PDA

View Full Version : еи тва понякога сте много тъпи...

sapa91
09-19-2008, 08:44
ае нз дали има такава тема марзи ме да гледам ама... толкос ли сте тъпи говоря за момичетата/жените дето пускате теми от рода "бременна ли съм" еи много тъпо племе таи ли не разбрахте че да забременейте тря ви се изпразни мъжкия в катеричката ве... напрао като влезна в тоя раздел "секс" и само еи такива теми има.... пф ама че кух народ... бях чел някаде пак такава тема... някав се изпразнел на няква на катеричката и пита дали е бременна напрао аман от тъпотии... ходете на гениколог или да се трият такива теми то направо да ти писне ТЕМАТА СЕ ОТНАСЯ ЗА ТОЧНО ТИЯ КОИТО ПУСКАТ ТАКИВА ТЕМИ !!! :-x и sr за пр. грешки ама ме е яд 8-) 8-) 8-)

ne_sam_malka
09-19-2008, 09:03
adci si praf sqka 2-ra tema e takava :-x kat ne mogat da se opravqt sami kade sa tragnali seks da pravqt :-x

i'm so excited!
09-19-2008, 09:36
тъпи са предимно наборките ти :)

ne_sam_malka
09-19-2008, 09:38
тъпи са предимно наборките ти :)
moite naborki li :D

Wrathchild
09-19-2008, 09:40
Това, че теб те е яд не е оправдание за неграмотното ти писане. Всякаква липса на пунктуация, а да не говорим и за грешното изписване на думите. Осъзнаваш ли колко комично е да гледаш човек, който не може да пише грамотно, да дава акъл?

Misha91
09-19-2008, 09:42
ае нз дали има такава тема марзи ме да гледам ама... толкос ли сте тъпи говоря за момичетата/жените дето пускате теми от рода "бременна ли съм" еи много тъпо племе таи ли не разбрахте че да забременейте тря ви се изпразни мъжкия в катеричката ве... напрао като влезна в тоя раздел "секс" и само еи такива теми има.... пф ама че кух народ... бях чел някаде пак такава тема... някав се изпразнел на няква на катеричката и пита дали е бременна напрао аман от тъпотии... ходете на гениколог или да се трият такива теми то направо да ти писне.... :-x и sr за пр. грешки ама ме е яд 8-) 8-) 8-)

А защо слагаш всички под общ знаменател.?

chrison
09-19-2008, 10:01
1. и мен ме дразнат такива теми. то сека втора е една и съща
2. предимно момичета пишат по темите, щото мъжете са по притеснителни и/или просто щото не ги интересува толко мн..(се пак мацкатас ще носи бебето)
3. ако човек сам не се поинтересува, няма как да получи отговор. треа в даскало да има такива часове - по сексология и да не ни надуват главите с разни болести, че ми писна и нищо не прават, ми да кажат как точно стаа раотата с бебето, предеякуационна течност, псерма, възможност да забременееш и таквиа глупости
4. и стига с тия простотий кой бил неграмотен и т.н. половината тука в форума, не слагат аапетай, ядат букви и пишат с малки букви (като мен) не съм на изпит по бг или в даскало да им пиша правилно. тук си пишем точно както си говорим

и баце аз предложих да се направи важна тема по този въпрос с бременноста и несвършването, ноо..нищо не стана :)

sapa91
09-19-2008, 10:15
Това, че теб те е яд не е оправдание за неграмотното ти писане. Всякаква липса на пунктуация, а да не говорим и за грешното изписване на думите. Осъзнаваш ли колко комично е да гледаш човек, който не може да пише грамотно, да дава акъл?

мислиш ли че ми пука !?? ще давам акъл като ти е проблем духвай хич не ме греи ;)

sapa91
09-19-2008, 10:17
ае нз дали има такава тема марзи ме да гледам ама... толкос ли сте тъпи говоря за момичетата/жените дето пускате теми от рода "бременна ли съм" еи много тъпо племе таи ли не разбрахте че да забременейте тря ви се изпразни мъжкия в катеричката ве... напрао като влезна в тоя раздел "секс" и само еи такива теми има.... пф ама че кух народ... бях чел някаде пак такава тема... някав се изпразнел на няква на катеричката и пита дали е бременна напрао аман от тъпотии... ходете на гениколог или да се трият такива теми то направо да ти писне.... :-x и sr за пр. грешки ама ме е яд 8-) 8-) 8-)

що за тъп въпрос да няма да ти хукна на гледам кои пуска такива теми виждам че има и пускам темата ти като не си такава кво ми се засягаш....

