View Full Version : свястно момиче/момче ....
какво разбирате от тези думи и как си представяте ако сте момче - свястно момиче ,ако сте момиче - свястно момче :)
vaseto0o
09-21-2008, 10:47
Ами аз в представата си не скромнича-Да е красива, да не е курва, да не изневерява, да не е куха лейка, да обича секса... Тряа е добричка и миличка :D
И най-важното да духа :razz: :razz: :razz:
nejnaDROGA
09-21-2008, 10:51
Да не е женкар ...
Да не е с мен само заради секса/парите ...
Да не ме използва ...
Да не крие нищо от мен/да не ме лъже ...
Като се напие и/или ми се изнерви за нещо да не посяга да ме удря :o (защото има доста такива момчета...) ...
Да не ме излага пред приятелите си/да не ми се ебава пред тях ... (виждала съм и такива момчета) ...
Миии за това се сетих сега ... Сигурно има и други неща ама ... :D
nejnaDROGA
09-21-2008, 10:52
Ами аз в представата си не скромнича-Да е красива, да не е курва, да не изневерява, да не е куха лейка, да обича секса... Тряа е добричка и миличка :D
Говорим за СВЯСТНО момиче/момче,а не за ПЕРФЕКТНОТО момиче/момче :D
vaseto0o
09-21-2008, 10:56
Говорим за СВЯСТНО момиче/момче,а не за ПЕРФЕКТНОТО момиче/момче :D
И аз си помислих че говоря за перфектно момиче :)
Ами да не се прави на голяма работа, да не е курва, да не се напива кат кранта, да споделя всичко с мен, да не приказва туй-онуй наляво-надясно. А иначе другите неща (да е красива, да духа, да се чука яко за задължителни 8) )
Bellatrix
09-21-2008, 11:13
Да е мил, да е забавен (в моя случай тва значи да е леко лудичък и като се заприказваме да лягам на пода от смях), да не пуши, нека си пие, ама с мярка - няма да го мъкна пиян по градинките и баровете. Да не лъже. Да не изневерява. да му пука за бъдещето - демек да отваря поне от време на време учебник (не обичам да излизам с тъпи момчета) и май това е главното.
mishaaaaa
09-21-2008, 11:31
Аз си намерих свястно момче и смятам, че съм голяма късметлийка!
Просто много добре се държи с мен, никога не му е било само за секса, винаги се е съобразявал с моите желания, не се занимава с наркотици, не се напива като животно, не се тъпче с химия, а има страхотно тяло, спортист е (тренира киокушин), не е фешънче, напротив, дооооста е мъжествен. Общо взето приятеля ми е най - свястният мъж, когото познавам :)
На мене ми стига да не е курва и да ме обича невазивимо дали е по нейн си начин, ако намериш такова момиче другото са формалности без които неможе и тряя да се преглъщат - лично мнение.
ПП: под да не е курва се разбира да е само с мен :-D
hollowman
09-21-2008, 11:37
На мене ми стига да не е курва и да ме обича невазивимо дали е по нейн си начин, ако намериш такова момиче другото са формалности без които неможе и тряя да се преглъщат - лично мнение.
ПП: под да не е курва се разбира да е само с мен :-D
Точно така, а по-горе гледам, че някои изброяват неща, които са по-скоро личните им препочитания за това как трябва да изглежда техния тип момче/момиче ... а въпроса е за свястното такова.
Достатъчно е да се държи мило, да не изневерява, да не лъже ...
mishaaaaa
09-21-2008, 11:41
Значи независимо дали е боклук, независимо дали се друса или е пияница, вас не ви бърка, стига да не е ви изневерява и да се държи мило ..... Това ли са вашите критерии за свястно момиче/момче?
nejnaDROGA
09-21-2008, 11:43
Значи независимо дали е боклук, независимо дали се друса или е пияница, вас не ви бърка, стига да не е ви изневерява и да се държи мило ..... Това ли са вашите критерии за свястно момиче/момче?
