View Full Version : За една връзка
BurningDesire
09-20-2008, 13:39
Първо ще почна с това, че пиша темата в този раздел, защото май тука се обсъждат подобни проблеми. Не става дума за любов, а за една връзка с човек, на когото много държа. Разбираме се перфектно, секса е страхотен. Е, необичайното в случая е доста голямата разлика в годините (той е по-голям). За любов никога не сме си позволили да говорим, защото сме на етап в живота, в който имаме други ангажименти - аз уча в първи курс на университета, той си има бизнес. Просто ни е страхотно заедно, но поради това, че аз заминах да уча в София ще се виждаме много рядко. Просто нещата няма как да се развият, дори мисля, че ще се отчуждим. Та да стигнем до въпроса ми - как приемате такива връзки с доста голяма разлика в годините в полза на мъжа? Мислите ли, че доброто приятелство и страхотния секс са достатъчни, или една връзка няма смисъл, ако няма любов? Дали в нашия случай сме напълно обречени да се разделим?
scoobydors
09-20-2008, 13:52
Ти имаш ли чуства към него или ти е само до е*ането ? Приятелство ?! + секс ...... :? :? :? :? :? :? :? :? :?
{sAd}_4everT_T
09-20-2008, 14:01
Неми говорете за любов запознах се с едно момче от добрич а аз съм от бургас Напрао се влюбих до уши и уж и той ми казва че ме хар ама ещу не ми се вярва просто ми се струва невъзможно да ме харесва :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022
van4encetyYyY
09-20-2008, 14:06
Според мене годините нямат кой знае какво значение за двама души и както е в твоя случай от страна на мъжа.Щом отношенията ви са страхотни... :-)
Неми говорете за любов запознах се с едно момче от добрич а аз съм от бургас Напрао се влюбих до уши и уж и той ми казва че ме хар ама ещу не ми се вярва просто ми се струва невъзможно да ме харесва :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022
Ако ще говориш за твоите проблеми, пиши нова тема!
Аз и приятеля ми също имаме голяма разлика, от различни градове сме. За сега нещата вървят добре. Успех и на вас.
slun4ice_90
09-22-2008, 10:37
Първо ще почна с това, че пиша темата в този раздел, защото май тука се обсъждат подобни проблеми. Не става дума за любов, а за една връзка с човек, на когото много държа. Разбираме се перфектно, секса е страхотен. Е, необичайното в случая е доста голямата разлика в годините (той е по-голям). За любов никога не сме си позволили да говорим, защото сме на етап в живота, в който имаме други ангажименти - аз уча в първи курс на университета, той си има бизнес. Просто ни е страхотно заедно, но поради това, че аз заминах да уча в София ще се виждаме много рядко. Просто нещата няма как да се развият, дори мисля, че ще се отчуждим. Та да стигнем до въпроса ми - как приемате такива връзки с доста голяма разлика в годините в полза на мъжа? Мислите ли, че доброто приятелство и страхотния секс са достатъчни, или една връзка няма смисъл, ако няма любов? Дали в нашия случай сме напълно обречени да се разделим? Сексът и доброто приятелство не са достатъчни.... :?
soul1199
09-22-2008, 10:40
mislq,4e v edna vruzka trqbva da ima lubov!
Първо ще почна с това, че пиша темата в този раздел, защото май тука се обсъждат подобни проблеми. Не става дума за любов, а за една връзка с човек, на когото много държа. Разбираме се перфектно, секса е страхотен. Е, необичайното в случая е доста голямата разлика в годините (той е по-голям). За любов никога не сме си позволили да говорим, защото сме на етап в живота, в който имаме други ангажименти - аз уча в първи курс на университета, той си има бизнес. Просто ни е страхотно заедно, но поради това, че аз заминах да уча в София ще се виждаме много рядко. Просто нещата няма как да се развият, дори мисля, че ще се отчуждим. Та да стигнем до въпроса ми - как приемате такива връзки с доста голяма разлика в годините в полза на мъжа? Мислите ли, че доброто приятелство и страхотния секс са достатъчни, или една връзка няма смисъл, ако няма любов? Дали в нашия случай сме напълно обречени да се разделим?
