PDA

View Full Version : Има ли такива момичета...

srpsko_1988
09-18-2008, 21:13
как да кажа.. харесвам по окосмените момичта. лятото на плажа видях едно момиче беше седнала и като си преместваше краката имаше мн косми и се възбудих :oops: веднага почнах да си представям как я пипам и съм с нея..беше на около 15 ако има такива да пишаттт мислите ли че е нормално да ми харесва :cry:

jotitu
09-18-2008, 21:14
според мен ти си неосъзнат зоофил...

Lady_B_
09-18-2008, 21:20
хахаах може и да има :D Всичко има на тоя свят ихихих, аможе да си хванеш някоя госпожица и след време да й кажеш да пусне чубака, може и да върже :grin: :-D :D

sexita
09-18-2008, 21:23
Значииии...един приятел,дет има мнооого мацки зад гърба си ми каза,че не много рядко му се пада някоя по-буйна.. :D
Не се отчавай...сякви ги има :-D

Revenge
09-18-2008, 21:23
Ela v moq grad :D kef ti s mystaci kef i ti kosmi po gurba :D sqkvi vulci ima :D ma ako mnogo darji6 na silno okosmenie vzemi si kotka :D

srpsko_1988
09-18-2008, 21:28
мн ви искам..моляви ако има такива пишете. не ми пука за мненията на другите :mrgreen:

sexita
09-18-2008, 21:30
мн ви искам..моляви ако има такива пишете. не ми пука за мненията на другите :mrgreen:

Какво да пишем,не разбрах... :-o

Revenge
09-18-2008, 21:37

Ako ima okosmeni da my pi6at na pi4a :D

Xaide be macki :D pysnete brada i napravete kef na pi4a 4e mi stava jal za negyyyyy :-P

b3b3_j0
09-18-2008, 21:42
pfff sega me e qd che predi malko se epilirax :D :D

Maskata
09-18-2008, 21:43
За всеки влак си има пътници!И моля ви само не се правете на толкова "печени",защото всеки си има няква гадна фантазия.Нали!Той поне си го казва направо.И няма нищо лошо в това...и вместо да му давате тъпите си и бих казал (без извинение) доста плиткоуми отговори...по-добре го посъветвайте нещо!Като например:
Пич,ако осъзнаваш,че така личната им хигиена спада доста и въпреки това ги искаш...евала,защото поне си отстояваш на желанията!Ама внимавай! :P

Revenge
09-18-2008, 21:47
За всеки влак си има пътници!И моля ви само не се правете на толкова "печени",защото всеки си има няква гадна фантазия.Нали!Той поне си го казва направо.И няма нищо лошо в това...и вместо да му давате тъпите си и бих казал (без извинение) доста плиткоуми отговори...по-добре го посъветвайте нещо!Като например:
Пич,ако осъзнаваш,че така личната им хигиена спада доста и въпреки това ги искаш...евала,защото поне си отстояваш на желанията!Ама внимавай! :P

lol ti sigorno si ricarqt na bql kon koito za6titava kosmoliybeca..... aide kat si tolkos inteligenten i saobrazitelen kaji si ti mrusnata taina da te vidim ti 6to za stoka si....

srpsko_1988
09-18-2008, 21:48

Искам някоя да пише че е такава..мн ме възбуждат :oops:

sexita
09-18-2008, 21:49

И ше лъскаш ли...кво :D

Maskata
09-18-2008, 21:49

lol ti sigorno si ricarqt na bql kon koito za6titava kosmoliybeca..... aide kat si tolkos inteligenten i saobrazitelen kaji si ti mrusnata taina da te vidim ti 6to za stoka si....

