PDA

View Full Version : Традиция?! .. или нещо повече ..

SpOrTs_GiRl
09-19-2008, 17:29
Душици златни .. знаете колко рядко пускам тема :D ......

Наскоро ми казаха нещо, което доста ме учуди .. Всички знаем за традицията 'девствени до сватбата' .. Оказва се, обаче, че имало и друга причина, за въпросната традиция и запазването на честта на момичето.. Учени били доказали, че първото дете винаги прилича по нещо на първия сексуален партньор.. :-o .. Независимо дали първият сексуален акт е бил преди 20 години или пък сте имали 50 различни партньора ....
Разбира се, не изцяло .. 8-) .. Но детето взима доста от чертите от въпросия човек..

Не го бях чувала до сега и ми стана доста чудно и интересно.. Но колкото и невъзможно да звучи е факт .. научно доказан.

girl_in_black
09-19-2008, 17:33
Боже опази!Не бих преживяла детето ми да прилича на първия ми сексуален партньор- мразя го, дразни ме, побърква ме...Искрено се надявам учените да са сгрешили.

CucuTy
09-19-2008, 17:35
Това е интересно. И все пак някакси не виждам логика... Какво пък точно взима от първия?

nicolepcd
09-19-2008, 17:35
:D Да бе... Така, де... може и вярно да бъде :-o

SpOrTs_GiRl
09-19-2008, 17:37
И аз адски много се учудих ..... За пръв път чувам такова нещо.. Но е така. Даже ми го обясниха .. Но понеже мислех за съвсем различно нещо - не обърнах внимание .. :D

Lady_B_
09-19-2008, 17:38
Лелеееее ! Не казвай ! Ужас значи ... дано да има някакво огромно НЕДОРАЗУМЕНИЕ в това двърдение ...

Bellatrix
09-19-2008, 17:38
:shock: :shock: :shock: ОМФГ!!! Моето ще е лудичко синеоко дете-идиотче, което храни гугудките и играе GuildWars :shock: :shock: :shock: ОМГ...

ubuntu
09-19-2008, 17:45
Аз зат'ва се пазя за сватбата ... :oops: :oops: :oops: :D :grin:

SpOrTs_GiRl
09-19-2008, 17:51
:shock: :shock: :shock: ОМФГ!!! Моето ще е лудичко синеоко дете-идиотче, което храни гугудките и играе GuildWars :shock: :shock: :shock: ОМГ...
Спокойно .. моето ще е олигорренче и ще играе WOW и DOTA 24 часа в денонощието .. :lol:

anichkaaaa
09-19-2008, 17:57
Ооо даноооо .. беше толкова сладичко русо синеоко съществооо :D :D Ама дано само на външен вид , че иначе ще удуша собственото си дете :-D :-D

mysterious93
09-19-2008, 17:58
е хората от преди 200-300 години да кажем примерно едва ли са знаели за това :D

Mun4o
09-19-2008, 18:02
ммм от някой сайт да го намериш по научно обяснено..нзм така като го казваш.. не ми се вярва

Vichko0o
09-19-2008, 18:04
Абе Вие сте ИДИОТИ !!!!! Как ще прилича на 1-вия ви партньор бе ? Нали за да се направи бебето трябва ДНК от мъжа и ДНК от жената о.О !!! Кво оня като си мушне пишката и 1 сперматозоид остава там да живее и да дебне да се мушне ? Омфг мислете бе хора ТОВА Е НЕВЪЗМОЖНОООООООООООООООО ОООО ФИЗИЧЕСКИ НЕВЪЗМОЖНО Е !!!!!! Баси глупостите пишете понякога ....

SpOrTs_GiRl
09-19-2008, 18:06
Защо не слушах като ми го обясниха подробно защо било така.. :D

CucuTy
09-19-2008, 18:21
Абе Вие сте ИДИОТИ !!!!! Как ще прилича на 1-вия ви партньор бе ? Нали за да се направи бебето трябва ДНК от мъжа и ДНК от жената о.О !!! Кво оня като си мушне пишката и 1 сперматозоид остава там да живее и да дебне да се мушне ? Омфг мислете бе хора ТОВА Е НЕВЪЗМОЖНОООООООООООООООО ОООО ФИЗИЧЕСКИ НЕВЪЗМОЖНО Е !!!!!! Баси глупостите пишете понякога ....

