PDA

View Full Version : Здравейте

pavo_rapar4e
09-19-2008, 21:29
Имам следния проблем преди около 2 години имах връзка с едно момиче от моя квартал с нея бяхме 3 години заедно след това се разделихме по най-болезнения начин с лъжи изневери и така на татъка,аз трудно преживях раздялата но не се отказах и продължих напред и сега си имам сериозна приятелка със която сме от 2 години. Преди около 2 седмици се засякохме с бившата и се заговорихме и почнахме да движиме заедно като приятели но аз усещам че в мен се пораждат старите чувства, защото тя ми показва че и тя има все още чувства към мен обажда ми се през 15 минути и ми казва че и липсвам макар че аз пред нея не си показвам чувствата си и не искам да ги показвам защото ме е страх да не ме нарани пак някък си искам да съм с нея,а в същото време искам да съм си със моито момиче и незная какво да правя моля за съвет. Не съм такъв който да ходи и с двете и да ги лъже просто да повярвам пак или да продължа във това във което съм сигуен?

SK0RP10N
09-19-2008, 21:36
Остани си с твоята приятелка, ако евентуално скъсаш с нея, бившата ще ти е резерва

Sladur_
09-19-2008, 22:05
Подкрепям SK0RP10N така ще е най-разумно !

pavo_rapar4e
09-19-2008, 22:10
ами ако ги искаш и двете а пък не мога да скрия от едната че се виждам със другата и аз самия не искам да чакам и да видя какво ще стане или заебвма бившата или сегашната не става да съм със бившата докато другата е някъде със прятелки не става

tarataika
09-19-2008, 22:11
и вие ли го давате на резерви? ами как би се почувствала сегашната ти фр, ако разбере..не мога да ги разбера такива момчета

dshiznit
09-21-2008, 11:40
Здраве желаем.
:razz:

sasha_90
09-21-2008, 12:00
Съветвам те,да си останеш със сегашното момиче и да забравиш въпросната бивша.Няма смисъл да се връщаш назад.Това може да ти причини само болка,от която нямаш нужда.Какво да не би да ти е лошо със сегашната?

Kallyn4eto
09-21-2008, 18:12
Съветвам те,да си останеш със сегашното момиче и да забравиш въпросната бивша.Няма смисъл да се връщаш назад.Това може да ти причини само болка,от която нямаш нужда.Какво да не би да ти е лошо със сегашната?

+1 като знаеш че те е наранила няма смисъл, можеш да имаш чувства, но какво му е на сегашното момиче? на теб не ти бе притно бившата като те заряза заради друг, а ти всъщност ще причиниш същото на настоящата. незнам сам прецени

gothic_angel
09-21-2008, 19:03
Остани си с твоята приятелка, ако евентуално скъсаш с нея, бившата ще ти е резерва
:wink:

Vincitore
09-21-2008, 20:21

+1 като знаеш че те е наранила няма смисъл, можеш да имаш чувства, но какво му е на сегашното момиче? на теб не ти бе притно бившата като те заряза заради друг, а ти всъщност ще причиниш същото на настоящата. незнам сам прецени

+1