На теб да ти се доказвам :-D

Аз що за стока съм си знам...и знам на кой да го показвам!Ти нищо недоказваш като ми ги казваш тия неща...или пък като упрекваш пича по-горе!А каква ми е фантазията...братко моляте...мислиш ли ,че си заслужил :P

За едно поне си прав: интелигентен съм :-P

Revenge
09-18-2008, 21:55

Аз що за стока съм си знам...и знам на кой да го показвам!Ти нищо недоказваш като ми ги казваш тия неща...или пък като упрекваш пича по-горе!А каква ми е фантазията...братко моляте...мислиш ли ,че си заслужил :P

Kade to4no go yprekvam ??? 1 my kazvam da doide v moq grad 4e sa qko kosmati i my predlagam da si vzeme doma6en liybimec.... posle prizovavam mackite da ne se brusnat 4e da my napravqt kef....
A da i za inteligentnosta HAHAHAHAHAHA to biva ego biva ma v takiva koli4estva e sme6no.... misli6 li 4e izglejda6 inteligenten kato sam kazva6 4e si takav.... skromnosta krasi 4oveka a sudeiki po tozi ti komentar si grozni4ak ;) aide az se maxam ot tyka 4e ne mi se spori s kompleksirani pi4ove ;)

srpsko_1988
09-18-2008, 21:59

И що не..ти не си ли такава? знам че няма да си кажеш..ама поне ме разбери

sexita
09-18-2008, 22:00

И що не..ти не си ли такава? знам че няма да си кажеш..ама поне ме разбери :oops:

Ми не..за твое съжаление се обезкосмявам навсякъде... :?

b3b3_j0
09-18-2008, 22:02
sexita tFa mai beshe namek da spresh da se obezkosmqvash chee da si nameri momcheto neshto podxodqshto :D :D

Maskata
09-18-2008, 22:03

Kade to4no go yprekvam ??? 1 my kazvam da doide v moq grad 4e sa qko kosmati i my predlagam da si vzeme doma6en liybimec.... posle prizovavam mackite da ne se brusnat 4e da my napravqt kef....
A da i za inteligentnosta HAHAHAHAHAHA to biva ego biva ma v takiva koli4estva e sme6no.... misli6 li 4e izglejda6 inteligenten kato sam kazva6 4e si takav.... skromnosta krasi 4oveka a sudeiki po tozi ti komentar si grozni4ak ;) aide az se maxam ot tyka 4e ne mi se spori s kompleksirani pi4ove ;)

#1 Добре може би грешката е моя,не съм те разбрал!Въпреки,че на мен това ми прозвуча като гавра(за града и т.н)
#2 Ти за Скърказъм не си ли чувал...в началото го казах с такъв тон,но повярвай мога да си кажа,че съм интелигентен и без да ме касае скромността!Въпреки,че не пускам постери с IQ-то ми :-P

Айде с МИР и да не задълбаваме :grin:

srpsko_1988
09-18-2008, 22:04

И що не..ти не си ли такава? знам че няма да си кажеш..ама поне ме разбери :oops:

Ми не..за твое съжаление се обезкосмявам навсякъде... :?

Аз имам предвид само на едно място..ти знаеш. Не обичам космати наавсякаде..

cSSiE
09-18-2008, 22:10

#1 Добре може би грешката е моя,не съм те разбрал!Въпреки,че на мен това ми прозвуча като гавра(за града и т.н)
#2 Ти за Скърказъм не си ли чувал...в началото го казах с такъв тон,но повярвай мога да си кажа,че съм интелигентен и без да ме касае скромността!Въпреки,че не пускам постери с IQ-то ми :-P

Айде с МИР и да не задълбаваме :grin:
За СКърказъм не сме чували , а един IQ тест неможе да докаже колко си интелигентен

splendour
09-19-2008, 06:47
как да кажа.. харесвам по окосмените момичта :oops: ако има такива да ми пишаттт старата ми приятелка беше така мн ми липсва :cry:

амм..аз съм такава.имам косми отдолу :oops: :oops: eeeeeeeeeee nameri se kat za tebe f :D :D :D :D :D zemai q b1rzo dokat ne se e obr1snala :D

Lady_B_
09-19-2008, 08:13
Бахти...яхти викам си Ибахти :shock: :lol:

