Влез

View Full Version : Дали не греша?

luxury_
09-18-2008, 13:38
Значи моята история е много сложна и оплетена,точно в този момент не искам да я споделям цялата,пък и нямам достатъчно време за това.С моя сегашен приятел ходим много ама наистина много време(бих желала да не казвам колко),в началото както всяко начало всичко беше отлично,но с времето нящата се промениха.Бих желала да ви кажа сегашния ми проблем,тъй като той е зает,работи,понякога излизаме и сме заедно почти цял ден,понякога се виждаме за по един-два часа(в повечето случеи),това понякога ме изкарва извън кожата ми,и започвам с хилядите обаждания и смс-и,проблема е че искам да излизаме и на саме а той като че ли не иска,винаго сме с някой негов приятел,на въпроса ми защо не излизаме на саме,той казва,че ще отделя време и на тях,мислила съм за варианта да се вижда с тях и после с мен,но с тази работа не остава време и той предпочита повече време да е с тях,затова съм се примирала с факта че няма да сме сами.Та въпросите са ми няколко:Какво да направя за да успея да свикна с мисълта че няма да сме повече време заедно(заради работата),знам че когато има работа за вършене трябва да се свърши,наясно съм,но .....разбирате ли ме,аз го обичам ,искам да съм с него и да го виждам,а относно приятелите,знам че не е хубаво да му забраня да излиза с тях,и не е редно,знам го,трябва да има начин да го накарам сам да иска да сме повече време заедно,това ме измъчва,и не случайно много пъти сме се карали за това,че много съм му мрънкала и съм го вбесявала като го карам да излизаме а той е зает,приемам варианта и аз да греша,трудно ми е да свикна може би за това.Много ще съм ви благодарна да приемете това на серизно,искам някакъв съвет как да променя нещата.Благодаря.

SabrinaAa
09-18-2008, 13:41
Spored men...6tom ne iska da ste nasame zna4i ne te obi4a mnogo,a i da predpo4ita prqtelite si pred teb,ne6to ne mi zvy4i dobre..Moqt savet e da si pogovori6 s nego i ako ne se promeni da go zareje6 ima li smisal samo za6toto go obi4a6 da te pravi na maimyna....YspEh!! :-)

luxury_
09-18-2008, 13:44
а казва че ме обича,хиляди пъти сме говорили за това,и съм го питала тогава по-добре ли ще е да се разделим,той казва аз те обичам,но не се чувствам добре когато започнеш да мрънкаш.........

NeLLy_BaBy
09-18-2008, 13:55
Ще ти дам съвет от личе опит. Разбирам че иска време и за приятелите си, но не може все да сте с неговите приятели. Трябва известен период от време да сте си само двамата. Не се примирявай и изисквай това от него, но освен това не му мрънкай, че се виждате за по два часа. Може да са два , но да са пълноценно прекарани. Може и да е зает, но времето може така да се съчетае, че и вие да се вийдате и приятелите му. Важното е да имате време само за вас, в което да няма други хора, които да се намесват.

sasha_90
09-18-2008, 13:57
Не е нормално да твърди,че те обича,а в същото време да не оставате насаме и да предпочита приятелите си пред теб.Струва ми се,че не те обича,колкото казва.

luxury_
09-18-2008, 14:02
Не мисля че ще лъже,че ме обича,бяхме разделени,но се събрахме по негово желание,не мисля че ако не ме обичаше щеше да поиска,проблема е че повечето време излизаме с един негов приятел и винаги сме с него,и оставаме на саме само когато той е зает или е излезнал с някой друг,говорили сме много и накрая пак не стигаме до това което на мен ми се иска,опитвала съм и спокойно,опитвала съм и да го натисна,не се получава......притеснена съм,искам да сме заедно,но това....ме натъжава

too_sweet
09-18-2008, 14:15
[/ne6to takova mi se slu4i i na men v kraina smetka se razdelihme ,no tova ne zna4i 4e i pri vas 6te e taka.vsepak dovori s nego! kusmet :smt039

