Влез

View Full Version : Харесвам го много,но нашите са против

zelenooko_kote
09-20-2008, 07:49
Така....годината започна.На 15 септември отидох в новото даскало.В стаята влезе едно момче.Беше страхотен и всички ги забелязаха естествено и аз.Вече 4 дни сме на училище.Взех му скайпа,пишем си,бъбрим си,зяпаме се в час..дотук всичко е ОК,но идва голямото Но... той е турчин,аз съм българка...По принцип в нашето семейство са големи расисти и все ми казват да не съм се хващала с турци,каракачани и т.н.Но как да се съобразя хем с тях хем със себе си.Изправена съм пред дилемата или да го оставя ( а не мога всеки ден го виждам ) или да с еопълча на нашите,а те дори не подозират какво става.Иначе е много свестен умен е,защото аз уча в елитна гимназия и съм в най-хубавата им паралелка той също.Много добричък изобщо...а и всички момичета са луди по него.Подозирам, че и той ме харесва,но просто не знам какво да правя моля ви кажете.

т.7
krem4et0

KimBerLy1912
09-20-2008, 07:58
Много неподходящо място си избрала,за да споделиш проблема си... :? Нищо лично,но точно на тая тема за турци/българи.... точно във форума...
Ще получиш мнения и в двете крайности-и за,и против... Всъщност този въпрос е специфичен във всеки случай...зависи от хората,ситуацията....и единствения адекватен отговор можеш да получиш..от себе си :wink:

zelenooko_kote
09-20-2008, 08:08
Много неподходящо място си избрала,за да споделиш проблема си... :? Нищо лично,но точно на тая тема за турци/българи.... точно във форума...
Ще получиш мнения и в двете крайности-и за,и против... Всъщност този въпрос е специфичен във всеки случай...зависи от хората,ситуацията....и единствения адекватен отговор можеш да получиш..от себе си :wink:

Ох..де да можех да реша...

zelenooko_kote
09-20-2008, 08:18
Уф изглежда наистина е сложно положението... :( :( :(

aka6a_vamp
09-20-2008, 08:33
нее не мисля,че положението е сложно...просто тряя се опълчиш на вашите-все пак ти ще ходиш с него не те...

KimBerLy1912
В крайна сметка винаги може да се оставиш по течението.... И да видиш как ще се развият нещата от само себе си :-)

Magi4eska_Kiss
Според мен, ако наистина мислиш, че ще се получи нещо, по-добре започни да излизаш с него. Но ако още от самото начало знаеш, че няма да стане-недей да предприемаш действия, тайно от родителите ти - може би до една степен ще загубиш доверието им към теб. :)

3vR
09-20-2008, 08:39
ко значении има турчин ли българин ли сиган ли? виж ся, вашите може да са расисти, но на теб какво ти пука от това? това си е твоя живот, пък и защо мразят турци? Защото сме им били под робство 500 години ли? просто вашите мислят както тях са ги учили-да мразят поробителите, ще се опитват и теб да те учат така, но ти предполагам сама разбираш, че такива неща като робство и фалиране на банки вече не съществува нали? дано потръгне между вас двамата :)

Lacey_66
09-20-2008, 08:48
Така....годината започна.На 15 септември отидох в новото даскало.В стаята влезе едно момче.Беше страхотен и всички ги забелязаха естествено и аз.Вече 4 дни сме на училище.Взех му скайпа,пишем си,бъбрим си,зяпаме се в час..дотук всичко е ОК,но идва голямото Но... той е турчин,аз съм българка...По принцип в нашето семейство са големи расисти и все ми казват да не съм се хващала с турци,каракачани и т.н.Но как да се съобразя хем с тях хем със себе си.Изправена съм пред дилемата или да го оставя ( а не мога всеки ден го виждам ) или да с еопълча на нашите,а те дори не подозират какво става.Иначе е много свестен умен е,защото аз уча в елитна гимназия и съм в най-хубавата им паралелка той също.Много добричък изобщо...а и всички момичета са луди по него.Подозирам, че и той ме харесва,но просто не знам какво да правя моля ви кажете.

8) Според мен .... не мисля че мнението на родителите ти има някво зна4ение .... какво ти пука от тях ... отстоявай позицийте си ... какво като е турчин ... не е ли най важното 4е се харесвате ... !!! Родителите да си гледат раотата ... говоря за всички родители .... :? Няма какво да се двуумиш между себе си и родителите .... :-P :wink: :-) :-) :-) Следвай сърцето си няма какво да му мислиш за тва кво ше кажат родителите ти... УсПех .... :-) :-) :-) :-)

MostHated
09-20-2008, 09:00
Мароканци няма ли в класа? а иначе кфо те ебе... важното е да не разберат баща ти и майка ти

izka
09-20-2008, 09:08
е не може съвсем да не зачита мнението на родителите си...

it_ends_tonight_
09-20-2008, 09:26
Ох, минлата година и аз бях в ново даскало и имаше един турчин в клас ми (той още си го има де :d ) и аз го харесвах и той мен, само че разликата при нас беше, че той не е особено умен какъвто е твоя. Сега се мразим...
Не поемай риска да си усложниш положението в семейството заради момче. Със сигурност има същото само, че от български произход.

DekoDenev
09-20-2008, 09:35
lele ne moga da povqrvam che izobshto moje da se dvuomish prosto e smeshno zaradi nqkakuv si proizhod horata da budat deleni po dqvolite tova e ludost vse pak vsichki sme hora mislia che e vreme da zabravim vsichki tezi predrasuduci prosto e tupo kogato bqh v anglia vijdah mnogo beli momi4eta s cherno mom4eta i obratnoto smqtam che sveta e mqsto za vsichki a ne samo za 'vishi rasi'..........mislia che bqh izcherpatelen

Wrathchild
09-20-2008, 09:42
Казваш, че не можеш да го забравиш...
Е, аз пък ти казвам, че няма не мога, а има не искам.

zelenooko_kote
09-20-2008, 09:46

Еми добре дори и да мога ще ми е адски трудно да не помня някой който виждам всеки ден и който стои до мене нали така?А още повече ако този някой е единственото хубаво момче в целия клас и единственото свястно.Другите се лигавят или пък са някакви пълни задръстеняци,които не говорят с никой.

Jumbie483
09-20-2008, 09:53
Ако тръгнете и си щастлива с него, вашите няма да имат причина да го мразят заради произхода му.
Родителите ми например никога не са харесвали момчетата с които излизах, не харесват дори сегашния ми приятел, защото бил прекалено ,,различен,, :?
Но все пак това са родители и за тях на първо място е детето им да е щастливо 8) Обясни им какво чувстваш, запознай ги с него...щом казваш че е умен, значи ще се представи в положителната си страна пред вашите :)

Wrathchild
09-20-2008, 09:56

Еми добре дори и да мога ще ми е адски трудно да не помня някой който виждам всеки ден и който стои до мене нали така?А още повече ако този някой е единственото хубаво момче в целия клас и единственото свястно.Другите се лигавят или пък са някакви пълни задръстеняци,които не говорят с никой.Да си се опитвала да общуваш с други хора, освен със съучениците си? Ако не, то май е време да го направиш.

zelenooko_kote
09-20-2008, 10:01

Еми добре дори и да мога ще ми е адски трудно да не помня някой който виждам всеки ден и който стои до мене нали така?А още повече ако този някой е единственото хубаво момче в целия клас и единственото свястно.Другите се лигавят или пък са някакви пълни задръстеняци,които не говорят с никой.Да си се опитвала да общуваш с други хора, освен със съучениците си? Ако не, то май е време да го направиш.

Общувам със всички и даже вмомента аз съм една от най-общителните и естесвените в класа.Точно заради тва и той е край мене и сам ми го каза.

Wrathchild
09-20-2008, 10:06
Именно това ти казвам, не се ограничавай само в класа. Излизай и с други хора, с които не сте в един клас или дори в едно училище. Ще се изненадаш.

slun4ice_90
09-20-2008, 13:15
В крайна сметка винаги може да се оставиш по течението.... И да видиш как ще се развият нещата от само себе си :-) +4е :)

zaraaa
09-20-2008, 13:19
В крайна сметка винаги може да се оставиш по течението.... И да видиш как ще се развият нещата от само себе си :-)

И аз така мисля :) Започни да излизаш с него и го опознай добре, от даскало само не може да се разбере какъв човек е :)

zelenooko_kote
09-20-2008, 13:34
OOOOK,значи да действам...а сега се сетих и друго.
Учили сме в различни училища и не се познаваме отпреди това.Обаче той е малко срамежлив и аз също съм срамежлива но само когато опре до момчета :-D ...тааааа,как да го заговарям по-често какво да му казвам..нз?Вече съм доста напреднала но понякога се усеща че сякаш и двамата искаме да си кажем нещо,а не знаем какво.

sladur4etyYy
09-20-2008, 13:40
или да с еопълча на нашите,а те дори не подозират какво става.

т.7
krem4et0

е след като не подозират, едва ли ще имаш проблеми :D просто бъди дискретна и не им казвай, ако излезе нещо м/у теб и тва мом4е и си4ко 6е е ОК