и така му го кажи, че да те разбере и да не те изкарва виновна за всичко, защото не ти си искала да нямаш чувства, те сами са си отишли.
Искам да ви споделя моята история.
С приятеля ми ходим от почти месец.Като отначало наистина смятах, че съм щастлива, но в последствие осъзнах, че не е точно така.Имам чувства към него, но с всеки изминал ден те губят силата си. Желанието да се виждаме почти го няма от моя страна. Някак си, когато си помисля за него ми е празно. Няма я тръпката, няма го вълнението. :(
Точно това е проблема... Че аз не го приемам така, както той мен. Макар, че сме заедно от малко време, той се привърза страшно много и го доказва постоянно. Чувствам се супер гадно, защото като гледам желанието в очите му и ми става мъчно да го оставя. Почти винаги аз съм била с разбито сърце и никога не съм си мислила, че ще разбия чуждо. Не искам и да го правя, защото ще ме намрази :( А държа много на него. Наистина страхотен човек.
Когато ме гледа в очите, виждам колко много е влюбен. А когато потърся някакви чувства в себе си, такива няма. :( Правя всичко заради него, само и само да бъде щастлив, защото няма да си простя да нараня такъвв човек. Знам какво е да съм на негово място,знам колко много боли. :( Виждам, че няма смисъл да сме заедно,защото нещата се задълбочават, а усещам че не е човекът за мен.
Да,ще е трудно да го оставиш,
но ще бъде честно,
което в човешките взаимоотношения
е много важно според мен.
Поне няма да го залъгваш
и да подхранваш празни илюзии в него,
няма да го мотаеш,така да се каже.
Сигурно ще го заболи,но след
време ще оцени какво си направила.
Аз съм бил в абсолютно същата ситуация
като твоето момче и момичето мислеше
като теб,но не ми го казваше.
Стигна се до там,че аз я зарязах,но болката
и последните седмици заедно бяха
отвратителни.
В последната си връска бях в положението на момчето-иии ако наистина чувстваш че не го харесваш му го кажи-ще го боли ноо ще трябва и да го приеме-просто това е твоето решение.Така ще постъпиш най-правилно иначе просто ще подсилваш неговите чувства и ще стане много трудно да запазите каквито и да е отношения.Винаги можеш сред време ако е стойностен човек да го потърсиш,но разбира се трябва да е минало известно време и двамата да сте на ясно че нищо не може да се получи след това.(говоря за взаимотношения като гаджета)
колкото по-рано го оставиш толкова по-добре за него! Защото с всеки един ден той те обича все повече.. гожори с него обесни му че ,знаеш колко те обича,но просто не с еполучава при теб любовта я няма :(