soul1199
09-18-2008, 14:22
moq suvet e ostavi ne6ata taka,kakto sa,ne my zvuni ne my pi6i sms-i i da se nadqvame,4e toi 6e se seti,4e iska6 da ste pone za malko sami

luxury_
09-18-2008, 14:27
Знам че е дразнещо да ми пиша и звъня постоянно и все за това да му говоря ,но ако оставя нещата така той ще се примири и ще си каже е тя свикна и така ще си остане

sasha_90
09-18-2008, 15:53
Знам че е дразнещо да ми пиша и звъня постоянно и все за това да му говоря ,но ако оставя нещата така той ще се примири и ще си каже е тя свикна и така ще си остане
Може би трябва да се държиш малко безразлично и така ще видиш дали всъщност му пука за теб.

GabisiTa
09-18-2008, 16:05
Няма лошо, че излизате и с негови приятели, но чак постоянно... :? Може да опиташ да говориш с него за пореден път. Кажи му, че имаш нужда понякога да бъдеш само с него... Или се отдръпни малко от него, дръж се по-студено да видиш каква ще е реакцията му... :?

Jumbie483
09-18-2008, 16:21
Ами излизай и ти повече с твоите приятелки, макар на него да му е приятно да е с неговите, няма хич да се радва че ти отделяш повече внимание на своите. Тогава ако той повдигне въпроса, просто му кажи че и ти така си се чувствала :-o :-o

tarataika
09-18-2008, 16:28
това че сте двойка не значи че тр непрекъснато да сте заедно, вс има право на малко пространство и лична свобода

WithLove
09-18-2008, 16:35
Не грешиш в желанието си,а по-скоро в начина,по който си му мрънкала.Вероятно го е иэнервило непрестанното ти мрънкане.
Но е напълно нормално да искаш да иэлиэате сами понякога,дори да не е всеки път.Все пак сте двойка,имате нужда от усамотение,не само в леглото,но и в ежедневието.Обаче нали энаеш,че насила хубост не става.Ако той не го иска и не иэпитва таэи нужда,няма файда да го караш насила,эащото няма да е приятно времето,което ще ти отдели...просто,когато има свободно време примерно купи два билета эа кино и му кажи,че искаш да дойде с теб,эа да сте сами малко.А и недей да мрънкаш,а съвсем сериоэно и нормално му кажи нещо от типа на "Искам да эапочнем поне по веднъж в седмицата да иэлиэаме сами,ще съм много щастлива".Предполагам,че ако не го агитираш и не мрънкаш,а говориш с него нормално,ще те раэбере.Надали ще е неприятно эа него да е само с теб.Колкото и да эает,предполагам може да се види и с теб,и с приятелите си.Един път ще пропусне да се види с тях да речем,един път ти ще преживееш само да се чуете и така.КОМПРОМИСИ-това е.

luxury_
09-18-2008, 16:43
копромиси,компромиси,компр омиси-да така е,знаеш ли колко ги правя,но като чели не се забелязват,и tarataikЪ аз не казвам че постоянно трябва да сме заедно,но поне да се виждаме като нормлана двойка,той не пропуска да се вижда с приятелите си,а винаги е готов да пропусне да се види с мен,не знам дали има смиъсл всеки ден да го повтарям,държа се както той иска и това е,в името на това да запазя връзката,дали го искам или не ще го направя,нямам избор за жалост,само че не знам той колко го оценя,или го оценя,но до сега не ми го е показал :(

tarataika
09-18-2008, 16:46
от друга страна според мен вече сте се отдалечили доста...дано се пооправят нещата

