Влез

View Full Version : Иван от "СБЛЪСЪК" на съд !

HenykucT
09-19-2008, 07:41
Блъснал се в контейнер за боклук, като след това било остановено, че карал с 1.2 промила алкохол в кръвта ! Браво родни звезди, учете ни как се кара пияни ! След Ставински идва ред на Иван .. Само така !

http://bulgaria.actualno.com/news_181311.html

slun4ice_90
09-19-2008, 09:01
Блъснал се в контейнер за боклук, като след това било остановено, че карал с 1.2 промила алкохол в кръвта ! Браво родни звезди, учете ни как се кара пияни ! След Ставински идва ред на Иван .. Само така !

http://bulgaria.actualno.com/news_181311.html До къде ще стигнем и аз нз.....Май няма да се спрем,докато не се избием..Някой беше казал,че не ни трябват бедствия...това е още по-лошо....И жалко,че хора,които са известни и с някакъв авторитет се предполага,че не би трябвало да оронват престижа си по толкова жалък начин.....А по новините непрекъснато след поредната катастрофа ни казват:"Карайте внимателно!"..... :shock: :o

anonimencho
09-19-2008, 10:34
Чудя се дяли е истина :smt017

PiruBloodz
09-19-2008, 11:33
[quote="tqnkо"]Добре, че идиота не е убил човек. Нека да го вкарат за 2 месеца в решетките..[/quote

в месеца в стените не искаш ли?

kokk
09-19-2008, 17:30
Падна ми в очите!

machoka
09-20-2008, 06:34
Само не мога да разбера защо се радваш..

machoka
09-20-2008, 08:12
Авторът

HenykucT
09-20-2008, 08:14
Само не мога да разбера защо се радваш..

Радвам се ... защото нали уж се пишат за голямата работа и мистър недосегаеми ... А всъщност са си едни селски алкохолици, които са пробили по някъф начин и имат адското самочувствие без покритие ... Както и Слави Трифонов ... Айде, той поне е хипер богат ... Рано или късно, всеки се вижда какъв е ... :)

pandelka
09-20-2008, 08:35
..аа ужас...дано да му се размине..

machoka
09-20-2008, 08:46
Не знам някога да са се правили на богопомазани, напротив - струват ми се земни момчета. Направил е адската глупост и това е жалко, но в никакъв случай повод за каквато и да било радост. Ще си получи присъда равносилна на проявата му и това е.

Pedigree
09-20-2008, 09:49
..аа ужас...дано да му се размине..
И защо да му се разминава? Човек като всеки друг. Да си понася последствията.

mgxpower
09-20-2008, 16:22

http://bulgaria.actualno.com/news_181311.htmlЗащо трябва да взимаш пример от родните звезди?! Има си инструктор да те учи...

HenykucT
09-21-2008, 08:38
Научил ме е добре ! Карам бясно на червено ляляля :grin: 8-)

tarataika
09-21-2008, 08:57
На тоя от колко години насам му се носи славата на пияндурник. Такива хора наистина не ги разбирам - има жена и дете, къде е тръгнал да се напива по нощите. Сто процента ше го оправдаят както праят винаги с популярните лица от медийното пространство, така стана и с Максим Ставийски. :(

opaa
09-21-2008, 16:15
Ех тоя алкохол... защо просто не си хване такси :/

AceXe
09-21-2008, 21:24
Не знам някога да са се правили на богопомазани, напротив - струват ми се земни момчета. Направил е адската глупост и това е жалко, но в никакъв случай повод за каквато и да било радост. Ще си получи присъда равносилна на проявата му и това е.

Не е въпроса в това, че е сбъркал. Всеки бърка. Но виж какво се получава... Участваше в акцията "Не карам Пил" заедно със Ставийски. И двамата цяла седмица с още звезди навсякъде по телевизиите се въртяха само за това да не караме пияни. И какво стана... Един по един ги ловат пияни. Това как да го наречем? Учат ни на нещо, което те самите не спазват. Опира до принципи. Аз не съм ЗА той да влезе точно в затвора. Аз съм за това той публично да обясни защо го е направил. Линчуването е по-гадно от затвора все ми се струва. Така ще си вземе поука той и останалите, които не си дават сметка алкохола и шофирането до какво водят.

Аз ти казвам честно, че ние българите сме абсолютно ненормални хора. То да отидеш да пийнеш нещо, да... ама какво е това чудо, всеки пети - пиян зад волана...