PDA

View Full Version : Защо обичате да наранявате момчета?

slun4ice_90
09-18-2008, 20:59
Ето ме пак. :D Този път няма да ви се оплаквам и да ви занимвам с глупости те си...Искам да попитам вас момчета:Защо след като сте били наранени от едно момиче след това губите вяра,че ще срещнете момичето,което истински да ви обича и,с което еветоално може да бъдете щастливи??Ставате много подли само,защото някоя ви е наранила и вие започвате така да наранявате и момичетата,които не го заслужават?Чакам,обяснения та ви.... :-o П.С Момичета мисля,че и вас това ви интересува така,че ще съм ви благодарна и вие да драснете по някой ред!

dreaml1nd_
09-18-2008, 21:02
Еми защитна преграда...сякаш при момичетата не е така ! ...
Даже бих казала, че това явление е по-често срещано при момичетата :)
И все пак има такива момчета...интересно да видим, к'о ш кажат :grin:

slun4ice_90
09-18-2008, 21:16
Еми защитна преграда...сякаш при момичетата не е така ! ...
Даже бих казала, че това явление е по-често срещано при момичетата :)
И все пак има такива момчета...интересно да видим, к'о ш кажат :grin: От една страна съм съгласна с теб,но от друга не....На път съм да се превърна в най-гадната и безчувствена кучка,заради един такъв кретен.... :? Или по-точно бих искала да стана такава....Вече и аз нз...

hforce
09-18-2008, 21:20
аз съм на същия принцип, за тва и редувам 1 сериозна и след тва няколко кратки връзки, просто след сериозна връзка в която са ме наранили извесно време хода с момичета за по 1-2 седмици макс 1 месец и просто не давам свобода на чуствата си, но не наранявам никой, просто си подбирам момичетата за сериозна връзка и за няква краткотрайна

а кратките връзки ги ползвам за да забрава предната сериозна връзка и за почивка

dreaml1nd_
09-18-2008, 21:21
еми...недей и ти заради такъв...да ставаш кучка
И на мен ми се е случвало да исакам такива неща...ама все още не съм предприемала крайни решения ...

Maskata
09-18-2008, 21:37
Тази,която те е наранила само ти отваря очите!Дори за кратко ти не мислиш за жените като секс атрибути,а като хора с мислене!И най-често след кратък анализ (ако си способен де,защото има мн мъже,които са страшно тъпи :-o ) разбираш,че това нейно мислене има някви грешки (2ки в системата) и така ти искаш или не просто виждаш,че тази жена не е за теб...а това,че след няква гадна връзка следва друго по-гадна(но не за мъжа) е просто,защото той иска да си върне достойнството...както се казва "Коя е тая...аз съм по-добър"

Това е моето мнение...поне като представител на силния пол!На някои няма да им хареса,на други ще им...това няма никакво значение,защото съм прав :)

Scouse
09-18-2008, 22:09
ми след 2-3-4 връзки с кухи лейки... минаваш на вариант ебеш и бегаш...ако имате по свежи идей споделете :? :-o

WithLove
09-18-2008, 22:57
А ти эащо слагаш всички представители на мъжкия пол под общ энаменател?

BaiToq
09-19-2008, 06:09
Ето ме пак. :D Този път няма да ви се оплаквам и да ви занимвам с глупости те си...Искам да попитам вас момчета:Защо след като сте били наранени от едно момиче след това губите вяра,че ще срещнете момичето,което истински да ви обича и,с което еветоално може да бъдете щастливи??Ставате много подли само,защото някоя ви е наранила и вие започвате така да наранявате и момичетата,които не го заслужават?Чакам,обяснения та ви.... :-o П.С Момичета мисля,че и вас това ви интересува така,че ще съм ви благодарна и вие да драснете по някой ред!
Не слагай всички в кюпа.
Аз не съм загубил вяра.

paranoia
09-19-2008, 06:42
ми след 2-3-4 връзки с кухи лейки... минаваш на вариант ебеш и бегаш...ако имате по свежи идей споделете :? :-oAwe da ti kaja suglasna sum s tee...prosto tva e savsem normalno,chovek da izgubi vqra,zashtoto prosto mu e otneta ot nqkoq puberka det ne znae kvo iska

slun4ice_90
09-19-2008, 07:25
А ти эащо слагаш всички представители на мъжкия пол под общ энаменател? Защото все на такива попадам... :?