WithLove
09-18-2008, 16:47
копромиси,компромиси,компр омиси-да така е,знаеш ли колко ги правя,но като чели не се забелязват,и tarataikЪ аз не казвам че постоянно трябва да сме заедно,но поне да се виждаме като нормлана двойка,той не пропуска да се вижда с приятелите си,а винаги е готов да пропусне да се види с мен,не знам дали има смиъсл всеки ден да го повтарям,държа се както той иска и това е,в името на това да запазя връзката,дали го искам или не ще го направя,нямам избор за жалост,само че не знам той колко го оценя,или го оценя,но до сега не ми го е показал :(
Компромисите са важни във връэките,но не и ако се проявяват само от едната страна.3а да вървят добре нещата,трябва той също от време на време да прави компромиси.Има и друг вариант-не го търси.Тоест утре например не му се обаждай,не му пращай смс-и и т.н,а иэчакай той пръв да те потърси.Не му споменавай эа виждане,а иэчакай на него да му дойде муэата.И така.Може пък като види,че твоя мерак спада,неговият да се въэроди.Глупаво е като цяло,но може и да подеиства.

luxury_
09-18-2008, 16:53
ще видя дали да пробвам,то квото и да правя все се провалям,не мога без да го чувам,и не си представям как ще свикна с всичко,познавам го като друг човек,а той много се е променил,мислих че хората не се променят,но съм грешала......

luxury_
09-18-2008, 17:06
Просто съм много отчаяна,цял ден седях и го чаках и накрая получих отговор няма с кво да дойда да се видим и аз му казвам когато човек иска намира време и начин ,и отй ми казва ми значи не съм искал....и в момента е с негов приятел.......... :( :-#

Whyniser
09-18-2008, 17:11
Отдръпни се малко от него.За 2-3 дни.После го изненадай и му кажи в прав текст каквото имаш да му казваш. Какво толкоз ви пречи да казвате истината :?

luxury_
09-18-2008, 17:13
Казала съм му истината,не веднъж......нищо и никога не съм крила нещо от него

WithLove
09-18-2008, 17:13
Просто съм много отчаяна,цял ден седях и го чаках и накрая получих отговор няма с кво да дойда да се видим и аз му казвам когато човек иска намира време и начин ,и отй ми казва ми значи не съм искал....и в момента е с негов приятел.......... :( :-#
Еми эатова ме послушай.
Спри да го търсиш малко,да видим кога ще се усети и ще му дойде меракът.Това,което ти е каэал,е доста грубо.

luxury_
09-18-2008, 17:18
Грубо е да,аз колко грубости съм чула и преглътнала и изтърпяла,за това ти казвам че не малко компромиси съм правила,за тоя дето духа....колкото по-добре се държиш с даден човек,той повече ти се качва на главата,и това аз не го очаквах,най-малко от него...,но когато обичаш си готов на всичко,обичаш ли някой,той е на първо място,мислиш първо за него и дори след това за теб,но той щом не мисли за мен,значи...е ясно просто ми е трудно да го кажа и проумея,а правя всичко за да не е така....

WithLove
09-18-2008, 17:24
Грубо е да,аз колко грубости съм чула и преглътнала и изтърпяла,за това ти казвам че не малко компромиси съм правила,за тоя дето духа....колкото по-добре се държиш с даден човек,той повече ти се качва на главата,и това аз не го очаквах,най-малко от него...,но когато обичаш си готов на всичко,обичаш ли някой,той е на първо място,мислиш първо за него и дори след това за теб,но той щом не мисли за мен,значи...е ясно просто ми е трудно да го кажа и проумея,а правя всичко за да не е така....
Абе,не винаги е така.Има и хора,които като видят,че даваш много эа тях,и ти получаваш адекватно поведение отсреща.Но явно твоя човек не е такъв.И точно эатова,колкото и да ти трудно,трябва малко да престанеш да си толкова всеотдайна и да станеш малко по-твърда.Спри да го търсиш.Остави го само той да те търси,да видим колко често ще се сеща эа теб.Така както ми описваш поведението му спрямо теб,не энам дали тоэи човек държи особено много на теб,а эа уважение май и дума не може да става.Неприятно е да си с такъв човек.Но няма да споменавам эа раэдяла,эащото надали ще го обмислиш,май прекалено много си го обичаш,въпреки смотаното му поведение...