Физически е невъзможно.. и логически дори, но някои неща са нелогични.
Ти да не би да си учен, че така упорито изказваш мнение?! :-o

TheOtherME
09-19-2008, 18:38
И аз съм го чела тва в списание "Паралели" преди година.Ама не помня на какво основания го твърдят зьа съжаление

SpOrTs_GiRl
09-19-2008, 18:43
По принцип, ясно е, че и аз не съм учен и е мога да го твърдя .. Но нямаше да пусна тема и да разпространявам такива неща, без основание .. Човека, който ми го каза много се интересува .. от всичко :D .. Не знам от къде точно знае, но предполагам, че жената е гледала научен филм по въпроса .. или пък го е прочела в някоя книга.. Във всеки случай не е пордния слух пръкнал се от някъде си .. : )

Vichko0o
09-19-2008, 18:50
Аз не съм учен, ами просто мисля логично .... и съм чел достатъчно за това нещо ! Тя го е прочела в някое нискобюджетно списание или в някой американски филм дето нямат идея какво са правили ..... Това е все 1 да отвориш буркан с дренки и да сипеш от него ягоди или череши о.О как ще стане това ? Това което е прочела тази въпросната девойка е лъжа и е било в нещо като жълт вестник ..... Как може дори някой да си го помисли камоли да го напише .... Не се връзвайте на всяко нещо ей !!! Шаранчета такива ...

SpOrTs_GiRl
09-19-2008, 18:55
Въпросната девойка е жена .. а не момиче .. И не се занимава с никакви жълти вестници или нискобюджетни списания ......... За да го напиша, значи има защо. Аз самата вярвам на много малко хора и се впечатлявам много трудно от каквото и да е ..
Още повече, че не говорим за цялостна прилика или нещо подобно.. Говорим за наследени черти от характира, например .. В никакъв случай детето няма да е 'копие' на въпросния човек..

Vichko0o
09-19-2008, 19:07
Окей щом и вярваш нека тогава те накарам да гледаш нещо ! Намери си в замунда го има The Human Body се казва филма ! 5-6 части са дръпни ги и го изгледай ! Филма е правен от BBC и е с подкрепата на едни от най-големите медицински заведения в Европа ! Изгледай филмите и ела после пак да си поговорим да видим какво ще ми кажеш :)

key_of_hell
09-19-2008, 19:39

Наскоро ми казаха нещо, което доста ме учуди .. Всички знаем за традицията 'девствени до сватбата' .. Оказва се, обаче, че имало и друга причина, за въпросната традиция и запазването на честта на момичето.. Учени били доказали, че първото дете винаги прилича по нещо на първия сексуален партньор.. :-o .. Независимо дали първият сексуален акт е бил преди 20 години или пък сте имали 50 различни партньора ....
Разбира се, не изцяло .. 8-) .. Но детето взима доста от чертите от въпросия човек..

Не го бях чувала до сега и ми стана доста чудно и интересно.. Но колкото и невъзможно да звучи е факт .. научно доказан.

Ох от твоята уста в бовиите уши!
Ще съм безумно щастлива ако детето ми по нещо напомня на първия ми партньор, защото той макар и голям нещастник е мн красив голям нещастник!А ако има неговите зелени очи който и до ден днешен виждам в съня си как ме гледат в тъмното ще обичам това дете както нищо друго на света!

anichkaaaa
09-19-2008, 19:52
Филма е направен точно за ограничени дечорлига като вас ! ЗАЛАГАМ СИ ГЛАВАТА, че смятате, че сърцето е от ляво ? ЧЕТЕТЕ БЕ !!!!

Да бе мило стига се заяжда бее :D Остави ги хорицата да са си заблудени кво ти пука нали ние не сме :grin:
Всъщност аз не знам дали е вярно това, ама ... се надявам да не е .. Пък и щом мечо казва начи не е :D

chrison
09-19-2008, 20:01
искам доказателста иначе не вярвам!!!