slun4ice_90
09-19-2008, 07:26
Не слагай всички в кюпа.
Аз не съм загубил вяра. Браво!Радвам се за теб наистина! :)

cherinka
09-19-2008, 07:27
еми, ти као не преебеш, тебе ше те преебат..
деа знам по друг къв начин (кратък) да го обесня 8-)

hanovete
09-19-2008, 07:52

+1
ако ти не праиш гадно,на теб ще ти правят гадно :grin:

sh3_1s_7h3_0n3
09-19-2008, 08:04
Все едно пък момичетата това не го правят.
Причините са едни и същи. Замисли се ти защо би постъпила така, ако някой, когото много си обичала, те е предал и наранил.

slun4ice_90
09-19-2008, 08:08
деа знам по друг къв начин (кратък) да го обесня 8-) За съжаление е така...Обаче аз се питам какъв е смисъла да се нараняваме??.... :-o Това е все едно в детската градина "защо си ми счупил куклата,сега и аз ще ти счупя твоята,за да ти е гадно.... :(

slun4ice_90
09-19-2008, 08:14
Все едно пък момичетата това не го правят.
Причините са едни и същи. Замисли се ти защо би постъпила така, ако някой, когото много си обичала, те е предал и наранил. Съгласна съм с теб аз след поредното разочарование,както може би видя,че искам да се променя и да стана момиче,на което не й пука за момчетата обаче няма да стане лесно,защото съм коренно различна от това...... :?

sh3_1s_7h3_0n3
09-19-2008, 08:19
Преди и аз така си мислех, но не е вярно. Човек се учи. Може би не си го изживяла чак толкова, но в повечето случаи, като си препатиш така, после ти е по-трудно да се 'откриеш' отново пред някого и да бъдеш 'себе си'.

mon4eto
09-19-2008, 08:21
Takam az sam momi4e i iskam da kaja 4e ima mom4eta i mom4eta demek takiva koito sa s teb zaradi broikata i ne ima puka dali 6te te boli posle ili ne,no ima i takiva koito im puka ... abe nqma kakvo da vi obqsnqvam tova vsi4ki go znaqt ... misalta mi e 4e ne vsi4ki sa sklonni da naranqvat no ponqkoga tova e neizbejno ... znam go ot li4en opit ... bila s mom4e na koeto naistina mnogo durjah poradi fakta 4e s nego predi tva bqhme dosta dobri fr...no v edin moment ne6tata mi omruznaha vsi4ko stana ednakvo prosto q nqma6e trapkata i trqbva6e da se razdelim,no toi ne go iska6e .... togava znam 4e mnogo go naranih no prosto se naloji .... Ta za krai iskam da kaja 4e ne vsi4ki hora obi4at da naranqvat ...

slun4ice_90
09-19-2008, 08:22
Преди и аз така си мислех, но не е вярно. Човек се учи. Може би не си го изживяла чак толкова, но в повечето случаи, като си препатиш така, после ти е по-трудно да се 'откриеш' отново пред някого и да бъдеш 'себе си'. Ами трудно ми е наистина,но ще се опитам да го превъзмогна... 8)

slun4ice_90
09-19-2008, 08:32
Takam az sam momi4e i iskam da kaja 4e ima mom4eta i mom4eta demek takiva koito sa s teb zaradi broikata i ne ima puka dali 6te te boli posle ili ne,no ima i takiva koito im puka ... abe nqma kakvo da vi obqsnqvam tova vsi4ki go znaqt ... misalta mi e 4e ne vsi4ki sa sklonni da naranqvat no ponqkoga tova e neizbejno ... znam go ot li4en opit ... bila s mom4e na koeto naistina mnogo durjah poradi fakta 4e s nego predi tva bqhme dosta dobri fr...no v edin moment ne6tata mi omruznaha vsi4ko stana ednakvo prosto q nqma6e trapkata i trqbva6e da se razdelim,no toi ne go iska6e .... togava znam 4e mnogo go naranih no prosto se naloji .... Ta za krai iskam da kaja 4e ne vsi4ki hora obi4at da naranqvat ... Аз бях поредната бройка,както казваш,но на момчето хич не му пукаше после,че страдам....След като не получи това,което иска ми каза "Чао,искаш ли да си останем приятели?"....И в този момент ми се искаше да го заплюя,но не можах.......... Сега наскоро разбрах,че си има сериозна приятелка....радвам се за него... :) След него ми беше трудно 3 год.бях сама....От една страна съм му благодарна,защото той ми даде урок...И това е да не вярвам на момчетата....

