View Full Version : нокти...
charovnata_
09-19-2008, 09:18
Откакто времето застудя ноктите ми започнаха да се чупят и цепят по краищата използвах заздравители,но не помогнаха.С какво др мога да ги заздравя,защото хубавият маникюр който имах вече е в миналото?
scoobydors
09-19-2008, 10:14
Една приятелка си ги маже с йод и стават много здрави ама се иска постоянство :) пък и е малко гадно щото пожълтяват....
Трябват ти плодове и зеленчуци :-P
ElisaDay
09-19-2008, 14:37
Има заздравяващо масло на Perfect 3 in 1. Аз го използвам и съм страаашно доволна!Преди да си го купя хубав маникюр бях виждала само на снимка, а сега :smt007 Нито се цепят,нито се чупят, нито са жълти! :grin: Просто .. перфектния заздравител!Бях си направила една почивка от 2 седмици през, които не си лакирвах ноктите а си слагах това масло и просто ефекта е чуден!А на всичкото отгоре подпомага и растежа (:
Макс 3 лева в козметичен магазин!
Хайде успех с маникюрчето (:
charovnata_
09-19-2008, 15:03
Има заздравяващо масло на Perfect 3 in 1. Аз го използвам и съм страаашно доволна!Преди да си го купя хубав маникюр бях виждала само на снимка, а сега :smt007 Нито се цепят,нито се чупят, нито са жълти! :grin: Просто .. перфектния заздравител!Бях си направила една почивка от 2 седмици през, които не си лакирвах ноктите а си слагах това масло и просто ефекта е чуден!А на всичкото отгоре подпомага и растежа (:
Хайде успех с маникюрчето (: използвах го,но не ми помогна :(
keep_smiling
09-19-2008, 15:06
И една моя приятелка ги маже с йод, знам, че помага... иначе ти трябват витамини :)
Sensuality
09-19-2008, 18:52
+100 всички заздравители на перфект са много хубави и аз в момента ползвам същия,страхотен е :)
CherryKisS
09-20-2008, 06:46
Само да попитам: Като го използваш ще ти станат ли по-бели ноктите?
ElisaDay
09-20-2008, 07:25
cherry*kiss, стават по-бели,не се чупят и засилва растежа (:
slim__shadygirl
09-20-2008, 09:38
Трябват ти плодове и зеленчуци :-P
dam malko vitamini i vsi4ko se upravq :)
lady_forever
09-20-2008, 09:43
чесно казано и аз имах такъв проблем....не съм използвала заздравители а напрао си зех мертс ,нали го знаеш-мертс специални дражета Аз имах проблем и с косата. Така де помогна и за двете. :oops: :oops: :oops: