PDA

View Full Version : Толкова съм глупава... :@

258
09-19-2008, 19:27
Уф...голяма съм тъпачка :-o
Ам преди 10 дена тръгнах с едно момче,не че бях влюбена,ама викам "айде кфо толкова" (и нали всички ми казват да дам шанс на някой... :? )И аз изобщо не го познавах,но беше приятел на гаджето на моята приятелка.И хубу излизахме няколко пати там.Нищо особено.И вчера приятеля му ми вика"Вие ходите ли още" и аз му казах "ми..сигурно :D " пък той нещастника бил казал,че вече не ходим,пък изобще не е говорил с мене :-x и ся му влязох в ахато и една там (излизахме с нея на кафе) и тя му писала,че сме мн сладки и що не ме бил целунал.Пък той..."щот неща и тя не може'' И ся ме е толкоа яд на себе си :smt091 Да еба и тапака му...тва сега дълго време няма да го забравя и незнам дали скоро ще се целувам пак... :-x :?

nicolepcd
09-19-2008, 19:30
Бе какво ти пука? Кажи му, че за него не си е струвало да си покажеш истинските умения 8-) Сега си нервна, утре ще се успокоиш... Нищо толкова фатално не е станало ;)

258
09-19-2008, 19:32
Бе какво ти пука? Кажи му, че за него не си е струвало да си покажеш истинските умения 8-) Сега си нервна, утре ще се успокоиш... Нищо толкова фатално не е станало ;)
Ок,не ми е приятно,че мисли така,но проблема не е в това,а че казаното е ИСТИНА :(

nicolepcd
09-19-2008, 19:37
]
Ок,не ми е приятно,че мисли така,но проблема не е в това,а че казаното е ИСТИНА :(
И защо смяташ, че е истина? На него не му харесва... но пък на друг ще му хареса :)

258
09-19-2008, 19:51
евала щом си признваш ква си, браво! 8-)
Мерси :) В този форум найстина човек може да намери подкрепа и разбиране. :) :lol:

tarataika
09-19-2008, 19:52
ми тъпа си..и комплексирана, при тва яко..за кво му обръщаш внимание на тоя сопол???

258
09-19-2008, 19:54
ми тъпа си..и комплексирана, при тва яко..за кво му обръщаш внимание на тоя сопол???
М не точно комплексирана,а неуверена в себе си... така да се каже "начинаеща" съм. 8-)

SpOrTs_GiRl
09-19-2008, 19:58
]
И защо смяташ, че е истина? На него не му харесва... но пък на друг ще му хареса :)
Точно така. С някой друг ще си паснете. ;)

Presley
09-19-2008, 20:03
Проблемът ти е,че нямаш проблем.

S_L_A_D_U_R_K_A
09-19-2008, 20:26
Остави е тази суета кой какво мисли за теб :? какво те интересува някой си там, към който не изпитваш нищо какво мисли. Преглътни и стига си си губила времето с глупости 8)

258
09-19-2008, 20:31
ем чи как така ръгнала с него ?
накъде ма ?
то фане ли та сиганското, не пуска.
айшето кат ма фана така яко я заковах че не мое ми откае
ко два поочавам
:razz: :razz: :razz:

3vR
09-19-2008, 20:32
бе според мен си баш МАЛОУМНА ама карай :D

Desert Flower
09-19-2008, 20:41
бе според мен си баш МАЛОУМНА ама карай :D

Защо пък да е малоумна?! Момичето е просто неуверено! Мацка не се тревожи...какво ти пука, недей му мисли...пък и както казаха по-горе, ще има момче, на което ще му харесва как се целуваш! :)

b0nb0n4et0
09-19-2008, 20:49
Спокойно :-D Тъпи хора по света колкото си искаш :D
А на това твое "гадже" му тегли една дълга ( заради мен ) и изобщо не се занимавай със този както се каза по-горе сопол и го зарежи :razz:
Мисля,че си готина такаче ..... Ти избираш успех :P

dreaml1nd_
09-19-2008, 20:56
яяяяяя...fuck him off!!! :smt029

bai_brother
09-19-2008, 21:00
Уфф и ние к'во да праим че си куха лейка и се пускаш ей така колкото да може да кажеш ходиш снякой(Не се обиждай)?
Ми дано ти дойде акъла найпосле.
Друг път не прави така.

tarataika
09-19-2008, 21:18
]
М не точно комплексирана,а неуверена в себе си... така да се каже "начинаеща" съм. 8-)

трябва да имаш повече уважение към себе си, съответно и ще си отбираш по-качествени момчета

tarataika
09-19-2008, 21:20
ващо форум тъпо
отивам на замунда, там по забавен и по бързо банан остров.

:razz: :razz: :razz: пъбръкваш ме, бе, човеко, все некфи такива ги постваш :razz: :razz:

haterkata
09-19-2008, 21:25
]Уф...голяма съм тъпачка :-o
Ам преди 10 дена тръгнах с едно момче,не че бях влюбена,ама викам "айде кфо толкова" (и нали всички ми казват да дам шанс на някой... :? )И аз изобщо не го познавах,но беше приятел на гаджето на моята приятелка.И хубу излизахме няколко пати там.Нищо особено.И вчера приятеля му ми вика"Вие ходите ли още" и аз му казах "ми..сигурно :D " пък той нещастника бил казал,че вече не ходим,пък изобще не е говорил с мене :-x и ся му влязох в ахато и една там (излизахме с нея на кафе) и тя му писала,че сме мн сладки и що не ме бил целунал.Пък той..."щот неща и тя не може'' И ся ме е толкоа яд на себе си :smt091 Да еба и тапака му...тва сега дълго време няма да го забравя и незнам дали скоро ще се целувам пак... :-x :?

как ще ебеш тъпака като не можеш да се целуваш 8-)

258
09-19-2008, 22:01
Уфф и ние к'во да праим че си куха лейка и се пускаш ей така колкото да може да кажеш ходиш снякой(Не се обиждай)?
Друг път не прави така.
Това ми беше второто гадже (на 14 съм) Мои връснички са сменили по 20,така че не ми казвай,че се "пускам ей така" :?

258
09-19-2008, 22:01

как ще ебеш тъпака като не можеш да се целуваш 8-)
Шш не се ебавай с мене :lol:

bai_brother
09-19-2008, 22:48
]
Друг път не прави така.
Това ми беше второто гадже (на 14 съм) Мои връснички са сменили по 20,така че не ми казвай,че се "пускам ей така" :?
Да ти пък гледай от тях че да не останеш назад.
Стегни се и си намери момче дето да го интерсуваш , ане някой задръстен пъпчив пубер дето незнае каде да си завре оная работа като си легнете(нямам предвид да хванеш някой 30-40 годишен чичко а някой по свестен младеж дето ще му пука за теб).

NFW`
09-19-2008, 22:59

That's great.

...

Want a cookie?

П.П. По въпроса за пускането и връстничките нищо няма да кажа. И така е достатъчно смешно.