Влез

View Full Version : Как да продължавам оттук нататък?

bonbon_
09-20-2008, 18:37
.. wlybena sym w momche ot moq klas .. koeto nz dali me hareswa .. predi bqhme zaedno ..dylgo wreme .. i bih kazala che bqhme pochti nerazdelni .. toi e spr rewniww aa beshe me block po skypee i wyobshtee cqlo lqto i predi twa nikwi korespondencii .. ii my pisah w 1 saitt che iskam da zapochnem sichko otnachaloo i toi mi otg mi towa sh stane trydno ama da my dam skkype .. ii taka me dobawii goworihme sii .. ii kato sme weche w ychilishtee .. tam 1 ot pyrwite dnii kato imahme 4ass i me poglednaa nqkolko pyti ..mai se beshe izherwill || negowiq nai dobar frr leko se zabiwa s menee i ii nz momcheto deto hareswamm go glea malko na kriwoo .. no towa beshe sichkoo . ii s negoo (momcheto) ponqkoga se poglejdahme no ne moa opredelq kwi bqha teq pogledii .. ii wchera po fizicheskoo .. bqh sednala na 1ni diysheciii .. ii sichki momcheta ot klasa igraeha ii az nqkolko pytii go poglednahh .. i toi menee .. ama wednaga si otmestwah pogledaa ;dd .. i dokaty si sedqhh i doide negowiqq fr .. i sedna do menee ii me obaraa .. .. sled twa zaprashi na nqkadee .. i sled twa pak doide iii mi saby kecaa ;d i mi go wzee a beshe kraq na chasaa .. i trqashe se kachwame na 4tiq etajj za nz tam kyw predmett ii .. moita fr otide go gonii .. ii (momchetoo) nalii trygna da izliza ot salonaa i az my wikam .. molq te molq tee hwani go obache toi neshto mi se sopnaa . . ii kogato toq deto mi wzee keca syshtnost doidee .. beshe s moita frr .. i tq mi noseshe kecaa ;dd i se obyhh obache sled twa kakto bqh legnala/sednala ii toi se hwyrli WYRHY mene .. pred ochite na momcheto koeto hareswam .. w toq moment wednaga go poglednahh ii izrajenieto na liceto myy ne beshe ot nai priwetliwitee (na wyprosnoto momche koeto hareswam) .. i ottamm natatak ne sme si goworilii .. toi e srawnitelno stranenn ii nz dali wyobshte me hareswaa .. ;ss :? :?

Iskym nqkakyw sawet kak da prodyljawam ottyk natatak .. :shock: .. shte sym wi mnogo blagodarna

:oops:

Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:

pet_14
09-20-2008, 18:47
Съвет 1- пиши на български.
Съвет 2-ами не давай на тоя и на оня да те обарва,да ляга върху теб и такива работи,тва прави лошо впечатление на момчето което харесваш...
Аз ако бях на тва момче дет ахресваш(ако имах чувства към теб де) щях да се почувствам адски кофти ако го видя тва....
На колко години сте ?

tarataika
09-20-2008, 18:48
1-во научи се да пишеш на кирилица и без грешки!
2-ро - едвам го прочетох това, така тъпо си го обяснила
Сега по темата - според мен не си му безразлична, щом така е реагирал, но е възможно и да се е ядосал, защото ти си поискала втори шанс и сега се задяваш с оня другия.
Съвет от мен -поговори с него и му обясни как стоят нещата и че онзи др не го понасяш и че ти досажда ужасно, питай го той какво чувства

In Love
09-20-2008, 18:53
Ами зарежи го и се научи да пишеш по разбираемо и на кирилица. :-D

bonbon_
09-20-2008, 19:00
Съжалявам за латиницата ..

мерси на всички които отговориха ..

pet_14 .. за лягането и обарването .. против волята ми е .. и се съпротивлявах .. но кой ме пита :?

ще пиша какво е станало .. но просто искам по някакъв начин да му покажа че изпитвам към него чувства .. да му докажа :( :(

10х на всички :)

pet_14
09-20-2008, 20:01
Друг път когато стане пак нещо от тоя род ти кажи на момчето коет харесваш-"ти пък кво седиш,не виждаш ли че имам нужда от помощ,кво седиш от пън" Може и да помогне знае ли човек...Ама мсиял ,че и той изпитва някви чувства към теб.

zaraaa
09-20-2008, 21:39
1-во научи се да пишеш на кирилица и без грешки!
2-ро - едвам го прочетох това, така тъпо си го обяснила
Сега по темата - според мен не си му безразлична, щом така е реагирал, но е възможно и да се е ядосал, защото ти си поискала втори шанс и сега се задяваш с оня другия.
Съвет от мен -поговори с него и му обясни как стоят нещата и че онзи др не го понасяш и че ти досажда ужасно, питай го той какво чувства

+154698774

dreaml1nd_
09-20-2008, 21:46
Еми вие сигурно не сте много големи, така като гледам иии... това са сигурно някакви забивки ей така :) и все пак опитай се да поговориш с въпросния пич и се изяснете...кой кого харесва и к'ви приятели там се хвърлят отгоре ти 8-) 8-)

Valkyrie
09-20-2008, 21:47
Винаги има начини да накараш човек, чието внимание не ти е приятно, да спре да се занимава с теб, нещо повече - тия начини са адски много. Щом още не си разкарала оня, дето те обарва, значи не си поискала да го разкараш.
И да добавя - не се обяснявай с тоя твоя по скайп, говорете си очи в очи. За 5 минути ще постигнеш много повече, отколкото за 2 седмици ежевечерни неколкочасови чатове, най-малкото ще разбереш какво чувства само от физиономията му.

SmiLee .. ))
09-20-2008, 21:55
Ами явно момчето , което харесваш и то има някакви чувства към теб .. по това което написа така излиза .. А относно приятеля му не му давай да те обарва и тем подобни едно , че е против волята ти , а и на момчето което харесваш това му оставя лошо впечатление и най - вече му е кофти .. Сритай го яката , после като няма да може да има деца поне ще знае да не лежи върху момичетата , по които неговия приятел си пада :D

Охх ае че зех да ръся глупости .. Вярвам , че ще се оправите с момчето , което харесваш само разкарай неговия досаден приятел .. Успех :-)

bonbon_
09-20-2008, 23:01
Valkyrie :

да.. ама проблема е там че с него не си говорим .. и нямам представа как въобще ще започна такъв разговор с него :( .. :-o

благодаря на всички :-)

BaiToq
09-21-2008, 06:43
pet_14 .. за лягането и обарването .. против волята ми е .. и се съпротивлявах .. но кой ме пита :?

И как се съпротивлява???
"Стой!Мръсник!!!Ще броя до....5000!