Ми замисли се...Едва ли някое момиче/момче ще тръгне с някой подобен боклук,нали :) Тук говорим за СВЕСТНИ момичета/момчета,а не за наркомани,пияници или боклуци ;)
ivana0895
09-21-2008, 11:43
И най-важното да духа :razz: :razz: :razz: exxx takiva momi4eta sa rqdkost ... az sum samo deto ne s1m dobri4ka i mili4ka ama zaebi :D
po temata :
Krasiv ymen mil ( ne meko6av ) gazar da e romantik da py6i pie ebe i bie :)
thefreak93
09-21-2008, 11:44
Амиии на мен пушенето не ми пречи. Да не пие много. Да е умен, да е мил с мен, да ме уважава, да можем да си говорим и да е забавен :) и забравих чаровната усмивка.
ооо ти отиде много далече, имам в предвид 1 нормално момиче което не живее да се друса и пие 4е не ми трябват такива раоти като по горе - красива , да ми духа , да е прекалено умна или неща от сорта стига да те обича да не те лъже и изневерява др си е в редът на нещата
mishaaaaa
09-21-2008, 11:45
He}|{Ha_Dpo|`a ти май не ме разбра?!?!?!?!
hollowman
09-21-2008, 11:50
Ама чакай малко сега ... то по тая логика мога да изброявам още хиляди неща, които е ясно, че не принадлежат към един свестен човек ... макар, че пак може да се друса, но да е свестен ... всичко може. Защо да не се опитам да помогна на някое зависимо момиче да спре наркотиците,ако виждам,че тя е добър човек ... примерно.
Ако тръгна да изборявам такива... ще има да не краде, да не се възползва ... от пари приерно и т.н. ... ама е ясно, че това няма да е свестен човек. Има си някакви морални норми и всички знаем кога човек е добър и свестен и кога не е. Дори мисля, че не трябва изобщо да изброявам това с изневерите и т.н. ... едно свястно момиче никога не би го направило.
nejnaDROGA
09-21-2008, 11:50
He}|{Ha_Dpo|`a ти май не ме разбра?!?!?!?!
И кое точно не съм разбрала?!Я обясни :-o
И най-важното да духа :razz: :razz: :razz: exxx takiva momi4eta sa rqdkost ... az sum samo deto ne s1m dobri4ka i mili4ka ama zaebi :D
po temata :
Krasiv ymen mil ( ne meko6av ) gazar da e romantik da py6i pie ebe i bie :)
Да пуши, пие и бие?Доста изкривени представи имате за някои неща...
какво разбирате от тези думи и как си представяте ако сте момче - свястно момиче ,ако сте момиче - свястно момче :)
Да става за всичко 8-)
mishaaaaa
09-21-2008, 11:52
Нямах предвид тези неща, но аз си казвам мнението, сега вие се опитвате да ме накарате да не вярвам на собствените си думи. Няма значение, не се разбрахме.
sasha_90
09-21-2008, 11:53
-да не е пияница,пушач и наркоман;
-да ме цени такава,каквато съм т.е. да ме харесва и като външност и характер;
-да не е с мен заради пари,секс или защото имам хубаво тяло(например);
-да не ме лъжи,да не изневерява и да не крие важни неща от мен;
-да ми дава достатъчно свобода,каквато ще му дам и аз;
-да не го е бъз да ме запознае с тяхните,приятелите му;
и още .................................
hollowman
09-21-2008, 11:55
Нямах предвид тези неща, но аз си казвам мнението, сега вие се опитвате да ме накарате да не вярвам на собствените си думи. Няма значение, не се разбрахме.
Не аз лично нищо не се опитвам...