+16287648648 !!!!!!!! :lol:

terminatorа
09-19-2008, 08:21
Стига сте флудили бе зверове. Помогнете поне или не пишете , ба си.
Глей сеа пич. Ловиш една, бой с ена буалка по глъвътъ, и я разкрачваш, режеш и от косъстъ и прас, с малко ц 200 кадето искаш, и после тема да се махне. И кефиш :D :D

sapa91
09-19-2008, 08:39
емиии хаха фани си гадже и и кажи кво те кефи е чоек :lol:

sladko_teenche_v
09-19-2008, 09:45
хахаах може и да има :D Всичко има на тоя свят ихихих, аможе да си хванеш някоя госпожица и след време да й кажеш да пусне чубака, може и да върже :grin: :-D :D

ЧУБАКА :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz:

srpsko_1988
09-19-2008, 10:32
как да кажа.. харесвам по окосмените момичта :oops: ако има такива да ми пишаттт старата ми приятелка беше така мн ми липсва :cry:

амм..аз съм такава.имам косми отдолу :oops: :oops:

Сладурано не се срамувай ..искам те :mrgreen: пиши ми плс

ЛаСт!К
09-19-2008, 10:37
мраза косми :smt078

chrison
09-19-2008, 11:13
ае чесно казано, аз си се харесвам повече без косми
обаче кфо лошо има че пиа харесва с косми от долу? що треа да му се подигравате и да се заяждаде помежду си? толкова ли са прости децата?

CucuTy
09-19-2008, 11:20

Скромността е за тези, които нямат други качества! В сегашно време със скромност до никъде няма да стигнеш Revenge.

pepita87
09-23-2008, 15:59
:shock: :D Извратенякккк!

terminatorа
09-24-2008, 14:30

10х

Скромността е за тези, които нямат други качества! В сегашно време със скромност до никъде няма да стигнеш Revenge.

srpsko_1988
10-26-2008, 03:16
pfff sega me e qd che predi malko se epilirax :D :D

не го прави

jghgh
10-26-2008, 04:29
обаче кфо лошо има че пиа харесва с косми от долу? що треа да му се подигравате и да се заяждаде помежду си? толкова ли са прости децата?

И повече!

Според мен едно женско тяло всякак изглежда секси, с косми или без (говоря за интимните части!).
Авторът харесва окосмени триъгълници, не е споменал за крака, ръце, мишници и т.н.
Това не е извратено, по времето на майка ми не са се обезкосмявали там. Майка съвсем наскоро я светнах за кола маската и тя почна да си прави.
И стига с тези глупости за хигиената и обезкосмяването, с окосмяване може да си също толкова чист,колкото без - зависи само и изцяло от теб.

Иначе, автора, лесно е - като си намериш приятелка можеш да й споменеш че повече ти харесва да има косъмчета и да си ги пуска.
Според мен въобще не изглежда зле. И аз харесвам повече гладки вагини (боже, казвам го все едно съм лесбийка), някак си е по-красивичко, но и окосмените според мен са женствени. Аз съм си пускала косъмчета (то и без това трябва да пускам за да хване кола маската!) и мога да ви кажа че хич не е гнусно :smt055
Вие сте разглезени и ограничени деца, които всичко го причисляват към гнусното и извратеното, само могат да се подиграват, защото от нищо не разбират.
Според мен авторът не говори за шубраци, а за нормално окосмение, но и шубраци да са, кво? Негов вкус! :-P

пп. В изповед.ком бях чела изповед на мъж, който изобщо не харесва бръснати ;) И коментарите под изповедта му бяха на други мъже, които казваха че "тия бръснатите" им приличали на п*тки на дечурлига, на някакви 6 годишни.
Така че има всякакви вкусове, не се смейте толкова!

slunchiceto0
10-26-2008, 04:48
охх ще умра от смях :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