Vampirella
09-19-2008, 20:11
Няма логика... :? или аз не я виждам 8-)
Я, авторката, ако може да обесни, че ми стана интересно

ubuntu
09-19-2008, 20:26
Няма логика... :? или аз не я виждам 8-)
Я, авторката, ако може да обесни, че ми стана интересно
Е там е работата че на авторката са и го разказвали ама тя е спала спала и после е задрямала и нищо не е разбрала ... и така се появила темичката ...

ubuntu
09-19-2008, 20:39
не е нужно да си с 5 висши, за да разбереш , че това е меко казано нелогично
Ок и аз не виждам как може да стане ... но се обяснява с факта психическа основа на жената .... един вид първия е бил неиния идеал за мъж и в един момент тя го създава .... друга връзка не виждам ...

ubuntu само по полека с Убидите моля ти се Sad Никак не обичам да ме Убиждат ....

Браво браво големия грамотник .... веднъж и аз да допусна правописна грешка ... няма безгрешни, а не знам кой започна пръв с обидите ;)
А като темата ти е куха има още 400+ страници с напротив кухи теми ходи ги чети тях!

anichkaaaa
09-19-2008, 20:42
не е нужно да си с 5 висши, за да разбереш , че това е меко казано нелогично
Ок и аз не виждам как може да стане ... но се обяснява с факта психическа основа на жената .... един вид първия е бил неиния идеал за мъж и в един момент тя го създава .... друга връзка не виждам ...

ubuntu само по полека с Убидите моля ти се Sad Никак не обичам да ме Убиждат ....

Браво браво големия грамотник .... веднъж и аз да допусна правописна грешка ... няма безгрешни, а не знам кой започна пръв с обидите ;)
А като темата ти е куха има още 400+ страници с напротив кухи теми ходи ги чети тях!

Еми даа ок съгласна съм с това за психическата основа и тн , но това че тая жена е била такава, не означава че всички ще са такива ;)

Vichko0o
09-19-2008, 20:45
Само дето има 1 подробност убунту ..... При създаването на дете не участва психиката !!!! Първото дете в жената е ЕКСПЕРИМЕНТАЛНО за тялото .... и то няма нищо общо с психиката и ! Това е като 2+2 = 4! Свързват се ДНК-ато на мъжа и ДНК-ато на жената и в следствие на свързането се получават "белезите" с които ще живее детето, А НЕ ТОВА ЖЕНАТА КАКВО СИ МИСЛИ БЕ !!!!! "И правят секс и тя си мисли - ох ся той ще е с руса коса сини очи изключително красив и куп други глупости" и хоп бебето се ражда такова о.О То ако беше така нали се сещаш, че ти нямаше да си грозен и ограничен ? Айде бягай си играй с куклите и не се мешай където не разбираш ....

vaseto0o
09-19-2008, 21:01
Ами ако е използван презерватив :D

tarataika
09-19-2008, 21:32

те учените доста неща са доказали...

Vampirella
09-19-2008, 21:57
:shock: какво сте направили темата?!
ако не се лъжа всичко започва от моя пост нататък...
не съм искала да звуча съркастично...
но честно ми стана интересно :)

dreaml1nd_
09-19-2008, 22:16
Ужас :lol:
Не бих искала детето ми да взима черти от 1 ми сексуален партньор :-o пфф... абеее глупости :lol:

random_guy1
09-19-2008, 22:44
Якоо! Значи, ако една приятелка не ме е излъгала, то първото й дете ще е луканка! Хахах, чудя се сега, дали да й го кажа - ще се притесни ли много :razz:

Pagan_man
09-19-2008, 23:03
aбе авторката чува лис е кви ги пише.
хора анричасе генетика - нема как да стане ако жента не е бременна от първия си партньор.