Всеки си има мнение, всеки си разбира нещата по своя си начин и за това е и темата ... не се засягай!
nejnaDROGA
09-21-2008, 12:30
mmm... da ima seksi dupe(naistina e mnoooogo vajno! :D ),da e sportist(super se kefim na pluvci :grin: ),da ne e po-nisyk ot men :D ,da e edry4yk i myjestven :!: :!: :!: (abe "me4o" s edna duma,ne e nujno da e Herkoles :P ),inteligenten trqbva da e opredeleno 8-) ,i idva red na "mil,dobyr,da NE izneverqva",da e pone malko vyzpitan,po vyzmojnost da e pone muninku romantik(ako ne e nqma da mu se razsyrdq mnogo :-D ),da e ludi4yk,zabaven,komunikativen i me4tata mu da ne e da stane "zidaromaza4" ili ob6t rabotnik(nqma ni6to lo6o nito v ednoto,nito v drugoto :lol:,ma nqkak ne e prestijno),da ne e "lepnat" za men,da e simpati4en i 4aroven :-),da obi4a da gu6ka i da "mu6ka" ka4estveno :grin: i nakraq da ne go e strah da proiznese dumi4kata "bebe"...
Абе вие наистина сте доста тъпи :-x В темата не се говори за ИДЕАЛНОТО момиче/момче,а за СВЯСТНОТО!!!
Оффф айде няма да се ядосвам повече на недоразбралите :D
nejnaDROGA
09-21-2008, 12:39
mmm... da ima seksi dupe(naistina e mnoooogo vajno! :D ),da e sportist(super se kefim na pluvci :grin: ),da ne e po-nisyk ot men :D ,da e edry4yk i myjestven :!: :!: :!: (abe "me4o" s edna duma,ne e nujno da e Herkoles :P ),inteligenten trqbva da e opredeleno 8-) ,i idva red na "mil,dobyr,da NE izneverqva",da e pone malko vyzpitan,po vyzmojnost da e pone muninku romantik(ako ne e nqma da mu se razsyrdq mnogo :-D ),da e ludi4yk,zabaven,komunikativen i me4tata mu da ne e da stane "zidaromaza4" ili ob6t rabotnik(nqma ni6to lo6o nito v ednoto,nito v drugoto :lol:,ma nqkak ne e prestijno),da ne e "lepnat" za men,da e simpati4en i 4aroven :-),da obi4a da gu6ka i da "mu6ka" ka4estveno :grin: i nakraq da ne go e strah da proiznese dumi4kata "bebe"...
Абе вие наистина сте доста тъпи :-x В темата не се говори за ИДЕАЛНОТО момиче/момче,а за СВЯСТНОТО!!!
Оффф айде няма да се ядосвам повече на недоразбралите :D
em da de to t'va e svqstnoto mom4e(sre6tala sam seriozno :lol: ),a perfektenoto mom4e ima o6te pone 1000 ka4estva 8-),ti si typa4kata ako se ograni4ava6 s "dobyr,mil,zabaven,seksi,da ne izneverqva" :lol:
ХаХ ти си доста ограничена май (умствено имам предвид) ;) А и си далеч от представата ми за свястно момче ;)
Живееш в България - пиши на БЪЛГАРСКИ ;)
ИДЕАЛНОТО момче СЪМ АЗ !
:razz: :razz: :razz: :razz: :P
nejnaDROGA
09-21-2008, 12:47
ИДЕАЛНОТО момче СЪМ АЗ !
:razz: :razz: :razz: :razz: :P
:o Що се издаваш бе,еййй!!! :o
Хммм май ти се гледа женски бой,а-а-а-а?! :D
Ама ще видиш ти като почнат да те делят съфорумничките ни и като не успеят да те разделят :D
nejnaDROGA
09-21-2008, 12:51
slu6i ko zle 6 pi6a s k'vito bukvi iskam,i 6 se iskazvam kakto az si re6a,ebati zbir6tinata-6e mi re4e tq dali sam svqsna ili ne kato mi pro4ela pisanoto v neta :smt064 q mar6 v ludnicata
Малко трудно разбрах какво пишеш (заради неграмотния пост...),но все пак ...
