Влез

View Full Version : Любов на морето....

kkootteenncceett
09-20-2008, 19:26
Здравейте! От мн отдавна следя форума, но чак сега се регистрирах......Изиникна един проблем който не ми дава мира.
И така.На 17 години съм. Имам 2 годиншна връзка която обаче хич не върви от месеци.Тази година бях на море с нашите, и там последните 2 дни....срешнах едно момче на плажа.Той мн настойчиво ме гледаше.....след което дойде да се запознаем...... хвърли ми една бележка с телефонният си номер....и ме накара да му обещая ,че ще му пратя смс с моя...номер . Същият ден се бях скарала с момчето с което имам връзка......и тъй като е мн сладко това др то момче....реших да му пиша.
Писах му,че това е номерът ми...но м/у нас няма да се получи защото...така и така...
Той обаче започна да настоява да се видим....поне за малко....искал да ме види....преди да си тръгна. Така...видяхме се точно 3 пъти през цялото време. На плажа.....и после на учицата.... Където си нямате идея какъв поглед ми одари.
Тааа разменихме си ние скайпчетата....и той започна д ами пише ,че е влюбенв мен..... че иска да ме види....че просто не му се живее.....защото сме от мн далечни градове и прочие. Сещате се. Аз му обяяснявам ,че не е възможно да е така...защото ме е виждал точно 3 път....но той твърди доста усилено че ме ''обичал'' Немога да разбера защо го прави....вече цял месец..... Не може нищо да спечели....от това....Твърди ,че била любов от пръв поглед.

Според вас възможно ли е наистина да е влюбен, и има ли такава любов от пръв поглед??? Ако не...защо го прави??? На 18 години е.

pasii_sladuranata
09-20-2008, 19:36
ако е така... спри просто да му пишеш :)

slanceto1122
09-20-2008, 19:41
Mmmm ili iska sex ili naistina te obi4a ako e vtoroto prosto spri da mu pishesh iiii toi rano ili kasno 6te te zabravi :) UsPeH :-) :-) :-) :-P

slanceto1122
09-20-2008, 19:41
Mmmm ili iska sex ili naistina te obi4a ako e vtoroto prosto spri da mu pishesh iiii toi rano ili kasno 6te te zabravi :) UsPeH :-) :-) :-) :-P

kkootteenncceett
09-20-2008, 19:47
Няма как да иска секс, защото буквално живеем в двата края на България....... 8-) Вижте нещо...

каза: mnoo si sladka ..
каза: bez teb ko da praa ..
[14:46:24] :) каза: (sun)mersi ama ne sa mn novi4ki
каза: ako teb te nqma do men .. ne mi se
каза: jivee
каза: ;(
[14:46:37] :) каза: :S abe kak taka....
каза: ...
[ каза: ey tka ..
[14:47:08] :) каза: ;)nedei taka
каза: az samo za teb si mislq 4esno..

каза: az samo iskam da si do men ..
каза: da mami4kata mu deyba 6to ne te sre6bah po rano ..
каза: :@

Prophecy
09-20-2008, 20:03
Епа може наистина да те обича :) и аз съм се влюбвал в момиче от пръв поглед ..

MakeMeLaugh
09-20-2008, 20:03
ау каква любов.. няма що.

хващаш се на евтини трикове..

не се занимавай с простотия..

kkootteenncceett
09-20-2008, 20:07

не се занимавай с простотия.. :shock: :shock: :shock: нз,нз..но ако сса трикове..какво цели???

MiLeNcHeToO
09-20-2008, 20:13

не се занимавай с простотия..

+1 8)

sasha_90
09-20-2008, 20:26
Не се занимавай с него.Дори и да те е харесал,за "обичам те" е рано!А и сте от различни градове.Което означава,че дори и да имате чувства нищо няма да се получи.

splendour
09-20-2008, 20:29

не се занимавай с простотия.. :shock: :shock: :shock: нз,нз..но ако сса трикове..какво цели??? mi ako sa trikove moje da e qko zagorial za gadje ili pone vnimanie........ no ne smeq da zaema poziciq t1i zatova kazvam "ako" moje i p1k da e lybov.vse pak b1di na 6tek i posly6ai s1rceto si.iska6 li ne6to s toq ili ne.............vajnata si ti i nikoi drug

NFW`
09-20-2008, 20:29
Обясненията в любов по скайп винаги са ме трогвали.

Амин.

w0sh
09-20-2008, 20:38
[14:46:24] Smile каза: (sun)mersi ama ne sa mn novi4ki
каза: ako teb te nqma do men .. ne mi se
каза: jivee
каза: ;(
[14:46:37] Smile каза: :S abe kak taka....
каза: ...
[ каза: ey tka ..
[14:47:08] Smile каза: ;)nedei taka
каза: az samo za teb si mislq 4esno..

каза: az samo iskam da si do men ..
каза: da mami4kata mu deyba 6to ne te sre6bah po rano ..
каза: :@

(фубар)

zaraaa
09-20-2008, 21:31
Не се занимавай с него.Дори и да те е харесал,за "обичам те" е рано!А и сте от различни градове.Което означава,че дори и да имате чувства нищо няма да се получи.

+1

sapa91
09-21-2008, 00:28
тоя нещастик отчаяно му се чука :-o 8)

+
и да ти кажа ли няколко лесени начина за отърване от такива
отваряш SKYPE пишиш в парола и ник, влизаш намираш го с десен ботон на мишката цъкаш върхо него даваш на 'блокираи изпрания абонат" ще ти отвори прозорче там ще ти пише разни раборти маркирваш "премахни от списака с абонати" натискаш "блокираи" и си готова ;) :lol: ако те намери пак направи пак същотото ако продалжава правиш др SKYPE и няа те намери повече НО понеже ти има тела много умно да го дадеш на непознат ако те нерви постояно сменяш картата и догодина с ваште в др град ил и даржава на море или увас с гажето в креватчето голички и палувате :lol: :lol: :lol: :lol: нз що обяснявам като на малоумен човек ама нещо ми е весело :grin: :lol: :lol: :lol:

renchety
09-21-2008, 10:56
не не не.. :( от мненията които прочетох, че като сте от различни градове не ставало.. че само искал секс..
от личен опит знам, че морския въздух, вълните, слънцето действат много странно на човек.. може би наистина е влюбен в теб.. но ако искаш истински съвет трябва да ни кажеш какво е станало с вас там.. и какво става със сегашния ти приятел.. испитваш ли нещо към въпросното момче.. иначе съвет не мога да ти дам без да знам тва :D

sextazy_baby
09-21-2008, 11:47
Ако не искаш нищо от него спри да му пишеш,а ако искаш ти знаеш...