BurningDesire
10-26-2008, 10:52
Ето живо потвърждение на теорията ми, че предпочитанията в секса може да ги сравним единствено с предпочитанията към храната - всечки наглед сме идентични и напълно нормални, но ядем съвсем различни и за другите шантави неща. И в секса - същата работа...

mickelangelo
10-26-2008, 14:02
охх ще умра от смях :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

и аз човек :)

Ai4ka
10-26-2008, 15:35
:shock: :shock: :shock: :shock:

DiScOnEcTeD
10-26-2008, 15:40
олее кат го слушам тва просто не моаа си представия както ненаживдам космите се едно си горила :D :D :D

therichbitch
10-26-2008, 15:44
egati otka4alkata nqmam dumi prosto i ne znam s koq ruka da se krustq

SlYn4iCe
10-26-2008, 15:55
хахахахахахаха :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: страшни изказвания.. умрях от смях :razz: :razz: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
пък ти, момче.. ох не знам ... е па щом те кефи... :-D

Xrisenceto
10-26-2008, 16:26
темата е ебавка 8-) 8-) 8-)

Rofl4e
10-26-2008, 16:29
офф тотално изперках кат видях тая тема.. :shock: косми=SUX!!

ChoCohoLiC
10-26-2008, 16:30
А маймунките възбуждат ли те? :-o Щото тогава е лошо :)

srpsko_1988
10-26-2008, 17:23

и що да съм откачалка..като нямаш косми не пиши! писал съм го и в темата :?

SuNsEt
10-26-2008, 17:45
Тва на снимката ти ли си??Щото ми приличаш на един...от София ли си? :lol:

~SnOwDroP~
10-26-2008, 18:23
Абе що да не е нормално,всеки си има предпочитания,ако гледате Сексът и града там гаджето на Саманта също я караше да не си маха космите,щото го възбуждат...

jad3d
10-26-2008, 18:28
omg fuckin' freaks :shock:

Naughty_
10-26-2008, 20:02

с двете ръце 8-)

аз обмислям кога да ходя 1 свещ да запаля 8-) 8-) 8-)

Scrat
10-26-2008, 20:11
как да кажа.. харесвам по окосмените момичта. лятото на плажа видях едно момиче беше седнала и като си преместваше краката имаше мн косми и се възбудих :oops: веднага почнах да си представям как я пипам и съм с нея..беше на около 15 ако има такива да пишаттт мислите ли че е нормално да ми харесва :cry:

Ти си неосъзнат зоофил. Намери си някоя метълка - те са космати и миризливи.

kotora
10-26-2008, 20:27
пич не че нещо ама това с окосмените катерички е вече стара работа... едно време като са нямали време за това... ако искаш окосмени... иди в Африка там хвани някоя от някоя племе... като гледам отговаря на изискванията ти... пече се на слънце цял ден и е с много рунтава катерица...

hottie
10-26-2008, 20:33
Абе оставете го човека бе. Всеки си има предпочитания ! Аз пък харесвам мъже с косми и обръснатите ме отвращават ! Виж жената е друго. Но какво толкова е шокиращо? Сега е на мода обезкосмяването, но нека ви напомня(или по-скоро вие не знаете.Били сте бебета), че до преди няколко години космите се считаха за много еротични и сексапилни.

srpsko_1988
10-26-2008, 22:28
Тва на снимката ти ли си??Щото ми приличаш на един...от София ли си? :lol:

не не съм от София :razz:

srpsko_1988
10-26-2008, 22:36
Абе оставете го човека бе. Всеки си има предпочитания ! Аз пък харесвам мъже с косми и обръснатите ме отвращават ! Виж жената е друго. Но какво толкова е шокиращо? Сега е на мода обезкосмяването, но нека ви напомня(или по-скоро вие не знаете.Били сте бебета), че до преди няколко години космите се считаха за много еротични и сексапилни.

аз имам косми по ръцете и краката..може да се вземем :-)

rubi
10-27-2008, 02:50

И повече!