1.Никъде не съм казала,че не си свястна :D
2.Ти си за лудницата,не аз :D
3.Я се върни в 1-2 клас и се научи да пишеш поне МАААААЛКОООО по-грамотно!!! :-x
4.Аре аз спирам със спам-а (освен ако не ме принудиш пак да почна)
Ненормалнико :-D Ти не чу ли по новините,че някаква луда е избягала снощи и за последно била видяна в някакъв интернет клуб :-D
vaseto0o
09-21-2008, 12:58
Playbaby откога ви прекараха нет в лудницата бе брее :shock: :-o
ПРОБЛЕМЧЕ? :D
А не даже се радвам :D таман ще има кой да ни разсмива че понякога тука е доста скучно :D
Внимавайте там с кабелите само - те не са за ядене и по тях преминава едно нещо наречено електричество което бие лошо 8-) :razz: :razz: :razz:
nejnaDROGA
09-21-2008, 13:38
Е то има време спокойно.Аз ти казвам като те вкарат да знаеш кво да праиш а да не гледаш само като пържена цаца 8-)
безсмислено...като изказване на молоумен ненормалник :smt045
Хммм да ти кажа честно той може да е ненормалник,но не е мАлоумен :-D
LovelyGirl
09-21-2008, 14:29
Да не е женкар ...
Да не ме използва ...
Като се напие и/или ми се изнерви за нещо да не посяга да ме удря :o (защото има доста такива момчета...) ...
Да не ме излага пред приятелите си/да не ми се ебава пред тях ... (виждала съм и такива момчета) ...
Ейй що ми описваш приятеля :D
Аз да си го доопиша
[-o<
Да е забавен,да ми обръща мн внимание и да се държи добре с мен както до сега :)
някаква луда е избягала снощи и за последно била видяна в някакъв интернет клуб :razz: :razz: :razz: :razz:
nejnaDROGA
09-21-2008, 14:40
някаква луда е избягала снощи и за последно била видяна в някакъв интернет клуб :razz: :razz: :razz: :razz:
:oops: Ама по-тихичко се смей,че ако разберат къде е .... :cry: няма да има кой да се излага във форума :smt089 :smt088 :smt087 :-#
П.П.PlayBaby спокойно \:D/ Ще те крием до последно ;)
:oops: Ама по-тихичко се смей,че ако разберат къде е .... :cry: няма да има кой да се излага във форума :smt089 :smt088 :smt087 :-#
П.П.PlayBaby спокойно \:D/ Ще те крием до последно ;)
баси шматката :razz: :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
_Pisanka_
09-21-2008, 17:12
По темата-мойто си е най-убаво 8-)
vaseto0o
09-21-2008, 17:14
Аве що темата е в раздел секс дейба 8-)
свястно момиче... няма такова животно :?
SK0RP10N
09-21-2008, 19:04
Дае висока максимум 1.55, да е поне едни 80-90 килограма, да има мустак и небръснати крака и подмишници.Да е с лош дъх и да пърди на публични места.Да е супер проста и нагла, и да се мисли за красива
GreenFairy
09-21-2008, 19:25
Да се съобразява с това което искам, а не да гледа само себе си!
Да ме обича!
Когато е с мен, да е само с мен => да не изневерява!
Когато ми каже, че ме обича да знам, че мога да му вярвам!
vaseto0o
09-21-2008, 19:39
Да е 1.50 м висока "100те кила тежест"(мн ме кефи израза 8-) ) грозна, набръчкана, гаден дъх, миризливи чорапи, некъпана, и естествено да е мила и да ме обича-тва е най важното :razz:
golqmumnik
12-14-2009, 23:41
Да е симпатична в лице,да не е дебела,да е интелигентна,да не пуши и псува 8)
да има чуство за хумор и да е горе долу умна или да прилича на мен 8-)
seduction1mplex
12-15-2009, 07:28
Свестен е сегашния ми приятел (: Не префектен,а свестен (:
Не пие много,не пуши..много.Добър е към мен;казва истината (дори малко прекалява);хубав е;не ми изневерява;разсмива ме до напишкване...За мен тва е свестен човек (:
Да не е женкар ...