BaiToq
09-18-2008, 17:26
Обясни му,че по-добре да се види с
приятелите си и след това да отдели
30мин. САМО за вас двамата.
По-добре,отколкото да идваш
с неговата компания и да не ти
объща внимание.
Дано съм помогнал,
чевствам,че си свястно момиче.

luxury_
09-18-2008, 17:33
Да но 30 мин за мен не се достатъчни и ми изглежда като отбиване на номера а аз не искам това,искам нормално поведение и нормлана връзка,не разбирам какво толкова трудно има,не мисля че съм мрънла чак пък толкова,и не мисля че съм някоя задръстена и грозна че да не заслужава поне малко внимание,не разбирам защо няма истински хора на този свят,които да държат на другите и оценяват това което притежават.

BaiToq
09-18-2008, 17:34
Да но 30 мин за мен не се достатъчни и ми изглежда като отбиване на номера а аз не искам това,искам нормално поведение и нормлана връзка,не разбирам какво толкова трудно има,не мисля че съм мрънла чак пък толкова,и не мисля че съм някоя задръстена и грозна че да не заслужава поне малко внимание,не разбирам защо няма истински хора на този свят,които да държат на другите и оценяват това което притежават.
30 минути за пример дадох.
Другият ти вариянт е ултиматум-
ти или приятелите .

luxury_
09-18-2008, 17:40
Оооо да го карам да избира,знам какъв ще е избора,всички говорят за любов,но казвам ви,аз наистина го обичам,за мен любовта не е прегрътки,целувки,и някакво такова мило привидно поведение,любовта е на първо място уважение,компромиси,жертво готовност,дори себеотрицание,също и преданност,подкрепа,но не на последно място доверие,за това немога втори път да си причиня да го загубя и трябва да се примиря със ситиацията,колкото и нелепа да е за мен...животът е толкова хубав,колкото и гаден

BaiToq
09-18-2008, 17:43
Оооо да го карам да избира,знам какъв ще е избора,всички говорят за любов,но казвам ви,аз наистина го обичам,за мен любовта не е прегрътки,целувки,и някакво такова мило привидно поведение,любовта е на първо място уважение,компромиси,жертво готовност,дори себеотрицание,също и преданност,подкрепа,но не на последно място доверие,за това немога втори път да си причиня да го загубя и трябва да се примиря със ситиацията,колкото и нелепа да е за мен...животът е толкова хубав,колкото и гаден
Последното ти изречение е най-правилното,
което съм прочел от доста време тук.
Всичко,което казваш за любовта е
вярно,но когато не ти отвръщат
със същите чувства страдаш.
Както ти страдаш.
И аз съм го изпитвал,от опит говоря.
Затова от любовта боли...но понякога
разумът трябва да надделее.

luxury_
09-18-2008, 17:49
Никога не са ми отвръщали с такива чувства каквито получават,винаги съм давала повече от колкото съм получавала,не искам да живея без него,мога го,защото ми се наложи,но не искам,просто с него ми е добре,макар и в момента точно да не ми е хубаво,но съм най-щастливата,когато всичко е добре,точно за това,правя каквото е по силите ми,дори понякога и не ми е по силите,но не знам защо все има нещо,което да не е както трябва,аз ли не съм наред,или просто имам много високи критерии,дали прекалено много не греша,в това че му се отдавам напълно и правя всичко за него???

DevilWish
09-18-2008, 17:52
Не е нормално да твърди,че те обича,а в същото време да не оставате насаме и да предпочита приятелите си пред теб.Струва ми се,че не те обича,колкото казва.
Съжалявам ,но и аз така мисля :( :?

luxury_
09-18-2008, 17:53
Възможно е,дори и да не искам да го повярвам........ :(