Според мен едно женско тяло всякак изглежда секси, с косми или без (говоря за интимните части!).
Авторът харесва окосмени триъгълници, не е споменал за крака, ръце, мишници и т.н.
Това не е извратено, по времето на майка ми не са се обезкосмявали там. Майка съвсем наскоро я светнах за кола маската и тя почна да си прави.
И стига с тези глупости за хигиената и обезкосмяването, с окосмяване може да си също толкова чист,колкото без - зависи само и изцяло от теб.

Иначе, автора, лесно е - като си намериш приятелка можеш да й споменеш че повече ти харесва да има косъмчета и да си ги пуска.
Според мен въобще не изглежда зле. И аз харесвам повече гладки вагини (боже, казвам го все едно съм лесбийка), някак си е по-красивичко, но и окосмените според мен са женствени. Аз съм си пускала косъмчета (то и без това трябва да пускам за да хване кола маската!) и мога да ви кажа че хич не е гнусно :smt055
Вие сте разглезени и ограничени деца, които всичко го причисляват към гнусното и извратеното, само могат да се подиграват, защото от нищо не разбират.
Според мен авторът не говори за шубраци, а за нормално окосмение, но и шубраци да са, кво? Негов вкус! :-P

пп. В изповед.ком бях чела изповед на мъж, който изобщо не харесва бръснати ;) И коментарите под изповедта му бяха на други мъже, които казваха че "тия бръснатите" им приличали на п*тки на дечурлига, на някакви 6 годишни.
Така че има всякакви вкусове, не се смейте толкова!

еййййй едно свестно мение.....мъх измъкна ми думите от устата 8)

scoobydors
10-28-2008, 03:54
+ това няма такива момичета !!! :D
(преди 20 години да....)
:lol:

jambo_bs
10-28-2008, 14:49
Ela v moq grad :D kef ti s mystaci kef i ti kosmi po gurba :D sqkvi vulci ima :D ma ako mnogo darji6 na silno okosmenie vzemi si kotka :D

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Denkova
10-28-2008, 16:58
много си странен но се пак всеки си има свои стил дано да си намериш по-окосмена да е за тебе :P :P :P

plmn
10-29-2008, 17:13
Айдеее тука се заформи нещо.Честито. :lol:

Scrat
10-29-2008, 17:40
аз имам косми никога не съм ги махала..колкото и да е странно те предпазват от замърсяване. пиши ми :oops:

Ти да не се къпеш веднъж на 2 седмици, че да те предпазват от замърсяване???

wolfgirl
10-29-2008, 17:48
Не виждам абсолютно нищо лошо в тва да имаш косми долу...е...естествено не е особено приятно да ти се виждат като си с бански , но пък за тва аз се епилирам само по бикини зоната и така като съм с бански нищо не се вижда! И наистина космите те предпазват от инфекции и възпаления (но естествено редовно да се подмиваш)!!!

Така от всичкото ми писане, аз ти казвам, че ти по никакъв начин не си извратен, а хигиената ми по никакъв начин не пада от тва, че съм си оставила малко косми отдолу!!! :) :smt109

amelika
10-30-2008, 13:10
според мен пък ти си извратен :razz:

woshata
10-30-2008, 13:14
Оо..идиот престани с тоа проф че си жалък

GReddy_91
10-30-2008, 13:35

Пич язък,че харесваш сръбската музика :(

rihannka
10-30-2008, 18:50
хахахаххахаа ти ме разби :D :-D :grin: :-o :shock: :grin: :grin: :shock: :shock: :shock: :shock: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ем случва се сякви хора има:) аххааххааха

blq_blq
10-31-2008, 04:56
Можеш само да се радваш, че толкова рано си открил фетиша си :) Фетиши има всякакви.. За каквото и да се сетиш - някъде по света има човек, който се възбужда от това... Балон, дълга коса, униформи, гипс, ходила.. Всичко :) Радвай се на фетиша си. Аз като открила от ранна възраст фетиша си съм много щастлива в сексуалния си живот.