Да не ме използва ...
Извинявам се ама не си споменала нищо за външния му вид, качества, а аз предполагам, че трябва да е и умен нали :) .
Ivanov91
12-15-2009, 08:17
Тези две изречения ги копирах от по-горен пост мисля , че са доста изчерпателни...
Когато е с мен, да е само с мен !
Когато ми каже, че ме обича да знам, че мога да му вярвам!
Да пие , но колкото и е сладко.. ,защото е много грозна гледка пияна..жена.. да пуши... това не е проблем :)
anichka12345678
12-15-2009, 15:04
какво разбирате от тези думи и как си представяте ако сте момче - свястно момиче ,ако сте момиче - свястно момче :)За себе си бих се опредила ,че несъм чак толкова момиче за пример...,а свясно момче за мен е да е възпитан ,да знае какво иска ,да уважава момичетата и като цялото хората,да държи на приятелката си ,и да е достатачно смел ,за да бъде искрен в свяко едно нещо.
mrKiLLEr
12-15-2009, 16:59
Така , аз съм на 23 г. - мъж
Moмиче , което да има някакви ценности. Да може да говориш с нея по всякакви теми , да има добро възпитание , да е забавна и приятна , нито лигла нито много пък сериозна. Момиче , което не си ляга с всеки ,а внимателно си подбира момчето до нея, момиче , което може да обича и да те разбере, а не някоя джофра , каквито са повечето момичета днес - в 6/7-ми клас са правили свирки по кенефите и са се ебали с няколко души едновременно , правили са ги парцали , а след време да ми се взимат много на сериозно и видиш ли на много морално извисените мадами .... ; ) Това добър отговор ли е драги ми съфорумци
приятелят ми - той е пълното описание на свястно момче :)
hoooodyhoooooo
12-15-2009, 19:39
Свястно момиче - хм...труден въпрос. Но пък с доста лесен отговор.
Просто трябва да я обичаш. Тогава всички недостатъци стават предимства. :P
А аз си падам по момичета, които знаят какво искат, постигат си целите, забавни са, интелигентни и способни, държат на реномето си, на хигиената, на това сами да си плащат сметките (да, държа на това), умеят да те предразположат към разговор, обичат да споделят, разкрепостени и развратни са...И най-вече да ме търпят :D
anichka12345678
12-15-2009, 19:57
Свястно момиче - хм...труден въпрос. Но пък с доста лесен отговор.
Просто трябва да я обичаш. Тогава всички недостатъци стават предимства. :P
А аз си падам по момичета, които знаят какво искат, постигат си целите, забавни са, интелигентни и способни, държат на реномето си, на хигиената, на това сами да си плащат сметките (да, държа на това), умеят да те предразположат към разговор, обичат да споделят, разкрепостени и развратни са...И най-вече да ме търпят :Dхахах до някъде отговарям на описанието... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
hoooodyhoooooo
12-15-2009, 21:02
хахах до някъде отговарям на описанието... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Taка ли Аничке, хммм...кво да те правим :D Ще се наложи в една табличка да ги групираме съответствията и несъответствията и накрая да теглим чертата :-D Но пък от мен да го знаеш - всички несъответствия отпадат след хубава свирка и порция мусака :-)
anichka12345678
12-16-2009, 14:55
хахах до някъде отговарям на описанието... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Taка ли Аничке, хммм...кво да те правим :D Ще се наложи в една табличка да ги групираме съответствията и несъответствията и накрая да теглим чертата :-D Но пък от мен да го знаеш - всички несъответствия отпадат след хубава свирка и порция мусака :-)хахах съгласна съм :D :D :D ,ами товага твойте несъотвествия отпадат след добре свършена работ с езичи ,а за мусаката ми е ясно както казват хората ''любовта на мъжа минава през стомаха'' :-D :D :smt007
Някои дадоха мойто описание за момче :) :)
Еми според мен свястно момиче е:
-което не пуши
-не пие като свиня
-не се занимава с други момчета, докато си има приятел
-споделя всичко
-не е някой затъпена да мълчи като пукъл и естествено да обича истински ближния.
