Влез

View Full Version : Професионален шампоан

tItEufFf
09-18-2008, 12:56
Така..аз по принцип си ползвам обикновени шампоани - Шаума, Елсев, Гарниер, Нивеа .. Наскоро обаче майка ми се взе професионален шампоан. И аз естествено го пробвах. От едно измиване косата ми започна да се омазнява супер бързо. Преди я миех през 4-5 дена, а сега трябва през ден..защо стана така?

Вие използвате ли професионални шампоани и доволни ли сте?

ElisaDay
09-18-2008, 13:21
Мда, аз използвам професионален.Не му знам името , пък и сега ме мързи да ходя до банята да видя :D Както и да е .. майка ми си го взима от фризьорката ми като тя го поръчва.Един жълт е и аз и мама сме ужасно доволни :grin:

TheLittleAngel
09-18-2008, 13:54
Ползвай продуктите на Seri. Няма да сгрешиш! Сестра ми си взе кристали и сега косата и е много по-хубава от преди, а ги е ползвала само 2-3 пъти досега.

ioancheto
09-18-2008, 13:59
Ползвай продуктите на Seri. Няма да сгрешиш! Сестра ми си взе кристали и сега косата и е много по-хубава от преди, а ги е ползвала само 2-3 пъти досега.

gothic_angel
09-18-2008, 14:47
Да,използвам,но името не му знам :lol: и съм много доволна.При мен е даже обратното,преди много ми се омазняваше,сяя-не :grin:

Lainovoz
09-18-2008, 22:52
Аз се къпя с шампоан " Па - Па " 0,4 лв. Изключителен продукт на руската федерация, с който ще преоткриете красотата на своята коса. Намалява пърхута с до 83 %, окапването с до 99 % , заздравява косата с до 139 % подобрява финансовото ви състояние с 4 % и само сега е в мно'о яка жълта опаковка ! Buy in the next 10 minutes and you'll get a second one - FOR FREE ! :smt117

BrookeDavis
09-19-2008, 17:00
Аз се къпя с шампоан " Па - Па " 0,4 лв. Изключителен продукт на руската федерация, с който ще преоткриете красотата на своята коса. Намалява пърхута с до 83 %, окапването с до 99 % , заздравява косата с до 139 % подобрява финансовото ви състояние с 4 % и само сега е в мно'о яка жълта опаковка ! Buy in the next 10 minutes and you'll get a second one - FOR FREE !

:razz: :razz: :razz:

tItEufFf
09-20-2008, 08:43
Моята коса е супер изтощена от две години супер интензивно боядисване (бел. авт.- всяка седмица, а като бях с ярките цветове- по два пъти в седмицата 8-) ) и още не може да ми се съвземе косата..И да, имам няколко професионални шампоана и съответно маски и кремчета без отмиване, ама косата ми е толкова суха и изгаврена,че дори като е мокра попива и изсъхва точно за пет минути... И ако не я измия поне веднъж на ден на нищо не прилича така че на мен ми помагат. И на хората като мен :-D
Ако шампоана на майка ти е някъв супер-мега подхранващия, а твоята коса е здрава, нормално е да стане така..
Просто като са супер качествени и концентрирани..

Това означава да продължавам да си се мия със старите шампоани. По принцип имам хубава коса, горя я много рядко. Може би 8 пъти в последната година ... Здрава е.. Добре, мерси много :-)