PDA

View Full Version : Какви презервативи?

Misha91
09-20-2008, 08:25
Въпроса ми не е за какви марки/модели/, а какви разцветки харесвате?И цвета действа ли ви по някакъв начин на вас или партньора/ката?Специлано аз много си падам по черните презервативи,действат ми някак възбуждащо.

malko_kalpazan4e
09-20-2008, 08:33
цвета не е важен, важното е да е здрав

Nadelina
09-20-2008, 08:42
Nqmam predpochitania, polzvala sym vsqkakvi, ama osobena razlika ne zabelqzvam.

klient
09-20-2008, 08:54
Въпроса ми не е за какви марки/модели/, а какви разцветки харесвате?И цвета действа ли ви по някакъв начин на вас или партньора/ката?Специлано аз много си падам по черните презервативи,действат ми някак възбуждащо.

Ти явно имаш някаква фантазия да те чука негър :).Иначе нямам предпочитания,но различните цветове се открояват повече,особено както казваш ти с черен и момичето да е некво супер бяло и мен ме възбужда да гледам как и влиза в дупето.

MostHated
09-20-2008, 08:58
аз сега имам такива http://immagini.maxingross.it/DUREX%20LOVE%204%20PZ.jpg

eveto_xx
09-20-2008, 08:59
Не ги харесвам :D

hollowman
09-20-2008, 11:35

Ти явно имаш някаква фантазия да те чука негър :).Иначе нямам предпочитания,но различните цветове се открояват повече,особено както казваш ти с черен и момичето да е некво супер бяло и мен ме възбужда да гледам как и влиза в дупето.
Аз пък нямам абсолютно никакви претенций, нито пък приятеля ми...Каква е тази мания за цветове...Аз лично на тъмно и да искам, не мога да скивна нищо :D
Ееее правете го на светло де. Тук още не е като в Унгария:

В столицата на Унгария Будапеща на партньорите е разрешено да се любят само на тъмно. Глоба ги очаква, дори ако се занимават със секс на светло в собственото си жилище. Интимната близост е забранена и на отблясъците на свещ или камина.

:D

jotitu
09-20-2008, 11:47
само ВИТАЛИС!!! Последния път като правих секс беше с дюрекс и ми се наложи след това да пия ескапел... и изпбщо всякакви проблеми с тия дюрекс - не се развиват, къси са, някакво гадно усещане... абеее... пффф.. а с виталис никога не съм имала роблеми :)

Lady_B_
09-20-2008, 11:50

Нямам осебени претенции, ама за черните ... много си права =; :D

Letal
09-20-2008, 13:14
Sportex са ми най удобни и за сега се представят най-добре...Durex-a нещо стягат, не се развиват, изсъхват.. :-o

SpOrTs_GiRl
09-20-2008, 13:17
цвета не е важен, важното е да е здрав

LadyDy
09-20-2008, 15:59
Спортекс, да чукна на дърво, засега са добри, за разлика от Дурекс, които са се късали многооо пъти.