Magic_Girl
12-16-2009, 18:06
Мил, да ме разбира, да ми е като приятел, да ми дава съвети ии да има химия. :)
Rebirthing
12-17-2009, 00:49
Мъже - за мъжете имам специален тип за външен вид :D
1. Високи, стройни, мускулести, но не прекомерно.
2. Тъмни коси, светли очи, за предпочитане леко брадясали :oops:
Откъм характер трябва да са:
1. Широко скроен, толерантен тоест: да не е расист, сексист и прочие, не ми трябва някой който да седи пред телевизора и да вика "Бахти чернилката".
2. Да е с богата обща култура, с чувство за хумор най-добре с "остро", даже и с "мръсно" не ми трябват плоски шеги заучени от сайт за вицове :-D
3. Креативен, с развинтено въображение и фантазия, абе истински творец, да има интересни и шантави/нестандартни идеи за абсолютно всичко, да се кефи на изкуството като цяло.
4. Да е със собствен стил, вкус и мнение.
5. Да е оптимист, да има позитивно мислене.
6. Да уважава мен, правото ми на избор и мнение, същото да прилага и към другите хора.
7. Да ми има доверие и да мога и аз да му имам, да се слушаме взаимно!
8. Да ме обича и да иска най-доброто за мен и за нас като цяло :).
9. Да не е материалист.
10. Да не е някой извратен тип :shock: .
От към държание трябва:
1. Да не посяга, нито на мен, нито на децата (ако имаме :D ).
2. Приемам всякакви забележки, съвети и т.н :D понякога и той ще трябва да се вслушва в моите.
3. За предпочитане да не пуши, в никакъв случай да не употребява наркотици, да пие колкото му се иска, но никога твърде често.
4. Да е подреден, да поддържа лична хигиена разбира се, не се нуждая от мърльо.
5. Абе да гледа колкото футбол иска (или друг спорт), даже и на мачове да ме води :D все ми едно, само да не е 7 пъти в седмицата.
6. Ако иска да гледа порно ок, може с мен, може без мен, може в мое отсъствие когато съм на стотици километри примерно, може 7 дни в седмицата :D .
7. Да показва че ме обича.
8. Абе може направо да не гледа порното, а да го направи с мен ама в спалнята, може повече от 7 пъти в седмицата, но все пак да е добричък и да ме слушка :-o .
bqsna_teenagerka
12-17-2009, 09:10
свясно момче- да може да разговаря с мен,не аз да му кажа нещо,да му обяснявам нещо и на всичко това,единствения отговор да е "да" "аха" "мхм"-така се отегчавам. Не искам псотоянно да се съгласява с мен,той трябва да има собствено мнение за всичко,момче с изграден характер,мочме с принципи,които спазва. Да е интересен,да буди любопитство в мен,да бъде загадъчен,а не отворена книга за очите ми.
Останалото е екстри,главното е да има свое собствено мнение,да го тостоява,да не е слабохарактерен,да не е мъж под чехъл,да има принципи /които аз ще уважа.
ledenakrasota
12-17-2009, 09:13
Свястно момиче/момче-естествен човек,който не избива комплекси.
an0nimenn
12-17-2009, 09:19
Да е мил, да е забавен (в моя случай тва значи да е леко лудичък и като се заприказваме да лягам на пода от смях), да не пуши, нека си пие, ама с мярка - няма да го мъкна пиян по градинките и баровете. Да не лъже. Да не изневерява. да му пука за бъдещето - демек да отваря поне от време на време учебник (не обичам да излизам с тъпи момчета) и май това е главното.
перфектно ме описа ,само за първото не съм от най-забавните ама като изтърса нещо сичко ляга на земята 8-) :razz: