View Full Version : Къде могат да ми направят? :?
unfaithful1234
09-21-2008, 10:45
Оня ден се запознах с едно момиче от другия клас...та,тва момиче имаше закачени маниста на един кичур...Много ме изкефи и я попитах дали е изкуствено,тя каза,че си е нейната коса и са й го правили на морето...Нямам снимка и ен мога да ви обясня много добре.Значи малка плитка е направена и на нея са закачени маниста..Много е нежно и искам да си направя такова.Някой знае ли къде ще ми го направят? :)
Не можеш ли сама или поне някоя приятелка да ти направи?
Според мен просто трябва да закачиш мъниста на едно конче, и както се сплиташ, да се сплиташ с кончето по някакъв начин. :)
Gnidi4ka
09-21-2008, 12:09
na4i sega da pitam celite manuska sa bili nanizani na plitkata ili na nqkolko ku4ur4eta ot plitkata sa nanizani maniska i plitkata e pletena s tqh ne mojah da razbera
Nadelina
09-21-2008, 12:47
Zimash edin konec, koprinen nai-dobre, zashtoto e zdrav i nanizvash nqkolko manista i gi zakrepqsh kato pravish vyzeli ot dvete im strani ili gi minavash po dva pyti s koneca. Razdelqsh si kosata za plitka i s edinia ot kraishtata pletesh i koneca s mynistata.
unfaithful1234
09-21-2008, 15:34
na4i sega da pitam celite manuska sa bili nanizani na plitkata ili na nqkolko ku4ur4eta ot plitkata sa nanizani maniska i plitkata e pletena s tqh ne mojah da razbera
ами самите мъниста са сплетени с плитката...не мога да го обясня просто :D
xXxScreamxXx
09-21-2008, 16:45
Ем ... тия плитки .. знам ги и аз си правих миналата година...
знам как става ама ...
така няма как да ти го обясня :(
ми сещам се, една приятелка имаше няколко такива от морето. Предполагам че ако обясниш на някоя фризиорка, тя ще се сети и може и да ти направи, попитай в некой по-хубав салон или се опитай сама някакси.