georgiuzunov
09-19-2008, 18:45
Така,значи не ме бива много в обясненията,тъй че ако не схванете нещо - питайте.Мацката е супер пич,печена(като човек),държи се супер.Бяхме заедно на почивка 14 дена.В чужбина.Запознаха ни общи приятели преди 2 години,но това лято просто луднах по нея.ОТ тея 14 дена,8 си бяхме супер близки.Почти непрекъснато бяхме заедно,говорихме си,седяхме заедно,от 20 човека компания(10 реални с които да се държи както си иска) един вид се държа с мене най-мило,най абе как да го обясня,най ми показваше,че съм и приятен.После се върнахме тука в БГ,излезнахме веднъж и почна да ми разправя,че се запознала с некъв и така и така нататък(не че слушах много),и шок като си вървиме по улицата гледаме същия тоя.Излезнахме за около 4 часа,но като го видяхме тоя 20 минути седя с него,целуваха се говориха си,нещо той и направи проблем,че е с мен и тя каза "Той не е просто някой" и някви такива.После викам "Той нещо не ме хареса" и тя "Да не ти пука,важното е че аз си те харесвам",ти си едно стъпало по-нагоре и такива ми ти работи.Какво искам от вас - и аз не знам.Кажете мнение какво мислите,скоро пак ще се виждаме(идната седмица).Има ли смисъл да се пробвам с нея,защото смятам,че пък така ще я загубя като приятел.От друга страна тва момиче много ме промени.От години се мъча да отлсабна,тя ми го каза и то не в прав текст,и отслабнах 20 кила,като искам още 10-ина.Кажете какво мислите вие.Мерси,че ми прочетохте темата :-o