Misha91
09-19-2008, 10:20

що за тъп въпрос да няма да ти хукна на гледам кои пуска такива теми виждам че има и пускам темата ти като не си такава кво ми се засягаш....

Акобеше използвал например израза "някои от момичетата" или по точно "12-13 годишните пикли,които мислят че им се е доебало,а всъщност им е се е препикало",цялата ти тема щеше да има друго звучене и нямаше да е насочена към всички нас.

sapa91
09-19-2008, 10:22
добре ве нали не си такава кво се засягаш.... щом не си такава значи не си тъпа не е ли сещаш.... както и да е се тая

bug1965
09-19-2008, 10:24

+1

sapa91
09-19-2008, 10:25
аре като се засягате тия дето знаят как стоят нещата ще я редактирам ;) изинявам се

BlackWings
09-19-2008, 10:31
Много си ми смешен честно ти казвам, докато си мислиш ,че акълът ти е в повече и трябва да го раздаваш насам-натам :lol: Повярвай не ни трябва.
Но занапред ако решиш да проявяваш мозъчна дейност , отвори тук-там някой учебник за 2-ри клас , да провериш правилата за правопис и пунктуация , пък тогава тръгвай да изливаш мозъчната си диярия и да пускаш псевдо - възмущаващи теми.

ЛаСт!К
09-19-2008, 10:33

Акобеше използвал например израза "някои от момичетата" или по точно "12-13 годишните пикли,които мислят че им се е доебало,а всъщност им е се е препикало",цялата ти тема щеше да има друго звучене и нямаше да е насочена към всички нас.

И сега кой слага общ знаменател? :o

sapa91
09-19-2008, 10:45
Много си ми смешен честно ти казвам, докато си мислиш ,че акълът ти е в повече и трябва да го раздаваш насам-натам :lol: Повярвай не ни трябва.
Но занапред ако решиш да проявяваш мозъчна дейност , отвори тук-там някой учебник за 2-ри клас , да провериш правилата за правопис и пунктуация , пък тогава тръгвай да изливаш мозъчната си диярия и да пускаш псевдо - възмущаващи теми.

чувстото ти за хумор е не повторимо би убило вече умрял слон просто... да не съм в даскало че да ти пиша правелно ве каун дреме ми на к*ра дали на тебе ти е проблем как пиша аз 8) :x

chrison
09-19-2008, 11:01
;) изинявам се

уважам те, че се извини

е баце..ко да се праи, че нещнното поколение е сексулно не грамотно и въпреки тфа почнало да се ебе

1000RR
09-19-2008, 11:06
Пича е прав!
И пак ви повтарям не забравяйте, че всички в тоя сайт сте пълни боклуци. Кофтито е, че не можете да се рециклирате. :smt078

CucuTy
09-19-2008, 18:23
1000RR, само ти не си боклук, нали? ; ))

SpOrTs_GiRl
09-19-2008, 18:33
1000RR, само ти не си боклук, нали? ; ))

Transporter
09-19-2008, 20:03

ae ti tap/tapa li si we...da ne bi da ti haresvat temite ot sorta na "bremenna li sam?" kvo se zaqjda6 s mom4eto...to e pravo kvo ?! to sqka 2ra tema e takava...mnogo hora ve4e ne vlizat zaradi tva v toq forum...

HardcoreSyndrome
09-19-2008, 20:12
Пича е прав!
И пак ви повтарям не забравяйте, че всички в тоя сайт сте пълни боклуци. Кофтито е, че не можете да се рециклирате. :smt078
К'во видение ли има за т'ва :lol:

RiseGirl
09-19-2008, 20:15
Достатъчно глупости се изписаха, заключвам темата!