Joffynka
10-31-2008, 23:33
ах леле мале,мога да ти кажа че трябва да се оглеждаш точно във днешните фешънки или момичета които държат да са в крак с модата,щоту в момента на актуслно е секви прически там долу :) :-D аз не съм такъв тип дори да се водя за По-момиче,затова не мога да ти помогне (хах и Приятел си имам де),но пък вече почти всичките ми приятелки са "по модата" искам да ти кажа че сред повечето момчета биха избрали теб,защото май почти никой друг не обича косъмчета :)

Joffynka
10-31-2008, 23:34
ах леле мале,мога да ти кажа че трябва да се оглеждаш точно във днешните фешънки или момичета които държат да са в крак с модата,щоту в момента на актуслно е секви прически там долу :) :-D аз не съм такъв тип дори да се водя за По-момиче,затова не мога да ти помогне (хах и Приятел си имам де),но пък вече почти всичките ми приятелки са "по модата" искам да ти кажа че сред повечето момчета биха избрали теб,защото май почти никой друг не обича косъмчета :)

Joffynka
10-31-2008, 23:36
сажелявам за правописните грешки,ама вече малко ми се спинка 8)

Addictive
12-15-2008, 05:24
аз имам косми там..пиши ми :oops:

Eбаси разбрахме!!!!!!!!!!!!!
Написа го 5 пъти!! :x

bubblegum9210
12-15-2008, 07:03
ебахти извратеняците браАТ!!! :booooomb:

mirmark
12-15-2008, 07:14
Ами ако имаш приятелка, казваш и да не се обезкосмява и проблема ти е решен

nymphadora
12-15-2008, 12:23

+1

bqsna_teenagerka
12-15-2008, 21:43
Ужассссссссссссс

scoobydors
12-16-2008, 17:51
Ужассссссссссссс

теб като не ти харесва мълчи мааа :?

Абе 'та е*а в обитака смотан ти ква си да държиш сметка ?!?!?! :-x

Addictive
12-16-2008, 18:12
Ужассссссссссссс

Абе 'та е*а в обитака смотан ти ква си да държиш сметка ?!?!?! :-x

+42647529529754

ivana0895
12-16-2008, 18:50
az sam rabote6to momi4e nqmam vreme da poddarjam hrastalaka dolo a i si obi4am rozovata samobrasna4ka na Gellete :D :oops: :oops: :oops:

niki7y
12-16-2008, 19:12
mii..nz m0je towa spored mene ne zna4i 4e si izwraten tai 4e spoko di6ai 8)

Viche
12-16-2008, 19:30
Хайде рунтавелки пишете му! :grin: 8-)

Charmed_90
12-16-2008, 19:32
Ужассссссссссссс

6eei,u4eni4kata q po krotko samo,6oto sam sigurna ,4e tuka v toq forum polovinata 6e te smotat naburzo ako se pokaje6.Bree mn ste otvoreni malkite.Kato iska6 da se hvali6,4e si kosmata - ok,ama ne lai tolkova samo! :x :evil:

beachy_bunny
12-16-2008, 20:16
(преди 20 години да....)

аз пък имам..и кво :?
хм еми супер тъпа си кфо .... :D

Stela90
12-16-2008, 20:24
normalno,kvo..i nqkoi naistina predpo4itat jeni s valna

srpsko_1988
12-17-2008, 01:21
(преди 20 години да....)

не е тъпа :? сладку пи6и ми :-)

srpsko_1988
12-17-2008, 01:21

ти имаш ли :oops:

Addictive
12-17-2008, 06:09

ти имаш ли :oops:

И да има... кфоо от тфа ?!!?! Пффф.... :?

Muccia
12-17-2008, 09:16
:grin: :grin: :grin: :D :D :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: тфа ме разби :)

sladky2009
12-24-2008, 11:25
(преди 20 години да....)