PeopleAlwaysLeave
09-18-2008, 18:13
Мацка, понякога просто нещата не се получават. Познавам едно момиче, което съща така като теб ходеше с едно момче, правеше всечко за него, но се разделиха, защото не вървеше както трябва връзката им. Сега и двамата безумно много се искат, искат да са един с друг, но просто не се получава...Не знам,несъвпадение на характери ли, какво ли...но не става.
Ти изглеждаш свестна девойка и явно наистина правиш всичко за това момче, но след като той се държи така (казал ти е "ми може би не съм искал"), след като не иска да оставате насаме, а предпочита да бъде с приятелите си - трябва да погледнеш нещата от друг ъгъл. Спри да даваш всичко за него, спри да правиш компромиси, стани безразлична за момент - да усети хладността ти. Ако и след това няма никаква промяна го скъсай най-добре, защото иначе само ще страдаш... Знам какво е да си блъскаш главата всеки ден по някой, знам какво е да се разделиш с човек, когото обичаш и колкото и да опитваш да не можеш да свикнеш с мисълта, че вече няма да е той до теб...но времето помага. В крайна сметка ако не получаваш в замяна дори и една малка част от това, което даваш, за какво ти е такъв човек?

luxury_
09-18-2008, 18:17
Значи на практика сте прави,просто наистина нещата не стоят така,или поне аз не искам,може и малко да преувеличавам,но в никакъв случей не си измислям или да лъжа за нещо,просто наистина не мога да свикна да живея без него

PeopleAlwaysLeave
09-18-2008, 18:20
Да, но не можеш и да стоиш със скръстени ръце и да чакаш той сам да се промени. Повярвай, от личен опит ти казавм - докато не види някаква промяна в теб, той няма да направи нещо, ще си се държи все така идиотски. Опитай да бъдеш малко по-хладна с него, не го търси първа, изчаквай той да те потърси, не му пиши смс-и, ако трябва се насили малко, но го остави на мира за няколко дни... Попринцип безразличието винаги върши работа :)

luxury_
09-18-2008, 18:25
Да го оставя намира за няколко дни,та ние сме се виждали тези дни за по един час....... :smt089 на мен отделя минимално време....

HONDA
09-18-2008, 18:42
Да го оставя намира за няколко дни,та ние сме се виждали тези дни за по един час....... :smt089 на мен отделя минимално време....
Ако му забрабниш да излиза с дружките си (както писа в самото начало), той веднага ще ти бие шута.
Може да не те обича вече и да свжда срещите ви до минимум.

luxury_
09-18-2008, 18:45
Никога не съм казвала че ще му забраня даизлиза с приятелите си!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BaiToq
09-18-2008, 19:05
Никога не са ми отвръщали с такива чувства каквито получават,винаги съм давала повече от колкото съм получавала,не искам да живея без него,мога го,защото ми се наложи,но не искам,просто с него ми е добре,макар и в момента точно да не ми е хубаво,но съм най-щастливата,когато всичко е добре,точно за това,правя каквото е по силите ми,дори понякога и не ми е по силите,но не знам защо все има нещо,което да не е както трябва,аз ли не съм наред,или просто имам много високи критерии,дали прекалено много не греша,в това че му се отдавам напълно и правя всичко за него???
Да,това е грешката на хора като мен и теб,
раздаваме се в любовта,без да си заслужава.
И даваме много,нещо,което рядко бива оценяно.
Който обича повече,страда повече...

luxury_
09-18-2008, 19:14
Не искам повече да страдам,не мога повече да изтърпя,наистина съм в предела на силите си,просто адкси трудно ми е да се въздържам,толкова много изтърпях и пордължавам да го правя за какво,какво получавам,някакви два часа дори няма и толкова.Дори и да се опитвам да гледам от положителната страна,има ли такава???

luxury_
09-18-2008, 19:58
благодаря на всички които се опитаха да ми помогнат,от тук нататък оставям всичко на съдбата,нека тя да се намеси,аз вече съм безсилна................

HardlyAwakened
09-19-2008, 08:01
Може би трябва да се държиш малко безразлично и така ще видиш дали всъщност му пука за теб.

... :-o

luxury_
09-19-2008, 11:18
Кажете ми кой заслужава такова отношение,кой заслужава да бъде поставян на последно място??