sh3_1s_7h3_0n3
09-19-2008, 08:35
Преди и аз така си мислех, но не е вярно. Човек се учи. Може би не си го изживяла чак толкова, но в повечето случаи, като си препатиш така, после ти е по-трудно да се 'откриеш' отново пред някого и да бъдеш 'себе си'. Ами трудно ми е наистина,но ще се опитам да го превъзмогна... 8)

Всъщност няма кирия. :)

Така можеш да пропуснеш някое голямо щастие, задето си се пазила някой да не те нарани и си наранявала ти. Просто не бъди твърде наивна и не се предоверявай. ;)
Не позволявай мъж да ти се качи на главата. ^^ :smt011

slun4ice_90
09-19-2008, 08:41

Всъщност няма кирия. :)

Така можеш да пропуснеш някое голямо щастие, задето си се пазила някой да не те нарани и си наранявала ти. Просто не бъди твърде наивна и не се предоверявай. ;)
Не позволявай мъж да ти се качи на главата. ^^ :smt011 Благодаря ти,за хубавия съвет! :)

Whyniser
09-19-2008, 10:54
Takam az sam momi4e i iskam da kaja 4e ima mom4eta i mom4eta demek takiva koito sa s teb zaradi broikata i ne ima puka dali 6te te boli posle ili ne,no ima i takiva koito im puka ... abe nqma kakvo da vi obqsnqvam tova vsi4ki go znaqt ... misalta mi e 4e ne vsi4ki sa sklonni da naranqvat no ponqkoga tova e neizbejno ... znam go ot li4en opit ... bila s mom4e na koeto naistina mnogo durjah poradi fakta 4e s nego predi tva bqhme dosta dobri fr...no v edin moment ne6tata mi omruznaha vsi4ko stana ednakvo prosto q nqma6e trapkata i trqbva6e da se razdelim,no toi ne go iska6e .... togava znam 4e mnogo go naranih no prosto se naloji .... Ta za krai iskam da kaja 4e ne vsi4ki hora obi4at da naranqvat ... Аз бях поредната бройка,както казваш,но на момчето хич не му пукаше после,че страдам....След като не получи това,което иска ми каза "Чао,искаш ли да си останем приятели?"....И в този момент ми се искаше да го заплюя,но не можах.......... Сега наскоро разбрах,че си има сериозна приятелка....радвам се за него... :) След него ми беше трудно 3 год.бях сама....От една страна съм му благодарна,защото той ми даде урок...И това е да не вярвам на момчетата....
Има време ще повярваш.Наскоро щом сте се разделили ти го преживяваш по-трудно.А той е некой несериозен каче ли само за секса един вид.Няма да свеждаш глава и да се криеш.Изясни си едно две неща и просто трябва да си го набиеш в главата.Всичко е на подсъзнанетлно ниво.Не искаме да го правим,но го правим.Това е от мен.Приятен ден!

Niakoitam
09-19-2008, 11:30
деа знам по друг къв начин (кратък) да го обесня 8-) За съжаление е така...Обаче аз се питам какъв е смисъла да се нараняваме??.... :-o Това е все едно в детската градина "защо си ми счупил куклата,сега и аз ще ти счупя твоята,за да ти е гадно.... :(