Lady_B_
09-20-2008, 00:39
Ама момичето не седяло цял ден да се почесва там къде не я сърби и да си мисли какво да ни излъже тая вечер ... :? Миличка надявам се, че ще изкопаяеш някоя статия на мен би ми било интересно :)

А за караница по-горе имам какво да кажа ... ама нъцки изпуснах ! :D

SpOrTs_GiRl
09-20-2008, 10:17
Обещавам да се поразровя. :) .. На мен също ми е много интересно, така или иначе дадох доста малко инфо по въпроса .. :?

hottie
09-20-2008, 10:23
хаха пълни глупости!

schranz
09-20-2008, 10:27
хаха пълни глупости!
+1

Nadelina
09-20-2008, 10:35
Ama sega az da si pitam neshto ... deteto mi shte vzeme neshto ot moq pyrvi partnior ili ot pyrvia partnior na myja mi... ili i ot dvamata... Predstavete si moq pyrvia da e sys sini ochi i deteto mi sys sini... pyrvata na myja mi rusa i deteto ruso... a nie dvamata cherniii...

SpOrTs_GiRl
09-20-2008, 10:39
Ее вие го изкарахте като че ли детето е от него :D .. Говорим за съвсем малки прилики.. Чак за коса, очи .. не ми се вярва :? ...
Ох, обещах да се поразровя днес по-късно ... Дано намеря нещо повече по въпроса.. Задължително ще го пост-на.

Nadelina
09-20-2008, 10:45
Mnogo interesno izglejda, i stranno. Moq pyrvi sexualen partnior beshe gotin chovek.

ANTIHUMAN
09-20-2008, 11:48
Не ти се хваля бе ! Подигравам ти се на "заплахите" които направо ме уплашиха до такава степен, че чак съм легнал на пода и рева ли рева .... Е питай аничкаааа че рева тука не може да ме спре момичето да рева :( Моля ти се не ме плаши така друг път аз съм голям страхливец ! Бате жалък си махни ми се от главата нямам време за тебе ! А да и още нещо ..... ако имаше малко ум щеше да си поне малоумен ..... Айде със здраве :)
А да и да си сложиш снимка на някво пикливо РЕНО с преправен номер на фотошоп на подписа си е доста ГЪЗАРИЯ БЕ !!!!

Така е ако беше рено щеше да е пикливо прав си , но ще те разочаровам не е рено...
А като ти се реве - реви въобще няма да питам нито аничка нито баничка нито кифлата кво правиш - въобще не ме интересува.... такива недоразвити чернобилски плъхове като теб има навсякъде . . . а ти дришльо по добре ходи скочи от някое по високо местенце... много хора ще се зарадват !!!

Ха-ха 8-) Ама ти си бил забавен ве :D Знайш ли кво просто ЗАМЪЛЧИ ! Защото в момента не правиш нищо друго освен много жестоко да се излагаш ! С тези изтърканите лафчета никой не можеш да впечатлиш , а ако мислиш, че си интересен НЕ СИ ! Така че , най добре е за всички ако просто си затвориш най сетне устата и престанеш да доказваш колко ограничено и изключително тъпо същество си !

anichkaaaa и Vichko0o млъкнете смешни сте! anichkaaaa мисля ,че и ти не правиш нищо друго освен да се излагаш ,ама много яко ,че чак ме разбиваш!То и ти не си интересна ,ама ти се хилим на тъпотиите колкото да не те обидим /все пак трябва да си имаме уважението/.От къде разбра ,че е ограничен и тъп ubuntu да не си питала майка му? :?
Ограничена си ти кукло!Не те обиждам ,но такива като теб и Vichko0o ги има навсякъде ,че чак станахте банални!
П.П. С много здраве миличка и без лоши чуства! :)

По темата : На мен също ми се струва добро за психологическата основа ,но все още се съмнявам.Както казва един човек: ,,ДОКАЖИ ГО!''