Сама каза ,че сте на етап в който все оща не може да се говори за любов.След като и двамата си прекарвате готино заедно не мисля че има пречка ,като годините или по-малко прекараното време насаме...всичко зависи от вас .Дали ще подходите един към друг така ,че да запазите връзката си или ще направите така ,че да се очуждите :)
mynichka
09-22-2008, 10:52
трябва и поне малко любов :(
Prophecy
09-22-2008, 10:57
Ако искаш връзката да ви върви добре, трябва и любов да има , не става само с секс .. иначе годините нямат кой знае кво значение :)
sasha_90
09-22-2008, 11:26
В една връзка секса не е всичко,въпреки,че и него го има.По важно е да има разбиране и най-вече любов.Просто без любов нестава,колкото и да се е*ете.
paranoia
09-22-2008, 13:03
Sry za latinicata
Em az mislq chenqma nishto losho vuv vashata vruzka,no bez lubov,smqtai che she prikluchi burzo
S_L_A_D_U_R_K_A
09-22-2008, 15:51
Защо да не? Та кой определя дали една връзка има бъдеще или не, обществото ли Не :? Прави това, което ти харесва на теб, ако ти харесва да си с много по-голям мъж и секса с него, продължавай, това сама си го избираш и явно се чувстваш добре, така че продължавай да правиш това, което те радва.
GregoryHouse
09-23-2008, 04:53
Това стига ли ти ? Искаш ли нещо друго имаш ли нужда от него? Ако не не разбирам за какво ти е тая тема...приятелис те ок...ебете се - и кфо да не сте само вие я...хиляди са като вас само в българията...ако ти трябва любов е сложно ....напиши просто и може да ти отделя някой километричен коментар...
Самия факт,че пускаш тема..говори за някакво двоумение. Ти самта сигурна ли си дали имаш чувства към него, поне малки? Или просто ти е кофти,че вече ще ви дели разстояние,а сте били близки по един или друг начин.
Относно връзките в подобни случаи- би било хубаво да сте в един град:) Това е като за начало. Не сте ли->няма смисъл да се говори пвоече.
anichkaaaa
09-23-2008, 07:52
Щом всичко е до секса само ... Защо ти пука , че ще се отдалечи от теб ?! 100% не е най-добрия и с други ще можеш да правиш същия невероятен секс ;) Така че .. според мен ти имаш някакви чувства към него :)
sasha_90
09-23-2008, 09:14
Щом всичко е до секса само ... Защо ти пука , че ще се отдалечи от теб ?! 100% не е най-добрия и с други ще можеш да правиш същия невероятен секс ;) Така че .. според мен ти имаш някакви чувства към него :)
Може би се е привързала към него...
anichkaaaa
09-23-2008, 09:30
Може би се е привързала към него...
Еми дори и така да е .. Значи все пак не е само заради секса :)
Ми, ще прозвучи тъпо, но ме е страх от връзки с много по-големи мъже, не знам защо.Може би и на 18 се чувствам прекалено малка, че да имам връзка с човек...примерно 10 години отгоре.
Не е задължително да има любов, само привличането и секса може да ви свързват, ама при положение, че ви е хубаво - нещо много по-сериозно може да излезе от това.
Не разбрах дали имате връзка, но това може да приключи много ненадейно, когато той си намери друго момиче, също толкова неангажираща връзка, особено, когато не може да се виждате толкова често.
peteto_93
09-23-2008, 12:06
Всеки го приема различно. За едни годините имат значение за други не. На теб пречи ли ти че той е по-голям от теб? Щом ви е приятно заедно и държите един на друг рано или късно ще се появи и любовта.
lifestyler
09-23-2008, 22:34
Как искаш ние да ти кажем дали е достатъчно? За мен ако е, за тебе може да не е и обратното. Както казаха по-горе прецени дали на тебе ти е добре така или искаш нещо повече (не е задължително да е от този човек) Щом нещата за сега са ОК между вас продължавайте, докато ви е хубаво заедно и все ще стигнете до някъде - или страстта ще се изчерпи и ще останете само приятели или нещата ще се задълбочат от самосебеси.[/b]
BurningDesire
09-25-2008, 13:33
Благодаря ви много за отговорите.
Честно казано, май доста съм се привързала към него, но дали и с него е така не знам - както вече казах, не си говорим за чувства. Но май решението е в края на краищата да си намеря друг и той също, защото връзка от разстояние няма смисъл.
PoisoNGirL
09-25-2008, 13:37
Zavisi ot tova kak si podredila prioritetite v jivota si.Ako seksa i priqtelstvoto sa ti dostatychni zashto ne?Ako si shtastliva koi sme nie che da ti kajem imate li bydeshte ili ne.Shtom do sega ste oshte zaedno...
Nikoga ne se znae dali ako ste na razstoqnie edin ot drug za izvestno vreme i ako se poqvi chuvstvoto,che drugiq ti lipsva nqma da se okaje,che malko ili mn se obichate.Shtom si shtastliva prodyljavai napred.No da si znaesh jivot bez liubov e prosto syshestvuvane....
ResPekT333
09-25-2008, 20:44
mislq,4e v edna vruzka trqbva da ima lubov!
+1