Чудно защо ли и аз много често си задавам тоя въпрос.Това,което казваш за детската градина е много правилен пример.Явно доста хора са още на ниво детска градина:"Наранили са ме дай сега да си отмъщавам за да съм аз по-отгоре,ама да отмъщавам колкото се може на повече хора за да си върна нараненото его и в същото време да се пазя да не ме наранят пак".Аз така мисля,за мен това е самата истина без оправдания и всякакви други умувания макар че според някои "големи капацитети"разсъждавам ограничено ама както и да е. :)

slun4ice_90
09-19-2008, 16:12

Чудно защо ли и аз много често си задавам тоя въпрос.Това,което казваш за детската градина е много правилен пример.Явно доста хора са още на ниво детска градина:"Наранили са ме дай сега да си отмъщавам за да съм аз по-отгоре,ама да отмъщавам колкото се може на повече хора за да си върна нараненото его и в същото време да се пазя да не ме наранят пак".Аз така мисля,за мен това е самата истина без оправдания и всякакви други умувания макар че според някои "големи капацитети"разсъждавам ограничено ама както и да е. :) Точо това исках да кажа,че уж казваме,че сме големи хора..а пак се правим на деца,а всичко може да е много по-просто.... :? :(

slun4ice_90
09-19-2008, 16:15
Има време ще повярваш.Наскоро щом сте се разделили ти го преживяваш по-трудно.А той е некой несериозен каче ли само за секса един вид.Няма да свеждаш глава и да се криеш.Изясни си едно две неща и просто трябва да си го набиеш в главата.Всичко е на подсъзнанетлно ниво.Не искаме да го правим,но го правим.Това е от мен.Приятен ден! Не си ме разбрал не сме се разделили наскоро всичко това се случи,когато бях на 13 год.....Доста хлътнах по него и така...След това аз се преместих да живея тук в София и малко по-малко го заличавах и го забравях.....Наскоро,както писах видях сестра му и тя ми каза,че има сериозна фр-ка,с която е щастлив.По необяснима за мен реакция се разплаках,защото имах чувства преди към него....Много се измъчвах бях на 13 все пак..Нямах и почти никакъв опит....Абе не искам повече да се сешам за него.Нека си е щастлив и така! :)

moon_flower
09-19-2008, 16:59
Принципно съм на страната на момчетата(напоследък особено)така че мога да кажа само,че не само те правят това.Ние също не оставаме назад в тази част.А и си зависи от самото момче и характера му.За пореден път - не слагайте всички под един знаменател. :)

LaDy_DaQnA
09-19-2008, 17:04
сякаш ние не правим така :(

miss_asi
09-19-2008, 17:14

+1
ако ти не праиш гадно,на теб ще ти правят гадно :grin:

е тва е!

lonely_girl92
09-19-2008, 17:21
Лично аз необичам да наранявам никой(и правя всичко възможно това да не стане)В повечето случеи аз съм наранената. :( :( :( :( :(

VeSna
09-19-2008, 18:12
Такааа - аз мога да ти отговоря - не го правят съзнателно... Повечето момчета (и не само момчета) са много повърхностни - не се замислят за човека до тях.Момчетата нараняват повече? Защо? Ами представи си мъжко куче - сега си представи че е с команда "на място", вижда разгонена и забравя за командата...Оправя я и вече разбира че е нарушило "обещанието" да си остане на място... Мъжете са като кучетата - ако не затягаш кайшката-бягат, ако надушат разгонена - тръгват...Просто е... (без да се обижда мъжката часи - аз ви разбирам, не че го приемам...)

DJ_Mrav4o
09-19-2008, 19:57
'Шот са задници 8) Повечето де или поне тия които аз познавам 8-)

slun4ice_90
09-20-2008, 12:11
Такааа - аз мога да ти отговоря - не го правят съзнателно... Повечето момчета (и не само момчета) са много повърхностни - не се замислят за човека до тях.Момчетата нараняват повече? Защо? Ами представи си мъжко куче - сега си представи че е с команда "на място", вижда разгонена и забравя за командата...Оправя я и вече разбира че е нарушило "обещанието" да си остане на място... Мъжете са като кучетата - ако не затягаш кайшката-бягат, ако надушат разгонена - тръгват...Просто е... (без да се обижда мъжката часи - аз ви разбирам, не че го приемам...)И това е вярно,но как да престанем да се нараняваме като се държим по този глупав начин?...Аз лично съм била наранявана много пъти,но винаги съм се стремяла да не наранявам човека,който обичам.... :? Момчетата явно обичат повече от всичко да нараняват..да нали те са силния пол...и всякакви още такива глупости..... :-o

slun4ice_90
09-20-2008, 12:23
сякаш ние не правим така :( Ами добре,но как да не се държим като хлапета и да спрем или поне намалим болката,която си причиняваме това питам аз???????Но май никой не може да ми каже....... :(