SkyEatsAirplane
09-20-2008, 12:21
Боже опази!Не бих преживяла детето ми да прилича на първия ми сексуален партньор- мразя го, дразни ме, побърква ме...Искрено се надявам учените да са сгрешили.+327825354278

Puky
09-20-2008, 12:24
Ха .. ше се радвам да прилича на него :shock: :shock: 8-) 8-) 8-)

angel4eto0oy
09-20-2008, 12:24
аз опредеелено бих се радвала това да е така :)

KVI_SA_TEQ_TUPOTII_BE
09-20-2008, 12:40
ооо дано да приличааа 8) и дано да е ОТ него.... 8-)

BurningDesire
09-20-2008, 13:09
Боже опази!Не бих преживяла детето ми да прилича на първия ми сексуален партньор- мразя го, дразни ме, побърква ме...Искрено се надявам учените да са сгрешили.
И аз! Та тоя идиот не стига че не е първа хубост, ами е и глупав! Какво съм правила с него един Господ знае, ама на - акъл...

nejnaDROGA
09-20-2008, 13:21
Малеее ако това е истина горко ми :D
Дано детето ми не "наследи" характера на първият ми сексуален партньор,че... :-D ,а иначе няма лошо ако на външен вид МАЛКО!!! прилича на него :-D Все пак той си беше доста сладък :oops:

it_ends_tonight_
09-20-2008, 17:56
Малко не виждам логиката в тва... но ако е така ще внимавам кой ще ми е първия. (може да зема Волен Сидеров, че поне да е расистче :D )

LDto
09-20-2008, 18:24
Боже опази!.

Wrathchild
09-20-2008, 20:28
Няма как да стане това нещо. Просто е невъзможно. Нещо така, биология, гени, ДНК...? Примерно Х е имала 5 партньора, обаче само с У е направила семейство и имат деца. Но пък първия й е А. И как А ще й е предал гените си, а от там тя на своите деца? ЕВЕНТУАЛНО ако не са се пазили или са разчитали само на противозачатъчните, евентуално сперма може да е попаднала в нея и така нататък, знаете си... но примерно ако Х и А не са го правили без презерватив, е невъзможно.

SunShinePearl
09-20-2008, 21:19
ми тези които са го оспорили наистина има логика но някои неща са нелогични нали?та аз пък мн ще се кефя ако външно му прилича :D :D :D :D и малко от характера само да не е чак такъв мързел :lol:

NightGuardian
09-20-2008, 23:08
Ето ви научно доказване!
Баща ми е бил първи на майка ми и не приличам нито по характер , нито физически на него. ;)

krem4et0
09-21-2008, 06:49
Престанете със споровете и караниците.
Предупреждавам Vichko0o, ubuntu, anichkaaaa и ANTIHUMAN

И аз така искам...А иначе първият на майка ми е баща ми и.......доста приличам на него и по външност и по характер :D

ANTIHUMAN
09-21-2008, 07:50
Престанете със споровете и караниците.
Предупреждавам Vichko0o, ubuntu, anichkaaaa и ANTIHUMAN

И аз така искам...А иначе първият на майка ми е баща ми и.......доста приличам на него и по външност и по характер :D

Ние се оправихме ,вече няма проблем! [-o< :-| :wink:

Nadelina
09-21-2008, 08:06
Няма как да стане това нещо. Просто е невъзможно. Нещо така, биология, гени, ДНК...? Примерно Х е имала 5 партньора, обаче само с У е направила семейство и имат деца. Но пък първия й е А. И как А ще й е предал гените си, а от там тя на своите деца? ЕВЕНТУАЛНО ако не са се пазили или са разчитали само на противозачатъчните, евентуално сперма може да е попаднала в нея и така нататък, знаете си... но примерно ако Х и А не са го правили без презерватив, е невъзможно.
Sega se zamislih... Naistina, ako s pyrvia ti sexualen partnior ste bili s prezervativ nqma nikakav shans da zaprilicha deteto ti na nego, toi nqma kak da e predal neshto na teb samia, pyk kamoli chak na deteto ti.

VerryBerry
09-21-2008, 08:35
Не го вярвам :?

literbebe
09-21-2008, 08:38
зна4и мойто ще е ебати бунтар4ето,с 4ерна коса и тъмна кожа :D ,леле леле пази Боже!

random_guy1
09-21-2008, 12:25
Ето ви научно доказване!
Баща ми е бил първи на майка ми и не приличам нито по характер , нито физически на него. ;)

Значи е имало някой по-пръв от баща ти :D

GabisiTa
09-21-2008, 12:40
Струва ми се невъзможно :-|