не е тъпа :? сладку пи6и ми :-)

zdravei :oops:

darla
12-24-2008, 11:26
ahh,6te povurna

sladky2009
12-24-2008, 11:29
ahh,6te povurna

pak li ti ma spri da se zaqjda6 s mene ni6tto ne sum ti napravilaa grozna vmirisana svinq da umre6 dano :o :booooomb: :-x :-x :-x :-x :-x :-x

aka6a_vamp
12-24-2008, 11:29
Големите косматки са навсякъдеееееее :D :D

bilqanka
01-05-2009, 00:11
Малееее :razz: :-D смяяяяяяяяяяях

k0k0l1n40
01-05-2009, 00:40
Блях...
Тоя форум вече ме отчайва с подобни теми :?

srpsko_1988
01-05-2009, 02:38
ако има такива момичета да пишаат плс :oops: :oops: :oops:

x3eme
01-05-2009, 16:33
ahh,6te povurna

pak li ti ma spri da se zaqjda6 s mene ni6tto ne sum ti napravilaa grozna vmirisana svinq da umre6 dano :o :booooomb: :-x :-x :-x :-x :-x :-xщо не се погледнеш първо теб пък тогава критикувай другите :wink:

ToniStoraro
01-05-2009, 16:47
Пич за такива като теб си има специално отделение в замундата в каталог XXX специално за ръкое*ците :D

sFeRlinG
01-05-2009, 21:59
Брато не знам за темата ама снимката ти е много актуална... :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Adwokat
01-05-2009, 22:17

Бахти изродското... не си добре с главния... ама като ти гледам снимката на аватара ко ли са чудя то си личи с тез къдрици като някои овца си ги пуснал отзаде :oops: 8-) :lol: :lol: :lol: :lol:

GlammGirl
01-08-2009, 20:21
omg 8-) 8-)

aka6a_vamp
01-08-2009, 20:39
е кво....човека си мечтае да извади една голямаааааа и хубаваааа.... самобръсначка и да обръсне косматото маце :D

bebeshok
01-08-2009, 22:26
Точно такова човече което да харесва 'по-окосмените' не бях срещал,но не виждам причина да няма..

'ВСЕКИ СИ ИМА СВОЙ СОБСТВЕН ВКУС' -така ,че няма страшно. Успех!

Lolitta
01-08-2009, 22:31
Брато не знам за темата ама снимката ти е много актуална... :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
:razz: :razz:

bubblegum9210
01-09-2009, 12:45
абе ей извратеняк , я се скрий некаде

RullzZz
01-09-2009, 12:54
Епа пич ако "умните глави" не бяха изобретили самобръсначките,епилатори е,кола маската и всички такива приспособления за обескосмяване всички момичета щеше да са такива.
Е верно има ги и некой който в гърба са като грива на кон,тебе явно тия те възбуждат :razz: :D :lol:

mirmark
01-09-2009, 12:54
Що му се зъбите на момчето - едно време всички жени мислите са се бръснали ли? Тази мода е съвсем от скоро. Преди това милиарди поколения са се възбуждали от окосмени.

x3eme
01-09-2009, 13:06
разни хора,разни интереси
всеки харесва различни неща
защо го скастрихте така момчето? :?

SweetPassion
01-09-2009, 15:50
+1

Minerva
01-09-2009, 17:49
въпреки че ми се струва като ебавка човек има право да харесва каквото си иска. За всеки влак си има пътник :) На мен не търпя космички, но съм чела, че ако си се чипкаш и спазваш нормална хигиена с космички или не всичко е ок. Далеч по-ужасна е идеята за момичетата дето ги махат но са скарани с банята и водата, понеже и такива ги има доста.

EroSennin
01-09-2009, 18:32
Мен лично бразилската лента ме кефи. Това значи ли че съм извратен ? :-o

merryweather_ricci
01-09-2009, 18:36
Pich .. ne s! dobre.. :D :D :D :D :D ... ne be !ma g! tak!wa ..nqma se kos!sh .. :D :D